Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Re: Συζήτηση πολιτισμένη

Δημοσίευση από Pepermint »

Εικόνα

τιμή και δόξα στον Κώστα Πρέκα
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Αδελφέ teod1980...μην ανησυχείς
στα πλαίσια του αυτοσαρκασμού μας...σε ένα θρεντάκιον με τον τίτλο ''συζήτηση πολιτισμένη'' κάνουμε ταλιμπανισμούς...καθόλα ελεγχόμενους, μιάς και είναι "λαϊκή απαίτηση'' :D

να περάσει ευχάριστα η ώρα...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

ok απλά να ξέρω να μην μπω άλλη φορά εδώ...
8-)

Τα λέμε στα άλλα τόπικ... :)

:pano:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Για ρίξτε μια ματιά!
Αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα λέει ο τύπος.
Μόνο που δεν αναφέρει καθόλου παο οπσφ.
Αναφέρει και πολύ συχνά-πυκνά την λέξη ΠΑΟΚ.
Ζητάει εισαγγελέα αυτός που θα έπρεπε να είναι φυλακή!
Έχουμε εκτροχιαστεί τελείως....

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 76012.html
Πραγματικός χείμαρρος ήταν σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Βίκτορας Μητρόπουλος, στην εκπομπή «Ώρα για μπλε», με τον ίδιο να τίθεται ξεκάθαρα κατά της ΕΠΟ και της απόφασής της να μην δώσει την άδεια στον Ηρακλή για τη συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα. Ο εκδότης της εφημερίδας «ΑΠΟΨΗ» τόνισε πως αν εφαρμοστεί κατά γράμμα ο νόμος, τότε ούτε και ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Μπιλίσκοφ και χαρακτήρισε… δημιούργημα του Πιλάβιου τον κύριο Χρήστο Σάββα.

Αρχικά ο κύριος Μητρόπουλος τόνισε πως:

«Το έχω ψάξει το θέμα καθώς με ενδιαφέρει πολύ και εκδοτικά και ποδοσφαιρικά, μια ομάδα δεν παίρνει πιστοποιητικό και την οδηγούν με αυτό τον τρόπο στην Β` Εθνική ή και πιο κάτω, δεν ήταν δυνατό να με αφήσει αδιάφορο αυτό, έπρεπε να το ψάξω και να δω τι ακριβώς συμβαίνει. Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι τελικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να συμβούν όλα, τα πιο απίθανα, Ελλάδα είναι εδώ.

Όταν, το 2000, άρχισε μια προσπάθεια να παίρνουν μέρος οι ομάδες στο πρωτάθλημα με καθαρά οικονομικά κριτήρια, να μην μπαίνουν δηλαδή στο πρωτάθλημα χρεωμένες βρεθήκανε μπροστά σε έναν κυκεώνα αλλά από το 2001 μπήκε μια τάξη, όχι αυστηρή όμως, υπήρχαν κάποιες πιο ελαστικές συμπεριφορές για να μπορέσουν οι ομάδες να ανταποκριθούν. Δεν μιλάμε πάντως για ένα ψευτοσυμμάζεμα, για παράδειγμα ο Άρης το 2003 κατέθεσε ένα φάκελο κενό, δεν υπήρχε τίποτε μέσα, το έχει καταθέσει αυτό, το έχει δηλώσει δημόσια και ο κ. Καραμπέρης ενώ σημαντικά προβλήματα είχαν επίσης η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ αλλά και άλλες ομάδες που δεν θυμάμαι τώρα. Τότε αποφασίστηκε να υπάρξει μια ελαστικότητα για να δοθεί η ευκαιρία στις ομάδες να συμμαζευτούν, αν εφαρμοζόταν το γράμμα του νόμου ίσως ακόμη και σήμερα ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ να μην είχαν δικαίωμα συμμετοχής. Με το συμμάζεμα όμως που έγινε δόθηκε η ευκαιρίες σε όλες αυτές τις ομάδες να εξυγιανθούν, π.χ. μπήκε ο Ζαγοράκης στον ΠΑΟΚ, νοικοκύρεψε τα πράγματα και σιγά σιγά άρχισε να σβήνει το παθητικό και έφτασε ο ΠΑΟΚ να παίζει σήμερα στο Champions League».

Συνεχίζοντας τόνισε επίσης: «Αυτό λοιπόν το πράγμα ήταν λογικό να συνεχιστεί και για μένα ήταν σωστό να μην μπαίνει μια ομάδα στο πρωτάθλημα αν χρωστάει. Και πάμε τώρα στον Ηρακλή, ο οποίος δεν χρωστάει, δεν έχει απαιτητές κτλ, έρχονται λοιπόν οι γραφειοκράτες, όλοι αυτοί που παίρνουν παχυλούς μισθούς και κάνουν τους παράγοντες στην ΕΠΟ και στη Λίγκα και βάζουν στο μάτι τον Ηρακλή, που αυτή την στιγμή είναι ανυπεράσπιστος, το λέω αυτό χωρίς να θέλω να μειώσω την τωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου. Βγάζουν λοιπόν αυτή την απόφαση και μάλιστα χωρίς να έχουν το φιλότιμο να πουν γιατί δεν πληρεί τις προϋποθέσεις και κάνουμε τώρα όλοι τους ντέντεκτιβ για να βρούμε το γιατί δεν έχει ο Ηρακλής τις απαραίτητες προϋποθέσεις και διαπιστώνουμε ότι αιτία είναι κάποιος Μπιλίσκοφ, που δεν απαιτεί τα χρήματα του, τα οποία πήρε μετά την κομβική ημερομηνία 31 Μαρτίου.

Το σημαντικό όμως δεν είναι αυτό, είναι να μπει στο πρωτάθλημα μια ομάδα που δεν χρωστάει, δεν μπορεί να πετάς μια ομάδα έξω για μια τέτοια καθυστέρηση, επειδή δεν είχε πληρώσει μέχρι τις 31 Μαρτίου και πήρε φορολογική ενημερότητα τον Απρίλιο, αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στον κινηματογράφο, γίνονται μόνο από κομπλεξικούς ανθρώπους ή ανθρώπους που δεν ξέρουν τι σχήμα έχει η μπάλα. Δεν μπορεί μια ομάδα που κέρδισε την παραμονή της στο γήπεδο, για νομικίστικους λόγους να παθαίνει αυτό το πράγμα. Απόδειξη ότι το έργο είναι στημένο και το λέγω μετά λόγου γνώσεως, είναι ότι δεν επικυρώνεται η βαθμολογία».

Ακολούθως, ο κ. Μητρόπουλος έγινε περισσότερο καυστικός: «Υπήρξε μια επιστολή προς την λίγκα του κ. Μπέου, με τον οποίο έχω βαθύτατη αντιδικία και το γνωρίζετε αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχει δίκιο που είπε «τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά», η επιστολή δημοσιεύτηκε στον Τύπο. Διαμαρτυρήθηκε για την φωτογραφική διάταξη που πάει να περάσει η Λίγκα ώστε να μείνει ο Λεβαδειακός. Δεν έχω τίποτε με τον Λεβαδειακό αλλά η ομάδα υποβιβάστηκε στο γήπεδο κα κάποιοι υπάλληλοι που παίρνουν παχυλούς μισθούς και διοικούν την λίγκα, όλοι αυτοί οι άσχετοι με την μπάλα, που χρόνια παρακολουθούσαν από μακριά τι γίνεται, κάνουν παιχνίδια πάνω στις αδυναμίες των ομάδων. Αν εφαρμοστεί το γράμμα του νόμου σας λέω εγώ ότι ούτε ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει φέτος στο πρωτάθλημα γιατί έχει ένα παθητικό 15-16 εκ. και δεν μπορεί να το καλύψει με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η αύξηση αυτή έπρεπε να έχει συμπληρωθεί, η ΑΕΚ επίσης πως μπήκε μέσα; Και ο Ηρακλής είχε 6 εκ. άνοιγμα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορεί όλα αυτά τα κολλεγιόπαιδα που ήρθαν στο ποδόσφαιρο να βάζουν στην μέση τις ομάδες και να κάνουν τα παιχνιδάκια τα δικά τους».

Μιλώντας για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής είπε: «Αν ήμουν στην θέση του Ηρακλή, του προέδρου της διοικούσας επιτροπής τώρα, θα ζητούσα από τον εισαγγελέα να ελέγξει και τις 16 ομάδες της Λίγκας. Να γίνει καταγγελία για νοθεία του πρωταθλήματος και να ελεγχθούν οι ομάδες, δεν μπορεί όλοι αυτοί οι άσχετοι, οι ανεπάγγελτοι που μπήκαν στο ποδόσφαιρο και ζουν από το ποδόσφαιρο να αποφασίζουν και να φτάσει το ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο. Εγώ την μπάλα την αγαπάω, απόδειξη ότι φέτος κατέβηκα με μια ομάδα και έπεσε κατηγορία, μιλάω για το Αιγάλεω και δεν μπήκα ούτε σε στοιχηματικούς κύκλους, διέθεσα απλά χρήματα γιατί την αγαπώ την ομάδα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αρπακτικά, μπήκανε στο ποδόσφαιρο και κοιτάνε πώς να τα έχουν καλά για να μείνουν στη θέση τους και να πέφτει ο μισθός κάθε μήνα. Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να μην επικυρώσουν την βαθμολογία; Εγώ θα πήγαινα αμέσως στον εισαγγελέα και θα τους πήγαινα όλους κατηγορούμενους. Η διαφορά είναι ότι η απόφαση της Λίγκας να μην επικυρώσει την βαθμολογία προσβάλλεται στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, που είναι ο φίλος του κυρίου Κομπότη, ο κ. Γκαγκάτσης που έχει τον κ. Μπίδα άρα όταν πας να προσβάλλεις την απόφαση αυτή, σε αθλητικό επίπεδο, βρίσκεσαι σε ένα άλλο στημένο παιχνίδι και θα απορριφθεί, είναι δεμένο για τα καλά, αυτή είναι η διαφορά όλη και εκεί τρελαίνομαι χωρίς να είμαι και Ηρακλειδέας».

Για τον ρόλο των επιτροπών ήταν αποκαλυπτικός επίσης: «Ο κ.Σάββας είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, είναι δημιούργημα του Πιλάβιου, έφυγε από τον Γκαγκάτση και πήγε στον Πιλάβιο, ό,τι πει ο Πιλάβιος είναι νόμος για αυτόν. Με ποια μόρφωση και με ποια διαδικασία ο κ.Σάββας μπήκε στην επιτροπή αδειοδότησης; Όλες οι επιτροπές και η πρωτοβάθμια και η δευτεροβάθμια ελέγχονται απόλυτα από τον Πιλάβιο, αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Πιλάβιος κοιτάει να δει τα πράγματα πως είναι, τα «δεν ανακατεύομαι» κτλ είναι παραμύθια της Χαλιμάς και ανακατεύεται και δίνει εντολές. Όλο το έργο στήθηκε από λίγκα με τον κ. Κομνηνό και από την ΕΠΟ με τον κ. Πιλάβιο, αυτοί είναι φίλοι, χρόνια μαζί, κάνουν παρέα, βγαίνουν τα βράδια έξω. Είναι τραγικό αυτό το οποίο γίνεται, σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου γίνομαι έξαλλος με αυτό. Γιατί τον Ηρακλή ρωτάτε, ίσως γιατί ο Ηρακλής να είχε την κακή τύχη να κερδίσει τον Ολυμπιακό, δεν ξέρω γιατί.

Αυτή τη στιγμή έφυγε και ο Πατέρας, που ήταν δύναμη και αυτή την στιγμή η λίγκα θα βγάλει τους 3 συμβούλους στην ΕΠΟ, άρα θα ελέγχει την διαιτησία με το δυναμικό που υπάρχει, άρα κοιτάνε την επόμενη μέρα. Θα ελέγχουν την ΚΕΔ και θα έχουν το παιχνίδι στα χέρια τους. Εγώ μίλησα με τον δικηγόρο του Ηρακλή, τον κ. Γρηγορίου τον οποίο γνωρίζω χρόνια, και τους είπα να πάνε στην εισαγγελεία και να απαιτήσουν το άνοιγμα των φακέλων για τα 3 τελευταία χρόνια, να δούμε τι έγινε τότε και να προχωρήσουν σε αγωγές εκατομμυρίων ευρώ, σε μηνύσεις κακουργηματικού χαρακτήρα διότι αλλοιώθηκαν τα αποτελέσματα και να δούμε όλοι αυτοί οι κύριοι που παριστάνουν τους παράγοντες που βρίσκονται, αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Δεν θέλω να μπω στην πρακτική ή στην πολιτική που θα κρατήσει η διοίκηση του Ηρακλή, είναι προφανώς υπεύθυνοι άνθρωποι που ξέρουν πώς να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της ομάδας. Το μόνο που λέω είναι ότι αν ήμουν στη διοίκηση του Ηρακλή θα επεδίωκα να ανοιχθούν όλοι οι φάκελοι, με όλες τις λεπτομέρειες γιατί υπάρχουν κάποια τραγελαφικά. π.χ βγάλαν έναν κανονισμό που λέει ότι πρέπει να φέρεις βεβαίωση ότι η ομάδα δεν χρωστάει στον Libero FM, να πάρει μια απόδειξη από τον σταθμό ότι δεν χρωστά, αν ο Libero δεν θέλει να δώσει την βεβαίωση τι γίνεται; Πώς βεβαιώνεται αυτό το πράγμα;

Αν ο Μπιλίσκοφ έλεγε δεν έχω εξοφληθεί, πώς θα βεβαιωνόταν αυτό το πράγμα; Θα έπρεπε λοιπόν να βρεθούν αυτοί που έχουν απαιτήσεις, αν μου χρωστά κάποιος θα πήγαινα στο δικαστήριο και θα κοινοποιούσα τις απαιτήσεις μου στο αρμόδιο όργανο αλλά εδώ δεν υπάρχει καμία απαίτηση από τον Ηρακλή, δεν υπάρχει κανείς που να λέει ο Ηρακλής μου χρωστάει, έλεος. Επίσης από την ώρα π.χ. που ο κ.Κωφίδης δεν εγείρει αξίωση από τον Ηρακλή, τι δουλειά έχει η επιτροπή να ασχολείται με αυτό; Γιατί ανακατεύεται η επιτροπή; Εγώ σου χρωστάω 1 εκ. ευρώ και μου λες στα χαρίζω, μετά θα μου πει κανείς ότι χρωστάω; Είμαι στο ποδόσφαιρο πάνω από 40 χρόνια και πρώτη φορά συναντάω τέτοιο πράγμα. Δέχομαι να γίνει μια προσπάθεια να «σφιχτούν» οι ομάδες, αν π.χ. χρωστά μια ομάδα να μην κάνει μεταγραφές, να λένε «κύριε χρωστάς και δεν μπορείς να κάνει μεταγραφές, ασχολήσου με τα φυτώρια σου και να εξυγιανθείς», δεν μπορεί όμως να σου λένε «δεν μπαίνεις στο πρωτάθλημα». Δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνεται αυτό, ίσως να θέλουν να ρυθμίζονται όλα όπως γίνεται με τους γιατρούς στα νοσοκομεία, θέλεις να κάνει εγχείριση και χρειάζεται φακελάκι, είμαι νομίζω αρκετά σαφής. Οι οπαδοί είναι τα θύματα της υπόθεσης, τους θέλουν μόνο να πηγαίνουν στο γήπεδο, το θέμα είναι και πολιτειακό όμως, δεν μπορεί η Πολιτεία να μένει αμέτοχη».

Στη συνέχεια και αφού έγινε παρέμβαση από εκπροσώπους των οργανωμένων φίλων του Ηρακλή και έγινε μνεία για ένα παιχνίδι όπου το Αιγάλεω έχασε από τον Ηρακλή και υποβιβάστηκε, ο κ. Μητρόπουλος τόνισε: «Τη μη επικύρωση της βαθμολογίας από την λίγκα ζήτησε και η ΕΠΟ μέσω του κ. Κουρίδη, που είναι υπόλοιπο του κ. Γκαγκάτση, ο οποίος όμως άλλαξε στρατόπεδο και πήγε με τον κ. Πιλάβιο. Έφτασε στο σημείο ο κ. Κουρίδης να κυβερνά την ΕΠΟ και αυτά που λέει ο κ. Χατζηαποστόλου είναι παραμύθια της Χαλιμάς, έπρεπε σαν αναπληρωτής πρόεδρος να σηκώσει το ανάστημα του, να ζητήσει έκτακτη σύγκληση του συμβουλίου και να τεθεί ο καθένας ενώπιον των ευθυνών του. Ήταν όμως μια συγχρονισμένη κίνηση της Λίγκας και της ΕΠΟ όλο αυτό και με τις εξελίξεις αυτές, αν δεν υπάρξουν άλλες εξελίξεις δραματικού χαρακτήρα, ο Ηρακλής θα χάσει και τη δευτεροβάθμια και ας έχει δίκιο, είχε δίκιο και στην πρωτοβάθμια και δεν το βρήκε.

Το θέμα είναι πολύ απλό, όλοι αυτοί που ευαγγελίζονται την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να βγάλουν τα χαρτιά τους. Όπως είπα και πριν, καθαρή θέση δεν έχει ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Ηρακλής, επικροτώ την προσπάθεια να γίνει εξυγίανση και αυτό είναι σωστό. Αν τους είχαν αποκλείσει όλους από την αρχή, δεν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ π.χ. να φτάσει εδώ που έφτασε, πρέπει οι ομάδες να βοηθηθούν στην προσπάθεια εξυγίανσης. Αυτό είναι το νόημα των νόμων και των κανονισμών αυτών, να συμμορφώνεσαι όχι να εκτελείσαι».

Ο κύριος Μητρόπουλος ανέφερε επίσης για την επόμενη μέρα του Ηρακλή: «Έχω γνώμη αλλά είναι εσωτερικό θέμα του Ηρακλή και δεν θέλω να επέμβω. Πάντως άνθρωποι σαν τον Ρέμο, που δεν μπήκε στην ομάδα για να βγάλει λεφτά, δεν πρέπει να φεύγουν. Ο Ηρακλής θέλει ανθρώπους να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και όταν χρειάζεται να χτυπούν το χέρι στο τραπέζι. Αν ήμουν Ηρακλειδέας θα έπαιρνα μαζί μου 100 άτομα και θα πήγαινα να πάρω τα χαρτιά από την ΕΠΟ και αν δεν έδιναν θα τα έκανα λαμπόγυαλο τα γραφεία, είναι ακραίο αλλά δεν γίνεται διαφορετικά, σε πνίγει το δίκαιο, έτσι γίνονται οι επαναστάσεις, έτσι γίνονται τα πραξικοπήματα.

Αν ο Ηρακλής μείνει στην κατηγορία, θα πρέπει μόνος να σταθμίσει μετά τι πρέπει να κάνει διότι όλες οι συμμαχίες που γίνονται είναι ξεκάθαρες και γίνονται για να πάρουν κάποιοι το πάνω χέρι. Να βγάλουν τους συμβούλους που θέλουν στη ΕΠΟ και να ελέγξουν την ΚΕΔ και μετά οι διαιτητές θα παίζουν υπέρ αυτών που ψήφισαν και εναντίον των άλλων. Ο Ηρακλής αυτή την στιγμή έχοντας διορισμένη διοίκηση είναι το εύκολο θύμα, ο εύκολος αντίπαλος».

Ολοκληρώνοντας τις τοποθετήσεις του, ο κ. Μητρόπουλος είπε τα εξής: «Η επιτροπή δεν έδωσε άδεια και στον ΟΦΗ, δικαίως ή όχι δεν το γνωρίζω, δεν έδωσε επίσης στον Εθνικό και στον Πιερικό. Από τις 4 ομάδες των play-off ο Πανσερραϊκός πήρε, οι άλλοι όχι έτσι καθώς οι υπόλοιπες δεν είχαν φάκελο, μπορεί να πουν «αφού δεν έχουν φάκελο οι άλλοι, δεν κρατάμε τον Λεβαδειακό;, μάλλον μας θεωρούν μ...κες, δεν γίνεται αυτό ποτέ, ήρθαν τα πάνω κάτω. Πού είναι το κράτος; Δεν μπορεί να επέμβει; Ο αθλητικός εισαγγελέας μπορεί να κάνει έλεγχο ανά πάσα στιγμή, να γίνει καταγγελία σε αυτόν λοιπόν για να επέμβει, να πάει στην ΕΠΟ και να ζητήσει τους φακέλους».
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Μητρόπουλεεε, έλα! Θα κάνουμε μπανάνα!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πέρα από το ότι κόλλησε η βελόνα στο ΠΑΟΚ λέει πράγματα τουλάχιστον ενδιαφέροντα.

Αλλά Ελλάδα είμαστε. Τιποτα δε θα επρεπε να μας παραξενεύει....
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:
απο μενα μπαινει ενα τελος και στο προηγουμενο ποστ ζητησα συγγνωμη απο οσους θιχτηκανε-->>> αλλα μελη οχι σε σενα λουλη
υγ:παντως δεν περιμενα να ειναι τοσο προσβλητικο να λες καποιον ελληνα :lol:
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/O0tks2auD6Q&hl=en_GB&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/O0tks2auD6Q&hl=en_GB&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
kos

Δημοσίευση από kos »

sidpanos έγραψε: ΤΟ «ΣΤΗΣΙΜΟ» ΑΠΟ ΓΟΥΜΕΝΟ!

Το «Μ» έψαξε και αποκαλύπτει όμως σήμερα ένα σημαντικό, το σημαντικότερο στοιχείο της προσφυγής Σαλπιγγίδη, που όμως κατατέθηκε χωρίς την υπογραφή του παίκτη και από τον δικηγόρο που ήταν και δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκείνη την περίοδο!

Ο κ. Αργύρης Λίβας, έμπειρος στο χώρο της αθλητικής δικαιοσύνης, που ακουγόταν σε κάποιες μαγνητοφωνήσεις να μιλάει με τον Σπάθα για τον Ολυμπιακό και το Αιγάλεω («και όλοι οι άλλοι να πάνε να...»), την περίοδο του 2006 ήταν συνεργαζόμενος με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Γιάννη Γούμενο στην Αθήνα.

Στο έγγραφο που παρουσιάζουμε σήμερα, εκτός εκείνης της ιδιότητας, φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι και δικηγόρος που καταθέτει την προσφυγή Σαλπιγγίδη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!

Ποιος μας λέει λοιπόν ότι όλο αυτό το σκηνικό που «στήθηκε» από τον Γούμενο, δεν είναι προϊόν εκβιασμού για να οδηγήσει τον διεθνή επιθετικό στην «έξοδο», να δημιουργήσει εντέχνως πρόβλημα στις σχέσεις του με τους οπαδούς που έκαναν αγώνα να μαζέψουν λεφτά και να τον πουλήσει άνετα και ελεύθερα πλέον στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο είχε προσυμφωνήσει τρεις μήνες νωρίτερα;

Ο Σαλπιγγίδης ήταν ένα «πιόνι» στην σκακιέρα των όσων έπαιζε ο Γούμενος με το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου, προσπαθώντας να πάρει λεφτά για να σώσει τις επιχειρήσεις του αδιαφορώντας για τον ΠΑΟΚ, κάτι που κατήγγειλαν και οι μετέπειτα παράγοντες, με πρώτο τον δικηγόρο κ. Μόκκα, αλλά και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ< που έχει κάνει μήνυση και αγωγή κατά του Γούμενου.

ΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ

Πολύς ντόρος γίνεται για τα λεφτά που πήρε ο διεθνής παίκτης από τον ΠΑΟΚ. Στην προσφυγή του λοιπόν, στην οποία υπογράφει ο... Λίβας (!), ο Σαλπιγγίδης φέρεται να ζητάει από την ΠΑΕ 846.168 ευρώ, τα δεδουλευμένα (484.493), αλλά και τα χρήματα του συμβολαίου της επόμενης χρονιάς (361.675 ευρώ), με ημερομηνία 13 Ιουνίου 2006.
Δέκα ημέρες αργότερα και ενώ έχει γίνει ο μεγάλος αγώνας των οπαδών του ΠΑΟΚ να συγκεντρώσουν χρήματα, βρίσκεται η λύση και το ποσό των 381.900 ευρώ, που έπρεπε να πάρει ο παίκτης.

Με υπογραφή πάλι του κ. Λίβα (23/06/2006), ο παίκτης φαίνεται να συμφωνεί με μονομερή δήλωση που καταθέτει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (του Γούμενου). Η δήλωση αυτή μάλιστα στέλνεται από το FAX της ΕΠΑΕ στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τρεις ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο λαός του ΠΑΟΚ είχε συγκεντρώσει το ποσό και ο Σαλπιγγίδης ήταν αποφασισμένος να μείνει, αλλά τον καλεί ο Γούμενος και του λέει (σύμφωνα με δήλωση του παίκτη): «Εντάξει, ο κόσμος μάζεψε τα λεφτά, αλλά να ξέρεις ότι εάν μείνεις, του χρόνου θα πληρώνεσαι μόνο εσύ. Κανένας άλλος παίκτης. Δεν έχω λεφτά να τους πληρώνω και εάν αισθάνεσαι καλά να μπαίνεις στα αποδυτήρια και να τους βλέπεις όλους απλήρωτους, ενώ εσύ θα τα έχεις πάρει, τότε μείνε» (απόσπασμα από συνέντευξη Σαλπιγγίδη στο «Μετρόπολις»).

Ο παίκτης δέχθηκε να πάρει τις 250.000 ευρώ που συγκέντρωσε ο κόσμος (θυμίζουμε για όσους ξεχνούν ότι τότε το «Μετρόπολις» αγόρασε δυο σουίτες αντί 37.000 ευρώ για να βοηθήσει στο πρόβλημα του ΠΑΟΚ) και μια επιταγή του Α.Σ. ΠΑΟΚ 131.900 ευρώ λήξεως 15/07/2006, δεχόμενος την πρόταση Γούμενου για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Τα υπόλοιπα χρήματα της προσφυγής (περίπου 100.000 ευρώ, τα δεδουλευμένα) δεν τα διεκδίκησε ποτέ, ενώ το όλο σκηνικό αποδεικνύεται πλέον ολοκάθαρα ότι στήθηκε αριστοτεχνικά από τον Γούμενο, που όχι μόνο πούλησε τον παίκτη στον Παναθηναϊκό, αλλά οδήγησε και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο να βρίζουν τον Σαλπιγγίδη και να τον αποκαλούν «προδότη».

Το ΛΑΘΟΣ του παίκτη ήταν ότι όλα αυτά τα χρόνια ουδέποτε αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην υπόθεση αυτή και θα πρέπει να μιλήσει κάποια στιγμή για όλα. Ίσως αύριο ή μεθαύριο όταν θα ανακοινωθεί η μεταγραφή από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Ο Σαλπιγγίδης οφείλει πάντως να ζητήσει και ένα «συγγνώμη» από το μεγάλο λαό του ΠΑΟΚ, που έκανε τεράστιο αγώνα να συγκεντρώσει τα λεφτά για να τον κρατήσει στην ομάδα, αυτόν τον λαό που στηρίζει τον ΠΑΟΚ σε δύσκολους καιρούς.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η εβδομάδα που αρχίζει, όταν και θα μάθουμε για την επιστροφή «Σάλπι» στην Τούμπα με τετραετές συμβόλαιο και προσωπική απόφαση Θοδωρή Ζαγοράκη.

απο κεντρική...
gash04 έγραψε:Οι ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ θα βγούν να ζητήσουν μια συγνώμη ή θα πρέπει να μετρήσουμε ποιο ΠΑΟΚόμετρο μετράει καλύτερα την μνήμη?
gash04 έγραψε:
ΑΝ υπάρχει έγγραφο με πλαστογράφηση της υπογραφής Σαλπιγγίδη θέλω να ακούσω ΑΝ οι σύνδεσμοι έχουν κάνει λάθος και πρέπει να ζητήσουν και μια συγνώμη προς τον παίχτη.

Ή μήπως η υπερηφάνεια και η αξιοπρέπεια δεν μας αφήνει :?:

[/quote]

εχω εκφραστει απειρες φορες υπερ της επιστροφης σαλπιγγιδη στον ΠΑΟΚ αλλα οταν διαβαζω πραγματα περα απο καθε λογικη γυριζουν τα μυαλα μου.

1) ο σαλπιγγιδης και ο καθε σαλπιγγιδης δεν ειναι ανηλικος, ουτε αβουλος για να φταει ο κακος ο δικηγορος (ασχετα εαν ο συγκεκριμενος ειναι για σφαλιαρες)

2) εαν ο σαλπιγγιδης ηταν αντιθετος με τις ενεργειες του δικηγορου του ειχε καθε δικαιωμα να τον απολυσει και να ακυρωσει και την προσφυγη και οτι αλλο ηθελε.

3) εαν ο σαλπιγγιδης δεν ειχε γνωση των ενεργειων του δικηγορου και εαν ο δικηγορος υπεγραψε εν αγνοια του ή πλαστογραφησε την υπογραφη του ας προσκομισει ο σαλπιγγιδης την μηνυση που εκανε στον υποτιθεμενο πλαστογραφο (αυτο γκας ειναι για εσενα και για την συγνωμη που πρεπει να ζητησουν οι συνδεσμοι και οσοι διαφωνουν)

4) το τι του ειπε ο γουμενος και τι πιεσεις δεχτηκε ειναι θεμα που ο καθενας το βλεπει διαφορετικα. το σιγουρο ειναι οτι ολοι εμεις οι Παοκτσηδες περιμεναμε απο αυτο το δικο μας παιδι να αντισταθει και να πει το οχι. και αυτη την χαζομαρα οτι και καλα θα ηταν ο μονος πληρωμενος δεν μπορω να την ακουω. ας μην επαιρνε τα χρηματα. δεν νομιζω να ειχε οικονομικο προβλημα?????? ας τα επαιρνε με την καθυστερηση που τα πηραν οι αλλοι που εμεινα (εστω και εαν εμειναν γιατι δεν ειχαν που αλλου να πανε). εκτος και εαν μας λεει οτι του εβαλε ο γουμενος το μαχαιρι στο λαιμο και τον απειλουσε να παρει τα χρηματα :lol:

5) το παιδι εκανε λαθη και το βασικοτερο ειναι οτι δεν σταθηκε στο υψος των περιστασεων. αυτες τις απαιτησεις ο Παοκτσης δεν τις ειχε απο κανενα μισθοφορο. δεν τις ειχε απο τον φουτσινι. τις ειχε απο καποιον που ηξερε οτι ειναι δικος του ανθρωπος. υπαρχουν παραδειγματα ποδοσφαιριστων που λενε οχι σε μεταγραφη για αστειους λογους. θελει π.χ η ατλετικο μαδριτης να πουλησει τον φορλαν στην μπεσικτας. ο φορλαν βγαινει καθαρα και ξαστερα και λεει "εγω τουρκια δεν παω. δεν θελει η γυναικα μου να φυγει απο την ισπανια. δεν με νοιαζει εαν τα βρηκε η ατλετικο με την μπεσικτας. εγω απλα δεν το συζηταω". δεν μιλαμε για πραγματα που δεν εχουν γινει. περιμεναμε λοιπον ολοι μας απο τον σαλπι να πει το απλο. εγω απο τον ΠΑΟΚ δεν φευγω. ΠΟΤΕ.

6) το εαν εφαγε τον παπα του γουμενου και του λιβα ή εαν απλα δεν αντεξε ή εαν εκεινη την στιγμη θεωρησε οτι αυτο ηταν το καλυτερο για την καριερα του δεν εχει καμια σημασια. σημασια εχει οτι ο παικτης θελει να γυρισει και θα γυρισει. εαν θα γυρισει γιατι προτιμαει τον καφε στην πολιχνη απο τον καφε στην γλυφαδα, εαν θα γυρισει γιατι ειναι καψουρης με την γκομενα και αυτη δεν θελει να κατεβει αθηνα ή εαν θα γυρισει γιατι ειναι ΠΑΟΚ εχει μικρη σημασια. ο παικτης θα γυρισει γιατι μας κανει και γιατι μπορει να ανεβασει την ομαδα. πριν γυρισει ομως πρεπει να ζητησει συγνωμη. εαν τον παραπλανησαν ή εαν εκανε λαθος δεν εχει σημασια. αυτο που μετραει ειναι οτι ο Παοκτσης του ζητησε να μεινει και αυτος εφυγε, και οτι μας εχει βαλει εδω και 4 μηνες να μαλωνουμε μεταξυ μας για τον σαλπιγγιδη λες και εχουμε λυμενα ολα τα αλλα προβληματα μας.
προσωπικα αν και ενθερμος υποστηρικτης της επιστροφης του θα απογοητευτω εαν βγει και πει τα γνωστα "δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα, δεν πηρα τα λεφτα του κοσμου κτλ κτλ." στα παπαρια μου δημητρακη ποιανου λεφτα πηρες (δεν ειχα δωσει αλλωστε :lol: ). εμενα με νοιαζει οτι με πουλησες και εφυγες. γιατι αυτο δεν μπορεις να το αρνηθεις. εφυγες, δεν εφυγες? και δεν με νοιαζει εαν πηρε λεφτα ο ΠΑΟΚ απο την μεταγραφη σου. δεν σου ζητησα ποτε να φερεις λεφτα. να μην φυγεις σου ζητησα.

7) ο κοσμος του ΠΑΟΚ λοιπον αξιζει μια δημοσια συγνωμη και ενα ευχαριστω γιατι εχει ηδη ανοιξει τις αγκαλιες του και τον περιμενει. και περισσοτερο απο ολους την συγνωμη την αξιζουν αυτοι που ακομη και σημερα ειναι αντιθετη στην επιστροφη. να την ζητησει και αυτοι ας πραξουν οτι θελουν. θα κριθουν.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ένα θα πω...

τουλάχιστον βίκτωρα η ξανθιά σιλικονάτη μπίμπο έχει βυζιά και νιμού...

κάνε μας την χάρη...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

kos ξέρεις αν έχει εκβιαστεί για παράδειγμα?

Το πάνω σενάριο του Metropolis δεν περιέχει κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί εγγυημένα ότι έτσι έχουν γίνει τα πράγματα.
(Επίσης ανυπόγραφο).

Η ερώτηση μου η οποία δεν έχει λάβει απάντηση είναι τι θα πούμε (άσε τους σύνδεσμους στην απ έξω) σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος και τελικά θα έχει όλο το δίκιο με το μέρος του.

Πολλά μπορούν να έχουν συμβεί τα οποία παρασκηνιακά δεν γνωρίζουμε μην πω κιόλας μήπως θα ήταν καλύτερα και να μην γνωρίζουμε. ;)

Για αυτό ένα πράγμα λέω.
Ας κρατάμε μικρό καλάθι είτε λεγόμαστε gash είτε kos είτε φίλαθλος του ΠΑΟΚ είτε σύνδεσμος.

Πρόσφατα δήλωσε ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν.
Συνεπώς ότι και να λέμε είναι ουτοπικό τουλάχιστον όσοι δεν βρεθήκαμε μπροστά στην συμφωνία της μεταγραφής μεταξύ Γούμενου Σαλπιγγίδη και όποιου άλλου.

Απλά και λιτά.

Μέχρι τότε πάντα υποθετικά θα μιλάμε εκτός απο τους συνδέσμους που είναι βέβαιοι ότι ο Σαλπιγγίδης είναι προδότης και κλέφτης.

υγ

Πραγματικά το εύχομαι να έχουν δίκιο.
Εγώ πάντως έχω την υπομονή να περιμένω να δω τι θα πει ο ίδιος αλλά απο την άλλη έχω πραγματικά σιχαθεί να μιλάω για αυτόν.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ρε συ Σερτζιο τι χαζοδηλώσεις είναι αυτές? (αν είναι αλήθεια)

http://www.sport-fm.gr/article/276475

Αιχμές, αναζήτηση και... Ντιαρά

Με αιχμηρό τρόπο έδωσε την εξήγησή του για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μιλώντας σε πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό. Όπως είπε ο νέος βοηθός προπονητή της Σάντα Λιέγης, ο ρόλος του ήταν πολύ περιορισμένος. «Δεν υπήρχε λόγος ύπαρξης δύο τεχνικών διευθυντών στην ίδια ομάδα», τόνισε αναφερόμενος στη συνύπαρξη του ιδίου με τον Ζήση Βρύζα και πρόσθεσε: «Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου πάντα δούλευα με έναν τεχνικό διευθυντή, ο οποίος έπαιρνε τις αποφάσεις. Από τη στιγμή που η απόφαση του τεχνικού διευθυντή δεν είχε πλέον τη σημασία που θα έπρεπε να έχει, αποφάσισα να ακολουθήσω έναν άλλο δρόμο».

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως η αποχώρησή του δεν σχετίζεται με το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Πάουλο Κόστα. «Όχι, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, ούτε με τα χρήματα που μου έδιναν, όπως ακούστηκε. Έχει να κάνει με το πώς αντιμετωπίζεις τη ζωή σου. Αν ήταν κάτι διαφορετικό θα σας το έλεγα, είμαι ευθύς άνθρωπος»
kos

Δημοσίευση από kos »

ρε συ γκας, να δω τον σαλπιγγιδη σε ροζ dvd και ας πεθανω. :lol:
τι να εχει εκβιαστει ρε συ? πλακα με κανεις? φυγε γιατι εαν δεν φυγεις θα εισαι ο μονος πληρωμενος? εκβιασμος ειναι αυτος?

γραφεις πιο πανω τα εξης:

"ΑΝ υπάρχει έγγραφο με πλαστογράφηση της υπογραφής Σαλπιγγίδη θέλω να ακούσω ΑΝ οι σύνδεσμοι έχουν κάνει λάθος και πρέπει να ζητήσουν και μια συγνώμη προς τον παίχτη.

Ή μήπως η υπερηφάνεια και η αξιοπρέπεια δεν μας αφήνει :?:

γραφουν οι @αλακες του μετροσπορ οτι και καλα δεν υπεγραψε ο ιδιος την προσφυγη του αλλα ο δικηγορος του.
ε και? απαλλασει αυτο τον σαλπιγγιδη απο τις οποιες ευθυνες του απεναντι στην ομαδα?
παρανομα υπεγραψε? ο δικηγορος δεν ειχε εξουσιοδοτηση απο τον παικτη? πλαστογραφησε την υπογραφη του παικτη ο δικηγορος?

εαν υπαρχει πλαστογραφηση ας μας δειξει ο σαλπιγγιδης την μηνυση που εκανε στον υποτιθεμενο πλαστογραφο και τελειωσαμε.

παντως το ολο θεμα ειναι γελοιο. γραφει ο μετρουλακης οτι δεν υπεγραψε ο σαλπι την προσφυγη αλλα την υπεγραψε ο λιβας και περιμενει να συγκινηθουν οσοι τον θεωρουν προδοτη. ελεος.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Υπαρχουν,ακομα,ανθρωποι-και ιδιαιτερα ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ- που διαβαζουν το πιο σιχαμενο εντυπο που λεγεται "Μετροσπορ"?.........Χαρα στο κουραγιο σας....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

kos είναι παρουσίαση μιας εκδοχής.
Το ξανατονίζω γιατί δεν γίνομαι κατανοητός.
Δεν ασπάζομαι την άποψη του μέτροσπ ούτε και των συνδέσμων στο θέμα.
Είναι κακό αυτό?
Ή δεν έχω δικαίωμα να λέω και εγώ την γνώμη μου?
Επαναλαμβάνω εύχομαι να έχουν δίκιο, και ο πρώτος που θα βρίσω ή δεν θα θέλω τον Σαλπιγγίδη θα είμαι σίγουρα.
Επίσης μπορεί να γνωρίζουν μπορεί να στηρίζονται σε εικασίες σε ενδείξεις δεν με ενδιαφέρει όμως αυτό.
Αν υπάρχουν σοβαρά στοιχεία που να τον ενοχοποιούν μαζί τους αλλά θα πρέπει να κατατεθούν.
Προσωπικά για να πω κάποιον προδότη κλέφτη ή δολοφόνο θα πρέπει να γνωρίζω επακριβώς του τι έχει συμβεί.
Ούτε είμαι δικηγόρος του Σαλπιγγίδη ούτε κανενός για να τον κρίνω παρ αυτά.

Μην κοροϊδεύεις με το θέμα ροζ dvd δεν είναι σίγουρα έτσι απλά τα πράγματα, όμως διακρίνω θολούρα στο θέμα και ένα διαρκές γκρι που με ανακατεύει πάντα αυτό το χρώμα.
Αλλά δεν μπορώ να ταχθώ ούτε στο λευκό (υπερ Σαλπιγγίδη) ούτε στο μαύρο (τον μπούλο προδότη).

Ένα ενδεχόμενο να έχει φάει εκβιασμό το βρίσκω πολύ πιθανό.
Δηλαδή ρε Kos αν είσαι 24 χρονών και σου πουν κοίτα να δεις ή πάρε τον μπούλο με γοργά ή αλλιώς σου κόβουμε την μπάλα γιατί απο πίσω είναι ο τάδε και ο τάδε που θα σε φάμε και αν δεις τόπι σφύρα μου ενώ αν φύγεις έτσι και έτσι όλα μέλι γάλα και εθνική και ότι άλλο ζητήσεις δεν είναι πιθανό να σκέφτηκε την καριέρα του?

Και σε αυτό μέσα το λαμόγιο ο μάνατζερ μαζί με Γούμενο και Αθήνα.
Και όταν λέω το όνομα Γούμενος γνωρίζουμε για τι απάτη μιλάμε άτομο ποιος Σαλπιγγίδης μπροστά του!

Ούτε να υπογράψεις δεν χρειάζεται φίλε μου την κάνεις εν λευκώ την δουλειά και bye bye και αδιαφορείς για το τι θα γίνει.

Αν προσέξεις τις δηλώσεις του Σαλπιγίδη που κάπου έχω ποστάρει θα παρατηρήσεις ότι είναι αρκετά φοβισμένος.
Θα έλεγα χεσμένος!
Οι δηλώσεις τόσο πριν αποχώρησης όσο και μετά.
Επίσης ενδιαφέρον έχουν τα πρωτοσέλιδα του Πρωταθλητή της εποχής που κάνουν λόγο για μεταγραφή στον Θρύνο καθώς επίσης και το ότι ο Ζαγοράκης δεν δέχτηκε τα λεφτά τότε να πληρωθεί πάλι απο το πρωτοσέλιδο των Σπορ του Βορρά.
Μήπως και ο νυν πρόεδρος γνωρίζει καλύτερα το θέμα.

Επίσης αυτό που λέει ο εμειςσαςασπριζουμε ότι μίλησε με τους συνδέσμους και ήταν αρνητικός δεν το γνώριζα.
Απο πρώτο χέρι όμως γνωρίζω ότι και ο Ζαγοράκης ήταν αντίθετος αρχικά!
Για να μεσολάβησε κάτι και να άλλαξε την απόφαση του σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει και κάποια σενάρια κάπου τα έχω ποστάρει για όσους θυμούνται.

υγ
Ποντάρω πολύ στο ότι έχει πράγματα να πει που καλύτερα είναι να μη μιλήσει.(Ο Σαλπιγγίδης)

υγ2

Επίσης για όσους κατηγορήθηκαν στα επεισόδια πρόσφατα και φάγανε ποινή φυλάκισης τυγχάνω να γνωρίζω κάποιους εξ αυτών που ουδεμία σχέση είχαν με αυτά και το κατηγορητήριο εναντίων τους είναι κατασκευασμένο.

υγ3
Βάση όλα αυτά δεν συμφωνώ με ορισμένα πράγματα, δηλαδή δεν είναι τα πράγματα μόνο άσπρα ή μαύρα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

gash04 με όλο τον σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφω για το πρόσωπό σου,
και μόνο ότι αυτό το δημοσίευμα βγήκε από τον μετρουλάκη, αρκεί για να το διαγράψω από την μνήμη μου ως μη γενόμενο. Δεν ξοδεύω ούτε νανογραμμάριο από την φαιά ουσία μου για σκουπιδια της εν λόγω σκουληκοεφημερίδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”