6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
Σήμερα είχε βελτίωση...να παίξει και κυριακή να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια να βρίσκει ρυθμό γιατί ειναι από τις κολώνες του ΠΑΟΚ!

Εγώ είδα φόβο στις κινήσεις του, χαρακτηριστική ήταν η φάση που χτυπάει στο γόνατο και ζητάει αλλαγή σχεδόν πριν πέσει κάτω από το χτύπημα του αντιπάλου.
Παραμένει ανέτοιμος, πολλά φάουλ και πίσω απο την μπάλα στις φάσεις.
Παραμένει ανέτοιμος, πολλά φάουλ και πίσω απο την μπάλα στις φάσεις.
ΠΡΕΠΕΙ να παρει ματς...να είναι ετοιμοπόλεμος για τα πλευ οφ... (?)
θελει ματς ακομα για να ειναι 100% ....στα play off νομιζω θα ειναι τουρμπισιος !
- navigator11
theoPAOK έγραψε:ΠΡΕΠΕΙ να παρει ματς...να είναι ετοιμοπόλεμος για τα πλευ οφ... (?)
σωστό σε βρίσκω.
υγ ο ισπανός είναι ΒΑΡΟΜΕΤΡΑΡΑ για το αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας.όταν ξαναβρεί τη φόρμα του,θα μπορούμε με μεγαλύτερη σιγουριά κ αυτοπεποίθηση να κυνηγάμε το 1-0.κ μετά το τυπικό τέλος του πρωταθλήματος εύχομαι.
αυτη ειναι η δημοσιογραφια του ΠΑΟΚ. απο αυτα τα λαμογια περιμενουμε να μαθουμε αληθειες. και για αυτο δεν τις μαθαινουμε ποτε.«Το αποφάσισαν και έπαιξα!»
Τα έριξε τα καρφάκια του ο Βιτόλο για την εμφάνισή του εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σχολιάζοντας ότι από τη στιγμή που αυτό αποφασίστηκε, παρότι δεν ήταν τόσο έτοιμος να παίξει, εκείνος έκανε τη δουλειά του.
«Το αποφάσισαν και έπαιξα!»
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βίκτορ Βιτόλο στον «Libero»:
Για το τι συνέβη με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη ΤΣΣΚΑ στη Θεσσαλονίκη: «Θεωρώ ότι ίσως συζητήθηκε περισσότερο από όσο έπρεπε. Προφανώς δεν ήμουν και τόσο έτοιμος να παίξω αλλά από τη στιγμή που αυτό αποφασίστηκε έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου. Ο καθένας μπορεί να έχει όποια γνώμη θέλει, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου και κάνω ότι μου ζητούν».
Για τη συνέχεια με Ολυμπιακό και την ΑΕΚ: «Είμαστε 100% έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και αυτό μπορεί να αντιστραφεί. Μία από τις αιτίες ίσως να ήταν ότι ο ΠΑΟΚ παίζει σε διαφορετικές διοργανώσεις και δε μπορούσε ίσως η ομάδα να συγκεντρωθεί σε μία συγκεκριμένη διοργάνωση. Δεν είναι εύκολοι οι στόχοι. Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα 100%. Πιστεύω ότι φέτος θα γράψουμε ιστορία. Ο κόσμος ξέρει ποια είναι η δουλειά μου. Το δείχνω σε κάθε παιχνίδι και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και τον κόσμο».
εαν δεν με απατα η μνημη μου, ορισμενα παπαγαλακια, ελεγαν οτι ο παικτης πιεζε για να παιξει.
θηριο στο κλουβι ελεγαν ο βιτολο. ειχε πρηξει τα @ρχιδια σε ολους για να παιξει.
επιασε τον γιατρο, μετα επιασε τον σβουρα και στο τελος επιασε τον χαβο και τον παρακαλεσε να παιξει.
και μετα το ματς εγραφαν το αμιμητο "μετα το ζαγκρεμπ, δεν μπορουσαν να του πουν οχι. δικαιουνταν να το ζητησει και να παιξει". αρχιλαμογια.
καλα για την διαχειριση του ροστερ απο τον κοουτς χαβο......
μετα απο το κλασικο "υπολογιζω ολους τους παικτες" δεν μπορει να πει ουτε το "θα παιζει οποιος ειναι 100% ετοιμος". μπορει να τα πει αλλα δεν μπορει να τα πει χωρις να γελασουν και οι πετρες.
-
black death
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙ. 
(Με εξέπληξε και με την ψύχραιμη εκτέλεση πέναλτι.)
(Με εξέπληξε και με την ψύχραιμη εκτέλεση πέναλτι.)
αρχισε να βρισκει τα πατηματα του,αλλα παλι εκανε μπολικα πουληματα της μπαλας
-
monopaokre
Τι πανηγυρισμος ηταν αυτος ρε Βικτορα?
Ασε τον Αγγελινο να το καρφωσει και να παει στην 4 να γουσταρουμε!
Παντως γενικα νομιζω ηταν πολυ καλος!
Ασε τον Αγγελινο να το καρφωσει και να παει στην 4 να γουσταρουμε!
Παντως γενικα νομιζω ηταν πολυ καλος!
Στο 80 % πλεον των δυνατοτητων του..
Με κουλα44 πιανει 100% και δεν θα τον πιανει κανενας...
Μπραβο Βικτορ γιατι περασες πολλα και δυσκολα ...
Μπραβο.
Με κουλα44 πιανει 100% και δεν θα τον πιανει κανενας...
Μπραβο Βικτορ γιατι περασες πολλα και δυσκολα ...
Μπραβο.