Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Αποστολη μην πολυμπαινεις εδω μεσα και παθεις κανα εγκεφαλικο
εχεις υποχρεωσεις,αντε να σε χαρω
εχεις υποχρεωσεις,αντε να σε χαρω
- stravostomis
Μπορείτε εσείς που γράφετε ότι ο προπονητής παίζει τον κώλο του, να μου το εξηγήσετε λίγο τι εννοείτε;
Ο μόνος που δεν θα χάσει τίποτα σε μια πιθανή αποτυχία του ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου. Ειδικά από την στιγμή που η ομάδα δεν ενισχύθηκε, από τότε που έφυγε.
Καλό είναι αυτό βέβαια γιατί δεν έχει πίεση.
Κάτοχος τρεμπλ είναι, στα αρχίδια του αν αποτύχει ο ΠΑΟΚ αυτός μπορεί να βρει 15 ομάδες που να τον πάρουν στα κορυφαία πρωταθλήματα.
Ο μόνος που δεν θα χάσει τίποτα σε μια πιθανή αποτυχία του ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου. Ειδικά από την στιγμή που η ομάδα δεν ενισχύθηκε, από τότε που έφυγε.
Καλό είναι αυτό βέβαια γιατί δεν έχει πίεση.
Κάτοχος τρεμπλ είναι, στα αρχίδια του αν αποτύχει ο ΠΑΟΚ αυτός μπορεί να βρει 15 ομάδες που να τον πάρουν στα κορυφαία πρωταθλήματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stravostomis την Τετ 25 Αύγ 2021, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
O Jetro Willems ανακοινώθηκε από τη νεοφώτιστη Greuther Fürth με διετές συμβόλαιο. Παραμένει λοιπόν Γερμανία
-
ron-swanson
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Το ιδιο λεμε στο δωσιμο,ουτε 2 βγαλαμε εμεις.nunies4 έγραψε:3 τον δώσαμε και εμείς απλά είχε 40% λαμβάνειν η Άρσεναλ. Οπότε η ομάδα πήρε 1,8.theo-drama έγραψε:Νομιζω ουτε 2,οποτε δεν συμφερει να τον ξαναπαρουμε με μεταγραφη κανονικη του χρονου στα 3.
Και γιατί να μην δώσεις 3 αν κάνει σούπερ χρόνια;
3,5 έδωσες για φορ που κοντρολαρει με το καλαμι (και ευτυχώς μας λυπήθηκε ο θεός και μαλον θα πωληθεί)
Με την ρήτρα του Τσολακ κρατάς Άκπομ 100% δικό σου και ποτέ δε ξέρεις τι εξέλιξη μπορει να έχει σε 2-3 χρονια
Στο αλλο που λες ομως,μπορει να βρουμε καλυτερο ελευθερο παικτη,που δεν θα χρειαζεται αγορα,αρα και πιο φθηνα μπορει να μας βγει.
- Metagrafakias
Ενας Γιαννης Παπανικολάου που κλήθηκε στην Εθνικη και παιζει Πολωνία ξερουμε τιποτα τι σόι παικτης ειναι;;;επαιζε Πανιώνιο αλλα δεν ειχε κανει καμια τρελή εμφανιση τοτε…σιγουρα ειναι στα ραντάρ μας….
-
mbison
Επαναπρισδιοριστε παρακαλώ την άποψη σας για τον Εσιτι χωρίς εμπάθεια, συγκρίνοντας τον με τις μαουνες του κέντρου μας, στα κολοχωραφα που θα παίξουμε κ φέτος με τους ψευτοτσαμπουκαδες Τζαβέλα, Τρίπολης κ λοιπούς και αναρωτηθείτε γιατί υπάρχει ενδιαφέρον γι αυτόν κ όχι για τους άλλους του κέντρου μας. Μόνο εγώ βλέπω ένα πολύ καλό παίκτη για τη λίγδα?
Αν είναι να κουβεντιασουμε για το αν παίρνει πολλά λεφτά αυτή είναι άλλη κουβέντα. Αγωνιστικά μιλάω συγκριτικά με τους άλλους του ροστερ. Θα τολμησω να τον συγκρινω με τον Κουρτιτς. Δεν βλέπω διαφορες
Αν είναι να κουβεντιασουμε για το αν παίρνει πολλά λεφτά αυτή είναι άλλη κουβέντα. Αγωνιστικά μιλάω συγκριτικά με τους άλλους του ροστερ. Θα τολμησω να τον συγκρινω με τον Κουρτιτς. Δεν βλέπω διαφορες
Πάνε τα σχέδια μου για έξτρα ακραίο μπακ…Εμεινα με τον μεσοεπιθετικό τελευταία μου ελπίδα…
- stravostomis
Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε... Συγκρίνεις παίκτη 10 χρόνια βασικό σε μεσαίες ομάδες της Serie A με τον Εσιτι που δεν μπορεί να κάνει μια μπροστινή πάσα στα 15 μέτρα και μια τρίπλα με τη μπάλα χωρίς να πέσει;mbison έγραψε:Επαναπρισδιοριστε παρακαλώ την άποψη σας για τον Εσιτι χωρίς εμπάθεια, συγκρίνοντας τον με τις μαουνες του κέντρου μας, στα κολοχωραφα που θα παίξουμε κ φέτος με τους ψευτοτσαμπουκαδες Τζαβέλα, Τρίπολης κ λοιπούς και αναρωτηθείτε γιατί υπάρχει ενδιαφέρον γι αυτόν κ όχι για τους άλλους του κέντρου μας. Μόνο εγώ βλέπω ένα πολύ καλό παίκτη για τη λίγδα?
Σύγκρινε τον με τον Κανιας. Φιλότιμος, καλό παιδί, μαχητικός αλλά μπάλα δεν ξέρει πως να το κάνουμε. Για αλλαγή είναι καλός υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις αλλά εγώ δεν ξέρω καμία άλλη ομάδα στη σούπερ λιγκ που να έχει αλλαγή κάποιον που παίρνει 800+χιλιάδες το χρόνο.
Ο εσιτι στα χέρια ενός σοβαρού προπονητή μπορεί να είναι μια τίμια λύση.
Πρέπει κάτι να κάνουν με το σώμα του όμως για να μη σκάει μετά από ένα ημίχρονο τρεξίματος.
Σε ότι αφορά τον Κατρανη, ειλικρινά δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό το σενάριο. Λέγε λέγε μεταξύ μας το πιστέψαμε ως υπαρκτό.
Δεν προκύπτει από πουθενά, διάθεση της ομάδας για επιπλέον μπακ.
Βεβαίως, ποτέ μη λες ποτέ. Αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικο
Πρέπει κάτι να κάνουν με το σώμα του όμως για να μη σκάει μετά από ένα ημίχρονο τρεξίματος.
Σε ότι αφορά τον Κατρανη, ειλικρινά δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό το σενάριο. Λέγε λέγε μεταξύ μας το πιστέψαμε ως υπαρκτό.
o μποριλ ειπε ειχε προταση απο τον ΠΑΟΚ , αρα ψαχνουμεrainmaker έγραψε:
- sourmenetes
- Moderator
Ο σιντλευ είναι το αρ. Μπακ.Karabinas έγραψε:o μποριλ ειπε ειχε προταση απο τον ΠΑΟΚ , αρα ψαχνουμεrainmaker έγραψε:
Έξτρα μπακ δεν είπαν ότι θα ερθει
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι μαλλον δεν καταλαβα. Συγκρινεις τον Εσιτι με τον Κουρτιτς;mbison έγραψε:Επαναπρισδιοριστε παρακαλώ την άποψη σας για τον Εσιτι χωρίς εμπάθεια, συγκρίνοντας τον με τις μαουνες του κέντρου μας, στα κολοχωραφα που θα παίξουμε κ φέτος με τους ψευτοτσαμπουκαδες Τζαβέλα, Τρίπολης κ λοιπούς και αναρωτηθείτε γιατί υπάρχει ενδιαφέρον γι αυτόν κ όχι για τους άλλους του κέντρου μας. Μόνο εγώ βλέπω ένα πολύ καλό παίκτη για τη λίγδα?
-
makispaspartou
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στα χάφ θα μείνουμε με τον Εσιτι ανέκδοτο , τον ασταθή χαρακτήρα Ντάγκλας, και τον Τσιγγαρα που απαιτεί χρόνο και θέση για να ανανεώσει .. Πολύ χαμηλής ποιότητας μέσοι. Θεωρώ ότι έστω την ύστατη ώρα κάποιον θα πάρουμε.. Φερναντο αλά Μαουριτσιο…