Σ' αυτές τις 25 συμμετοχές θα παίξει και 5 φορές μπάλα...Ale έγραψε:Σε χρονιά 60 αγώνων είναι υπεραπαραίτητος. Εκτός και αν βρήκαμε τρόπο να κλωνοποιήσουμε τα βασικά μας χαφ. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχεις τέτοιον μέσο να σε κάνει γύρω στις 25 συμμετοχές την χρονιά. Να μείνει.
25.Costin Lazăr
-
Re: 25.Costin Lazăr
- ΑποστόληςΑ
Διεθνής παίκτης είναι και σήκωσε όλο το βάρος της ομάδας στον πρώτο γύρο, μαζί με Τζιόλη. Είναι ασταθής όσον αφορά την απόδοσή του, αλλά δίνει χρήσιμες λύσεις. Βέβαια είναι ήδη 33 ετών (24.04.1981) και θα προτιμούσα κάποιον νεώτερος για την επόμενη σεζόν.
Προτιμω εναν παικτη που θα παιξει 25 παιχνιδια με σταθερη αποδοση που κυμαινεται με βαθμο 6 εως 7
Παρα τον Λαζαρ που απο τα 25 θα παιξει 5 παιχνιδια με βαθμο 8 και τα αλλα με βαθμο 5
Παρα τον Λαζαρ που απο τα 25 θα παιξει 5 παιχνιδια με βαθμο 8 και τα αλλα με βαθμο 5
- thanos-xanthi
δε νομιζω να μεινει, δυσκολο βαση αποδοσης
στα δαχτυλα του ενος χεριου τα μεγαλα ματς που εκανε
στα δαχτυλα του ενος χεριου τα μεγαλα ματς που εκανε
Εμεινε ο κατσε,να μεινει και ο Λαζαρ αρα τελικα ο αδυναμος κρικος στα χαφ ηταν τελικα ο Νατχο!!! 

ωχου, αμαν πια δεν μπορουν να βρουν παικτη καλυτερο απο τον Λαζαρ? γελαει ολο το συμπαν...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
τι μαθαινω ρε πουλεναρα;;μενεις αλλα 2 χρονια;;
να χαρω εγω ρε δρακουλα!
υπερπολυτιμος για οσο κρινει ο Αγγελος!
να χαρω εγω ρε δρακουλα!
υπερπολυτιμος για οσο κρινει ο Αγγελος!
ας μείνει, δεν είναι φυγόπονος και ξέρει από ΠΑΟΚ, υπάρχουν κι άλλα μικρά επιχειρήματα υπέρ παραμονής του αλλά νυστάζω να τα αναπτύξωblack death έγραψε:Σ' αυτές τις 25 συμμετοχές θα παίξει και 5 φορές μπάλα...Ale έγραψε:Σε χρονιά 60 αγώνων είναι υπεραπαραίτητος. Εκτός και αν βρήκαμε τρόπο να κλωνοποιήσουμε τα βασικά μας χαφ. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχεις τέτοιον μέσο να σε κάνει γύρω στις 25 συμμετοχές την χρονιά. Να μείνει.

-
ετοιμάσου, μετά τον Λίνο έρχεται η σειρά σου
πάτησες τα 33, όπου να ναι οι ληξιάρχες του ΠΑΟΚ πιάνουν δουλειά
πάτησες τα 33, όπου να ναι οι ληξιάρχες του ΠΑΟΚ πιάνουν δουλειά
Και αυτός? και ο Λίνο?
Σαν πολλές δηλώσεις Περί κακης αντιμετώπισης απο την ΠΑΕ. Αυτό δεν συνέβαινε παλιότερα. Όλοι όσοι έφευγαν απο τον ΠΑΟΚ έφευγαν και μιλούσαν με τα καλυτερα λόγια.
Αυτα σίγουρα δεν ειναι η καλυτερη διαφήμιση...
Σαν πολλές δηλώσεις Περί κακης αντιμετώπισης απο την ΠΑΕ. Αυτό δεν συνέβαινε παλιότερα. Όλοι όσοι έφευγαν απο τον ΠΑΟΚ έφευγαν και μιλούσαν με τα καλυτερα λόγια.
Αυτα σίγουρα δεν ειναι η καλυτερη διαφήμιση...
- Μπαρκαρούτσος
http://www.paokmania.gr/podosfairo/syne ... kse-o-paok
«Δεν με σεβάστηκαν στον ΠΑΟΚ»
Ο Κοστίν Λάζαρ μετά από τρία χρόνια δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και σε συνέντευξή του, ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής κάνει λόγο για ασέβεια της διοίκησης προς το πρόσωπό του.
Διαβάστε τα όσα είπε στα «ΣΠΟΡ του Βορρά»:
«Είμαι απογοητευμένος γιατί θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ δε με σεβάστηκε καθόλου στις επαφές που είχαμε για πιθανή παραμονή μου στην ομάδα. Εγώ ήθελα να μείνω, αλλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν με ήθελαν και μου έκαναν μία πρόταση για να με διώξουν», είπε ο Λάζαρ.
«Από την αρχή των επαφών μου έδειξαν ότι δεν θέλουν να με κρατήσουν όσο θέλω εγώ να μείνω και αισθανόμουν ότι ήμουν εναλλακτική επιλογή χωρίς να μου ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Θα ήταν καλύτερο να μου έλεγαν από την αρχή την αλήθεια», πρόσθεσε.
Μάλιστα ο Ρουμάνος στάθηκε πιο πολύ στον τρόπο αντιμετώπισης που έτυχε από τον επίσημο ΠΑΟΚ. ««Δεν είναι μόνο αυτό το θέμα, το οικονομικό, αλλά περισσότερο ο τρόπος που με αντιμετώπισαν. Μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα με έκαναν να νιώσω ότι δεν αξίζω τίποτα. Απογοητεύτηκα να περιμένω μία καλύτερη προσφορά από την αρχική που ήταν πολύ μικρή και με αγνόησαν. Είναι άσχημο να συμπεριφέρονται έτσι σε παίκτες που έχουν ματώσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Όταν η ομάδα είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μπορούσα να κάνω προσφυγή, να πάρω όλα τα χρήματα και να φύγω ως ελεύθερος.
Αυτό το υπενθύμισα και τον Βρύζα όταν μιλήσαμε. Αλλά εγώ έμεινα στα δύσκολα στην ομάδα και πάλεψα γιατί δέθηκα με τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει με αυτήν την ομάδα. Ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που έχω νιώσει τόσα πολλά για τον ΠΑΟΚ, αλλά θα περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από τον σύλλογο. Και φυσικά παράπονο έχω μόνο από τους επιτελείς της ομάδας. Ο κόσμος μου φέρθηκε φανταστικά και θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου» και όπως τόνισε χαρακτηριστικά:
«Τώρα καταλαβαίνω καλύτερα πως ένιωσε ο Γκαρσία, ο Λίνο και κάποιοι άλλοι παίκτες που έπαιξαν με όλη τους την καρδιά για τον ΠΑΟΚ, έδωσαν και την ψυχή τους για την ομάδα, αλλά τελικά δεν τελείωσαν στον ΠΑΟΚ όπως θα ήθελαν...»
Δεν με αρέσουν αυτά, καθόλου...
Είναι άνθρωποι ρε, (πρώην) εργαζόμενοί σας που τίμησαν τα συμβόλαιά τους και δεν αξίζουν καν την αλήθεια;
«Δεν με σεβάστηκαν στον ΠΑΟΚ»
Ο Κοστίν Λάζαρ μετά από τρία χρόνια δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και σε συνέντευξή του, ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής κάνει λόγο για ασέβεια της διοίκησης προς το πρόσωπό του.
Διαβάστε τα όσα είπε στα «ΣΠΟΡ του Βορρά»:
«Είμαι απογοητευμένος γιατί θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ δε με σεβάστηκε καθόλου στις επαφές που είχαμε για πιθανή παραμονή μου στην ομάδα. Εγώ ήθελα να μείνω, αλλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν με ήθελαν και μου έκαναν μία πρόταση για να με διώξουν», είπε ο Λάζαρ.
«Από την αρχή των επαφών μου έδειξαν ότι δεν θέλουν να με κρατήσουν όσο θέλω εγώ να μείνω και αισθανόμουν ότι ήμουν εναλλακτική επιλογή χωρίς να μου ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Θα ήταν καλύτερο να μου έλεγαν από την αρχή την αλήθεια», πρόσθεσε.
Μάλιστα ο Ρουμάνος στάθηκε πιο πολύ στον τρόπο αντιμετώπισης που έτυχε από τον επίσημο ΠΑΟΚ. ««Δεν είναι μόνο αυτό το θέμα, το οικονομικό, αλλά περισσότερο ο τρόπος που με αντιμετώπισαν. Μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα με έκαναν να νιώσω ότι δεν αξίζω τίποτα. Απογοητεύτηκα να περιμένω μία καλύτερη προσφορά από την αρχική που ήταν πολύ μικρή και με αγνόησαν. Είναι άσχημο να συμπεριφέρονται έτσι σε παίκτες που έχουν ματώσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Όταν η ομάδα είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μπορούσα να κάνω προσφυγή, να πάρω όλα τα χρήματα και να φύγω ως ελεύθερος.
Αυτό το υπενθύμισα και τον Βρύζα όταν μιλήσαμε. Αλλά εγώ έμεινα στα δύσκολα στην ομάδα και πάλεψα γιατί δέθηκα με τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει με αυτήν την ομάδα. Ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που έχω νιώσει τόσα πολλά για τον ΠΑΟΚ, αλλά θα περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από τον σύλλογο. Και φυσικά παράπονο έχω μόνο από τους επιτελείς της ομάδας. Ο κόσμος μου φέρθηκε φανταστικά και θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου» και όπως τόνισε χαρακτηριστικά:
«Τώρα καταλαβαίνω καλύτερα πως ένιωσε ο Γκαρσία, ο Λίνο και κάποιοι άλλοι παίκτες που έπαιξαν με όλη τους την καρδιά για τον ΠΑΟΚ, έδωσαν και την ψυχή τους για την ομάδα, αλλά τελικά δεν τελείωσαν στον ΠΑΟΚ όπως θα ήθελαν...»
Δεν με αρέσουν αυτά, καθόλου...
Είναι άνθρωποι ρε, (πρώην) εργαζόμενοί σας που τίμησαν τα συμβόλαιά τους και δεν αξίζουν καν την αλήθεια;
- Sick Bastard
Ακόμα ένας που εκφράζει παράπονα για τον τρόπο συμπεριφοράς κι αντιμετώπισής του, μετά τον Λίνο και τον Βούκτις.
Για να δούμε, ή όλοι αυτοί τρελάθηκαν ξαφνικά και λένε ψέμματα ή κάτι άλλο συμβαίνει.
Για να δούμε, ή όλοι αυτοί τρελάθηκαν ξαφνικά και λένε ψέμματα ή κάτι άλλο συμβαίνει.