Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Το 2016 εφερε τον Samatta στην Ευρωπη η Γκενκ και το 2020 τον πουλησε στην Αστον Βιλλα.Δεν καταλαβαινω τις αντιδρασεις
- buffalobill4
Στο capology τον έχει verified μισθό στην γκενκ αλλά είναι κλειδωμένος. Όποιος έχει λογαριασμό τσεκάρει.
Όπως είπα και μόνο που θα έχουμε σέντερ φορ στην προετοιμασία είναι τεράστια νίκη για την ομάδα. Θα ήμασταν χωρίς τον 1ο και τον 3ο στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Να είναι χειρότερος του Ολιβειρα του ΠΑΟΚ; δύσκολο. Άρα είμαστε αυτομάτως καλύτερα.
Όπως είπα και μόνο που θα έχουμε σέντερ φορ στην προετοιμασία είναι τεράστια νίκη για την ομάδα. Θα ήμασταν χωρίς τον 1ο και τον 3ο στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Να είναι χειρότερος του Ολιβειρα του ΠΑΟΚ; δύσκολο. Άρα είμαστε αυτομάτως καλύτερα.
Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Δεν εντυπωσιάστηκα από τον συγκεκριμένο, δεν τον γνωρίζω άλλωστε, μόνο ότι έψαξα να βρω τη τελευταία ώρα.
Μου αρέσει που επιτέλους θα έχουμε γρήγορο φορ. Πως και πως το περίμενα. Να πω πως βγάζει σιγουριά; Ούτε καν.
Να πω πως θα ένιωθα λίγο έως πολύ πιο σίγουρος με παίκτη επιπέδου Γκαμπιαντίνι; Εννοείται.
Τώρα όλα τα γύρω γύρω είναι ιστορίες. Αν τελικά κλείσει ευχόμαστε να μη σταματάει να τους κ@τουράει όλους.
Μου αρέσει που επιτέλους θα έχουμε γρήγορο φορ. Πως και πως το περίμενα. Να πω πως βγάζει σιγουριά; Ούτε καν.
Να πω πως θα ένιωθα λίγο έως πολύ πιο σίγουρος με παίκτη επιπέδου Γκαμπιαντίνι; Εννοείται.
Τώρα όλα τα γύρω γύρω είναι ιστορίες. Αν τελικά κλείσει ευχόμαστε να μη σταματάει να τους κ@τουράει όλους.
Προτιμώ Μπουγιο, Ισπανός box2box σε καλή ηλικία τον είχε ο Μποτο ΜπενφίκαNikman έγραψε:Θέλω χαφ που να τον λένε Τζέρτζελο για να κάνουν αχτύπητο δίδυμο!
-
Θα κοιτάξω τα δόντια του και θα σου πωPatron έγραψε:paok vs all έγραψε:Επειδή είναι συχνό φαινόμενο, η ηλικία του είναι πραγματική ?
εσύ τι λες δηλαδή;

Απογοητεύομαι λίγο με τους συνοπαδούς που κοιτάνε μόνο νούμερα και τον έβγαλαν άχρηστο πριν έρθει.
Ο Λούτσε έλεγε από πέρσι ότι θέλει ένα φορ σαν τον Μπακαμπού και θέλουν να φέρουν ακριβώς αυτό.
Ο Μπακαμπού κατάγεται απο την ποδοσφαιρομάνα ΛΔ Κονγκό και ήρθε έχοντας 4 γκολ σε 21 συμμετοχές στην Μαρσέιγ και 5 γκολ σε 12 αγώνες στην ...Κίνα. Εδώ βγήκε χαλαρά πρώτος σκόρερ.
Πέρσι οι μισοί όταν βλέπαμε τα ματς λέγανε "αυτοί που τους βρίσκουν και εμείς δεν μπορούμε να βρούμε ενα ταχυδυναμικό φορ".
Πριν 3 χρόνια ο Σαματά έπαιζε Πρέμιερ λιγκ και τα τελευταία χρόνια στο ταπεινό Πρωτάθλημα του Βελγίου κάνοντας Πρωταθλητισμό, αλλά σε εμάς δεν κάνει.
Μέχρι το μεσημέρι ειρωνεία ότι δεν κινείται τίποτα και τώρα ειρωνεία γιατί δεν συμφωνούν με την επιλογή.
...Αλλά αυτοί είμαστε... Μακάρι να κλείσει σύντομα και να δείτε αν αξίζει...
Ο Λούτσε έλεγε από πέρσι ότι θέλει ένα φορ σαν τον Μπακαμπού και θέλουν να φέρουν ακριβώς αυτό.
Ο Μπακαμπού κατάγεται απο την ποδοσφαιρομάνα ΛΔ Κονγκό και ήρθε έχοντας 4 γκολ σε 21 συμμετοχές στην Μαρσέιγ και 5 γκολ σε 12 αγώνες στην ...Κίνα. Εδώ βγήκε χαλαρά πρώτος σκόρερ.
Πέρσι οι μισοί όταν βλέπαμε τα ματς λέγανε "αυτοί που τους βρίσκουν και εμείς δεν μπορούμε να βρούμε ενα ταχυδυναμικό φορ".
Πριν 3 χρόνια ο Σαματά έπαιζε Πρέμιερ λιγκ και τα τελευταία χρόνια στο ταπεινό Πρωτάθλημα του Βελγίου κάνοντας Πρωταθλητισμό, αλλά σε εμάς δεν κάνει.
Μέχρι το μεσημέρι ειρωνεία ότι δεν κινείται τίποτα και τώρα ειρωνεία γιατί δεν συμφωνούν με την επιλογή.
...Αλλά αυτοί είμαστε... Μακάρι να κλείσει σύντομα και να δείτε αν αξίζει...

Για δευτερος θα ηταν καλος. Για πρωτος δυσκολα ειμαστεMattias_g4 έγραψε:Δείτε το βίντεο με ταhl samata... Μη το χάσει κανείς
[youtube]Fjeg6eZsdIY[/youtube]
-
Εμένα πάλι γιατί κάτι μου λέει ότι έρχεται για 2ος με Μπράντον 3ο και ο βασικός φορ πάει πιο πίσω για Αύγουστο;
Κάτι που σημαίνει δανεισμό Τζίμα...
Κάτι που σημαίνει δανεισμό Τζίμα...
Κοίτα ως δεύτερος θα ξεκινήσει τη σεζόν, να δούμε αν καταφέρει να βγάλει τον πρώτο μας σκόρερ από την ενδεκάδαaivas19 έγραψε:Για δευτερος θα ηταν καλος. Για πρωτος δυσκολα ειμαστεMattias_g4 έγραψε:Δείτε το βίντεο με ταhl samata... Μη το χάσει κανείς
Εδω φαινεται ταυρι, γρηγορος, οκ στο κεφαλι, εκτελεση με 2 ποδια. Αλλα γενικα εχει πολλους χωρους για να κινηθει, στην Ελλαδα δεν θα ειναη ετσι. Αντε να δουμεEagle1980 έγραψε:[youtube]f1MFF7tjNLE[/youtube]
Τι σ προκαλει γελιο?renegade έγραψε:Gospi έγραψε:Αυτος ειναι ο πανωραφισιος φορ του 1.5 μυριου? Καλοφορετος.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχεις και αδικο [FACE WITH TEARS OF JOY]Patron έγραψε:Κοίτα ως δεύτερος θα ξεκινήσει τη σεζόν, να δούμε αν καταφέρει να βγάλει τον πρώτο μας σκόρερ από την ενδεκάδαaivas19 έγραψε:Για δευτερος θα ηταν καλος. Για πρωτος δυσκολα ειμαστεMattias_g4 έγραψε:Δείτε το βίντεο με ταhl samata... Μη το χάσει κανείς