25.Costin Lazăr
Re: 25.Costin Lazăr
Άμα θες ρε μπαγάσα είσαι ένα χαφ..
Μακάρι να τον ανανεώσουμε, γιατί του χρόνου μπορεί Λάζαρ να λέμε και να κλαίμε.. με κάνα τζιολη πάλι..
Οπότε Κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε..
Μακάρι να τον ανανεώσουμε, γιατί του χρόνου μπορεί Λάζαρ να λέμε και να κλαίμε.. με κάνα τζιολη πάλι..
Γιατί ρε μαν δεν έπαιξες και στον τελικό έτσι?
Αφού μπάλα ξέρεις, τι παθαίνεις ώρες ώρες και παίζεις λες και έχει σταματήσει το μυαλό σου?
Μήπως δε σου τα λέει καλά η κυρία Λαζάρ?
Αφού μπάλα ξέρεις, τι παθαίνεις ώρες ώρες και παίζεις λες και έχει σταματήσει το μυαλό σου?
Μήπως δε σου τα λέει καλά η κυρία Λαζάρ?

Ποτέ δεν έχω καταλάβει γιατι μερικοί παίκτες έχουν τόσο μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους.
Δεν παιζει μωρε...σημερα επαιξ μετα απο καιρο.Για αλλαγη με τα μισα λεφτα ας μεινει,δεν με χαλαει καθολου.
Parolos έγραψε:Άμα θες ρε μπαγάσα είσαι ένα χαφ..
ιδιαιτερα με το ποιος ασχολειται με το γαιδουρογυρευε....

- Aureliano Buendia
Δεν νομίζω πως έχουμε άλλο παίκτη με τόσο μεγάλα σκαμπανεβάσματα.Π
Προσωπικά, αν και τον συμπαθώ πάρα πολύ, δεν έχω πειστεί πως αξίζει να ανανεωθεί.
Όπως και να έχει, περνάνε και τα χρόνια.
Χωρίςνα θεωρώ την ανανέωσή του ξεκάθαρα λανθασμένη κίνηση, τείνω προς το όχι.
Προσωπικά, αν και τον συμπαθώ πάρα πολύ, δεν έχω πειστεί πως αξίζει να ανανεωθεί.
- Aureliano Buendia
Δεν νομίζω πως έχουμε άλλο παίκτη με τόσο μεγάλα σκαμπανεβάσματα.
ΌΧΙ όμως και απόλυτα.. με εμφανίσεις όπως σήμρα δείχνει ότι το έχει μεν αλλά πολύ σπαμπανέβασμα ρε παιδί μου..Aureliano Buendia έγραψε:Δεν νομίζω πως έχουμε άλλο παίκτη με τόσο μεγάλα σκαμπανεβάσματα.
σίγουρα είναι προς τα τελειώματα του, ένα χρόνο ακόμη, σίγουρα?? σεμι ντεμι...
- desperando
- Επικοινωνία:
δυστυχως μια ομαδα δεν μπορει να βασιζεται απο το πως θα ξυπνησει ο λαζαρ.
σημερα ο λογος της νικης αλλα και της κατα διαστηματα καλης εμφανισης ηταν αυτος.
εκοβε,κουβαλουσε σωστα την μπαλα,πασαρε σωστα.
μεθαυριο ομως μπορει να ειναι ο καλυτερος παικτης του ατρομητου
σημερα ο λογος της νικης αλλα και της κατα διαστηματα καλης εμφανισης ηταν αυτος.
εκοβε,κουβαλουσε σωστα την μπαλα,πασαρε σωστα.
μεθαυριο ομως μπορει να ειναι ο καλυτερος παικτης του ατρομητου
- Stelios Bagios
Νομίζω ότι τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Λάζαρ δεν οφείλονται τόσο στο αν είναι σε καλή μέρα, όσο στο ποιους χαφ έχει δίπλα του.
Είναι πάρα πολύ καλός παίχτης, αλλά δεν μπορεί να αντέξει την πίεση του να είναι ο πιο ποιοτικός χαφ στην ενδεκάδα και οι αντίπαλοι χαφ να επικεντρώνονται πάνω του.
Έτσι όταν έχει δίπλα του παίχτες όπως ο Γκαρσία (επί Μπόλονι) ή ο Νάτχο τότε αποδίδει πολύ καλά, ενώ όταν έχει δίπλα του τον Κάτσε, το Νίνη ή τον Κίτσιου εμφανίζεται μεταμορφωμένος προς το χειρότερο.
Προφανώς αυτό ισχύει για όλους τους παίχτες, αλλά για το Λάζαρ πιστεύω ότι ισχύει πολύ περισσότερο.
Προσωπικά, θέλω να μείνει.
Είναι πάρα πολύ καλός παίχτης, αλλά δεν μπορεί να αντέξει την πίεση του να είναι ο πιο ποιοτικός χαφ στην ενδεκάδα και οι αντίπαλοι χαφ να επικεντρώνονται πάνω του.
Έτσι όταν έχει δίπλα του παίχτες όπως ο Γκαρσία (επί Μπόλονι) ή ο Νάτχο τότε αποδίδει πολύ καλά, ενώ όταν έχει δίπλα του τον Κάτσε, το Νίνη ή τον Κίτσιου εμφανίζεται μεταμορφωμένος προς το χειρότερο.
Προφανώς αυτό ισχύει για όλους τους παίχτες, αλλά για το Λάζαρ πιστεύω ότι ισχύει πολύ περισσότερο.
Προσωπικά, θέλω να μείνει.
Υπαρχουν πολλοι καλυτεροι χαφ απο τον ρουμανο,τα χρονια περασαν εκλεισε τα 33 σε ενα παιχνιδι ειναι καλος σε πεντε οχι.
Καλο ειναι να κλεισει την καριερα του στη πατριδα του και εμεις να βρουμε εναν καλυτερο παιχτη για τη θεση.
Καλο ειναι να κλεισει την καριερα του στη πατριδα του και εμεις να βρουμε εναν καλυτερο παιχτη για τη θεση.
- thanos-xanthi
δε νομιζω να ανανεωσει..δυσκολο πολυ
ουτε καν για αλλαγη, δεν ειναι ο παιχτης που θα μπει να σου αλλαξει το ρυθμο η να βασιστεις πανω του
ας παει στο καλο, τα χρονια εχουν περασει
πιο γρηγορους παιχτες πλεον..πιο αθλητικη ομαδα να κανουμε
ουτε καν για αλλαγη, δεν ειναι ο παιχτης που θα μπει να σου αλλαξει το ρυθμο η να βασιστεις πανω του
ας παει στο καλο, τα χρονια εχουν περασει
πιο γρηγορους παιχτες πλεον..πιο αθλητικη ομαδα να κανουμε
- navigator11
Προσωπικά έχω πειστεί πως δεν έχει θέση βασικού στον ΠΑΟΚ,που θα οικοδομηθεί.Μην πω ούτε καν στον τωρινό.
Τον συμπαθούμε,τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε,κάλλιο να χωρίσουν οι στράτες μας.
Τον συμπαθούμε,τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε,κάλλιο να χωρίσουν οι στράτες μας.
- desperando
- Επικοινωνία:
ο ντανιλο παντως που προπονειται ειναι μια βελτιωμενη εκδοση του λαζαρ και σε ηλικια 23 ετων