Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Όταν η προσπάθεια είναι πολυεθνική , θα δείχνει από παντού στην Ευρώπη.
Λογικά κάποια στιγμή θα υπάρχει και Ελληνάκι .
Στην τελική μακάρι να μην βάλουν ποτέ , να μην ψάχνουμε κανένα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ένας νομίζω δεν θα έχει ρήτρα, ο άλλος έχει αρνηθεί την ανανέωση και ο τρίτος δεν ξέρουμε αν θα έρθει καν φέτος - αλλά χαίρομαι που είσαι αισιόδοξος.
Εγώ πάλι δεν είμαι. Τελευταία φορά που κρατήσαμε δανεικό ήταν 2009.
Ακόμα κι αν θελουμε να τους κρατήσουμε, του χρόνου θα θελουμε 10 παίκτες και αν μόνο το να κρατήσουμε τους δανεικούς θα κοστίσει 4-5 εκατομμύρια, φαντάσου πόσο θα κοστίσουν οι άλλοι 10. Και με έναν πρόεδρο που έχει αποφασίσει να ψωνίζει δανεικούς και ελεύθερους στις 31 Αυγούστου, καταλαβαίνεις που θα πάει το πράγμα.
gika έγραψε:Ο ένας νομίζω δεν θα έχει ρήτρα, ο άλλος έχει αρνηθεί την ανανέωση και ο τρίτος δεν ξέρουμε αν θα έρθει καν φέτος - αλλά χαίρομαι που είσαι αισιόδοξος.
Ακόμα κι αν θελουμε να τους κρατήσουμε, του χρόνου θα θελουμε 10 παίκτες και αν μόνο το να κρατήσουμε τους δανεικούς θα κοστίσει 4-5 εκατομμύρια, φαντάσου πόσο θα κοστίσουν οι άλλοι 10. Και με έναν πρόεδρο που έχει αποφασίσει να ψωνίζει δανεικούς και ελεύθερους στις 31 Αυγούστου, καταλαβαίνεις που θα πάει το πράγμα.
Aφου το μεγάλο πουλέν Στοχ δεν στεριωσε στον ΠΑΟΚ μακάρι να στεριώσει η πιο άσχημη version του. Μακάρι να έχει κίνητρο και να σακουλιασει κόσμο. Και το ΑΚ μπροστά και κάτι ψήνεται.
Όπως πάει η δουλειά και με την άφιξη των τριών νέων αποκτημάτων βλέπω τον Ρουμάνο να παίζει ένα ιδιότυπο 4-2-3-1 που περισσότερο θα μοιάζει με 4-3-3.
Δλδ.
Τέρμα: Πασχαλάκης. Αλλαγές: Ταλιχμανίδης.
Σέντερ Μπακ: Βαρέλα (Ιγκανσον όταν επιστρέψει) - Κρέσπο. Αλλαγές: Μιχάι, Μιχαηλίδης.
Ακραία Μπακ: Sidcley αριστερά, Τέιλορ δεξιά. Αλλαγές: Ροντρίγκο (όταν επιστρέφει), Βιερίνια (πασπαρτού), Λύρατζης.
Χαφ: Σβαμπ, Κούρτιτς. Αλλαγές: Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Εσίτι.
Εξτρέμ: Καντουρί αριστερά (πιο πολύ ως τρίτο χαφ που θα συγκλίνει, Αντρίγια δεξιά. Αλλαγές: Μπίσε, Μούργκ.
Δεκαρι: Μίτριτσα (από τα βιντεάκια που είδα πιο πολύ πίσω από το εννιάρι κινείται). Αλλαγές: Μπίσε.
Στις θέσεις πίσω από το φορ μπορούν να εναλλάσσονται οι μεσοεπιθετικοί κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Σέντερ φορ: Άκπομ (Ολιβέιρα όταν επιστρέψει). Αλλαγές: Σβι, Κούτσιας.
Για δεκάρι δε νομίζω να κινηθούμε τελικά, ίσως για έναν τερματά που θα προορίζεται για βασικός.
Με τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ δεν ξέρω τι σκοπεύουν να κάνουν (λύση συμβολαίου, δανεισμός, πώληση, επαναδραστηριοποίηση).
Σύνολο παικτών μαζί με τους τερματοφύλακες: 26 ή 27.
stravostomis έγραψε:Παρουσιάζεις ένα βίντεο που θα το δουν 98% Έλληνες, έχεις την ευκαιρία να βάλεις Έλληνες που έχουν εξαφανιστεί μπας και εξαπλωθεί κάπως η πληροφορία και βάζεις ξένους.
Εκτιμώ την σκέψη (νομίζω η Ρόμα το έκανε πρώτη) αλλά ούτε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε σωστά.
ποσο σου πηρε να το σκεφτεις ? η ....δεν εχει οριο
gika έγραψε:Ο ένας νομίζω δεν θα έχει ρήτρα, ο άλλος έχει αρνηθεί την ανανέωση και ο τρίτος δεν ξέρουμε αν θα έρθει καν φέτος - αλλά χαίρομαι που είσαι αισιόδοξος.
Σε έναν ακόμα τίτλο;
Μακάρι ο βιασμός της ποδοσφαιρικής λογικής να οδηγήσει σε τίτλους.
Μακάρι βασικά ο πολυμήχανος Λουτσεσκου να καλύψει και τον βιασμό της ποδοσφαιρικής λογικής και να καταφέρει ότι κατάφερε κι ο Παυλαρας πέρυσι.
Ρε τι γκρινιαζετε για το βιντεακι. Πρωτον ειναι σε συνεργασια με ξενο κεντρο και αν ειχατε δει και την ταινιουλα του Τσουμπα ειχε παει εκει σε ενα σχολειο που πηγαινε και αυτος στην υποβαθμισμενη γειτονια του και μιλουσε στα παιδια για το πως αυτος τα καταφερε.
Και σε καθε περιπτωση να γκρινιαζουμε οταν υπαρχει λογος.