Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
- ΑποστόληςΑ
Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
Καλή επιτυχία γοργόνες και μάγκες! Η επιτυχία δεν εξασφαλίζεται μόνο από τη σχολή που θα περάσετε, γι' αυτό ούτε υπερβολικές χαρές χρειάζονται, αλλά - ΚΥΡΙΩΣ - ούτε στενοχώριες αν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα θέλατε!
Η ζωή είναι πολύ ανώτερη από θρανία και πτυχία.
ΥΓ: Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στην Ελένη και σε όλους όσους γιορτάζουν!
-
Μπαρκαρούτσος
Πιο εύκολο θέμα πεθαίνει! Και οι ασκήσεις γελοίες ("αντώνυμο του μακριά.......χμμμμμμμμμ.....έπρεπε να το Googleάρω, αλλά ευτυχώς που το ήξερε ο μπροστινός μου και με το σφύριξε!"), στην αρχή τρόμαξα με το κείμενο αλλά έβγαλα μια καλή περίληψη, γενικά πολύ ωραία!
Ελπίζω σε ένα 15 minimum (αλλιώς για πέταμα είμαι), και 17.5 maximum...
Έγραψα και με μαύρο στυλό, γιατί Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΣΑΙ!!!
Έκλεισα χθες το Facebook (όταν το κλείνω δεν ανοίγει μέχρι να το αποφασίσω εγώ), φορτσάρω για Μαθηματικά Γενικής τη Τετάρτη, τα οποία έχω παρατήσει από το Γενάρη, πάω για ένα 10+ εκεί να μπω στο Ναυτικό (Πλοιάρχων) και...βίρα τις άγκυρες!

Ελπίζω σε ένα 15 minimum (αλλιώς για πέταμα είμαι), και 17.5 maximum...
Έγραψα και με μαύρο στυλό, γιατί Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΣΑΙ!!!
Έκλεισα χθες το Facebook (όταν το κλείνω δεν ανοίγει μέχρι να το αποφασίσω εγώ), φορτσάρω για Μαθηματικά Γενικής τη Τετάρτη, τα οποία έχω παρατήσει από το Γενάρη, πάω για ένα 10+ εκεί να μπω στο Ναυτικό (Πλοιάρχων) και...βίρα τις άγκυρες!
- kataramenos5
ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλή επιτυχία γοργόνες και μάγκες! Η επιτυχία δεν εξασφαλίζεται μόνο από τη σχολή που θα περάσετε, γι' αυτό ούτε υπερβολικές χαρές χρειάζονται, αλλά - ΚΥΡΙΩΣ - ούτε στενοχώριες αν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα θέλατε!
Καλή επιτυχία παιδιά.Καλό ύπνο το βράδυ και όχι άγχος.
-
Μπαρκαρούτσος
Ευχαριστώ Παπαζογλόσκυλε!ΑποστόληςΑ έγραψε:ΥΓ: Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στην Ελένη και σε όλους όσους γιορτάζουν!
- trel@menos
οντως ψιλοβατα τα θεματα. πιστευω εκανα καλη περιληψη και ασκησεις. για την εκθεση δεν ειμαι σιγουρος καθως δεν ειχα πολυ χρονο στη διαθεση μου αλλα την ολοκληρωσα.
παμε τωρα για μαθηματικα γενικης. η βιολογια για αλλους.
παμε τωρα για μαθηματικα γενικης. η βιολογια για αλλους.
Η μόνη αντικειμενική δυσκολία ήτανε το κείμενο που δίνονταν και η περίληψη αυτού. Κείμενο γεμάτο από μεταφορές που χανόταν η ουσία μέσα στα υπερβολικά πολλά εκφραστικά μέσα. Παρ' όλα αυτά νομίζω έγραψα μία αρκετά καλή περίληψη.
Οι ασκήσεις ήτανε εύκολες, με ελάχιστες δυσκολίες σε κάποια συνώνυμα ή αντώνυμα, κάποια από τα οποία σε αντίθεση με την δυσκολία άλλων ήταν γελοία.
Το θέμα της έκθεσης δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα καθώς το περίμενα. Τα "sos" θέματα που μας έδωσε το φροντηστήριο ήταν:
+ Νεανική παραβατικότητα και βία
+ Περιβάλλον και πράσινη ανάπτυξη
+ Τέχνη και Μνημεία
+ Εθελοντισμός και κοινωνική αλληλεγγύη.
Έπεσε το ένα από τα τέσσερα, οπότε και δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Και με τον χρόνο -που σε αρκετούς δεν έφτασε- επίσης δεν είχα κάποια δυσκολία, καθώς αν εξαιρέσεις την περίληψη που ήταν αρκετά χρονοβόρα, τα υπόλοιπα έβγαιναν σχετικά γρήγορα.
Βαθμό που πιστεύω ότι έγραψα δεν θα πω, λόγω της υποκειμενικότητας του μαθήματος. Όπως και να έχει πιστεύω ότι έγραψα αρκετά καλά και ότι είμαι μέσα στο στόχο που είχα θέσει για το μάθημα αυτό.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.
Μαθηματικά γενικής τώρα.
Οι ασκήσεις ήτανε εύκολες, με ελάχιστες δυσκολίες σε κάποια συνώνυμα ή αντώνυμα, κάποια από τα οποία σε αντίθεση με την δυσκολία άλλων ήταν γελοία.
Το θέμα της έκθεσης δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα καθώς το περίμενα. Τα "sos" θέματα που μας έδωσε το φροντηστήριο ήταν:
+ Νεανική παραβατικότητα και βία
+ Περιβάλλον και πράσινη ανάπτυξη
+ Τέχνη και Μνημεία
+ Εθελοντισμός και κοινωνική αλληλεγγύη.
Έπεσε το ένα από τα τέσσερα, οπότε και δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Και με τον χρόνο -που σε αρκετούς δεν έφτασε- επίσης δεν είχα κάποια δυσκολία, καθώς αν εξαιρέσεις την περίληψη που ήταν αρκετά χρονοβόρα, τα υπόλοιπα έβγαιναν σχετικά γρήγορα.
Βαθμό που πιστεύω ότι έγραψα δεν θα πω, λόγω της υποκειμενικότητας του μαθήματος. Όπως και να έχει πιστεύω ότι έγραψα αρκετά καλά και ότι είμαι μέσα στο στόχο που είχα θέσει για το μάθημα αυτό.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.
Μαθηματικά γενικής τώρα.
Καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες. Όλοι τα περάσαμε αυτά και ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι. Το πέρασα κι εγώ πρόσφατα και μου έβγαλε την ψυχή...
Απλά κουράγιο και ψυχραιμία. Και άμα είστε σωστά προετοιμασμένοι και φυσικά λίγο τυχεροί, όλα καλά θα πάνε.
Απλά κουράγιο και ψυχραιμία. Και άμα είστε σωστά προετοιμασμένοι και φυσικά λίγο τυχεροί, όλα καλά θα πάνε.
Αν έγραφα μαθηματικά γενικής το 2008, το 2009, το 2010 και το 2011 θα έγραφα καθαρό εικοσάρι. Μόλις έλυσα τα θέματα των πανελλαδικών των ετών αυτών. Άντε ας συνεχιστεί και για το 2012... 
- ΑποστόληςΑ
Αρκετά βατό το διαγώνισμα της έκθεσης..Αν εξαιρέσουμε το κείμενο και την περίληψη, τα υπόλοιπα ήταν αρκετά εύκολα..
Και το θέμα της έκθεσης αρκετά εύκολο και χωρίς τις σάλτσες που σε κάνουν να τα χάνεις και να μην ξέρεις τι ακριβώς ζητάει...Βέβαια εγώ το είχα πεί απο την προηγούμενη μέρα οτι θα πέσει τέχνη (γι'αυτό και το είχα μάθει απ έξω και μου έβγαινε νεράκι το γραπτό..
) και κανείς δεν με πίστευε..
Πιστεύω τα πήγα αρκετά καλά..βέβαια είναι έκθεση και ποτέ δεν ξέρεις τι έγραψες..
*Ήταν μέσα στα 4 sos που μας έδωσε ο καθηγητής μας στο φροντ. .
+Βία και εγκληματ. στα σχολεία
+Τέχνη
+Μουσεία
+Εθελοντισμός
Πάμε για βιολογία τώρα...Νομίζω θα τα πάω μια χαρά..Έκατσα να διαβάσω..με μια ανάγνωση τα έλεγα παπαγαλία χωρίς να τα μπερδεύω..Άντε να δούμε..Ξεκινάω θετικά ... 4 και μεθαύριο

Και το θέμα της έκθεσης αρκετά εύκολο και χωρίς τις σάλτσες που σε κάνουν να τα χάνεις και να μην ξέρεις τι ακριβώς ζητάει...Βέβαια εγώ το είχα πεί απο την προηγούμενη μέρα οτι θα πέσει τέχνη (γι'αυτό και το είχα μάθει απ έξω και μου έβγαινε νεράκι το γραπτό..
Πιστεύω τα πήγα αρκετά καλά..βέβαια είναι έκθεση και ποτέ δεν ξέρεις τι έγραψες..
*Ήταν μέσα στα 4 sos που μας έδωσε ο καθηγητής μας στο φροντ. .
+Βία και εγκληματ. στα σχολεία
+Τέχνη
+Μουσεία
+Εθελοντισμός
Πάμε για βιολογία τώρα...Νομίζω θα τα πάω μια χαρά..Έκατσα να διαβάσω..με μια ανάγνωση τα έλεγα παπαγαλία χωρίς να τα μπερδεύω..Άντε να δούμε..Ξεκινάω θετικά ... 4 και μεθαύριο
Εγω τα σκατωσα στα συνωνυμα-αντωνυμα και λιγο στην περιληψη αλλα ενταξει το θεμα το ειχα...Εξαλλου ειχα πει σε ολους οτι θα πεσει αυτο(κερδισα και το στοιχημα με μια γλυκια αιθερια υπαρξη αλλα δυστυχως δεν βαλαμε αυτο που θα ηθελα ακριβως
)..Παμε για βιολογια τωρα...
Υ.Γ:Ευτυχως που ειμαι ΠΑΟΚ και δεν εχω ανγχος...
Υ.Γ:Ευτυχως που ειμαι ΠΑΟΚ και δεν εχω ανγχος...
Εγώ έχασα το στοίχημα από μία άλλη αιθέρια ύπαρξη -την καθηγήτρια μου στο φροντ (27 χρονών, σχετικά αδύνατη και πολύ όμορφη
)- και τώρα κερνάω ποτό. Δεν είναι κακό... 
ευχαριστω παρα πολυ...ΑποστόληςΑ έγραψε: