ΥΓ τυχαια ανοιξε σημερα η προπαγανδα ;;

Ειναι ολοι στημένοι, απλα ακομη και ο γαυρος προεδρος της εφεσεων δεν βρηκε τροπο να κανει το ασπρο μαυρο!gika έγραψε:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Τολμώ να πω ότι αυτή η απόφαση με εξέπληξε θετικά. Τελικά δεν είναι όλοι στημένοι.
Ελπίζω τώρα να περάσουμε στην αντεπίθεση και να μη πούμε έλα μωρέ τέλος.
Πάλι θα λέμε τι μπορούν να πουν αυτοί??? Είναι δυνατόν?? Να πάνε να γαμηθουνε ...Δύο χρόνια σου κάνουν το άσπρο μαύρο και μας νοιάζει τι μπορούν να λένε???proedros έγραψε:Αυτοί είναι ικανοί να σου πουν πως υπάρχει πολυιδιοκτησία αλλά δεν μπορούμε να τους τιμωρήσουμε πειθαρχικά γιατί σύμφωνα με τον νόμο της FIFA δεν υπάρχει αγωνιστική επιρροή μπλα μπλα μπλα...για όλα τους έχω ικανούς...
Kι εγω κάτι τετοιο περίμενα. Τωρα λενε οτι ακυρώνει την ΕΕΑ εντελώς ακομα και τη δεσμευτικότητα. Θα παρει λιγο μεχρι να διαβαστεί ολη η απόφαση.proedros έγραψε:Αυτοί είναι ικανοί να σου πουν πως υπάρχει πολυιδιοκτησία αλλά δεν μπορούμε να τους τιμωρήσουμε πειθαρχικά γιατί σύμφωνα με τον νόμο της FIFA δεν υπάρχει αγωνιστική επιρροή μπλα μπλα μπλα...για όλα τους έχω ικανούς...

+1Dimitris++++ έγραψε:Εγώ είμαι συγκινημένος...το τι στεναχώρια βαρεσα δεν περιγράφεται,τι νεύρα που πλήρωσαν ακόμη και τα δύο αγοράκια μου....πουτανας γιοι όσοι μας υποβάλλετε σε όλο αυτό να μαυρίσει η ψυχή σας μπασταρδια...η ψυχή και η ζωή σας που παίξατε με το ψυχισμό μας...εγώ πιστεύω ότι είναι η αρχή για να ξαναχτίστει μια ομάδαρα..όσο απογοητευμένος υπήρξα το τελευταίο διήμερο τόσο αισιοδοξία με διακατέχει... Αδέρφια, ας χαρούμε λίγο, ας σηκώσουμε πάλι το κεφάλι μας γιατί εμείς από την αρχή το λέγαμε!!!! Περηφάνια ρε!!!!!
Δεν είμαι νομικός ούτε τρέφω συμπάθεια για το πώς η πλειονότητα αυτών διαβάζουν τις αποφάσεις δικαστηρίων από προσωπικό βίωμα αλλά πώς μπορεί να είναι κάτι μεμπτό αν δεν ελέγχεται πειθαρχικά.. .κοινώς δεν έχω παρανομησει!!!Gospi έγραψε:Στην ουσία η αποφαση αυτη μπορει να ειναι θετικη ή κ αρνητικη.
Πρεπει να δουμε το σκεπτικο.
Αν λεει υπαρχει πολυιδιοκτησια αλλα δεν ειναι πειθαρχικα ελεγκτεα τοτε δεν το λες αθωωση.
Αν λεει οτι δεν αποδεικνυεται η πολυιδιοκτησια και ως περαιτερω δεν ειναι πεοθαρχικα ελεγκτεα τοτε ειναι εξαιρετικη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk