Πιθανός νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Re: Πιθανός νέος Προπονητής

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Να σε καλα ρε ΠΟΡΚΥ!!! Να η εξήγηση λοιπόν! Για αυτό τόση αστυνομία στο δρόμο απο Μακ.παλλας μέχρι το μέγαρο! Έφερε τεράστιο ονομα ο Ιβαν και οργάνωσε όλο το νταβαντούρι με το Ισραήλ και την Κύπρο για να περάσει τον κόουτς χωρίς να τον καταλάβουν!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Apegner έγραψε:Καλή τύχη φίλε
Φχαριστω πολυ αγορίνα μου. Να δω ποιοι θα μεινουνε πίσω στο τέλος. Τέλους οφ τοπικ
Μάθαμε τίποτα από ΠΟΡΚΥ..; δεν ξέρω γιατί αλλά πρώτη φορά τρελαίνομαι τόσο πολύ Γιά το θέμα του προπονητή.. Μάλλον επειδή φαντάζει καταπληκτική και μοναδική ευκαιρία να τσιμπήσουμε φέτος το πρωτάθλημα.. :nairepaok: :opaokara:[/quote]

Μη φοβάσαι τίποτα. Κι εγώ έτσι ξεκίνησα πριν κάμποσα χρόνια και τώρα όλα είναι μιά χαρά.
Σόρρυ για το οφτόπικ.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Νομίζω ότι η τελική επιλογή θα είναι ο Ραζβαν Λουτσέσκου. Είτε γιατί κανένας άλλος δεν έρχεται στην υποβαθμισμένη λίγκα μας είτε γιατί κανένας σοβαρός, νέος σε μια ομάδα, προπονητής δεν υπόσχεται πρωταθλήματα. Καθόλου δεν με ενδιαφέρει το όνομα. Η νοοτροπία με απογοητεύει. Είναι τραγικό η ομάδα να αλλάζει προπονητή τόσο συχνα και να ξεκινάει πάντα από την αρχή. Είμαι σίγουρος ότι ακόμα και το Δώνη να είχαμε κρατήσει μέχρι σήμερα, θα παίρναμε σχεδόν σίγουρα το πρωτάθλημα φέτος και να πηγαίναμε για το επόμενο του χρόνου. Κρίμα... για την τόσο λανθασμένη διαχείρηση στο θέμα του προπονητή.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Αυτο θα ειναι το μεγαλυτερο αλλοθι και προς Θεου ας μην το λεμε καν...τι θα πεθ υποβαθμισμενο πρωταθλημα και αλλα τετοια...εαν πεσει το παραδακι μια χαρα ερχονται..δλδ οταν ηρθε ο στεφενς το πρωταθλημα μας ηταν στο τοπ 10 της ευρωπης??
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Dimitris_L4 έγραψε:Αυτο θα ειναι το μεγαλυτερο αλλοθι και προς Θεου ας μην το λεμε καν...τι θα πεθ υποβαθμισμενο πρωταθλημα και αλλα τετοια...εαν πεσει το παραδακι μια χαρα ερχονται..δλδ οταν ηρθε ο στεφενς το πρωταθλημα μας ηταν στο τοπ 10 της ευρωπης??
Ο Στέφενς και επιλογές τύπου Στέφενς θεωρώ ότι είναι οι χειρότερες για τον ΠΑΟΚ. Αναλόγως και οι επιλογές παικτών τύπου Μπερμπάτοφ. Χρειαζόμαστε έναν προπονητή με πολυετές πλάνο που θα παραμείνει σταθερά στην ομάδα για 3-4 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αν ειναι για Ραζβαν, τουλαχιστον 3ετες κλειστό.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

john4serres έγραψε:Αν ειναι για Ραζβαν, τουλαχιστον 3ετες κλειστό.
Συμφωνώ απόλυτα. Αρκει να τηρηθεί. Αυτό θα είναι μια αλλαγή νοοτροπίας που πραγματικά αναβαθμίζει το επίπεδο της ομάδας.
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

keep_paokizein έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:Αυτο θα ειναι το μεγαλυτερο αλλοθι και προς Θεου ας μην το λεμε καν...τι θα πεθ υποβαθμισμενο πρωταθλημα και αλλα τετοια...εαν πεσει το παραδακι μια χαρα ερχονται..δλδ οταν ηρθε ο στεφενς το πρωταθλημα μας ηταν στο τοπ 10 της ευρωπης??
Ο Στέφενς και επιλογές τύπου Στέφενς θεωρώ ότι είναι οι χειρότερες για τον ΠΑΟΚ. Αναλόγως και οι επιλογές παικτών τύπου Μπερμπάτοφ. Χρειαζόμαστε έναν προπονητή με πολυετές πλάνο που θα παραμείνει σταθερά στην ομάδα για 3-4 χρόνια.
Ναι λίγα έκανε ο Στέφενς εκείνη τη χρονιά. Αν ο τζαβέλλας ήταν λωκοπαίδι τι να πει και ο Στέφενς για τον Κατσούρ
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

keep_paokizein έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι ακόμα και το Δώνη να είχαμε κρατήσει μέχρι σήμερα, θα παίρναμε σχεδόν σίγουρα το πρωτάθλημα φέτος και να πηγαίναμε για το επόμενο του χρόνου.
Ο Δώνης είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απάτη που πέρασε από πάγκο ομάδας. Σίγουρα της δικής μας ομάδας.
Συμφωνώ πάντως πως δεν πρέπει να αλλάζουμε εύκολα προπονητή. Αρκεί βέβαια να είναι προπονητής. Όχι Δώνης.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Βαρεθηκα πραγματικα να ακουω για νεο προπονητη καθε χρονια.
Οποιος ερθει ας μεινει μια κλειστη 2ετια και βλεπουμε.
Αηδια καταντησαμε, Α Η Δ Ι Α.

Το πολυ πολυ να το γυρισουμε στα υπολοιπα αθληματα του συλλογου.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο βασιλοπουλος έγραψε οτι λουτσεσκου στον ΠΑΟΚ δεν έρχεται...
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

apple64 έγραψε:
keep_paokizein έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι ακόμα και το Δώνη να είχαμε κρατήσει μέχρι σήμερα, θα παίρναμε σχεδόν σίγουρα το πρωτάθλημα φέτος και να πηγαίναμε για το επόμενο του χρόνου.
Ο Δώνης είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απάτη που πέρασε από πάγκο ομάδας. Σίγουρα της δικής μας ομάδας.
Συμφωνώ πάντως πως δεν πρέπει να αλλάζουμε εύκολα προπονητή. Αρκεί βέβαια να είναι προπονητής. Όχι Δώνης.
Το πνεύμα μου στην αναφορά στον Δώνη αλλού αποσκοπούσε. Η εκτίμησή μου για την αξία του δε διαφέρει απ τη δική σου. Την ανάγκη της σταθερότητας στη θέση του προπονητή ήθελα να τονίσω.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Κρισιμες οι επομενες 3 Παρασκευες
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

:lol: :lol: :lol: :lol:

και θα ρθει ο λούπος και θα ανακοινώσει καπάκι με τον προπονητή 3 μεταγραφές και μετά κάτσε άλλον ένα μήνα χωρίς ειδήσεις

υγ. καλή ξεκούραση σε όλους τους εκπαιδευτικούς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Πέμ 15 Ιουν 2017, 18:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

M
Μαμησετα
Ευτυχώς αρχίζουν νωρίς τα φιλικά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”