Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ron-swanson

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ρε ντροπή κάπου. 6 κύπελλα έχει ο Κυρ Κυρ! Από το 1999 είναι στον ΠΑΟΚ. Μην τον κλέβετε :mrgreen:

Τώρα στα σοβαρά, εμένα με κάλυψε ο prist 100%. Ο Κυρ Κυρ νομίζει ότι απευθύνεται σε χαζούς μάλλον και το κάνει εδώ και καιρό αυτό. Αλλά εντάξει εδω 100 χρόνια υπεύθυνος επικοινωνίας είναι και δεν τον έκοψε ότι δεν έπρεπε να κυκλοφορήσει αυτή η φωτό με τον Λουτσεσκου 2 μέρες μετά το κύπελλο. Τι να περιμένεις λοιπόν;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Το σχολιαζω εδω γιατι καθολου αινιγματικο δεν ηταν το ποσταρισμα του Γκαρσια.
Στις χαριτωμενιες του κυρκυρ αναφερεται το μπλα μπλα κ στο οτι ολα εγιναν σωστα κ καθαρα.
Το ξαναλεω το να μη θεωρεις πως ειναι η καταλληλη στιγμη για να εμπιστευτεις τον καθε Γκαρσια ειναι θεμιτο.Εκατομμυρια ξοδευονται.
Ειναι ξεκαθαρο ομως οτι η αρχικη συνεννοηση για να αναλαβει ο Γκαρσια δεν ειναι καθαρη.Κ δεν εγινε καμια προσπαθεια να ξεκαθαριστει μεχρι να υπογραψουν με το σκουφι.
Τα "οι πορτες ειναι παντα ανοιχτες για το γκαρσια" ειναι γλοιωδεις μαλακιες.
Κ εγω οταν απολυθηκα απο τη μοναδα που υπηρετησα ο διοικητης μου ειπε τα καλυτερα κ πως οι πορτες της μοναδας θα ειναι παντα ανοιχτες για μενα.Go figure.
Λογια του αερα.
Τσαμπα εκαψαν το χαρτι.
Επισης τσαμπα φορτωσαν με βαρος την επιλογη του σκουφιου.
Κατι ευκολο το γαμησαν.Ανικανοτητα.Ελλειψη αρχων κ ευρωλιγουρα.
Υγ.Το αστειο ειναι οτι παιζει να ειμαι απο τους ελαχιστους που γουσταραν τον κυρκυρ.
Σαλιαρης οσο δεν παει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 08 Ιουν 2021, 16:33, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Απο εναν πολιτευτη,προσωπικα,δεν περιμενα τιποτα περισσοτερο απο ψευτιες,
κουκουλωματα της πλακας και ολες αυτες τις "ομορφιες"..
Αυτος ο κυριος δεν εχει καμμια θεση και καμμια σχεση με τον Λαο του ΠΑΟΚ..
Εγω ντρεπομαι να με εκπροσωπει στο επικοινωνιακο κομματι της ομαδας αυτος ο "κυριος"..
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Λοιπόν κυρ κυρ όπως λέμε καρέτα καρέτα , όλοι εκεί στα γραφεία πρέπει να κάνετε πρωταθλητισμό!!! Να κάνετε τα αδύνατα δυνατά να οργανώσετε το κομμάτι υποστήριξης του προπονητή στα ΜΜΕ
ώστε ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΜΑΣ να μην γίνεται βορά στο κάθε σκουπίδι του πληκτρολογίου, έχεις στην διάθεσή σου την μεγαλύτερη δεξαμενή ενεργών χρηστών στο ίντερνετ, κι μάλιστα τζάμπα. Δεν πρέπει να αφήνουμε ούτε χαλίκι φέτος να πέφτει . Κι σου έχω κι δουλειά που πρέπει να κάνεις, στο λήμμα του κι Ιβαν Σαββίδη στην Wikipedia έχει 4 η 5 αναφορές στην γελοία ιστορία με το όπλο . Περιμένω παρέμβαση ουσιαστική όπου θα ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια για τον Πρόεδρο μας. Κι αν χρειαστεί θα ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ μέσα από την ΠΑΕ σε δημιουργία καινούργιου λήμματος όπου το κάθε παοκτσακη με την σειρά του θα το καθιέρωσει και πρώτο στην επισκεψιμοτητα
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Δηλαδή περιμένατε να πει πως δεν μας έπεισε ο Πάμπλο όλο αυτό τον καιρό, και ήρθαμε σε επαφή πριν δύο μήνες, τα είπαμε τα συμφωνήσαμε, με τον λουτσο και θέλατε να τα πει αυτά στον αέρα;; Δηλαδή για τόσο μαλακά και χοντροπετσο τον έχετε τον Κυριάκο;
Να κάψει κι άλλο το καμενο χαρτί του Γκαρσία; Κάπου Μπάστα δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Θα μπορουσαν απο την αρχη να του πουν πως θελουν να παει ως υπηρεσιακος μεχρι το τελος της σεζον.Κ να αποφασισει ο Γκαρσια γνωριζοντας οτι ειναι προσωρινος.Ετσι ουτε ο ιδιος θα εκαιγε το χαρτι του σε περιπτωση αποτυχιας ουτε θα ενοιωθε κοροϊδο οπως τωρα.
Σκατα τα εκαναν.
Κ μαυριζουν αχρειαστα την επιλογη λουτσεσκου.Τον προπονητη που μας χαρισε τοση χαρα τον βλεπουμε με μισο ματι εξαιτιας των ηλιθιων χειρισμων τους απο οτι φαινεται, τοσο οταν το εσκασε οσο κ τωρα που γυρισε.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Εγω τον εχω για ΑνευθυνοΥπευθυνο...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

V-olakiotis έγραψε:
paoki4b έγραψε:Ο Κυριάκος Κυριάκος επέστρεψε από ό,τι θυμάμαι, αφότου του έγινε πρόταση από την ΠΑΕ να επιστρέψει.

Αρχικά ως υπεύθυνος επικοινωνίας και στη συνέχεια τοποθετήθηκε ως Β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, που είναι τώρα.

Λογικά, εάν είχε εκλεγεί βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, δεν θα του είχε γίνει πρόταση επιστροφής.

Προσπαθώ να καταλάβω ποιό είναι το παραμύθι στα παραπάνω γεγονότα.
Το ότι του έγινε προταση, με δεδομένο το πώς λειτουργεί η ΠΑΕ, δε λέει κάτι φίλε μου.

Ο ίδιος παραιτήθηκε για να ακολουθήσει άλλον δρόμο, αυτόν της πολιτικής. Αλλά επειδή δεν βγήκε βουλευτής είπε να ξαναγυρίσει.

Το ότι δεν εκλέχθηκε είναι δείγμα και της αποδοχής που έχει η θητεία του στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, εδώ και εικοσι περίπου χρόνια.

Αυτός κι αν ειναι ξαναζεσταμένο φαγητό...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Δεν ειμαι και τρελος φαν του ΚΚ αλλα δεν μπορω να βλεπω αδικες αναλυσεις. 2ος σε ψηφους στο ΠΑΣΟΚ βγηκε αλλα δεν εβγαλε θεση 2η για το κομμα αυτο η Θεσσαλονικη (διορθωσε με αν κανω λαθος) και μιλαμε για ενα κομμα που δεν πηγε και καλα στις εκλογες. Βιαστικο συμπερασμα απο την αναλυση σου. Επισης δεν συνδεονται αμεσα η ψηφοι που θα παρει σαν βουλευτης με το οποιο του εργο στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Και Κυριάκος και πολιτικός κακός συνειρμός...
Δημοσίως δεν λέει κανένας κ ποτέ τίποτα μονο αερολογίες και αόριστα, αυτή ειναι η πραγματικότητα της Κολομβίας.
Ούτε ο Γκαρσία περιμένω να βγει να τα πει ολα χύμα γιατί μετά κάνα μήνα θα μαλωνουμε ολοι. Πρώτα απ'όλα Πρεπ να ξεφορτωθούμε την κυβέρνηση εσκομπαρ ,μετα αν δεν εχει πάλι γαύρο υφυπουργό αθλητισμού μπορεί να σταματήσει σιγά-σιγά να είναι βόθρος το ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

rainmaker έγραψε:Δυστυχώς είναι αλήθεια οτι ο ΠΑΟΚ δεν έχει στελέχη να σταθούν μπροστά στην κάμερα.

Προσωπικά θεωρώ οτι ο ΚυρΚυρ έχει συμβάλλει σε ένα καλύτερο επίπεδο στη στρατηγική επικοινωνίας της ομάδας, αλλά για τηλεοπτικές συζητήσεις φαίνεται έξω απ τα νερά του
Σωστος, αλλα ποια ΠΑΕ εχει; Η ΑΕΛ μονο [SMILING FACE WITH HEART-SHAPED EYES]
kos

Δημοσίευση από kos »

rainmaker έγραψε:
kos έγραψε:
rainmaker έγραψε:Kos η δική σου αίσθηση δεν υπήρχε καμία αμφιβολία πως θα ήταν η χειρότερη δυνατή για τον ΠΑΟΚ.

Βγήκε ο Καμίνης καμιά εικοσαριά φορές και είπε οτι έχει προσωπική σχέση με όλη την οικογένεια Κυριάκου, αλλά εσένα οι αισθήσεις σου δεν το αντελήφθησαν. Οχι, ο Ιβάν τον φύτεψε.

Μην έχετε τόσο καλή προαίρεση για την ομάδα ρε μάγκες, θα πάθετε τίποτα απο την τόσο τυφλή υπακοή.

Κι όποιος τα βλέπει λίγο πιο θετικά τα πράγματα, στην καλύτερη των περιπτώσεων παίρνει γραμμή ή τα παίρνει ή τον παίρνει, κάτι παίρνει τέλοσπάντων.
Σε συνέχεια της πρωτοφανούς αντίληψης ότι ο Κυριάκος Κυριάκος έχει 4 κύπελλα και δύο ντάμπλ εξισωνεις την ομάδα με το πρόσωπο. Μιλάμε για θεωρίες που δεν ακούστηκαν ούτε προς υπεράσπιση του Βιερίνια πέρυσι το καλοκαίρι. Μάλλον ορισμένοι θεωρούν πως τα γραφεία είχαν μεγαλύτερη συμμετοχή στα δύο ντάμπλ....

Δεν έχω καμιά κακή αίσθηση για την ομάδα, δεν είναι ο Κυριάκος Κυριάκος η ομάδα, ούτε ο γιός του γκαγκατση είναι ο ΠΑΟΚ.

Δεν μπορώ να διαβάζω ότι έγιναν λεπτοί χειρισμοί στην υπόθεση λουτσεσκου, Δευτέρα μιλήσαμε πρώτη φορά, τρίτη υπογράψαμε. Με υποτιμά ένας άνθρωπος που θεωρώ ότι δεν έχει τα προσόντα να με υποτιμήσει.

Αν δεν κανω λάθος έχετε αναφέρει πως το ειδησεογραφικό σας site γνώριζε για συνομιλίες πριν τον τελικό, απλά δεν γνώριζε για συμφωνία.....
Τίποτα δεν εξισωνω.

Ειπες ότι ο Ιβάν τον φύτεψε και λέω ότι έχεις πάντα τη χειρότερη δυνατή αίσθηση για το τι συμβαίνει εκ μέρους του ΠΑΟΚ εννοώντας όσους εμπλέκονται σε αυτόν. Και το είπα επειδή το έπαιξες και έξυπνος αναφερόμενος στο τι γίνεται στον Πειραιά.

Μη πατάς σε ανούσια και ανύπαρκτα πράγματα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Δεν εχω και δεν έχει κανείς καμιά αντίρρηση ως προς το τελευταίο που λες. Εκατοντάδες άνθρωποι συζητούσαν για την προοπτική επιστροφής λουτσεσκου , από τον Μάρτιο ακόμα. Δεν είπε κανείς να μη κατακρίνουμε αυτή τη χτεσινή δήλωση.
Εγώ το παίζω έξυπνος και εσύ χαζός. Για αυτό δεν ταιριάζουμε.
Που συζητούσαν εκατοντάδες άτομα την επιστροφή λουτσεσκου? Στα καφέ? Και τι σχέση έχει αυτό με τον Κυριάκο Κυριάκο? Αυτός πρώτη φορά μίλησε με τον λουτσεσκου μετά το κύπελλο :lol:

Τι ακριβώς να κατακρίνουμε??? Το ότι λέει ψέματα???
Αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα.
Το μεγαλύτερο είναι πως λέει τόσο εύκολα ψέματα σε ανθρώπους που γνωρίζουν την αλήθεια.
Και το κάνει γνωρίζοντας ότι γνωρίζουν. Ξεδιαντροπα δηλαδή
Εσένα μπορεί να μην σε πειράζει, το δέχομαι. Εμένα με πειράζει.
Εσύ είχες ενημέρωση ότι μιλάνε εδώ και δύο μήνες, τον ακούς να κάνει το άσπρο μαύρο και μπορεί να λες Κλάιν.
Εγώ λέω ότι είναι ένας αλαζόνας που υποτιμάει την νοημοσύνη μας. Ότι έγινε τσοπάνης σε μαντρί με πρόβατα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Gospi έγραψε: Εδω και 2 χρονια π η ομαδα παει χαλια θα μ πεις που το αποδιδεις? Ή ειναι συγκυριακο?
Ή φταινε οι προπονητες?
Ή φταινε μονο τα αναλωσιμα στελεχη της ΠΑΕ (ΤΔ και προπονητης).
Για την καταντια του ffp ποιος φταιει?
Για τους προπονητες π φευγουν μετα τις επιτυχιες ποιος φταιει?
Για την δυσκολια να βρουμε κανονικους ποδοσφαιριστες σε θεσεις π ποναμε διαχρονικα ποιος φταιει?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπόν, πρώτον καμία ομάδα δεν πάει χάλια, τρία σερί χρόνια χτυπούσε πρωτάθλημα μέχρι και την πουστιά με την Ξάνθη. Και φέτος στη χειρότερη χρονιά της απέκλεισε Μπεσίκτας, Μπενφίκα (που δεν είχε καταφέρει ποτέ ξανά) και πήρε κύπελλο. Αν αυτό είναι χάλια μπερδεύετε τον ΠΑΟΚ με την Μπάγερν.
Το γιατί πήγε "χάλια" φέτος που ρωτάς, είναι λόγω του ffp, εξαιτίας του οποίου έπρεπε να ρίξουμε δραματικά το μπάτζετ, ρίχνοντας έτσι και την ποιότητα. Σε σχέση με τον ΠΑΟΚ του νταμπλ γιατί σε σχέση με τη λίγδα, τη δεύτερη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα είχαμε πίσω από τη ΔΕΚΟ τουρκολίμανου που είχε τουλάχιστον 20 μύρια περισσότερο μπάτζετ.
Για την κατάντια του ffp φταίει η υπερομάδα που φτιάχτηκε για σαρώσει και σάρωσε, χαρίζοντας μας στιγμές που κανείς ποτέ δε φανταζόταν. Και για να γίνει αυτό επί 3 χρόνια μια χαρά κανονικοί ποδοσφαιριστές έρχονταν σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Παιχταράδες. Μπήκε το χέρι βαθιά στην τσέπη, αναγκαστικά τώρα κάτσαμε ενάμιση χρόνο στα πιτ και κάτι έγινε, κλάιν. Δεν μπορεί να κάνει υπομονή ο ΠΑΟΚτσής ένα χρόνο?
Για τη συχνή αλλαγή προπονητών φταίει μάλλον η πολιτική του Ιβάν, έτσι έχει δείξει τουλάχιστον από τον πρώτο χρόνο. Πήγε ο άνθρωπος στην παρουσιάση Στέφενς και είπε άμα δεν είσαι καλός θα σε διώξω, τι να λέμε. Αν και νομίζω δείχνει πλέον διάθεση να αλλάξει και σε αυτό αν κρίνω από το buy out στο Λούτσο. Αυτός είναι ο Ιβάν μας και τον αγαπάμε και με τα χούγια του.
Και όπως και να έχει σε κανένα από τα ερωτήματα που θέτεις δεν έχει σχέση ο Κυρκυρ ή ο Μάκης. Που στα τέτοια μου και ο Κυρκυρ και ο Μάκης στην τελική.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τολαρε διαφωνω αλλα δεν εχει και μεγαλη σημασια

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Gospi έγραψε: Εχεις να μου υποδείξεις καποια αναβαθμιση στο αγωνιστικο τμημα σε επιπεδο οργανωσης? Συγκρινε μου την περίοδο προ Ιβάν με την τωρινη και πες μ τι διαφορα εχει το ποδοσφαιρικο τμήμα σε επιπεδο οργανωσης απο τοτε
Μη μου μιλησεις για τιτλους. Εγω μιλαω για δομη κ οργανωση.
Εχεις Αθλητικο διευθυντη? Εχεις ΤΔ? Εχεις τμημα αξιολογησης ανθρωπινου δυναμικου? Εχεις τμημα σκαουτινγκ?
Τι ακριβως εχει ο ΠΑΟΚ τη στιγμη π μιλαμε περα απο το τιμ του Λουτσεσκου?
Τι θα εχει ο ΠΑΟΚ αν αυριο φυγει ο Λουτσεσκου παρεα με το τιμ του?
ΤΙΠΟΤΑ
Ολη η ουσία σε αυτή την τοποθέτηση σου Γκόσπ.
Συμφωνώ απόλυτα.

Θα προσθέσω και τα γεγονότα.
Κρύφτηκαν πίσω απο τα @@ του Πάμπλο πέρσι καλύπτοντας την ανυπαρξία και τα χοντρά λάθη τους, και θα κρύβονται πίσω απο τα @@ του Λουτσέσκου μέχρι η ανικανότητα τους να τους εκθέσει πάλι.
Επειδή πληρώνει ο Ιβάν, όλα καλά ?

Άποψη μου είναι, αν και οφτόπικ, ήρεμα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

kos έγραψε: Εγώ το παίζω έξυπνος και εσύ χαζός. Για αυτό δεν ταιριάζουμε.
Που συζητούσαν εκατοντάδες άτομα την επιστροφή λουτσεσκου? Στα καφέ? Και τι σχέση έχει αυτό με τον Κυριάκο Κυριάκο? Αυτός πρώτη φορά μίλησε με τον λουτσεσκου μετά το κύπελλο :lol:

Τι ακριβώς να κατακρίνουμε??? Το ότι λέει ψέματα???
Αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα.
Το μεγαλύτερο είναι πως λέει τόσο εύκολα ψέματα σε ανθρώπους που γνωρίζουν την αλήθεια.
Και το κάνει γνωρίζοντας ότι γνωρίζουν. Ξεδιαντροπα δηλαδή
Εσένα μπορεί να μην σε πειράζει, το δέχομαι. Εμένα με πειράζει.
Εσύ είχες ενημέρωση ότι μιλάνε εδώ και δύο μήνες, τον ακούς να κάνει το άσπρο μαύρο και μπορεί να λες Κλάιν.
Εγώ λέω ότι είναι ένας αλαζόνας που υποτιμάει την νοημοσύνη μας. Ότι έγινε τσοπάνης σε μαντρί με πρόβατα.
Μα τι λες;

Έχεις καταλάβει τι έγραψα ως ένσταση στα γραφόμενα σου;

Είπα εγώ οτιδήποτε σχετικά με όσα γράφεις; Όχι.

Ξαναδες στην αρχή της μέρας τι σου έγραψα και μη συνδέεις άσχετα πράγματα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”