ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Ο χρόνος συνεχίζει να μετράει; Δηλαδή αν σκοράρουμε, θα γράψει ότι σκοράραμε στο 200' 

Μάγκες η χώρα, η κοινωνία αυτό το μόρφωμα τελοσπαντων που ονομάζουμε Ελλάδα ξύνει πάτο ... δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Τι να πω; Ακόμα κ να το πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα, μας έχουν χτικιασει τόσο πολύ που δεν ξέρω αν αξίζει τέτοια φθορά σε προσωπικό επίπεδο.
Ευτυχώς έχει NBA κ ηρέμησα με GSW

Ρε θα τρελαθούμε θα πάθουμε καρδιά και έχουμε και οικογένειες ρε απίθανοι...
- efthimis_paok
Τα αεκσρηδικα μέσα ξεσάλωσαν και εμείς κοιμόμαστε.
δε νομιζω να μετραει το γκολ
η κουλα δε βγαινει γιατι θελει τη νικη στα χαρτια
η κουλα δε βγαινει γιατι θελει τη νικη στα χαρτια
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ετσιιιι! Άντε με τους πουστδες που θα μας βγάλουν και τρελούς!
- giwrgos04dex
Αν και δεν ειναι η ωρα φιλε μου, να φυγουμε να ησυχασουμε , χωρα εμετος.Patron έγραψε:Μάγκες η χώρα, η κοινωνία αυτό το μόρφωμα τελοσπαντων που ονομάζουμε Ελλάδα ξύνει πάτο ... δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.
οπου και αν το πιασεις..
Ποσο μ@λ@κ@ς νιωθω που στα 30 μου ειμαι ακομα εδω .
Μακάρι να μην το μετρήσουν... έτσι κι αλλιώς θα τιμωρηθούμε με τον μισό ποινικό κώδικα, τελείωσε η χρονιά.
Ο Ιβάν, από τη στιγμή που επέλεξε αυτό τον τρόπο αντίδρασης, οφείλει να αποσύρει την ομάδα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο, να τον βρει. Αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα η κίνησή του πέρα από την αυτοκαταστροφή της ομάδας. Ελπίζω να μην ήταν απόφαση της στιγμής.
Ο Ιβάν, από τη στιγμή που επέλεξε αυτό τον τρόπο αντίδρασης, οφείλει να αποσύρει την ομάδα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο, να τον βρει. Αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα η κίνησή του πέρα από την αυτοκαταστροφή της ομάδας. Ελπίζω να μην ήταν απόφαση της στιγμής.
Ολη η ομαδα κανει προθερμανση τωρα. Δεν εχει βγει κανενας απο τους υπολοιπους κουλες κορακια
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Παιδια ειναι δυνατον να μπαινει με οπλο μεσα; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
Ακριβώς. Καθρέφτης της χώρας. Έχουμε ξεπέσει απίστευτα σε όλα τα επίπεδαPatron έγραψε:Μάγκες η χώρα, η κοινωνία αυτό το μόρφωμα τελοσπαντων που ονομάζουμε Ελλάδα ξύνει πάτο ... δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Τι να πω; Ακόμα κ να το πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα, μας έχουν χτικιασει τόσο πολύ που δεν ξέρω αν αξίζει τέτοια φθορά σε προσωπικό επίπεδο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
μόλις γύρισα από γήπεδο.
Ήμουν στην 7 και δεν είδα καθαρά τη φάση, όλοι όμως που άκουσα λένε πως μετρούσε κανονικά.
Ένας με ραδιοφωνάκι, μας είπε πως και ο Βαρούχας είπε πως μετράει το γκολ.
Τελικά, τι σκατά έγινε και περιμέναμε τόσες ώρες;
Άκουσα στο ράδιο πως ο Σαββίδης επιτέθηκε στον δημητριάδη της κούλας, έδειξε κάτι η τηλέοραση?
Γενικά, από τον κόσμο στην κερκίδα, μεγάλη οργή αλλά και σίχαμα για όσα βλέπουμε να γίνονται.
Δεν μπορεί αυτό το Καθεστώς να επιτρέψει σε μια ομάδα να πάρει ότι της αξίζει.
Σίχαμα για όσα ζούμε τις τελευταίες ημέρες.
Είδα τον διαιτητή να δείχνει σέντρα, τον επόπτη να τρέχει προς σέντρα, τι σκατά έγινε και το ακύρωσε???
Σίχαμα αδέλφια, σίχαμα.
Ήμουν στην 7 και δεν είδα καθαρά τη φάση, όλοι όμως που άκουσα λένε πως μετρούσε κανονικά.
Ένας με ραδιοφωνάκι, μας είπε πως και ο Βαρούχας είπε πως μετράει το γκολ.
Τελικά, τι σκατά έγινε και περιμέναμε τόσες ώρες;
Άκουσα στο ράδιο πως ο Σαββίδης επιτέθηκε στον δημητριάδη της κούλας, έδειξε κάτι η τηλέοραση?
Γενικά, από τον κόσμο στην κερκίδα, μεγάλη οργή αλλά και σίχαμα για όσα βλέπουμε να γίνονται.
Δεν μπορεί αυτό το Καθεστώς να επιτρέψει σε μια ομάδα να πάρει ότι της αξίζει.
Σίχαμα για όσα ζούμε τις τελευταίες ημέρες.
Είδα τον διαιτητή να δείχνει σέντρα, τον επόπτη να τρέχει προς σέντρα, τι σκατά έγινε και το ακύρωσε???
Σίχαμα αδέλφια, σίχαμα.
- WestBlock4
σταματηστε να δινετε ελπιδες στο κοσμο με ντεμεκ πληροφοριες οτι δεχτηκε το γκολ κ αλλα τετοια