Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Pc support

Δημοσίευση από kataramenos5 »

nikolasf έγραψε:Μάλλον μαμουνάκι μυρίζει... Απόψε ενώ όλη ημέραόλα πηγάινανε καλά 23.15-24.00 δεν έμπαινα στο δίκτυο ούτε με σφάιρες, τώρα μαίνω με HS ON και είμαι σίγουρος ότι άυριο το πρωί θα μπάινω καονικά και στις 23.00 πάλι τα ίδια κοκ
Ξέρει κανείς κανάνα καλό antibug;;;;;
Rkill πρωτα και Norman antimalware tool ,malwarebytes antimalware και λογικά είσαι καλυμμένος.Μαμουνι όμως που το κάνει συγκεκριμένες ώρες?Οταν λες μια μπαινω ,μια δε μπαίνω μιλάς για την ιδια εφρμογή,ιδιο browser κλπ έτσι? Το ρουτερακι σου το χεις κλειδωμένο (αλλαγή default κωδικών,κλείδωμα με Mac adr. κλπ)?
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

To pc κανει κατι χαζα απο χθες... μαυρη οθονη και restart..

To error που βγαζει ειναι το παρακατω :

Περιγραφή
Τα Windows σταμάτησαν να λειτουργούν σωστά εξαιτίας κάποιου προβλήματος με το υλικό βίντεο.

Υπογραφή προβλήματος
Όνομα συμβάντος προβλήματος: LiveKernelEvent
Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032

Αρχεία για την περιγραφή του προβλήματος
WD-20140513-2353-01.dmp
sysdata.xml
WERInternalMetadata.xml

Προβολή ενός προσωρινού αντιγράφου αυτών των αρχείων
Προειδοποίηση: Εάν το πρόβλημα προκλήθηκε από έναν ιό ή άλλη απειλή ασφαλείας, το άνοιγμα εντός αντιγράφου των αρχείων θα μπορούσε να βλάψει τον υπολογιστή σας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα
BCCode: 117
BCP1: 86F68008
BCP2: 910349B0
BCP3: 00000000
BCP4: 00000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

1. Ελέγχεις για ιούς. Έλεγξε με το antivirus σου. Κατέβασε το Malwarebytes Anti-Malware και κάνε ακόμη έναν έλεγχο.
2. Αναβαθμίζεις τους drivers της κάρτας γραφικών από το site της αντίστοιχης εταιρίας (AMD-Nvidia).
3. Αποσυνδέεις προσωρινά όσες usb συσκευές δεν είναι άμεσα απαραίτητες.

Το πρόβλημα πότε προέκυψε; Έκανες πρόσφατα εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα;
Στο εμφανίζει όταν τρέχεις κάποιο game ή στο άσχετο;
Είναι laptop ή σταθερός Η/Υ;

Περισσότερες απαντήσεις (και ερωτήσεις :lol: ) αύριο, αφού κάνεις τα παραπάνω.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Αν δεν πιάσουν τα κόλπα του Στέφανου μιας και εικάζω ότι ούτε καν μπορείς να μπεις για πάνω από 2-3 λεπτά σε κανονική λειτουργία χωρίς να κρασάρει το σύμπαν, δοκίμασε να μπεις από safe mode και κάνε επαναφορά συστήματος κάποιες βδομάδες πίσω.
Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις μετά φρόντισε να είναι update τους drivers της κάρτας γραφικών σου.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Kranatos έγραψε:Αν δεν πιάσουν τα κόλπα του Στέφανου μιας και εικάζω ότι ούτε καν μπορείς να μπεις για πάνω από 2-3 λεπτά σε κανονική λειτουργία χωρίς να κρασάρει το σύμπαν, δοκίμασε να μπεις από safe mode και κάνε επαναφορά συστήματος κάποιες βδομάδες πίσω.
Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις μετά φρόντισε να είναι update τους drivers της κάρτας γραφικών σου.
Ολα αυτα σε περιπτωση που το εχεις ενεργοποιημενο :D
Με εχει σωσει αυτο πανω απο 200 φορες :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

stephanos έγραψε:1. Ελέγχεις για ιούς. Έλεγξε με το antivirus σου. Κατέβασε το Malwarebytes Anti-Malware και κάνε ακόμη έναν έλεγχο.
2. Αναβαθμίζεις τους drivers της κάρτας γραφικών από το site της αντίστοιχης εταιρίας (AMD-Nvidia).
3. Αποσυνδέεις προσωρινά όσες usb συσκευές δεν είναι άμεσα απαραίτητες.

Το πρόβλημα πότε προέκυψε; Έκανες πρόσφατα εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα;
Στο εμφανίζει όταν τρέχεις κάποιο game ή στο άσχετο;
Είναι laptop ή σταθερός Η/Υ;

Περισσότερες απαντήσεις (και ερωτήσεις :lol: ) αύριο, αφού κάνεις τα παραπάνω.
Aπο ιους ειμαι οκ .

Εκανα υpdate τους drivers.

Μιλαμε για ενα dell optiplex με καρτα γραφικων On board.

Tο προβλημα εμφανιζεται στο ασχετο.

Μπορει μολις ανοιξω το pc .. Μπορει μετα απο καμια ωρα..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δοκίμασε με ένα live CD από Linux (είναι πολύ εύκολο) να δεις αν στο κάνει και εκεί. Αν ναι, είναι θέμα κάρτας
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Το πρόβλημά σου είναι 80% hardware, κ αφού λες ότι έχεις Onboard είναι πιθανό η μητρική σου να ετοιμάζεται για φούντο..πότε το πήρες, είναι μέστην εγγύηση?
Άβαταρ μέλους
lostre

Δημοσίευση από lostre »

Δοκίμασε να κάνεις επαναφόρα επαναφορά συστημάτος σε προηγούμενη ημέρομηνια και δες πως θα πάει.
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

επίσης σκέψου αν έχεις εγκαταστήσει τελευταία κανένα πρόγραμμα σχετικό με βίντεο - codecs κτλ.. Μια φορά μου είχε συμβεί να μην τρέχει καλά ένα πακέτο codecs που είχα εγκαταστήσει , και να μου βγάζει σφάλματα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχω το Sony Ericsson xPeria X8, με κάρτα μνήμης micro SD 2GB, την έδιναν με το κινητό.
Το κινητό το αγόρασα το 2011 νομίζω και από τότε το χρησιμοποιώ.

Πριν 2 εβδομάδες άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα με κάποια αρχεία. Πχ άκουγα μουσική και το τραγούδι "πηδούσε" κάποια δευτερόλεπτα. Τα τραγούδια μου ήταν στην SD.
Με όλα τα άλλα αρχεία που ήταν στην SD (εικόνες, παιχνίδια κτλ) δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Πριν 4-5 μέρες με λέει ότι έχει πάθει ζημιά η κάρτα και πρέπει να την κάνω format. Τα αρχεία της κάρτας έχουν όλα χαθεί.

Να την κάνω format; Υπάρχει κάποιος τρόπος άλλος να γλιτώσω από αυτό το πρόβλημα; Αν την κάνω format, να την κάνω στο κινητό ή να την κάνω από τον υπολογιστή;

Το κινητό μου έχει περίπου 2983598252059264944630336335 άλλα προβλήματα που σχεδόν όλα δεν αφορούν hardware, αλλά δεν είναι της παρούσης :mrgreen:

Υπήρχε νομίζω ένα topic με κινητά, αλλά δεν το βρήκα.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Θα μπορούσες ίσως να το κάνεις Hard Reset και να λυθούν τα περισσότερα από τα προβλήματα που έχεις...Βέβαια, θα χάσεις τα πάντα από το κινητό, αλλά θα γυρίσει στην Εργοστασιακή του κατάσταση, "καθαρό"...Άσε που μπορείς εύκολα να πάρεις backup είτε με εφαρμογές είτε από το ίδιο το κιν. Όσον αφορά την κάρτα μνήμης, δοκίμασε να την βάλεις σε άλλο κινητό, σε λαπτοπ...Εάν δεν τη διαβάσουν πάλι, λογικά πάπαλα η κάρτα μνήμης...Φορμάτ καλύτερα μέσα από το κιν για να γίνει σωστά στο format που χρειάζεται...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τώρα που έχω χάσει τα πάντα από την SD, νομίζω είναι τζάμπα κόπος να κάνω backup, καλύτερα να κατεβάσω από την αρχή ό,τι χρειάζεται.
Άρα να την βάλω πρώτα στο PC μου να δω αν την διαβάζει και αν δεν την διαβάζει, να κάνω backup αφού τη βάλω στο κινητό;;

Κάποια από τα προβλήματα που έχω, (τα 2983598252059264944630336335 που λέω), είναι πχ ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα του YouTube που υπάρχει στο κινητό μου (default πρόγραμμα φυσικά), δεν μπορώ να δω κανένα video από YT.
Επίσης, δεν δουλεύει η κάμερα, δηλαδή πατάω το κουμπί να ανοίξει η κάμερα και με δείχνει το πρόγραμμα της ΕΤ3. Μαύρο δηλαδή.
Δεν κάνει update, δεν έχει flash player..γενικώς πεταμένα λεφτά :mrgreen:
Αν το κάνω reset to factory settings θα διορθωθεί έστω ΚΑΤΙ; Τι ακριβώς;

Και μια γενικότερη ερώτηση.. Είσαι ο "Κλάιν Μάιν" ο γνωστός; Που 'χεις και την ιστοσελίδα..;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Πέτα την, θα σου βγάλει πάλι πρόβλημα (αν δουλέψει ξανά δηλαδή )

Για τα υπόλοιπα hard reset το κινητό και αν δεν, πέρασμα λειτουργικού ξανά...

Επίσης άρχισε να μαζεύεις λεφτά, να πάρεις ένα ωραίο κινητακι με 150€ πχ LG l9ii να κάνεις τη δουλειά σου :)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις, θα δω τι θα κάνω..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”