Πιθανός νέος Προπονητής
- Chuck Norris
Re: Πιθανός νέος Προπονητής
Να σε καλα ρε ΠΟΡΚΥ!!! Να η εξήγηση λοιπόν! Για αυτό τόση αστυνομία στο δρόμο απο Μακ.παλλας μέχρι το μέγαρο! Έφερε τεράστιο ονομα ο Ιβαν και οργάνωσε όλο το νταβαντούρι με το Ισραήλ και την Κύπρο για να περάσει τον κόουτς χωρίς να τον καταλάβουν!
Φχαριστω πολυ αγορίνα μου. Να δω ποιοι θα μεινουνε πίσω στο τέλος. Τέλους οφ τοπικApegner έγραψε:Καλή τύχη φίλε
Μάθαμε τίποτα από ΠΟΡΚΥ..; δεν ξέρω γιατί αλλά πρώτη φορά τρελαίνομαι τόσο πολύ Γιά το θέμα του προπονητή.. Μάλλον επειδή φαντάζει καταπληκτική και μοναδική ευκαιρία να τσιμπήσουμε φέτος το πρωτάθλημα..
Μη φοβάσαι τίποτα. Κι εγώ έτσι ξεκίνησα πριν κάμποσα χρόνια και τώρα όλα είναι μιά χαρά.
Σόρρυ για το οφτόπικ.
- keep_paokizein
Νομίζω ότι η τελική επιλογή θα είναι ο Ραζβαν Λουτσέσκου. Είτε γιατί κανένας άλλος δεν έρχεται στην υποβαθμισμένη λίγκα μας είτε γιατί κανένας σοβαρός, νέος σε μια ομάδα, προπονητής δεν υπόσχεται πρωταθλήματα. Καθόλου δεν με ενδιαφέρει το όνομα. Η νοοτροπία με απογοητεύει. Είναι τραγικό η ομάδα να αλλάζει προπονητή τόσο συχνα και να ξεκινάει πάντα από την αρχή. Είμαι σίγουρος ότι ακόμα και το Δώνη να είχαμε κρατήσει μέχρι σήμερα, θα παίρναμε σχεδόν σίγουρα το πρωτάθλημα φέτος και να πηγαίναμε για το επόμενο του χρόνου. Κρίμα... για την τόσο λανθασμένη διαχείρηση στο θέμα του προπονητή.
- Dimitris_L4
Αυτο θα ειναι το μεγαλυτερο αλλοθι και προς Θεου ας μην το λεμε καν...τι θα πεθ υποβαθμισμενο πρωταθλημα και αλλα τετοια...εαν πεσει το παραδακι μια χαρα ερχονται..δλδ οταν ηρθε ο στεφενς το πρωταθλημα μας ηταν στο τοπ 10 της ευρωπης??
- keep_paokizein
Ο Στέφενς και επιλογές τύπου Στέφενς θεωρώ ότι είναι οι χειρότερες για τον ΠΑΟΚ. Αναλόγως και οι επιλογές παικτών τύπου Μπερμπάτοφ. Χρειαζόμαστε έναν προπονητή με πολυετές πλάνο που θα παραμείνει σταθερά στην ομάδα για 3-4 χρόνια.Dimitris_L4 έγραψε:Αυτο θα ειναι το μεγαλυτερο αλλοθι και προς Θεου ας μην το λεμε καν...τι θα πεθ υποβαθμισμενο πρωταθλημα και αλλα τετοια...εαν πεσει το παραδακι μια χαρα ερχονται..δλδ οταν ηρθε ο στεφενς το πρωταθλημα μας ηταν στο τοπ 10 της ευρωπης??
- john4serres
- keep_paokizein
Συμφωνώ απόλυτα. Αρκει να τηρηθεί. Αυτό θα είναι μια αλλαγή νοοτροπίας που πραγματικά αναβαθμίζει το επίπεδο της ομάδας.john4serres έγραψε:Αν ειναι για Ραζβαν, τουλαχιστον 3ετες κλειστό.
Ναι λίγα έκανε ο Στέφενς εκείνη τη χρονιά. Αν ο τζαβέλλας ήταν λωκοπαίδι τι να πει και ο Στέφενς για τον Κατσούρkeep_paokizein έγραψε:Ο Στέφενς και επιλογές τύπου Στέφενς θεωρώ ότι είναι οι χειρότερες για τον ΠΑΟΚ. Αναλόγως και οι επιλογές παικτών τύπου Μπερμπάτοφ. Χρειαζόμαστε έναν προπονητή με πολυετές πλάνο που θα παραμείνει σταθερά στην ομάδα για 3-4 χρόνια.Dimitris_L4 έγραψε:Αυτο θα ειναι το μεγαλυτερο αλλοθι και προς Θεου ας μην το λεμε καν...τι θα πεθ υποβαθμισμενο πρωταθλημα και αλλα τετοια...εαν πεσει το παραδακι μια χαρα ερχονται..δλδ οταν ηρθε ο στεφενς το πρωταθλημα μας ηταν στο τοπ 10 της ευρωπης??
Ο Δώνης είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απάτη που πέρασε από πάγκο ομάδας. Σίγουρα της δικής μας ομάδας.keep_paokizein έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι ακόμα και το Δώνη να είχαμε κρατήσει μέχρι σήμερα, θα παίρναμε σχεδόν σίγουρα το πρωτάθλημα φέτος και να πηγαίναμε για το επόμενο του χρόνου.
Συμφωνώ πάντως πως δεν πρέπει να αλλάζουμε εύκολα προπονητή. Αρκεί βέβαια να είναι προπονητής. Όχι Δώνης.
- john4serres
Βαρεθηκα πραγματικα να ακουω για νεο προπονητη καθε χρονια.
Οποιος ερθει ας μεινει μια κλειστη 2ετια και βλεπουμε.
Αηδια καταντησαμε, Α Η Δ Ι Α.
Το πολυ πολυ να το γυρισουμε στα υπολοιπα αθληματα του συλλογου.
Οποιος ερθει ας μεινει μια κλειστη 2ετια και βλεπουμε.
Αηδια καταντησαμε, Α Η Δ Ι Α.
Το πολυ πολυ να το γυρισουμε στα υπολοιπα αθληματα του συλλογου.
- keep_paokizein
Το πνεύμα μου στην αναφορά στον Δώνη αλλού αποσκοπούσε. Η εκτίμησή μου για την αξία του δε διαφέρει απ τη δική σου. Την ανάγκη της σταθερότητας στη θέση του προπονητή ήθελα να τονίσω.apple64 έγραψε:Ο Δώνης είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απάτη που πέρασε από πάγκο ομάδας. Σίγουρα της δικής μας ομάδας.keep_paokizein έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι ακόμα και το Δώνη να είχαμε κρατήσει μέχρι σήμερα, θα παίρναμε σχεδόν σίγουρα το πρωτάθλημα φέτος και να πηγαίναμε για το επόμενο του χρόνου.
Συμφωνώ πάντως πως δεν πρέπει να αλλάζουμε εύκολα προπονητή. Αρκεί βέβαια να είναι προπονητής. Όχι Δώνης.
και θα ρθει ο λούπος και θα ανακοινώσει καπάκι με τον προπονητή 3 μεταγραφές και μετά κάτσε άλλον ένα μήνα χωρίς ειδήσεις
υγ. καλή ξεκούραση σε όλους τους εκπαιδευτικούς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Πέμ 15 Ιουν 2017, 18:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία: