ΥΓ τυχαια ανοιξε σημερα η προπαγανδα ;;
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
θελω να παει και cas o γαυρος να φαει και εκει καλα....
Ειναι ολοι στημένοι, απλα ακομη και ο γαυρος προεδρος της εφεσεων δεν βρηκε τροπο να κανει το ασπρο μαυρο!gika έγραψε:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Τολμώ να πω ότι αυτή η απόφαση με εξέπληξε θετικά. Τελικά δεν είναι όλοι στημένοι.
Ελπίζω τώρα να περάσουμε στην αντεπίθεση και να μη πούμε έλα μωρέ τέλος.
Κυνηγι τωρα μεχρι τελους!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris++++
Εγώ είμαι συγκινημένος...το τι στεναχώρια βαρεσα δεν περιγράφεται,τι νεύρα που πλήρωσαν ακόμη και τα δύο αγοράκια μου....πουτανας γιοι όσοι μας υποβάλλετε σε όλο αυτό να μαυρίσει η ψυχή σας μπασταρδια...η ψυχή και η ζωή σας που παίξατε με το ψυχισμό μας...εγώ πιστεύω ότι είναι η αρχή για να ξαναχτίστει μια ομάδαρα..όσο απογοητευμένος υπήρξα το τελευταίο διήμερο τόσο αισιοδοξία με διακατέχει... Αδέρφια, ας χαρούμε λίγο, ας σηκώσουμε πάλι το κεφάλι μας γιατί εμείς από την αρχή το λέγαμε!!!! Περηφάνια ρε!!!!!
Αυτοί είναι ικανοί να σου πουν πως υπάρχει πολυιδιοκτησία αλλά δεν μπορούμε να τους τιμωρήσουμε πειθαρχικά γιατί σύμφωνα με τον νόμο της FIFA δεν υπάρχει αγωνιστική επιρροή μπλα μπλα μπλα...για όλα τους έχω ικανούς...
-
BlackFriday
- painkiller4
Δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε πως μας κλέψανε το περσινό πρωτάθλημα!
Και επίσημα στημένο το περσινό πρωτάθλημα από Αυγενακη, Μητσοτάκη στον χοντρό πρεζεμπορα!
Μισή νίκη είναι αν δεν πληρώσουν οι υπαιτιοι
Και επίσημα στημένο το περσινό πρωτάθλημα από Αυγενακη, Μητσοτάκη στον χοντρό πρεζεμπορα!
Μισή νίκη είναι αν δεν πληρώσουν οι υπαιτιοι
- Dimitris++++
Πάλι θα λέμε τι μπορούν να πουν αυτοί??? Είναι δυνατόν?? Να πάνε να γαμηθουνε ...Δύο χρόνια σου κάνουν το άσπρο μαύρο και μας νοιάζει τι μπορούν να λένε???proedros έγραψε:Αυτοί είναι ικανοί να σου πουν πως υπάρχει πολυιδιοκτησία αλλά δεν μπορούμε να τους τιμωρήσουμε πειθαρχικά γιατί σύμφωνα με τον νόμο της FIFA δεν υπάρχει αγωνιστική επιρροή μπλα μπλα μπλα...για όλα τους έχω ικανούς...
Kι εγω κάτι τετοιο περίμενα. Τωρα λενε οτι ακυρώνει την ΕΕΑ εντελώς ακομα και τη δεσμευτικότητα. Θα παρει λιγο μεχρι να διαβαστεί ολη η απόφαση.proedros έγραψε:Αυτοί είναι ικανοί να σου πουν πως υπάρχει πολυιδιοκτησία αλλά δεν μπορούμε να τους τιμωρήσουμε πειθαρχικά γιατί σύμφωνα με τον νόμο της FIFA δεν υπάρχει αγωνιστική επιρροή μπλα μπλα μπλα...για όλα τους έχω ικανούς...
παιξατε με τις ψυχες μας ρε κοπροσκυλα ......παιξατε με τις ψυχες μας .........κυνηγι παντου στα υπαλληλακια .....
Στην ουσία η αποφαση αυτη μπορει να ειναι θετικη ή κ αρνητικη.
Πρεπει να δουμε το σκεπτικο.
Αν λεει υπαρχει πολυιδιοκτησια αλλα δεν ειναι πειθαρχικα ελεγκτεα τοτε δεν το λες αθωωση.
Αν λεει οτι δεν αποδεικνυεται η πολυιδιοκτησια και ως εκ τουτου περαιτερω δεν ειναι πεθθαρχικα ελεγκτεα τοτε ειναι εξαιρετικη.
Αν λεει υπαρχει πολυιδιοκτησια αλλα δεν ειναι πειθαρχικα ελεγκτεα τοτε δεν το λες αθωωση.
Αν λεει οτι δεν αποδεικνυεται η πολυιδιοκτησια και ως εκ τουτου περαιτερω δεν ειναι πεθθαρχικα ελεγκτεα τοτε ειναι εξαιρετικη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Τρί 09 Φεβ 2021, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μλκες με έπιασε συγκίνηση, βάλανε ότι πιο σιχαμερό και αισχρό έχει ξεράσει η χώρα για να πλήξουν την αξιοπρέπεια και περηφάνεια μας και με όλα τα μέσα, δικαιοσύνη, υπουργεία, κυβέρνηση δικά τους και όσο και αν το προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις δεν το καταφέραν.
Περηφάνεια Αντίσταση Ονειρο Κατάκτηση
ΠΑΟΚ ρε μνια
Γμηστε τους τώρα να μην ξανατολμήσουν
Περηφάνεια Αντίσταση Ονειρο Κατάκτηση
ΠΑΟΚ ρε μνια
Γμηστε τους τώρα να μην ξανατολμήσουν
+1Dimitris++++ έγραψε:Εγώ είμαι συγκινημένος...το τι στεναχώρια βαρεσα δεν περιγράφεται,τι νεύρα που πλήρωσαν ακόμη και τα δύο αγοράκια μου....πουτανας γιοι όσοι μας υποβάλλετε σε όλο αυτό να μαυρίσει η ψυχή σας μπασταρδια...η ψυχή και η ζωή σας που παίξατε με το ψυχισμό μας...εγώ πιστεύω ότι είναι η αρχή για να ξαναχτίστει μια ομάδαρα..όσο απογοητευμένος υπήρξα το τελευταίο διήμερο τόσο αισιοδοξία με διακατέχει... Αδέρφια, ας χαρούμε λίγο, ας σηκώσουμε πάλι το κεφάλι μας γιατί εμείς από την αρχή το λέγαμε!!!! Περηφάνια ρε!!!!!
Θα περιμένω λίγο να βγει επίσημα αλλά .... ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑ ΝΑ Γ.....Ε Π....ΔΑ
Μας μαυρισατε τη ψυχή ρε μπα...ρδα
Τι χαρά σήμερα !!!!
Μας μαυρισατε τη ψυχή ρε μπα...ρδα
Τι χαρά σήμερα !!!!
- Dimitris++++
Re: Προπαγάνδα και
Δεν είμαι νομικός ούτε τρέφω συμπάθεια για το πώς η πλειονότητα αυτών διαβάζουν τις αποφάσεις δικαστηρίων από προσωπικό βίωμα αλλά πώς μπορεί να είναι κάτι μεμπτό αν δεν ελέγχεται πειθαρχικά.. .κοινώς δεν έχω παρανομησει!!!Gospi έγραψε:Στην ουσία η αποφαση αυτη μπορει να ειναι θετικη ή κ αρνητικη.
Αν λεει οτι δεν αποδεικνυεται η πολυιδιοκτησια και ως περαιτερω δεν ειναι πεοθαρχικα ελεγκτεα τοτε ειναι εξαιρετικη.
- PAOK_Antarctica
Αναμονή μέχρι την απόφαση.
Το θέμα είναι το σημερινό να αποτελέσει την αρχή της αντεπίθεσης και οχι τη λήξη της ιστορίας.
Το θέμα είναι το σημερινό να αποτελέσει την αρχή της αντεπίθεσης και οχι τη λήξη της ιστορίας.