Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Σας τρολλαρει προφίλ που από το 2008 έκανε 11 σχόλια και μάλιστα τα τελευταία 2 τωρα σε αυτό το τοπικ.
Σήμερα , με τις δεδομένες συνθήκες βγήκε ο Ζαρατουστρας να μας πει τι γίνεται μέσα στην ΠΑΕ . Αντε σαπερα και σακειθε βρε βαλτέ.
Σήμερα , με τις δεδομένες συνθήκες βγήκε ο Ζαρατουστρας να μας πει τι γίνεται μέσα στην ΠΑΕ . Αντε σαπερα και σακειθε βρε βαλτέ.
Πες αυτά που ξέρεις, εγώ λίγες τρίχες έχω στο κεφάλι μου.nikiforis έγραψε:Φτάνει ρε άμα πω αυτά που ξέρω εδώ μέσα θα τραβάτε όλοι τις τρίχες σας!!!
- figurehead4
Φίλε πες ρε συ γιατί μου πήραν δωρο μια αποτριχωτικη μηχανή και δεν κάνει τίποτα τελικάnikiforis έγραψε:Φτάνει ρε άμα πω αυτά που ξέρω εδώ μέσα θα τραβάτε όλοι τις τρίχες σας!!!
-
Δεν το χω κανει ποτε (τουλαχιστον εδω μεσα) αλλα σημερα δεν κατανοω γιατι εγιναν οι αλλαγες. Ηταν ο Ται τοσο κουρασμενος η ο Ντελιας η ο Οζντοεφ για να βγουν; Ισως αστοχο δεν ξερω
Ειδαμε τον μαντι που ενω εκει στο 70-80 φαινοταν να εχει κλαταρει, μετα ειχε νεο κυμα ενεργειας (για μενα ηταν απτους καλυτερους σημερα) Ο σβαμπ ειδικα κοντρα σε γρηγορους ποδοσφαιριστες δεν μπορει να αποδωσει. Εκ του αποτελεσματος Σβαμπ τισουνταλι ντεσπο δεν προσφεραν τιποτα (και σορετιρε επισης, αλλα οκ αυτη ηταν αναγκαστικη αλλαγη)
Τεσπα, πολυ καλη η εμφανιση σημερα, κριμα πραγματικα γιατι χαθηκε ενας πολυ σημαντικος στοχος φετος, που εδινε δυνατο ευρωπαικο εισητηριο αλλα και παραπανω ζωη στη σεζον
Επομενο ματς που πρεπει να μπουμε ετσι και να παρουμε παση θυσια ειναι με την Σλαβια, ραζβαν
Ειδαμε τον μαντι που ενω εκει στο 70-80 φαινοταν να εχει κλαταρει, μετα ειχε νεο κυμα ενεργειας (για μενα ηταν απτους καλυτερους σημερα) Ο σβαμπ ειδικα κοντρα σε γρηγορους ποδοσφαιριστες δεν μπορει να αποδωσει. Εκ του αποτελεσματος Σβαμπ τισουνταλι ντεσπο δεν προσφεραν τιποτα (και σορετιρε επισης, αλλα οκ αυτη ηταν αναγκαστικη αλλαγη)
Τεσπα, πολυ καλη η εμφανιση σημερα, κριμα πραγματικα γιατι χαθηκε ενας πολυ σημαντικος στοχος φετος, που εδινε δυνατο ευρωπαικο εισητηριο αλλα και παραπανω ζωη στη σεζον
Επομενο ματς που πρεπει να μπουμε ετσι και να παρουμε παση θυσια ειναι με την Σλαβια, ραζβαν
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τι εγινε ρε;;; Μου το εφαγαν το Μαρακι;;;
Κι εγω που πιστευα οτι εχω ελπιδες...πφφφφφ
Κι εγω που πιστευα οτι εχω ελπιδες...πφφφφφ
Αυτά τα χαφ χάσανε την πρόκριση σήμερα. Ο Μαντί που επειδή δεν είχε αλλαγή και ψόφησε έδωσε χαζο φάουλ και ο Σβαμπ που δεν είναι πλέον αθλητής.renegade έγραψε:Είδες παλικάρι μου που και με αυτό το ρόστερ και με αυτά τα χαφ αν δεν φοβάσαι μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο
Ένα Γιονσον να είχαμε άνετη πρόκριση σήμερα
-
Τολαρε ναι αλλα δεν καταλαβα γιατι επρεπε να βγει ο οζντοεφ
δυστυχως φετος για τετοια ματς εχεις 2 συνολικα χαφ. Ε ας παιξουν 120, τι αλλο να κανεις; Ο σβαμπ οχι μονο δεν βοηθησε αλλα στοιχισε
δυστυχως φετος για τετοια ματς εχεις 2 συνολικα χαφ. Ε ας παιξουν 120, τι αλλο να κανεις; Ο σβαμπ οχι μονο δεν βοηθησε αλλα στοιχισε
Και που μπήκε τι έκανε ?VfB v2 έγραψε:Ντεσποτοφ στο 75? Με τα νεύρα μας παίζεις και εσύ ρε πούστη. Ολοι περίοδο έχετε εκεί μέσα στα κωλογραφεία σας.
Σήμερα φάνηκε ότι Τισου, Σόλα , ακόμα και Ντεσπο σε αυτά τα ματς λίγα πράγματα.
- hasio_john
Βασικά ανανεώστε τον γι' άλλα 3 χρόνια, ΑΛΛΑ ενισχύστε σωστά την ομάδα με ποιοτικές προσθήκες και όχι παλτά!
Επίσης να του κάνετε συνεδρίες διαχείρισης θυμού και 2 γορίλες κοντά του, που να κατεβαίνουν αυτοί για τσαμπουκά όταν χρειαστεί. Λάθη κάνει, κολλήματα έχει, αλλά με σωστούς παίχτες τριγύρω του, δεν θα φαίνονται καθόλου οι ατέλειες και θα μείνει μόνο η ΠΑΟΚίλα που έχει στο μεδούλι του μέσα!
Επίσης να του κάνετε συνεδρίες διαχείρισης θυμού και 2 γορίλες κοντά του, που να κατεβαίνουν αυτοί για τσαμπουκά όταν χρειαστεί. Λάθη κάνει, κολλήματα έχει, αλλά με σωστούς παίχτες τριγύρω του, δεν θα φαίνονται καθόλου οι ατέλειες και θα μείνει μόνο η ΠΑΟΚίλα που έχει στο μεδούλι του μέσα!
Για πολλους απο εμας ο Λουτσε είναι μεγαλη αδυναμια. Ομως μπορουμε να συμφωνήσουμε ολοι οτι ο Ντεσποντοφ υφίσταται τρομερη και αναιτια αδικια λογω της διαχειρισης του απο τον προπονητη, η οποια μαλιστα πληγώνει ολη την ομάδα ανεπανόρθωτα;
- iremidynami 4+
ναι φιλε daskalos
αλλα και αυτος δεν βοηθαει αμυντικα.
απο τον φετινο ταισον παντως σαφως θα τον προτιμουσα στην 11αδα
εννοειται δεξια με ζιλε αριστερα
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μπαρκαρούτσος έγραψε:tzoker έγραψε:Δυστυχώς δεν μπορείς.
Το άλλο Πρωταθλημα που είναι οεεο.
Το 2ο μας ΝΤΑΜΠΛ εννοώ.
Sorry αλλά υπεραπλουστευμένη άποψηTolaros έγραψε:Αυτά τα χαφ χάσανε την πρόκριση σήμερα. Ο Μαντί που επειδή δεν είχε αλλαγή και ψόφησε έδωσε χαζο φάουλ και ο Σβαμπ που δεν είναι πλέον αθλητής.renegade έγραψε:Είδες παλικάρι μου που και με αυτό το ρόστερ και με αυτά τα χαφ αν δεν φοβάσαι μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο
Ένα Γιονσον να είχαμε άνετη πρόκριση σήμερα
Δηλαδή άμα είχαμε δύο διαφορετικά χαφ, αντί για 10 ευκαιρίες που κάναμε σήμερα θα κάναμε 20 και αντίστοιχα μία ευκαιρία που δεχτήκαμε δεν θα δεχόμασταν καμία.
Γιαμαράδειγμα αν είχαμε άλλα χαφ σήμερα, εκεί στο στημένο που έβαλε το ποδαράκι του ο σάστρε μιέρα, δεν θα το είχε βάλει και θα πήγαινε η μπάλα καμαρά και θα σκόραρε.
Σήμερα χάσαμε την πρόκριση γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο.
Στον τελικό tyson βρήκε παράθυρο, σήμερα δυστυχώς δεν κατάφερε ένα σκοράρει στη σχολές ευκαιρίες που του δόθηκαν.
Πάμε παρακάτω και ας σταματήσουμε κάποια στιγμή να μειώνουμε τόσο πολύ το ρόστερ μας.
Σήμερα ο ΠΑΟΚ-120 λεπτά κέρδισε όλα τα mismatch ( που λένε και οι μπασκετικοί). Δεν γίνεται αυτό χωρίς ποιοτικούς και καλούς παίκτες... και όχι δύο και τρεις
Δεν εχεις αδικο, κι εγω το ιδιο υποστηριζα μεχρι προτινος, ξεχνοντας ομως κατι σημαντικο: πως ουτε ο Ταισον βοηθαει αμυντικα! Τουλαχιστον οχι σε βαθμό (βλ. Ζιφκοβιτς) που να δικαιολογει την εμμονη του Λουτσε μαζι του.iremidynami 4+ έγραψε:ναι φιλε daskalos