Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Aeon

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2023-2024

Δημοσίευση από Aeon »

Παιδιά, με τις ανακοινώσεις που βλέπω για τη Super League, νομίζω οτι τη γλίτωσε το Volley. Αν και τα επεισόδια έγιναν σε αγώνα Volley. Οπότε την περίοδο των Χριστουγέννων θα έχουμε ωραία παιχνίδια στο Παλατάκι! Με Φοίνικα Σύρου και αρχές Ιανουαρίου με τον ΟΣΦΠ.

Νομίζω οτι στα άκρα είμαστε καλά. Αυτό δείχνουν οι τελευταίες εμφανίσεις και τα στατιστικά. Θα έρθουν και πιο δυνατά παιχνίδια και εκεί θα δούμε μέχρι που μπορούμε να πάμε φέτος με αυτό το ρόστερ...

Σίγουρα με μια ενίσχυση στο κέντρο, θα άλλαζαν πολλά. Και έχουμε πει οτι οι αλλαγές/προσθήκες τον Δεκέμβριο/Ιανουάριο αρέσουν στον Τσαλόπουλο.
PaokCuba4 έγραψε:
Aeon έγραψε:Mπράβο, άντε με το καλό να επιστρέψει. 'Ηταν και μια ευκαιρία να πάρει πολύτιμο χρόνο ο μικρός.

Είμαι περίεργος για τα στατιστικά.

Βρε Cuba είναι σίγουρο οτι διαμαρτύρονται για όλα αυτά που λες. Εγώ πάντως άσχημο λόγο για κοκκινάκη δεν έχω ακούσει.
Αυτό το ειρωνικό ποστ που έχω κάνει αφορά όλους αυτούς που δεν εμφανίζονται στο γήπεδο. Και αυτά που γράφω είναι οι "λόγοι" τους που τους μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εδώ οπαδός μέσα στα σχόλια της σελίδας του Α.Σ. έχει πει ότι όσο ο Κοκκινάκης παίζει στον ΠΑΟΚ, δε θα πάει στο Παλατάκι. Επίσης μη ξεχνάμε όταν όλοι αυτοί μιλούσαν το 2021-2022 για το ερυθρόλευκο παραπέτασμα και για τους παίκτες που στήνονται.

Επίσης τώρα πρόσφατα και μετά την ήττα με το Μίλωνα μιλούσε κόσμος για να φύγει ο Μιλενκόσκι, για τον "άμπαλο" Ντε Ντρις, για την ομάδα που θα παίξει πλέι άουτ κλπ κλπ.

Δυστυχώς ο κόσμος είναι πανηγυρτζής και το σχόλιό μου είναι σατυρικό γιατί πάντα βρίσκουν μία δικαιολογία. Στο FB θα τα βρεις εύκολα.
Οκ, καταλαβαίνω.

Ελπίζω τα σχετικά σχόλια να ήταν στην αρχή και όχι μετά απο 3 και 1/2 σεζόν με τον ΠΑΟΚ όταν έχει αποδείξει την αξία του και τον επαγγελματισμό του. Σε κάθε περίπτωση εγώ διαφωνώ με τη λογική αυτή, έχουν βέβαια το δικαίωμα να έχουν την άποψή τους. Όπως φυσικά και ο κάθε παίκτης έχει δικαίωμα να μεταγραφεί εκεί οπου βλέπει επαγγελματικό μέλλον (ειδικά σε ένα άθλημα με τόσο μικρό οικονομικό όφελος), ασχέτως με το ποιά ομάδα υποστηρίζει και πρέπει να είναι καλοδεχούμενος με το καλύτερο κλίμα και πρέπει να στηρίζεται.

Επειδή δεν συναναστρέφομαι στα "μέσα κοινωνικής δικτίωσης", προφανώς δεν γνωρίζω τι γράφεται.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Η βαθμολογία με το τέλος της 7ης αγωνιστικής:

Εικόνα

Και τα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής:

Εικόνα

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Aeon έγραψε:Παιδιά, με τις ανακοινώσεις που βλέπω για τη Super League, νομίζω οτι τη γλίτωσε το Volley. Αν και τα επεισόδια έγιναν σε αγώνα Volley. Οπότε την περίοδο των Χριστουγέννων θα έχουμε ωραία παιχνίδια στο Παλατάκι! Με Φοίνικα Σύρου και αρχές Ιανουαρίου με τον ΟΣΦΠ.
Μη μου ξεχνάς το παιχνίδι με το Μιλάνο στις 21 Δεκεμβρίου (θα ετοιμάσω αύριο αφιέρωμα) :lol: . Αλλά γενικά έχουμε να δούμε καλά παιχνίδια σε αυτές τις 2 εβδομάδες και μάλιστα μια σειρά καλών τεστ για την ομάδα. Μη ξεχνάμε ότι τον Ιανουάριο θα παίξουμε και με τον Παναθηναϊκό και με το Μίλωνα και να εδραιωθούμε στην τριάδα.
Aeon έγραψε:Νομίζω οτι στα άκρα είμαστε καλά. Αυτό δείχνουν οι τελευταίες εμφανίσεις και τα στατιστικά. Θα έρθουν και πιο δυνατά παιχνίδια και εκεί θα δούμε μέχρι που μπορούμε να πάμε φέτος με αυτό το ρόστερ...

Σίγουρα με μια ενίσχυση στο κέντρο, θα άλλαζαν πολλά. Και έχουμε πει οτι οι αλλαγές/προσθήκες τον Δεκέμβριο/Ιανουάριο αρέσουν στον Τσαλόπουλο.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φέρουμε Έλληνες κεντρικούς. Και εκεί είναι έπειτα το τι θέλουμε. Εγώ θεωρώ ότι θα χρειαστούμε το μπλοκ (για αυτό και προτείνω τους Ράμος και Πιτακούδη) ώστε να είμαστε ισχυροί σε αρκετές περιστροφές. Τώρα άμα κινηθεί η ομάδα σε πιο "επιθετικογενείς" κεντρικούς, τύπου Κανέλλου και Αρμενάκη, τότε θα χρειαστούμε οπωσδήποτε επιθετικό σερβίς και από τους κεντρικούς. Γιατί στο μέτριο μπλοκ πρέπει να απαντήσεις με πίεση από το σερβίς και επίθεση από τις θέσεις 2-3-4-6.
Aeon έγραψε:Οκ, καταλαβαίνω.

Ελπίζω τα σχετικά σχόλια να ήταν στην αρχή και όχι μετά απο 3 και 1/2 σεζόν με τον ΠΑΟΚ όταν έχει αποδείξει την αξία του και τον επαγγελματισμό του. Σε κάθε περίπτωση εγώ διαφωνώ με τη λογική αυτή, έχουν βέβαια το δικαίωμα να έχουν την άποψή τους. Όπως φυσικά και ο κάθε παίκτης έχει δικαίωμα να μεταγραφεί εκεί οπου βλέπει επαγγελματικό μέλλον (ειδικά σε ένα άθλημα με τόσο μικρό οικονομικό όφελος), ασχέτως με το ποιά ομάδα υποστηρίζει και πρέπει να είναι καλοδεχούμενος με το καλύτερο κλίμα και πρέπει να στηρίζεται.

Επειδή δεν συναναστρέφομαι στα "μέσα κοινωνικής δικτίωσης", προφανώς δεν γνωρίζω τι γράφεται.
Και πολύ καλά κάνεις και δε συναναστρέφεσαι, γιατί πραγματικά θα τραβούσες τα μαλλιά σου.

Δικαίωμα στην άποψη και στην κριτική έχουμε όλοι μας. Όμως είναι άλλο η κριτική και άλλο η ισοπέδωση και η χυδαιολογία. Και δυστυχώς αρκετός κόσμος αντί να βγει να στηρίξει την ομάδα, να διαφωνήσει, να συμφωνήσει αλλά να στηρίξει, περιμένει να χάσει η ομάδα και να αρχίζουν να βρίζουν, να ισοπεδώνουν τα πάντα και να χαρακτηρίζουν με το χειρότερο τρόπο τους πάντες.

Το να βγαίνεις τώρα τη σεζόν 2021-2022 ανήμερα του Final 4 του Κυπέλλου στη Γλυφάδα και λες ότι οι παίκτες "λαδώνονται" από τον Ολυμπιακό ή ανήμερα του ημιτελικού με την ΑΕΚ στις γυναίκες (κερδίσαμε στο χρυσό σετ) να εύχεσαι να χάσει η ομάδα σου για να πάρει υπόσταση η μικροψυχία σου αυτό είναι αισχρό. Και τα ίδια έγιναν πέρσι με τους άνδρες που μέχρι το Μάρτιο μιλούσανε για τους αχρήστους, για τους losers, για τον Χατζιαβάτη (ο Μιλενκόσκι) και μετά γυρίσανε το δίσκο και είπαν ορισμένοι το περίφημο "ωραίοι τίτλοι αυτοί, να παίζεις 2 παιχνίδια και να παίρνεις Κύπελλο". Που πιστεύω ότι αν τολμήσουν να το πουν ανοιχτά σε κανά μπάσκετ ή ποδόσφαιρο, παίζει και να τους πάρουν με τις πέτρες. Και μάλιστα τόσο ο Κοκκινάκης όσο και η Οικονομίδου φέτος έδειξαν εμμέσως ότι δεν είναι αδαείς όσον αφορά την πλήρη έλλειψη στήριξης του ΠΑΟΚ.

Και μάλιστα όλοι αυτοί οι λαλίστατοι αμφιβάλλω εάν έχουν πάει έστω μία φορά στο Παλατάκι ή ακόμα και στην Τούμπα. Δε χρειάζεται να το αποδείξω βέβαια. Είναι οφθαλμοφανές.

Και αυτό δε γίνεται μόνο στο βόλεϊ. Και στο χάντμπολ και στο μπάσκετ γίνεται αυτό. Ακόμα και στο ποδόσφαιρο. Για αυτό και προσωπικά χάρηκα που ξέσπασε ο Χατζόπουλος. Γιατί το κακό έχει παραγίνει με το να βρίζουμε από ένα πληκτρολόγιο και να εξαφανιζόμαστε στις επιτυχίες της ομάδας μας ή να τις μειώνουμε κιόλας. Πραγματικά με κάνει έξαλλο που άνθρωποι που λένε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα, είναι οι πρώτοι που δεν πάνε γήπεδο γιατί παίζει ο Κοκκινάκης, ο Μαργαρίτης, ο Χάρρισον, η Βίγγαρς, ο Εκόνγκ και δε συμμαζεύεται.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα

ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΡΑΖΕΙΣ ΕΚΟΝΓΚΑΡΟ;;;;

Εικόνα

Προχθές γλίτωσες μεγάλη ταλαιπώρια. Γύρισα σπίτι 6 το πρωί. Θα σ'τα πω.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

:lol: :lol: :lol: :lol:

Mπαρκαρουτσε ήσουνα στο Ντελφτ, σε μιλούσαμε για τον Κουλιερακη και έτρεμες.

ΤΟ ΑΡΜΑΝΙ (ΕΚΟΝΓΚ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ! :lol:

Τι έγινε ρε συ; Το γύρο της Ολλανδίας έκανες; :lol:

Ή μήπως ήσουνα κακό παιδί; :P

[youtube]mw64aW8U0qA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μόνο αυτήν την καραμέλα ξέρεις να λες!

Όχι ρε μια χαρά παιδί ήμουν. Απλώς καμιά φορά στο σκοτάδι κρύβονται πράγματα που μπορούν να σε κάνουν (μικρή) ζημιά... :lol:
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Όχι ρε μια χαρά παιδί ήμουν. Απλώς καμιά φορά στο σκοτάδι κρύβονται πράγματα που μπορούν να σε κάνουν (μικρή) ζημιά... :lol:

Εικόνα
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Σαββατο 16/12 στις 17:00
Καλαματα-ΠΑΟΚ
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Αγώνας σήμερα για την ΠΑΟΚαρα μας, καθώς αντιμετωπίζει στις 17:00 ώρα Ελλάδος (16:00 ώρα Ολλανδίας) στο κλειστό της Τέντας την Καλαμάτα για την 8η αγωνιστική της Volleyleague.

Ένα γήπεδο που ξυπνάει όμορφες μνήμες από την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Είναι μια καλή ευκαιρία να συνεχίσουμε το σερί μας και να ετοιμαστούμε για τον επαναληπτικό με τη Μιλάνο στις 21 Δεκεμβρίου!

Το παιχνίδι θα το δείξει η ΕΣΑΠ και μπορείτε να το δείτε στο σχετικό λινό (γράφω από κινητό και δεν δείχνει το λινκ όταν το βάζω ως YouTube, μη με μαλωνετε :lol: )

https://www.youtube.com/live/zjYhFKXIgN ... 1jSwU9DG-U

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Σάβ 16 Δεκ 2023, 11:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Τα λινά το καλοκαίρι δεν φοριούνται; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Τα βάζουμε και το χειμώνα εμείς οι Βόρειοι! :lol:
Άβαταρ μέλους
tolis14