Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Δεν θα βγει αποφαση πριν το ματς.Αυτο το εχω δεδομενο.Οι λογοι,πολλοι.Πρωτα πρωτα ειτε μεινει
ως εχει,ειτε μειωθει,ειτε εξαλειφθει τελειως η ποινη δεν θελουν να το κανουν πριν απο ενα μεγαλο παιχνιδι,γιατι για οποιαδηποτε αποφαση μπορει να γινει απο τιποτα μεχρι να θρηνησουμε κ ζωες.....θα μ πεις υπερβολικος;Ναι,αλλα δεν θελουν να παρουν ρισκο κ την ευθυνη.
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

aivas19 έγραψε:
pilotos έγραψε:Ο πρόεδρος της Εφέσεων είπε στον Αλέξη Κούγια ότι υπάρχουν πρόσθετοι ισχυρισμοί και δεν είναι εύκολο να εκδοθει σήμερα απόφαση".

Sent from my iPhone using Tapatalk
Πιλοτε για αυτη εγραψα στο αλλο τοπικ οτι δεν μας τα λεει καλα ο τυπος
πρόσθετοι ισχυρισμοί εννοει τους δικους μας , νομιζω
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

TransferMania έγραψε:Το οτι το μεσαιο τσογλανι κανει νοημα ελατε ελατε δεν το πηραν καν υποψιν ετσι?
Παντως με το χερι στην καρδια, αν ημουν Λουτσεσκου θα εκανε αυτο.
Ιβαν, αγαπω τον ΠΑΟΚ αλλα μ@λ@κ@ς δεν ειμαι αλλο. Η θα ερθεις εδω, θα ριξεις λεφτα και θα κανω τη δουλεια μου απερισπαστος ή καλη συνεχεια.
Αυτο το καρε απο το βιντεο και την χειρονομια του α@@διου , δεν την ειδαν να την επικαλεστουν ?
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Επισης , δεν μπορει καποιος με επαφες στον τυπο να το δωσει να διαδωθει?
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Kabamaru11 έγραψε:Δεν θα βγει αποφαση πριν το ματς.Αυτο το εχω δεδομενο.Οι λογοι,πολλοι.Πρωτα πρωτα ειτε μεινει
ως εχει,ειτε μειωθει,ειτε εξαλειφθει τελειως η ποινη δεν θελουν να το κανουν πριν απο ενα μεγαλο παιχνιδι,γιατι για οποιαδηποτε αποφαση μπορει να γινει απο τιποτα μεχρι να θρηνησουμε κ ζωες.....θα μ πεις υπερβολικος;Ναι,αλλα δεν θελουν να παρουν ρισκο κ την ευθυνη.
Δεν το πιστεύω αυτό φίλε μου, αν τους συμφέρει να μας βλάψουν θα το κάνουν όπως ακριβως πριν το ματς με τον Βόλο
για την γελοία υπόθεση της δήθεν πολυιδιοκτησιας.
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

επισης προσεξτε το αμαξι το γκρι που εμποδιζει το λεωφορειο. υποχωρει στο τελος αφου εχουν κανει τη δουλεια τους
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Andrew R έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:Δεν θα βγει αποφαση πριν το ματς.Αυτο το εχω δεδομενο.Οι λογοι,πολλοι.Πρωτα πρωτα ειτε μεινει
Δεν το πιστεύω αυτό φίλε μου, αν τους συμφέρει να μας βλάψουν θα το κάνουν όπως ακριβως πριν το ματς με τον Βόλο
Εαν βγάλουν την απόφαση εναντίον της ομάδας κατά την διάρκεια του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΥΝΟ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥ ΑΝ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ τοτε αυριο .
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Andrew R έγραψε:
Αν υπαρξουν θυματα θα φταινε φυσικα οι "δολοφονοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ" .
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

σιγα μην υπαρξουν και θυματα παιδια, χαλαρωστε. μπαλα ειναι

κανενα ΠΑΟΚτσακι ξανα στη φυλακη
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

loukas karadimos έγραψε:σιγα μην υπαρξουν και θυματα παιδια, χαλαρωστε. μπαλα ειναι

κανενα ΠΑΟΚτσακι ξανα στη φυλακη
η απαξιωτικη συμπεριφορα , η επιλεκτικη ευαισθησια, η ελεγχομενη δικαιοσυνη , το αισθημα ανημπορης οργης στην αδικια δεν εχει να κανει με τη μπαλα
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

δεν θα κατσω να απαντησω σε αυτη τη μπουρδα. σορρυ

συνελθετε

και αν δεν μπορειτε, τα προβληματα σας να τα λυσετε μακρια απο το γηπεδο και την ομαδα

δεν σας χρωσταει κανενας τιποτα
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

loukas karadimos έγραψε:δεν θα κατσω να απαντησω σε αυτη τη μπουρδα. σορρυ

συνελθετε

και αν δεν μπορειτε, τα προβληματα σας να τα λυσετε μακρια απο το γηπεδο και την ομαδα

Ολοι ήμαστε με την δική σου σκέψη , αλλά σκέψου να βγει μια απόφαση αρνητική κατά την διαρκεία του Ματσ ξέρεις πως τότε μπορεί να επηρεαστούν παιδιά αρνητικά από τον όχλο αν ξεκινήσει κάτι άσχημό..
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ενα κάποιοι θέλουν να βλάψουν το μέλλον τους μεγιά τους και χαρά τους. Το μέλλον του ΠΑΟΚ όμως κανένας δεν έχει το δικαίωμα να το βλάψει.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

VfB v2 έγραψε:Ενα κάποιοι θέλουν να βλάψουν το μέλλον τους μεγιά τους και χαρά τους. Το μέλλον του ΠΑΟΚ όμως κανένας δεν έχει το δικαίωμα να το βλάψει.
+1926
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Eagle1980 έγραψε:
loukas karadimos έγραψε:δεν θα κατσω να απαντησω σε αυτη τη μπουρδα. σορρυ

συνελθετε

Ολοι ήμαστε με την δική σου σκέψη , αλλά σκέψου να βγει μια απόφαση αρνητική κατά την διαρκεία του Ματσ ξέρεις πως τότε μπορεί να επηρεαστούν παιδιά αρνητικά από τον όχλο αν ξεκινήσει κάτι άσχημό..
φιλε μου καλε αν νομιζεις οτι ειναι ευκολο για κανενα ολο αυτο κανεις λαθος. ειμαστε ολοι με τα νευρα πανω απ το κεφαλι μας αλλα η αγαπη για την ομαδα ειναι πανω απ ολα και ολους

ο τεραστιος αυτος λαος ειχε την ψυχραιμια να διαχειριστει την κατασταη με τον υποβιβασμο της ομαδας εν ωρα αγωνα, μπορει λοιπον να διαχειριστει οτιδηποτε. αν καποιος νιωθει οτι δεν μπορει τοτε να κατσει ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

δικαιολογιες δεν υπαρχουν

επιμενω οτι δεν θα απαντησω για το ποσο καθυστερημενο ειναι να βλαψεις καποιον και κυριως τον εαυτο σου για κατι τετοιο μιλωντας απο την εμπειρια μου.

ας συνελθουμε λοιπον

οποιος δεν μπορει να διαχειριστει το σημερινο παιχνιδι να κατσει σπιτι του.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”