Gospi έγραψε:
Εδω και 2 χρονια π η ομαδα παει χαλια θα μ πεις που το αποδιδεις? Ή ειναι συγκυριακο?
Ή φταινε οι προπονητες?
Ή φταινε μονο τα αναλωσιμα στελεχη της ΠΑΕ (ΤΔ και προπονητης).
Για την καταντια του ffp ποιος φταιει?
Για τους προπονητες π φευγουν μετα τις επιτυχιες ποιος φταιει?
Για την δυσκολια να βρουμε κανονικους ποδοσφαιριστες σε θεσεις π ποναμε διαχρονικα ποιος φταιει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπόν, πρώτον καμία ομάδα δεν πάει χάλια, τρία σερί χρόνια χτυπούσε πρωτάθλημα μέχρι και την πουστιά με την Ξάνθη. Και φέτος στη χειρότερη χρονιά της απέκλεισε Μπεσίκτας, Μπενφίκα (που δεν είχε καταφέρει ποτέ ξανά) και πήρε κύπελλο. Αν αυτό είναι χάλια μπερδεύετε τον ΠΑΟΚ με την Μπάγερν.
Το γιατί πήγε "χάλια" φέτος που ρωτάς, είναι λόγω του ffp, εξαιτίας του οποίου έπρεπε να ρίξουμε δραματικά το μπάτζετ, ρίχνοντας έτσι και την ποιότητα. Σε σχέση με τον ΠΑΟΚ του νταμπλ γιατί σε σχέση με τη λίγδα, τη δεύτερη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα είχαμε πίσω από τη ΔΕΚΟ τουρκολίμανου που είχε τουλάχιστον 20 μύρια περισσότερο μπάτζετ.
Για την κατάντια του ffp φταίει η υπερομάδα που φτιάχτηκε για σαρώσει και σάρωσε, χαρίζοντας μας στιγμές που κανείς ποτέ δε φανταζόταν. Και για να γίνει αυτό επί 3 χρόνια μια χαρά κανονικοί ποδοσφαιριστές έρχονταν σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Παιχταράδες. Μπήκε το χέρι βαθιά στην τσέπη, αναγκαστικά τώρα κάτσαμε ενάμιση χρόνο στα πιτ και κάτι έγινε, κλάιν. Δεν μπορεί να κάνει υπομονή ο ΠΑΟΚτσής ένα χρόνο?
Για τη συχνή αλλαγή προπονητών φταίει μάλλον η πολιτική του Ιβάν, έτσι έχει δείξει τουλάχιστον από τον πρώτο χρόνο. Πήγε ο άνθρωπος στην παρουσιάση Στέφενς και είπε άμα δεν είσαι καλός θα σε διώξω, τι να λέμε. Αν και νομίζω δείχνει πλέον διάθεση να αλλάξει και σε αυτό αν κρίνω από το buy out στο Λούτσο. Αυτός είναι ο Ιβάν μας και τον αγαπάμε και με τα χούγια του.
Και όπως και να έχει σε κανένα από τα ερωτήματα που θέτεις δεν έχει σχέση ο Κυρκυρ ή ο Μάκης. Που στα τέτοια μου και ο Κυρκυρ και ο Μάκης στην τελική.