6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ωραια φαση αν γινει.
2,5 μυρια στο χερι και για ανταλλαγμα θα ηθελα τον ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ απο ΣΕΡΡΕΣ.
Κραταμε και τον ΒΙΕΡΙΝΙΑ με νεο συμβολαιο συν ΒΥΝΤΡΑ ελευθερο.
Παλλι κοτσους θα τους πιασουμε. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Είστε σοβαροί ρε παιδιά?
Έλεος πια με τις κωλοπωλήσεις.Αν δεν γουστάρουν οι παίκτες δεν φεύγουν εκτός αν έρθει καμία αστρονομική πρόταση.
Δημιουργούμε σενάρια από το πουθενά.
Ο Βίκτορ είναι σημαντικό γρανάζι της ομάδας μας.Τέλος.
Αν τον θέλουν οι βάζελοι ας πάρουν τα τέτοια μας.
τρελαg4

Δημοσίευση από τρελαg4 »

Καλό θα ήταν να μην χάβουμε ο,τι μπούρδα πουλάνε οι δημοσιογραφίσκοι.Και μάλιστα θυμούνται να τις πετάξουν πάντα πριν από κάθε σημαντικό αγώνα της ομάδας μας.Μη μασάτε ωρέ.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΣ βαζελόχορτα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Θα γίνει ανταλλαγή Βιτόλο - Βύντρα ρε, ούλα είναι κανονισμένα. Και υποδοχή Βύντρα στο αεροδρόμιο και δηλώσεις "σπάραζε η καρδιά μου όποτε έβαζα γκολ στον ΠΑΟΚ". Έχω πληροφορίες από μέσα (απ' την τουαλέτα).
Άβαταρ μέλους
4NIKOS1986

Δημοσίευση από 4NIKOS1986 »

αν θέλουν με 2,5 μύρια και τον σισέ το σκεφτόμαστε
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Πιο σιγουρα πατηματα, πιο αποφασιστικοτητα στις φασεις..
Αρχιζει να θυμιζει τον παλιο καλο Βιτολο, θελει ακομα ομως παιχνιδια για να ειναι 100% ετοιμος..
Αυτη την στιγμη απο ιατρικης αποψης ειναι μια χαρα και το μονο που μενει ειναι να ξαναδει διπλα του τον Παμπλο..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα αν πρεπει καποιος σημερα να κρατησει κατι απο το παιχνιδι ειναι το γεγονος οτι ο βιτολο φανηκε να βρισκει τα πατηματα του.Εδειξε πιο σιγουρος και καλυψε περισσοτερους χωρους.Απο την αλλη φανηκε ποσο σημαντικη ειναι για το δικο του παιχνιδι η παρουσια διπλα του ενος ικανοτατου παικτη να τον συμπληρωνει οπως κανει αριστα ο παμπλο.Αυτο τον ρολο απο την υπολοιπη ομαδα και απο την στιγμη που δεν εχουμε δει τον αριας μπορει ως ενα βαθμο να το κανει ο τσουκ γιατι ο αλλος που προσπαθησε να το κανει σημερα........
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Σήμερα είχε βελτίωση...να παίξει και κυριακή να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια να βρίσκει ρυθμό γιατί ειναι από τις κολώνες του ΠΑΟΚ!
:pano:
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Εγώ είδα φόβο στις κινήσεις του, χαρακτηριστική ήταν η φάση που χτυπάει στο γόνατο και ζητάει αλλαγή σχεδόν πριν πέσει κάτω από το χτύπημα του αντιπάλου.
Παραμένει ανέτοιμος, πολλά φάουλ και πίσω απο την μπάλα στις φάσεις.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

παμεε γερα βιτολααααααααα

λογικο ειναι να θελει χρονο δε περασε κ λιγο απο ατην αστοχια των γιατρων

επανερχεται σιγα σιγα
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

ΠΡΕΠΕΙ να παρει ματς...να είναι ετοιμοπόλεμος για τα πλευ οφ... (?)
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

θελει ματς ακομα για να ειναι 100% ....στα play off νομιζω θα ειναι τουρμπισιος !
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

theoPAOK έγραψε:ΠΡΕΠΕΙ να παρει ματς...να είναι ετοιμοπόλεμος για τα πλευ οφ... (?)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

σωστό σε βρίσκω.

υγ ο ισπανός είναι ΒΑΡΟΜΕΤΡΑΡΑ για το αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας.όταν ξαναβρεί τη φόρμα του,θα μπορούμε με μεγαλύτερη σιγουριά κ αυτοπεποίθηση να κυνηγάμε το 1-0.κ μετά το τυπικό τέλος του πρωταθλήματος εύχομαι.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Για το τι συνέβη με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη ΤΣΣΚΑ στη Θεσσαλονίκη: «Θεωρώ ότι ίσως συζητήθηκε περισσότερο από όσο έπρεπε. Προφανώς δεν ήμουν και τόσο έτοιμος να παίξω αλλά από τη στιγμή που αυτό αποφασίστηκε έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου. Ο καθένας μπορεί να έχει όποια γνώμη θέλει, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου και κάνω ότι μου ζητούν».
kos

Δημοσίευση από kos »

«Το αποφάσισαν και έπαιξα!»

Τα έριξε τα καρφάκια του ο Βιτόλο για την εμφάνισή του εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σχολιάζοντας ότι από τη στιγμή που αυτό αποφασίστηκε, παρότι δεν ήταν τόσο έτοιμος να παίξει, εκείνος έκανε τη δουλειά του.
«Το αποφάσισαν και έπαιξα!»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βίκτορ Βιτόλο στον «Libero»:

Για το τι συνέβη με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη ΤΣΣΚΑ στη Θεσσαλονίκη: «Θεωρώ ότι ίσως συζητήθηκε περισσότερο από όσο έπρεπε. Προφανώς δεν ήμουν και τόσο έτοιμος να παίξω αλλά από τη στιγμή που αυτό αποφασίστηκε έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου. Ο καθένας μπορεί να έχει όποια γνώμη θέλει, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου και κάνω ότι μου ζητούν».

Για τη συνέχεια με Ολυμπιακό και την ΑΕΚ: «Είμαστε 100% έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και αυτό μπορεί να αντιστραφεί. Μία από τις αιτίες ίσως να ήταν ότι ο ΠΑΟΚ παίζει σε διαφορετικές διοργανώσεις και δε μπορούσε ίσως η ομάδα να συγκεντρωθεί σε μία συγκεκριμένη διοργάνωση. Δεν είναι εύκολοι οι στόχοι. Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα 100%. Πιστεύω ότι φέτος θα γράψουμε ιστορία. Ο κόσμος ξέρει ποια είναι η δουλειά μου. Το δείχνω σε κάθε παιχνίδι και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και τον κόσμο».
αυτη ειναι η δημοσιογραφια του ΠΑΟΚ. απο αυτα τα λαμογια περιμενουμε να μαθουμε αληθειες. και για αυτο δεν τις μαθαινουμε ποτε.

εαν δεν με απατα η μνημη μου, ορισμενα παπαγαλακια, ελεγαν οτι ο παικτης πιεζε για να παιξει.
θηριο στο κλουβι ελεγαν ο βιτολο. ειχε πρηξει τα @ρχιδια σε ολους για να παιξει.
επιασε τον γιατρο, μετα επιασε τον σβουρα και στο τελος επιασε τον χαβο και τον παρακαλεσε να παιξει.

και μετα το ματς εγραφαν το αμιμητο "μετα το ζαγκρεμπ, δεν μπορουσαν να του πουν οχι. δικαιουνταν να το ζητησει και να παιξει". αρχιλαμογια.

καλα για την διαχειριση του ροστερ απο τον κοουτς χαβο......
μετα απο το κλασικο "υπολογιζω ολους τους παικτες" δεν μπορει να πει ουτε το "θα παιζει οποιος ειναι 100% ετοιμος". μπορει να τα πει αλλα δεν μπορει να τα πει χωρις να γελασουν και οι πετρες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”