Καζούρα σε αλλόθρησκους
- Aureliano Buendia
Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους
Καλό ξεσκόνισμα του χρόνου, είναι και μεγάλα τα κάστρα με πολλές γωνίες.
Μην ξεχάσετε να ανανεώσετε και το νερό της τάφρου.
Η ικανοποίηση και η καζούρα για τον Άρη Νέας Ελβετίας είναι απολύτως δικαιολογημένη και αποδεκτή.
Πρόκειται για μία ομάδα που έχει χάσει σαφώς τον προσανατολισμό της.
Από ομάδα ασανσέρ ξάφνου μου βγήκαν και 3 Ευρώπες σε 4 χρόνια, επίδοση ανήκουστη για τα δεδομένα τους και οι βλαχονεόπλουτοι μου παρίσταναν πως είναι και φυσιολογικό και αναμενόμενο βάσει της υπέρλαμπρης ιστορίας του Άρεως Νέας Ελβετίας.
Βρε ουστ, μακάρι να αφανιστούν από προσώπου γης. Η πόλη ανήκει στον ΠΑΟΚ και χωρά μόνο αυτόν.
Από εκεί και έπειτα, όποιος χρυσώνει το χάπι για την κακή πορεία της ομάδας μας και νιώθει ικανοποίηση επειδή προσπέρασε τους ανύπαρκτους, είναι καταδικασμένος στη μιζέρια του που μόνο κακό έχει κάνει στον ΠΑΟΚ.
Θέλω να πιστεύω πως οι συνοπαδοί μας που συναρτούν την οπαδική τους ικανοποίηση με τα στραπάτσα της γειτονιάς του 157 και του "Καφέ κοντά στο ρούλη" έχουν λιγοστέψει.
Μην ξεχάσετε να ανανεώσετε και το νερό της τάφρου.
Η ικανοποίηση και η καζούρα για τον Άρη Νέας Ελβετίας είναι απολύτως δικαιολογημένη και αποδεκτή.
Πρόκειται για μία ομάδα που έχει χάσει σαφώς τον προσανατολισμό της.
Από ομάδα ασανσέρ ξάφνου μου βγήκαν και 3 Ευρώπες σε 4 χρόνια, επίδοση ανήκουστη για τα δεδομένα τους και οι βλαχονεόπλουτοι μου παρίσταναν πως είναι και φυσιολογικό και αναμενόμενο βάσει της υπέρλαμπρης ιστορίας του Άρεως Νέας Ελβετίας.
Βρε ουστ, μακάρι να αφανιστούν από προσώπου γης. Η πόλη ανήκει στον ΠΑΟΚ και χωρά μόνο αυτόν.
Από εκεί και έπειτα, όποιος χρυσώνει το χάπι για την κακή πορεία της ομάδας μας και νιώθει ικανοποίηση επειδή προσπέρασε τους ανύπαρκτους, είναι καταδικασμένος στη μιζέρια του που μόνο κακό έχει κάνει στον ΠΑΟΚ.
Θέλω να πιστεύω πως οι συνοπαδοί μας που συναρτούν την οπαδική τους ικανοποίηση με τα στραπάτσα της γειτονιάς του 157 και του "Καφέ κοντά στο ρούλη" έχουν λιγοστέψει.
Μα .... ΚΑΝΕΝΑΣ;;;;DC έγραψε:Με την ευκαιρία της καναπεδιάς που έφαγε το σκουλίκι, ένα κουιζάκι στα γρήγορα.
Ποιος θυμάται το σύνθημα που φωνάξαμε το '85, όταν τους (ξανα)πετάξαμε εκτός Ευρώπης;
Με κλάνετε ρε ή βολτάρουν μόνο βρέφη εδώ μέσα;

- Aureliano Buendia
Είναι κωμικό να ζητάς σεβασμό των απόψεων σου όταν στο αμέσως προηγούμενο πόστ κατηγορείς για παραποιήσεις και αποπροσανατολισμούς ζητώντας και "έλεος πια",νομίζοντας πως παριστάνεις εσύ τον ακοίμητο φρουρό της ορθής ΠΑΟΚτσήδικης σκέψης και ανωτερότητας.giapas έγραψε: Εμεις όμως έχουμε κανει την ιστορικη επιλογη να το χρεωσουμε στο ρουλη. Πληρης παραποιηση και αποπροσανατολισμος.
Ξαναλέω...
ΒΓΗΚΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΕΚ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ και περιμένετε να χαρω για τον αρη?
Απο το γιαχιτς και το καραμπελα και το μακο και το μπερνς.
Ελεος πια
Και όταν μάλιστα για να τα παραστήσεις όλα αυτά έκανες αυτές τις αχαρακτήριστες παρομοιώσεις με τα πιόνια,που το να σου λέω πως έχασες την μπάλα είναι ότι πιό κομψό σκέφτηκα.....και για τα οποία δεν μας είπες τίποτε για να μάθουμε πότε τέλοςπάντων γίναμε και μεις πιόνια στα χέρια άλλων εξακολουθώντας να κάνεις την πάπια.
Η ανωτεροτητα και ο καθωςπρεπισμος μας εχει ''τιμησει'' δεόντως σε όλη την ιστορία μας....
Περαστικα στα ''Αφεντικα'' που γίναν Φιλιπινέζες και αντίστροφα...
Περαστικα στα ''Αφεντικα'' που γίναν Φιλιπινέζες και αντίστροφα...
το νήμα λέει 'καζούρα σε αλλόθρησκους' και οχι 'φαγούρα με ομόσταυλους'
όλοι ξέρουμε οτι το κίνητρο να σταθούν εμπόδιο είναι μεγάλο για τους σκώληκες
μιας και είναι ευκολότερο να σκοτώσεις την κατσίκα του γείτονα απο το να μεγαλώσεις δική σου
χαρήκα όλοι γιατί δεν θα έχουμε 2 ματς πολέμους που θα κρύβουν τραυματισμούς, κάρτες και τιμωρίες
το 'διαίρει και βασίλευε' του ποκ δεν πέτυχε αυτή τη φορά
όλοι ξέρουμε οτι το κίνητρο να σταθούν εμπόδιο είναι μεγάλο για τους σκώληκες
μιας και είναι ευκολότερο να σκοτώσεις την κατσίκα του γείτονα απο το να μεγαλώσεις δική σου
χαρήκα όλοι γιατί δεν θα έχουμε 2 ματς πολέμους που θα κρύβουν τραυματισμούς, κάρτες και τιμωρίες
το 'διαίρει και βασίλευε' του ποκ δεν πέτυχε αυτή τη φορά
Ω ρε φίλε, τι καναπές είναι αυτός??! Χωράει όοολη η λωρίδα της παπαναστασίου!free4 έγραψε:
[youtube]aB1Uiq9aoJE&feature=share[/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ουτε φανταζεστε τι ερχεται!!!!
Ρε μπονε το δικο σου προβλημα ποιο ειναι?
Εγώ θεωρώ ότι σαν λαός , τείνει να παγιωθεί στη μνήμη μας ότι ο Αρης μας έκοψε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Δική μου άποψη ειναι οτι αυτό δεν είναι σωστό διότι ο βάζελος ήταν από πίσω και προς αυτή την κατευθυνση πρέπει να είναι ο "θυμος" μας. Ο βαζελος εστησε το σπαθα οχι ο Αρης.
Και για μένα αυτο ειναι αποπροσανατολισμος ο οποίος (μερικές φορες δικαιολογημενα) προέρχεται από τη κόντρα εντος των τειχων της Θεσσαλονικης με τον συμπολιτη.
Αμα δε συμφωνείς , δικό σου θεμα. Δηλαδή θα απολογηθω για την άποψή μου? Επειδη χρησιμοποιησα τη λέξη αποπροσανατολισμος?
Οσο για τα "πιονια" και γενικοτερα για την αποδοχή της διαιτητικής εύνοιας, εγώ δε ξέρω καμία ομάδα στην Ελλάδα να μπορεί να ευνοηθεί και να μη το κάνει. Αν ήξερε ο Γκαρσια οτι εχει ασυλία , θα βάραγε στο ψαχνο οπως ο Ναφτι πέρυσι. Αμα ξερανε οι δικοι μας οτι δε τρεχει καστανο, θα τη πεφτανε και στο λεωφορειο και στη προθερμανση και παντου.
Αν θα τακιμιαζε ο Ζαγορακης με το Πατερα για να γινει οργανωμένα? Δε νομιζω.
Αν ηταν ο Γουμενος? Η ο Μπατμαν? Η καποιος αλλος απιθανος? Ειμαι σιγουρος.
Αυτο πιστευω. Ειμαι λάθος? Μπορει να ειμαι. Αυτο πιστευω ομως
Και στη τελικη αμα δε γουσταρεις κατι μη το σχολιασεις. Λες οτι ηταν το πιο "ηπιο" σχολιο που σου ήρθε να κάνεις. Και γω νομίζω ότι αυτα που λες ειναι μαλακιες και γενικά αμα ηταν στο χερι μου θα σε εστελνα στο χαριλαου να βαρας τα νταουλια σε καθε ματς και να φωναζεις αρηολε. Εκανα εγώ κανένα τετοιο σχολιο σε ποστ σου? Με το που βλεπω μπονο, παταω refresh. Οποια άποψη δε γουσταρω να διαβάσω και δε τη σεβομαι , την αγνοώ. Κανε και εσυ το ίδιο γιατι οι άλλοι δε φταίνε σε τιποτα.
Εγώ θεωρώ ότι σαν λαός , τείνει να παγιωθεί στη μνήμη μας ότι ο Αρης μας έκοψε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Δική μου άποψη ειναι οτι αυτό δεν είναι σωστό διότι ο βάζελος ήταν από πίσω και προς αυτή την κατευθυνση πρέπει να είναι ο "θυμος" μας. Ο βαζελος εστησε το σπαθα οχι ο Αρης.
Και για μένα αυτο ειναι αποπροσανατολισμος ο οποίος (μερικές φορες δικαιολογημενα) προέρχεται από τη κόντρα εντος των τειχων της Θεσσαλονικης με τον συμπολιτη.
Αμα δε συμφωνείς , δικό σου θεμα. Δηλαδή θα απολογηθω για την άποψή μου? Επειδη χρησιμοποιησα τη λέξη αποπροσανατολισμος?
Οσο για τα "πιονια" και γενικοτερα για την αποδοχή της διαιτητικής εύνοιας, εγώ δε ξέρω καμία ομάδα στην Ελλάδα να μπορεί να ευνοηθεί και να μη το κάνει. Αν ήξερε ο Γκαρσια οτι εχει ασυλία , θα βάραγε στο ψαχνο οπως ο Ναφτι πέρυσι. Αμα ξερανε οι δικοι μας οτι δε τρεχει καστανο, θα τη πεφτανε και στο λεωφορειο και στη προθερμανση και παντου.
Αν θα τακιμιαζε ο Ζαγορακης με το Πατερα για να γινει οργανωμένα? Δε νομιζω.
Αν ηταν ο Γουμενος? Η ο Μπατμαν? Η καποιος αλλος απιθανος? Ειμαι σιγουρος.
Αυτο πιστευω. Ειμαι λάθος? Μπορει να ειμαι. Αυτο πιστευω ομως
Και στη τελικη αμα δε γουσταρεις κατι μη το σχολιασεις. Λες οτι ηταν το πιο "ηπιο" σχολιο που σου ήρθε να κάνεις. Και γω νομίζω ότι αυτα που λες ειναι μαλακιες και γενικά αμα ηταν στο χερι μου θα σε εστελνα στο χαριλαου να βαρας τα νταουλια σε καθε ματς και να φωναζεις αρηολε. Εκανα εγώ κανένα τετοιο σχολιο σε ποστ σου? Με το που βλεπω μπονο, παταω refresh. Οποια άποψη δε γουσταρω να διαβάσω και δε τη σεβομαι , την αγνοώ. Κανε και εσυ το ίδιο γιατι οι άλλοι δε φταίνε σε τιποτα.
Ok,λοιπόν αντιπαρέρχομαι την άποψή σου πως ο ΠΑΟΚ είναι το ίδιο σκατό με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στο Ελ.πρωτάθλημα και πως αν μπορούσε τα ίδια θα έκανε και μένω στο θέμα "σχολιασμός απόψεων που δεν συμφωνώ".
Πέρα απ' το προφανές πως δλδ εδώ είναι ένα φόρουμ που είναι αστείο να λες πως θα γράφω ότι γουστάρω και παράλληλα θα έχω και την απαίτηση κανείς να μην σχολιάζει αρνητικά,θα μπορούσα να το δεχτώ ακόμα και αυτό αν επρόκειτο για κάποιον που επίσης δεν ασχολιόταν με τις υπόλοιπες απόψεις.
Από ποιούς άραγε (έστω όχι ονομαστικά) ζητούσες "έλεος πιά" και ποιούς άραγε κατέκρινες αρνητικά επιτιμώντας τους για το ότι πανηγύριζαν για τον αποκλεισμό του ρούλη?
Και πόσο χειρότερο ήταν το "έχασες την μπάλα" που σου απεύθυνα γιατί πλέον έχει αρχίσει να χάνεται και το νόημα?
Πέρα απ' το προφανές πως δλδ εδώ είναι ένα φόρουμ που είναι αστείο να λες πως θα γράφω ότι γουστάρω και παράλληλα θα έχω και την απαίτηση κανείς να μην σχολιάζει αρνητικά,θα μπορούσα να το δεχτώ ακόμα και αυτό αν επρόκειτο για κάποιον που επίσης δεν ασχολιόταν με τις υπόλοιπες απόψεις.
Από ποιούς άραγε (έστω όχι ονομαστικά) ζητούσες "έλεος πιά" και ποιούς άραγε κατέκρινες αρνητικά επιτιμώντας τους για το ότι πανηγύριζαν για τον αποκλεισμό του ρούλη?
Και πόσο χειρότερο ήταν το "έχασες την μπάλα" που σου απεύθυνα γιατί πλέον έχει αρχίσει να χάνεται και το νόημα?
- PAOKfanAthens
ox aman έγραψε:Ω ρε φίλε, τι καναπές είναι αυτός??! Χωράει όοολη η λωρίδα της παπαναστασίου!free4 έγραψε:
[youtube]aB1Uiq9aoJE&feature=share[/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ουτε φανταζεστε τι ερχεται!!!!
Δεν ξερω,για το λαο του αρεως μπορει να χρειαστει και ενας δευτερος...Το λαο του ηρακλεως παντως τον χωραει ανετα!Μπορουν ακομα και να ξαπλωσουν ολοι τους στη σειρα εκει πανω!

Αδερφε ημουν -10 τοτε! χαχαχαχαDC έγραψε:Μα .... ΚΑΝΕΝΑΣ;;;;DC έγραψε:Με την ευκαιρία της καναπεδιάς που έφαγε το σκουλίκι, ένα κουιζάκι στα γρήγορα.
Ποιος θυμάται το σύνθημα που φωνάξαμε το '85, όταν τους (ξανα)πετάξαμε εκτός Ευρώπης;
Με κλάνετε ρε ή βολτάρουν μόνο βρέφη εδώ μέσα;
23 ειμουν αλλα δεν το θυμαμε μονο την πορεια προς το τιτλο θυμαμε και την φιεστα το ματς με βαζελο στο τελοςDC έγραψε:Με την ευκαιρία της καναπεδιάς που έφαγε το σκουλίκι, ένα κουιζάκι στα γρήγορα.
....εσυ πως το θυμασε ρε θηριο ?.....

πως αντεχεις να τους ακους ?jpower73 έγραψε:πολυ κλαψα στον..........ΚΛΑΨ ΕΦ ΕΜ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Δεν ξεχνιούνται τέτοιες εμπνεύσεις:eorptol έγραψε:23 ειμουν αλλα δεν το θυμαμε μονο την πορεια προς το τιτλο θυμαμε και την φιεστα το ματς με βαζελο στο τελοςDC έγραψε:Με την ευκαιρία της καναπεδιάς που έφαγε το σκουλίκι, ένα κουιζάκι στα γρήγορα.
....εσυ πως το θυμασε ρε θηριο ?.....![]()
"τώρα το πλοίο έχει σαλπάρει, γλυκιά Ευρώπη έχε γεια
σκυψε και τσίμπα το δεξί μας παπάρι, γιατί δεν έχουμε μυαλά"
(με τον 2ο στίχο αρκετά πιο δυνατά από τον πρώτο)
Οι αυτοσχεδιασμοί των '80s έχουν αφήσει εποχή: βάλτε στην σακούλα τα χύσια του φασούλα (στον τελικό του '84) και πολλά άλλα.