Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
---Ενα σχολιο για το γαβρο...
μου εκανε εντυπωση χθες οτι καταφερνει και παιζει πολυ καλα το 4-3-3 εστω και με απουσιες..
δειτε τη φάση του 1ου γκολ τους , παραλληλη σεντρα απο δεξια, το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ τους ο Ντουντου βρεθηκε στη ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, και το αντιθετο ακρο απο τα αριστερα, ο λεοναρντο, καραδοκουσε και σκοραρε βρισκομενος και αυτος εντος περιοχης...
αριστη εφαρμογη του 4-3-3...και προπονητης που δε λογαριαζει βεντετες(βλ. ντιογκο)
Ειμαι 100% βεβαιος ομως οτι θα του στοιχησει φετος η ελλειψη βαθους στον παγκο...και τοτε κλαφτον τον κετσπαγια...
---ο πολυμετοχικος ως συνηθως ανυπαρκτος..
απο χθες αποθεωνουν εδω κατω το νινη λες και δεν υπηρχε ματς πριν μπει ως αλλαγη.
Καλο το γεγονος οτι ο σισε εχει τσαντιστει που δεν τροφοδοτειται, και του δημιουργειται ψυχολογικο.
---για την 44 δε θα πω τιποτα, ΑΒΑΒΑ το πεντακαθαρο πεναλτι υπερ του ατρομητου.
μου εκανε εντυπωση χθες οτι καταφερνει και παιζει πολυ καλα το 4-3-3 εστω και με απουσιες..
δειτε τη φάση του 1ου γκολ τους , παραλληλη σεντρα απο δεξια, το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ τους ο Ντουντου βρεθηκε στη ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, και το αντιθετο ακρο απο τα αριστερα, ο λεοναρντο, καραδοκουσε και σκοραρε βρισκομενος και αυτος εντος περιοχης...
αριστη εφαρμογη του 4-3-3...και προπονητης που δε λογαριαζει βεντετες(βλ. ντιογκο)
Ειμαι 100% βεβαιος ομως οτι θα του στοιχησει φετος η ελλειψη βαθους στον παγκο...και τοτε κλαφτον τον κετσπαγια...
---ο πολυμετοχικος ως συνηθως ανυπαρκτος..
απο χθες αποθεωνουν εδω κατω το νινη λες και δεν υπηρχε ματς πριν μπει ως αλλαγη.
Καλο το γεγονος οτι ο σισε εχει τσαντιστει που δεν τροφοδοτειται, και του δημιουργειται ψυχολογικο.
---για την 44 δε θα πω τιποτα, ΑΒΑΒΑ το πεντακαθαρο πεναλτι υπερ του ατρομητου.
- sidpanos
paok87 ήθελα να μπω και εγώ να το γράψω χθες...Μου έκανε τρομερή εντύπωση...Ακόμη και σε άσχημα παιχνίδια,ο γαύρος έχει φάσεις κτλ...
Στο δε γκολ ο μεσοεπιθετικός[βλέπε ίβιτς] αφού ο φορ[βλέπε μουσλίμοβιτς] πήγε αριστερά για να σπάσει με τον πλάγιο[βλέπε βιερίνια],ο οποίος έβγαλε την σέντρα,ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΤΡΕΙΛΕΡ μέσα στην μικρή περιοχή...Τι άλλο να πεις,αν όχι ότι έτσι παίζεται το 4-5-1
Στο δε γκολ ο μεσοεπιθετικός[βλέπε ίβιτς] αφού ο φορ[βλέπε μουσλίμοβιτς] πήγε αριστερά για να σπάσει με τον πλάγιο[βλέπε βιερίνια],ο οποίος έβγαλε την σέντρα,ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΤΡΕΙΛΕΡ μέσα στην μικρή περιοχή...Τι άλλο να πεις,αν όχι ότι έτσι παίζεται το 4-5-1
- Pegasus1589
Και το μπακ κοιμήθηκε. Ο Ντουντού τον άφησε κανένα χιλιόμετρο πίσω. Δε με τρομάζει ο ΟΣΦΠ έτσι όπως τον έχω δει.
Ωραιος αυτος ο καμπορα των ασπονδυλων. Αν κανει καλη πορεια φετος μπορει να παρει μεταγγραφη του χρονου στην ΜΕΓΑΛΗ ομαδα της πολης και οχι μονο.
Τωρα ο Παναθηναικος μενει παλι με ενα δεξι μπακ..Μονο με τον Μαρινο..Ο πιο περιεργος σχεδιασμος ομαδας στην Ελλαδα..
- PAOK_NORTH_ARMY
Παπούτσι ο Σόλιντ από Χερενφέιν=>
http://www.kicker.de/news/fussball/intl ... llied.html
Μείναμε εκτός Ευρώπης από ομάδα που όχι μόνο αγωνηστικά ήτανε σύνδεσμος καφετέριας.... αλλά και που λόγο της απογοητευτικής της πορείας, σούταρε τον προπονητή της μετά από 5 αγωνηστικές.
Ενώ ο τεμέτερον.... ζει και βασιλεύει!
Sorry που σας το φρέσκαρα πάλι
....εγώ δεν το ξεπέρασα ακόμη! Μαυρη σελίδα κατεμέ τα τρία τελευταία ευρωπαϊκά μας παιχνίδια.

http://www.kicker.de/news/fussball/intl ... llied.html
Μείναμε εκτός Ευρώπης από ομάδα που όχι μόνο αγωνηστικά ήτανε σύνδεσμος καφετέριας.... αλλά και που λόγο της απογοητευτικής της πορείας, σούταρε τον προπονητή της μετά από 5 αγωνηστικές.
Ενώ ο τεμέτερον.... ζει και βασιλεύει!
Sorry που σας το φρέσκαρα πάλι
....εγώ δεν το ξεπέρασα ακόμη! Μαυρη σελίδα κατεμέ τα τρία τελευταία ευρωπαϊκά μας παιχνίδια.
Ναι paokpool ΑΥΤΗ είναι η διαφορά μας...
Ότι το ΧΩΡΙΟ είχε ένα ΤΥΧΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, πέρασε και τον διώξανε για να δείξουν τα χάλια τους σε όλο τους το μεγαλείο.
Εμείς διαχειριζόμαστε την ήττα και δε χαλάμε το πλάνο απο 2 κακά παιχνίδια.
ΥΓ:Και θα ζεί και θα βασιλεύει για 3 ακόμα χρόνια...
Ότι το ΧΩΡΙΟ είχε ένα ΤΥΧΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, πέρασε και τον διώξανε για να δείξουν τα χάλια τους σε όλο τους το μεγαλείο.
Εμείς διαχειριζόμαστε την ήττα και δε χαλάμε το πλάνο απο 2 κακά παιχνίδια.
ΥΓ:Και θα ζεί και θα βασιλεύει για 3 ακόμα χρόνια...
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Εχουν Μπιαρσμιρ + Γκαμπριελ.
νομιζω στον ΠΑΟΚ χιλιοκραζουμε για τις ακατανοητες επιλογες να παιζουν οι παικτες σε οτι ναι θεσεις..με συγχωρεις αλλα κανεις απο τους 2 δεν ειναι καν ανεκτο δεξι μπακ..
- PAOK_NORTH_ARMY
D.A.A.T. o Γκάμπριελ όταν πρωτοπήγε στο λαγό έπαιζε δεξί μπακ. Δηλαδής για δεξί μπακ τον πήραν. Η φυσική θέση του Μπίαρσμιρ είναι σέντερ μπακ αλλά έχει παίξει αρκετές φορές και δεξί μπακ, με τους πιτσιρικάδες της Σουηδίας.
Παιδια ακουγα τωρα στο ραδιο οτι ο Γιαχιτς του ειχε ζητηθει να επεκτεινει το συμβολαιο του στον αρη και αυτος αρνηθηκε,και πηγε τελικα στην αεκ.
Αρα εχουμε και λεμε.Ιβιτς,Χαλκιας,Ρεγκειρο,Βιτολο,Γιαχιτς εφυγαν κατα κυριο λογο διοτι τα σκουληκια δεν πληρωνουν καλα(ισως να ξεχναω κ αλλους).Δεν πληρωνουν στην ωρα τους κ αυτο ειναι μεγαλο μειον για οποιονδηποτε.Να σας θυμισω για παραδειγμα το ρεγκειρο.Ηρθε σαν παικταρας επαιξε καλα στην αρχη,μολις μετα απο 2-3 μηνες δεν πηρε φραγκο αρχισε να χαλιεται κ εγινε χωμα.Οταν δε,ηρθε η ωρα και του ζητησαν μειωση αποδοχων φετος,εσπασε το συμβολαιο του κ αποχωρησε,χωρις δευτερη κουβεντα.Αγανακτησε ο ανθρωπος.Ο Βιτολο απ την αλλη απ το Φλεβαρη ειχε συμφωνησει με μας.Που σημαινει οτι κ αυτος το ιδιο προβλημα θα ειχε.Γιαχιτς το ιδιο,οπως κ οι υπολοιποι.Μεγαλο μπαχαλο αυτη η ομαδουλα.Ο μονος που πληρωνεται(απο τις μεταγραφες που φερνει) ειναι ο Κοντης.
Χαιρομαι που εχουμε μια διοικηση που γνωριζει πολυ καλα τι σημαινει να μην πληρωνεται ενας παικτης,σε προσωπικο,ψυχολογικο κ αγωνιστικο επιπεδο.Πιστευω ενας λογος που πηγαμε περισυ καλα ηταν και αυτος.
Αρα εχουμε και λεμε.Ιβιτς,Χαλκιας,Ρεγκειρο,Βιτολο,Γιαχιτς εφυγαν κατα κυριο λογο διοτι τα σκουληκια δεν πληρωνουν καλα(ισως να ξεχναω κ αλλους).Δεν πληρωνουν στην ωρα τους κ αυτο ειναι μεγαλο μειον για οποιονδηποτε.Να σας θυμισω για παραδειγμα το ρεγκειρο.Ηρθε σαν παικταρας επαιξε καλα στην αρχη,μολις μετα απο 2-3 μηνες δεν πηρε φραγκο αρχισε να χαλιεται κ εγινε χωμα.Οταν δε,ηρθε η ωρα και του ζητησαν μειωση αποδοχων φετος,εσπασε το συμβολαιο του κ αποχωρησε,χωρις δευτερη κουβεντα.Αγανακτησε ο ανθρωπος.Ο Βιτολο απ την αλλη απ το Φλεβαρη ειχε συμφωνησει με μας.Που σημαινει οτι κ αυτος το ιδιο προβλημα θα ειχε.Γιαχιτς το ιδιο,οπως κ οι υπολοιποι.Μεγαλο μπαχαλο αυτη η ομαδουλα.Ο μονος που πληρωνεται(απο τις μεταγραφες που φερνει) ειναι ο Κοντης.
Χαιρομαι που εχουμε μια διοικηση που γνωριζει πολυ καλα τι σημαινει να μην πληρωνεται ενας παικτης,σε προσωπικο,ψυχολογικο κ αγωνιστικο επιπεδο.Πιστευω ενας λογος που πηγαμε περισυ καλα ηταν και αυτος.
Αδελφέ μην ακούς ειδικά για θέματα του σκώληκα τους δημοσιογράφους τους. Ο Γιάχιτς βγήκε σε πωλητήριο εδώ και καιρό (βόλτες για δοκιμές σε Αγγλία κτλ). Δεν υπήρχε καμιά διάθεση ανανέωσης του παίκτη από τον Αρη... Έπρεπε να βρεθούν χρήματα γιατί δεν είχαν σάλιο να πληρώσουν ούτε τις προκαταβολές από τις μεταγραφές τους... Νομίζετε ότι ο Αμπρέου τυχαία τραυματίστηκε και δεν έπαιξε με τον Ηρακλή;;;No4h έγραψε:Παιδια ακουγα τωρα στο ραδιο οτι ο Γιαχιτς του ειχε ζητηθει να επεκτεινει το συμβολαιο του στον αρη και αυτος αρνηθηκε,και πηγε τελικα στην αεκ.
«Χαίρομαι που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τον Άρη που με άφησε να φύγω. Ο κ. Μπάγεβιτς με ήθελε και τώρα υπόσχομαι ότι θα τα δώσω όλα και να βοηθήσω την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Πρέπει να πηγαίνει πάντα για πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στην Ευρώπη. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ πρέπει να το διεκδικεί συνέχεια», είπε ο Βόσνιος αμυντικός στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Απο γκόλντει.
Ο Μίστερ Κόντης λέει
Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την παραχώρηση της μεταγραφής του Σανέλ Γιάχιτς στην ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής εξεδήλωσε την επιθυμία του να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, ενώ παράλληλα αρνήθηκε την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του με τον Αρη. Μετά από αυτή την εξέλιξη, το ΔΣ της ΠΑΕ αποφάσισε ομόφωνα την παραχώρησή του με ευνοϊκούς για την εταιρία όρους. Η ΠΑΕ Αρης από την πλευρά της εύχεται καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή στη συνέχεια της καριέρας του».
Ο Γιάχιτς από τη δική του πλευρά, υποστήριξε: « Ευχαριστώ τη διοίκηση του Αρη που ικανοποίησε το αίτημά μου για μεταγραφή. Ηθελα να πάω στην ΑΕΚ και τους επεσήμανα ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο και για τον Αρη, καθώς τον Ιανουάριο θα μπορούσα βάσει κανονισμών να συμφωνήσω με άλλη ομάδα και ο Αρης να μην έχει όφελος. Πέρασα τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια στον Αρη και γι' αυτό ευχαριστώ όλους όσους συνεργαστήκαμε και ιδιαίτερα τον κόσμο του Αρη για τη στήριξή του».
Απο τα ΝΕΑ.
Και το Μετρόπολις λέει ότι ο Κόντης έβαλε και 700χιλιάρικα στην τσέπη.
Υ.Γ
Για το πρωτάθλημα Σιγκαπούρης σήμερα παίζουν
Ταμπάινς - Άλμπιρεξ Νιγκάτα
Για το πρωτάθλημα Ουαλίας
Λανέλι - Αμπερίστγουιθ
Ενώ είχαμε και τα εξής αποτελέσματα για τα εξής πρωταθλήματα
Καζακστάν
Οκτζετπές 1 - 7 Ακτόμπ
Στο Ιράκ
Al Zawraa 0 - 2 Al-Amana (Μην μου πεις δεν σε ενδιαφέρει αυτή η ομάδα)
Στην Κίνα
Τσάνγκτσουν Γιατάι 3 - 2 Σαντόνγκ Λουνένγκ
Υ.Γ (2)
Με άλλα λόγια στα παπάρια μας GASH.
Απο γκόλντει.
Ο Μίστερ Κόντης λέει
Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την παραχώρηση της μεταγραφής του Σανέλ Γιάχιτς στην ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής εξεδήλωσε την επιθυμία του να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, ενώ παράλληλα αρνήθηκε την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του με τον Αρη. Μετά από αυτή την εξέλιξη, το ΔΣ της ΠΑΕ αποφάσισε ομόφωνα την παραχώρησή του με ευνοϊκούς για την εταιρία όρους. Η ΠΑΕ Αρης από την πλευρά της εύχεται καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή στη συνέχεια της καριέρας του».
Ο Γιάχιτς από τη δική του πλευρά, υποστήριξε: « Ευχαριστώ τη διοίκηση του Αρη που ικανοποίησε το αίτημά μου για μεταγραφή. Ηθελα να πάω στην ΑΕΚ και τους επεσήμανα ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο και για τον Αρη, καθώς τον Ιανουάριο θα μπορούσα βάσει κανονισμών να συμφωνήσω με άλλη ομάδα και ο Αρης να μην έχει όφελος. Πέρασα τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια στον Αρη και γι' αυτό ευχαριστώ όλους όσους συνεργαστήκαμε και ιδιαίτερα τον κόσμο του Αρη για τη στήριξή του».
Απο τα ΝΕΑ.
Και το Μετρόπολις λέει ότι ο Κόντης έβαλε και 700χιλιάρικα στην τσέπη.
Υ.Γ
Για το πρωτάθλημα Σιγκαπούρης σήμερα παίζουν
Ταμπάινς - Άλμπιρεξ Νιγκάτα
Για το πρωτάθλημα Ουαλίας
Λανέλι - Αμπερίστγουιθ
Ενώ είχαμε και τα εξής αποτελέσματα για τα εξής πρωταθλήματα
Καζακστάν
Οκτζετπές 1 - 7 Ακτόμπ
Στο Ιράκ
Al Zawraa 0 - 2 Al-Amana (Μην μου πεις δεν σε ενδιαφέρει αυτή η ομάδα)
Στην Κίνα
Τσάνγκτσουν Γιατάι 3 - 2 Σαντόνγκ Λουνένγκ
Υ.Γ (2)
Με άλλα λόγια στα παπάρια μας GASH.