Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλή επιτυχία γοργόνες και μάγκες! Η επιτυχία δεν εξασφαλίζεται μόνο από τη σχολή που θα περάσετε, γι' αυτό ούτε υπερβολικές χαρές χρειάζονται, αλλά - ΚΥΡΙΩΣ - ούτε στενοχώριες αν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα θέλατε!
Η ζωή είναι πολύ ανώτερη από θρανία και πτυχία.
ΥΓ: Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στην Ελένη και σε όλους όσους γιορτάζουν!
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πιο εύκολο θέμα πεθαίνει! Και οι ασκήσεις γελοίες ("αντώνυμο του μακριά.......χμμμμμμμμμ.....έπρεπε να το Googleάρω, αλλά ευτυχώς που το ήξερε ο μπροστινός μου και με το σφύριξε!"), στην αρχή τρόμαξα με το κείμενο αλλά έβγαλα μια καλή περίληψη, γενικά πολύ ωραία!

Ελπίζω σε ένα 15 minimum (αλλιώς για πέταμα είμαι), και 17.5 maximum...

Έγραψα και με μαύρο στυλό, γιατί Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΣΑΙ!!!

Έκλεισα χθες το Facebook (όταν το κλείνω δεν ανοίγει μέχρι να το αποφασίσω εγώ), φορτσάρω για Μαθηματικά Γενικής τη Τετάρτη, τα οποία έχω παρατήσει από το Γενάρη, πάω για ένα 10+ εκεί να μπω στο Ναυτικό (Πλοιάρχων) και...βίρα τις άγκυρες! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλή επιτυχία γοργόνες και μάγκες! Η επιτυχία δεν εξασφαλίζεται μόνο από τη σχολή που θα περάσετε, γι' αυτό ούτε υπερβολικές χαρές χρειάζονται, αλλά - ΚΥΡΙΩΣ - ούτε στενοχώριες αν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα θέλατε!
Η ζωή είναι πολύ ανώτερη από θρανία και πτυχία.

Καλή επιτυχία παιδιά.Καλό ύπνο το βράδυ και όχι άγχος. ;)
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:ΥΓ: Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στην Ελένη και σε όλους όσους γιορτάζουν!
Ευχαριστώ Παπαζογλόσκυλε! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

οντως ψιλοβατα τα θεματα. πιστευω εκανα καλη περιληψη και ασκησεις. για την εκθεση δεν ειμαι σιγουρος καθως δεν ειχα πολυ χρονο στη διαθεση μου αλλα την ολοκληρωσα.
παμε τωρα για μαθηματικα γενικης. η βιολογια για αλλους.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Η μόνη αντικειμενική δυσκολία ήτανε το κείμενο που δίνονταν και η περίληψη αυτού. Κείμενο γεμάτο από μεταφορές που χανόταν η ουσία μέσα στα υπερβολικά πολλά εκφραστικά μέσα. Παρ' όλα αυτά νομίζω έγραψα μία αρκετά καλή περίληψη.

Οι ασκήσεις ήτανε εύκολες, με ελάχιστες δυσκολίες σε κάποια συνώνυμα ή αντώνυμα, κάποια από τα οποία σε αντίθεση με την δυσκολία άλλων ήταν γελοία.

Το θέμα της έκθεσης δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα καθώς το περίμενα. Τα "sos" θέματα που μας έδωσε το φροντηστήριο ήταν:
+ Νεανική παραβατικότητα και βία
+ Περιβάλλον και πράσινη ανάπτυξη
+ Τέχνη και Μνημεία
+ Εθελοντισμός και κοινωνική αλληλεγγύη.

Έπεσε το ένα από τα τέσσερα, οπότε και δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Και με τον χρόνο -που σε αρκετούς δεν έφτασε- επίσης δεν είχα κάποια δυσκολία, καθώς αν εξαιρέσεις την περίληψη που ήταν αρκετά χρονοβόρα, τα υπόλοιπα έβγαιναν σχετικά γρήγορα.

Βαθμό που πιστεύω ότι έγραψα δεν θα πω, λόγω της υποκειμενικότητας του μαθήματος. Όπως και να έχει πιστεύω ότι έγραψα αρκετά καλά και ότι είμαι μέσα στο στόχο που είχα θέσει για το μάθημα αυτό.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.

Μαθηματικά γενικής τώρα.
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

Άντε πάμε για το πρώτο 20άρι...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί. :pano:
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες. Όλοι τα περάσαμε αυτά και ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι. Το πέρασα κι εγώ πρόσφατα και μου έβγαλε την ψυχή...
Απλά κουράγιο και ψυχραιμία. Και άμα είστε σωστά προετοιμασμένοι και φυσικά λίγο τυχεροί, όλα καλά θα πάνε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν έγραφα μαθηματικά γενικής το 2008, το 2009, το 2010 και το 2011 θα έγραφα καθαρό εικοσάρι. Μόλις έλυσα τα θέματα των πανελλαδικών των ετών αυτών. Άντε ας συνεχιστεί και για το 2012... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μα ποιός είσαι; Ο Falcao;
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Αρκετά βατό το διαγώνισμα της έκθεσης..Αν εξαιρέσουμε το κείμενο και την περίληψη, τα υπόλοιπα ήταν αρκετά εύκολα..
Και το θέμα της έκθεσης αρκετά εύκολο και χωρίς τις σάλτσες που σε κάνουν να τα χάνεις και να μην ξέρεις τι ακριβώς ζητάει...Βέβαια εγώ το είχα πεί απο την προηγούμενη μέρα οτι θα πέσει τέχνη (γι'αυτό και το είχα μάθει απ έξω και μου έβγαινε νεράκι το γραπτό.. :D ) και κανείς δεν με πίστευε.. 8-) 8-) :pano:

Πιστεύω τα πήγα αρκετά καλά..βέβαια είναι έκθεση και ποτέ δεν ξέρεις τι έγραψες..

*Ήταν μέσα στα 4 sos που μας έδωσε ο καθηγητής μας στο φροντ. .
+Βία και εγκληματ. στα σχολεία
+Τέχνη
+Μουσεία
+Εθελοντισμός

:opaokara: :opaokara:
Πάμε για βιολογία τώρα...Νομίζω θα τα πάω μια χαρά..Έκατσα να διαβάσω..με μια ανάγνωση τα έλεγα παπαγαλία χωρίς να τα μπερδεύω..Άντε να δούμε..Ξεκινάω θετικά ... 4 και μεθαύριο :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
VagosPaok

Δημοσίευση από VagosPaok »

Εγω τα σκατωσα στα συνωνυμα-αντωνυμα και λιγο στην περιληψη αλλα ενταξει το θεμα το ειχα...Εξαλλου ειχα πει σε ολους οτι θα πεσει αυτο(κερδισα και το στοιχημα με μια γλυκια αιθερια υπαρξη αλλα δυστυχως δεν βαλαμε αυτο που θα ηθελα ακριβως :mrgreen: )..Παμε για βιολογια τωρα...
Υ.Γ:Ευτυχως που ειμαι ΠΑΟΚ και δεν εχω ανγχος...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ έχασα το στοίχημα από μία άλλη αιθέρια ύπαρξη -την καθηγήτρια μου στο φροντ (27 χρονών, σχετικά αδύνατη και πολύ όμορφη :mrgreen: )- και τώρα κερνάω ποτό. Δεν είναι κακό... :D
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
ευχαριστω παρα πολυ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”