Γιατι εμεινε ελεύθερος αυτος ο παικταρας??boogeyman77 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/roger-gue ... ler/348263 γι' αυτόν εδώ λέει ο φίλος. Ο άλλος είναι ΠορτογάλοςDamoN έγραψε:Αυτός που έπαιζε Βαλενθια και παρι λέμε;γκονζαλο γκεδες;
Αν δεν είναι αυτός εγώ δεν θέλω. Τι μόνο εσείς;
Κοιμούνται στην ΠΑΕ. Ιβαν καβούρια..
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
-
Jack_riper
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
-
mbison
Icue δεν θέλω να δώσω έκταση γιατι είναι κ off topic, δεν συγκρίνω βιογραφικά αλλά την τωρινή εικόνα των παικτών. Περιμένω τον Κουρτιτς να υπερέχει στο εγκεφαλικό παιχνίδι, αλλά ανασταλτικά πάνω κάτω στα ίδια με Εσιτι είναι. Ο Εσιτι φέτος σουτάρει κ πασάρει περισσότερο, ήρθε βελτιωμένος.
Ο Κουρτιτς μεχρι τώρα με απογοήτευσε λόγω προσδοκιών. Και μια λεπτομέρεια, στον τελ αγώνα ο σπίκερ είπε ότι έκανε νόημα στον Κρεσπο να μην ανεβαίνει στα στημένα για να τον καλύπτει. Στον Κρεσπο που το χει δειξει με τα στημένα. Δηλαδή πάει να το παίξει αρχηγός χωρίς όμως πρώτα να δειξει διαπιστευτηρια.
Ο Κουρτιτς μεχρι τώρα με απογοήτευσε λόγω προσδοκιών. Και μια λεπτομέρεια, στον τελ αγώνα ο σπίκερ είπε ότι έκανε νόημα στον Κρεσπο να μην ανεβαίνει στα στημένα για να τον καλύπτει. Στον Κρεσπο που το χει δειξει με τα στημένα. Δηλαδή πάει να το παίξει αρχηγός χωρίς όμως πρώτα να δειξει διαπιστευτηρια.
- john4serres
Έμεινε ελεύθερος από Γάνδη και ο Milad Mohammadi.
28 ετών, αριστερό μπακ, τίμιος.
Με μπερδεψες. Δεν καταλαβα τι θελεις, να δωσουμε χρονο στον Τσιγγαρα και να ανανεωσει η να τον διωξουμε και να φερουμε αλλον?makispaspartou έγραψε:Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στα χάφ θα μείνουμε με τον Εσιτι ανέκδοτο , τον ασταθή χαρακτήρα Ντάγκλας, και τον Τσιγγαρα που απαιτεί χρόνο και θέση για να ανανεώσει .. Πολύ χαμηλής ποιότητας μέσοι. Θεωρώ ότι έστω την ύστατη ώρα κάποιον θα πάρουμε.. Φερναντο αλά Μαουριτσιο…
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ο Σίντκλεϊ είναι πολύ καλή περίπτωση παίκτη, πιο κοντά στην ποιότητα του Μάτος και καμία σχέση με κάποιους μέτριους που υπάρχουν στα δεξιά της άμυνας. Πιστεύω ότι θα μας εκπλήξει ευχάριστα...
- Σουριναμέζος
Θα είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη με 4 μη κοινοτικούς ακραίους μπακjohn4serres έγραψε:Έμεινε ελεύθερος από Γάνδη και ο Milad Mohammadi.
Δεν ψάχνουμε για άλλο ακραίο μπακ,όπως δεν ψάχνουμε και για μέσο. Είμαστε πλήρεις ποσοτικά και αρκετά καλά ποιοτικά. Μόνο μεσοεπιθετικό και ελάχιστες πιθανοτητες για τερματοφύλακα.
Και εγώ περίμενα πολύ περισσότερα από τον Κουρτιτς βάση τα σχόλια των συμφορουμητών.
Ας ελπίσουμε ότι οφείλεται στο βαρύ σκαρί και στην έλλειψη ρυθμού μια και 2,5-3μηνες ήταν διακοπες.
Στα θετικά ότι πατάει περιοχή και είχε αρκετές τελικές, όπως και το κράτημα μπάλας.
Το διδυμο με Σβαμπ παντος σε 2,5 επίσημα ματς δημιουργει ερωτηματικά ως προς την ταχύτητα και την αλληλοκαλυψη.
Εσιτι ελπιζω θα φυγει με τον ενα ή τον αλλο τροπο δανεικος και θα μεινουμε με εναλλακτικες Αγκουστο/Τσιγγαρα/Καντουρι.
Το ιδανικο θα ηταν πωληση Αγκουστο/Εσιτι με προωπτικη να γινει ενισχυση τα χριστουγεννα και να παρει παιχνιδια και ο Τσιγγαρας εκει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ας ελπίσουμε ότι οφείλεται στο βαρύ σκαρί και στην έλλειψη ρυθμού μια και 2,5-3μηνες ήταν διακοπες.
Στα θετικά ότι πατάει περιοχή και είχε αρκετές τελικές, όπως και το κράτημα μπάλας.
Το διδυμο με Σβαμπ παντος σε 2,5 επίσημα ματς δημιουργει ερωτηματικά ως προς την ταχύτητα και την αλληλοκαλυψη.
Εσιτι ελπιζω θα φυγει με τον ενα ή τον αλλο τροπο δανεικος και θα μεινουμε με εναλλακτικες Αγκουστο/Τσιγγαρα/Καντουρι.
Το ιδανικο θα ηταν πωληση Αγκουστο/Εσιτι με προωπτικη να γινει ενισχυση τα χριστουγεννα και να παρει παιχνιδια και ο Τσιγγαρας εκει.
-
Jack_riper
Εκλεισε και ο μιτριτα λεει το σδνα!οσο δεν ακούγεται για sidcley ελπιζουμε..
- Σουριναμέζος
Οι κορυφαίοι κοινοτικοί (καθώς είμαστε πλέον στενά) και ελεύθεροι τερματοφύλακες είναι τρείς
-Ο Αργεντίνος (με Ιταλικό διαβατήριο) Sergio Romero στα 34 του πλέον επί σειρά ετών δεύτερος στην United και βασικός στην εθνική
-Ο Μαλιανός (με Γαλλικό διαβατήριο) Mamadou Samassa στα 31, με καλές σεζόν στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια
-Ο Βάσκος Iago Herrerin στα 33, σχεδόν όλη του την καριέρα δεύτερος στην Μπιλμπάο
Εγω ψηφίζω Samassa, καλύτερη ηλικία, προσιτό συμβόλαιο, καλός τερματοφύλακας. Φυσικά δεν είναι αναγκαστικό να κοιτάμε μόνο ελεύθερους, δεν είναι ότι έχουμε δώσει και πολλά για αγορές αυτή την περίοδο
-Ο Αργεντίνος (με Ιταλικό διαβατήριο) Sergio Romero στα 34 του πλέον επί σειρά ετών δεύτερος στην United και βασικός στην εθνική
-Ο Μαλιανός (με Γαλλικό διαβατήριο) Mamadou Samassa στα 31, με καλές σεζόν στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια
-Ο Βάσκος Iago Herrerin στα 33, σχεδόν όλη του την καριέρα δεύτερος στην Μπιλμπάο
Εγω ψηφίζω Samassa, καλύτερη ηλικία, προσιτό συμβόλαιο, καλός τερματοφύλακας. Φυσικά δεν είναι αναγκαστικό να κοιτάμε μόνο ελεύθερους, δεν είναι ότι έχουμε δώσει και πολλά για αγορές αυτή την περίοδο
Ε οχι ρε φιλε πως ειναι ιδιοι στο ανασταλτικο; Μηδεν ηρεμια εχει η ομαδα με Εσιτιmbison έγραψε:Icue δεν θέλω να δώσω έκταση γιατι είναι κ off topic, δεν συγκρίνω βιογραφικά αλλά την τωρινή εικόνα των παικτών. Περιμένω τον Κουρτιτς να υπερέχει στο εγκεφαλικό παιχνίδι, αλλά ανασταλτικά πάνω κάτω στα ίδια με Εσιτι είναι. Ο Εσιτι φέτος σουτάρει κ πασάρει περισσότερο, ήρθε βελτιωμένος.
-
ron-swanson
Εγω γουσταρω πολυ τον Mitrita. Σκατοφατσα, αρχηγος στην Κραϊοβα, τσαμπουκας με σουτ, ντριμπλα και λοιπα, θα ταιριαξει εδω πιστευω.
Με ενα 10αρι δυνατο θα ειμαστε πολυ καλα. Αν δεν ειχε τραυματιστει και ο Νελσονας ρε γαμωτο.
Με ενα 10αρι δυνατο θα ειμαστε πολυ καλα. Αν δεν ειχε τραυματιστει και ο Νελσονας ρε γαμωτο.
Βαλε και κατι πασες με την μπαλα να πιανει 200km/h στα 2 μετρα με στοχο το γόνατο συμπαίκτη που τον μαρκαρουν.
To σημαντικο ειναι το τελευταιο αποκτημα, αν ερθει, να ειναι δικος μας παικτης,οχι δανεικος και σε καλη ηλικια, γιατι εχουμε αναγκη απο παικτες με προοπτικη παραμονης στο ροστερ και για τις επομενες χρονιες ,καθως δεν εχουμε πολλους τετοιους.
Τον Κουρτιτς πρωτη φορα τον ειδα και εγω στα δικα μας ματς. Απλα εξηγησε μου πως γινεται οποιος παικτης ειναι διπλα στον Εσιτι, που σχεδον παντα ο κληρος πεφτει στον Σβαμπ, να μην τραβαει και με το που βγαινει να αλλαζει εντελως η αποδοση του.mbison έγραψε:Icue δεν θέλω να δώσω έκταση γιατι είναι κ off topic, δεν συγκρίνω βιογραφικά αλλά την τωρινή εικόνα των παικτών. Περιμένω τον Κουρτιτς να υπερέχει στο εγκεφαλικό παιχνίδι, αλλά ανασταλτικά πάνω κάτω στα ίδια με Εσιτι είναι. Ο Εσιτι φέτος σουτάρει κ πασάρει περισσότερο, ήρθε βελτιωμένος.
Επισης για ποια ανασταλτικη ικανοτητα μιλαμε για τον Εσιτι; Οταν ερθει ο αλλος πανω του; Ναι εκει λογω δυναμης θα κοψει. Αυτο ελειπε. Ποσες φορες ομως τον εχουμε δει να κυνηγαει παικτη στο κεντρο που απλα τον περασε, δεν του εκανε καποια μαγικη τριπλα. Δεν ειναι καν καλος στο ψηλο παιχνιδι. Παικτης κοντα στο 1.90.
Δεν παραξενευτηκα που τον συγκρινες με τον Κουρτιτς, αλλα οτι ειδες εστω κατι καλο πανω του.