Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Σιγα τις κουπες ρε Μπαρκα...
Απ την στιγμη που δεν μπορει να τα σαρωσει ολα με το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ....ας παει στο καλο αφου δεν μπορει
Απ την στιγμη που δεν μπορει να τα σαρωσει ολα με το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ....ας παει στο καλο αφου δεν μπορει
Θα λέτε τα ίδια αν η ποινή του Λουτσεσκου παραμείνει και δεν έχουμε προπονητή μέχρι το τέλος της χρονιάς;
Έχει κάποιος να βάλει τα αποτελέσματα της ομάδας στα παιχνίδια που έλειπε ο Ραζβαν από τον πάγκο;
Έχει κάποιος να βάλει τα αποτελέσματα της ομάδας στα παιχνίδια που έλειπε ο Ραζβαν από τον πάγκο;
- Kabamaru11
Gika ναι,θα τον ηθελα,γιατι αυτο ακριβως θελουν να κανουν,να τον διωξουμε.Γι αυτο ολο αυτο το θεατρο του παραλογου που στησανε.
Μεταξυ μας,πιστευω πως η ποινη αυριο θα ακυρωθει.
Με τον Ρασβαν,ως το τελος.
Μεταξυ μας,πιστευω πως η ποινη αυριο θα ακυρωθει.
Με τον Ρασβαν,ως το τελος.
Είδες παλικάρι μου που και με αυτό το ρόστερ και με αυτά τα χαφ αν δεν φοβάσαι μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο
Και γιατι δεν τα λες;;;nikiforis έγραψε:Φτάνει ρε άμα πω αυτά που ξέρω εδώ μέσα θα τραβάτε όλοι τις τρίχες σας!!!
- Μπαρκαρούτσος
Υπέρ ή κατά Lucescu;nikiforis έγραψε:Φτάνει ρε άμα πω αυτά που ξέρω εδώ μέσα θα τραβάτε όλοι τις τρίχες σας!!!
- thomas Murg
Όπως εξελίχθηκε το ματς σήμερα έτσι θα εξελισσόταν και το παιχνίδι με τον βάζελο εάν το κοράκι δεν έβγαζε κόκκινη στον Μπάμπα (Κι όπως είδαμε και σήμερα με τον Μαρσιάλ μια χαρά θα μπορούσε να μην τη βγάλει).
Το κοράκι στο ματς με τον βάζελο δεν είχε δει τη φάση και του το σφύριξε ο επόπτης. Σήμερα ο επόπτης πετούσε χαρταετό.
Το κοράκι στο ματς με τον βάζελο δεν είχε δει τη φάση και του το σφύριξε ο επόπτης. Σήμερα ο επόπτης πετούσε χαρταετό.
- iremidynami 4+
Τα βρήκα:gika έγραψε:Θα λέτε τα ίδια αν η ποινή του Λουτσεσκου παραμείνει και δεν έχουμε προπονητή μέχρι το τέλος της χρονιάς;
04.2023:ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-1 (Superleague Playoffs)
10.2024: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 1-2 (Superleague)
10.2024: Αιγάλεω – ΠΑΟΚ 0-3 (Κύπελλο Ελλάδας)
11.2024: Λαμία – ΠΑΟΚ 1-2 (Superleague)
11.2024: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-3 (Superleague)
01.2024: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-1 (Superleague)
01.2024: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0, 1-1 στην παράταση και αποκλεισμός (Κύπελλο Ελλάδας)
3 ήττες και 1 αποκλεισμό στα 4 εντός έδρας που έλειπε.
Νικήσαμε εκτός Αιγάλεω και Λαμία, και χάσαμε από Παναθηναϊκό.
Πείτε εσείς ότι είναι τυχαίο και ότι δεν επηρεάζεται η ομάδα.
Ναι κι εγώ τα ίδια θα λέω gika.
Δεν έχεις λόγο να αλλάξεις προπονητή μεσούσης της περιόδου όταν το διακύβευμα δεν είναι «καταστροφικό».
Στο ελληνικό ποδόσφαιρο του 2025 υπάρχουν 4 σοβαροί και δυνατοί οικονομικά «παίκτες». Δεν παίζεις μόνος σου. Δεν γίνεται να κερδίζεις κάθε χρόνο εσύ.
Το worst case scenario είναι να βγούμε 4οι και ως ισχυροί να κοιτάξουμε να μπούμε στους ομίλους του Conference, πράγμα απολύτως εφικτό.
Στο καλύτερο σενάριο φέρνεις 2-3 καλούς παίκτες στις θέσεις που υπάρχει δεδομένα πρόβλημα και χτυπάς πρωτάθλημα. Οι διαφορές μας με τους άλλους 3 δεν είναι μεγάλες και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.
Δεν έχεις κανένα λόγο να ρισκάρεις αλλάζοντας προπονητή στην μέση της χρονιάς ειδικά όταν αυτοί που θα τον επιλέξουν θα είναι αυτοί που έκαναν και τις μεταγραφές το καλοκαίρι.
Δεν έχεις λόγο να αλλάξεις προπονητή μεσούσης της περιόδου όταν το διακύβευμα δεν είναι «καταστροφικό».
Στο ελληνικό ποδόσφαιρο του 2025 υπάρχουν 4 σοβαροί και δυνατοί οικονομικά «παίκτες». Δεν παίζεις μόνος σου. Δεν γίνεται να κερδίζεις κάθε χρόνο εσύ.
Το worst case scenario είναι να βγούμε 4οι και ως ισχυροί να κοιτάξουμε να μπούμε στους ομίλους του Conference, πράγμα απολύτως εφικτό.
Στο καλύτερο σενάριο φέρνεις 2-3 καλούς παίκτες στις θέσεις που υπάρχει δεδομένα πρόβλημα και χτυπάς πρωτάθλημα. Οι διαφορές μας με τους άλλους 3 δεν είναι μεγάλες και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.
Δεν έχεις κανένα λόγο να ρισκάρεις αλλάζοντας προπονητή στην μέση της χρονιάς ειδικά όταν αυτοί που θα τον επιλέξουν θα είναι αυτοί που έκαναν και τις μεταγραφές το καλοκαίρι.
Έβαλες το Π καταλαθως με κεφαλαίοnikiforis έγραψε:Για να δείτε τι γίνεται μέσα στον Παοκ!!!
- iremidynami 4+
εγω θα πω πως και μονο που οι ποκιτες λυσσαξαν να τον διωξουν,ειναι λογος να μην τον διωξουμε.
Σίγουρα γίνεται, αν έχεις ένα ματς τη βδομάδα.renegade έγραψε:Είδες παλικάρι μου που και με αυτό το ρόστερ και με αυτά τα χαφ αν δεν φοβάσαι μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο
Διαφορετικά δε ξέρω πώς αυτά τα χαφ θα βγάλουν σε τέτοιο επίπεδο ολόκληρη σεζόν.
- PAOK_Antarctica
Το είπα, να πεις δεν το είπα…gika έγραψε:Έβαλες το Π καταλαθως με κεφαλαίοnikiforis έγραψε:Για να δείτε τι γίνεται μέσα στον Παοκ!!!