Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
prist64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από prist64 »

Αποστολη μην πολυμπαινεις εδω μεσα και παθεις κανα εγκεφαλικο
εχεις υποχρεωσεις,αντε να σε χαρω
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Μπορείτε εσείς που γράφετε ότι ο προπονητής παίζει τον κώλο του, να μου το εξηγήσετε λίγο τι εννοείτε;

Ο μόνος που δεν θα χάσει τίποτα σε μια πιθανή αποτυχία του ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου. Ειδικά από την στιγμή που η ομάδα δεν ενισχύθηκε, από τότε που έφυγε.

Καλό είναι αυτό βέβαια γιατί δεν έχει πίεση.

Κάτοχος τρεμπλ είναι, στα αρχίδια του αν αποτύχει ο ΠΑΟΚ αυτός μπορεί να βρει 15 ομάδες που να τον πάρουν στα κορυφαία πρωταθλήματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stravostomis την Τετ 25 Αύγ 2021, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

O Jetro Willems ανακοινώθηκε από τη νεοφώτιστη Greuther Fürth με διετές συμβόλαιο. Παραμένει λοιπόν Γερμανία
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

O Boril επίσημα μένει στην Σλάβια

https://twitter.com/slavia_eng/status/1 ... 46247?s=19
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

nunies4 έγραψε:
theo-drama έγραψε:Νομιζω ουτε 2,οποτε δεν συμφερει να τον ξαναπαρουμε με μεταγραφη κανονικη του χρονου στα 3.
3 τον δώσαμε και εμείς απλά είχε 40% λαμβάνειν η Άρσεναλ. Οπότε η ομάδα πήρε 1,8.
Και γιατί να μην δώσεις 3 αν κάνει σούπερ χρόνια;
3,5 έδωσες για φορ που κοντρολαρει με το καλαμι (και ευτυχώς μας λυπήθηκε ο θεός και μαλον θα πωληθεί)
Με την ρήτρα του Τσολακ κρατάς Άκπομ 100% δικό σου και ποτέ δε ξέρεις τι εξέλιξη μπορει να έχει σε 2-3 χρονια
Το ιδιο λεμε στο δωσιμο,ουτε 2 βγαλαμε εμεις.
Στο αλλο που λες ομως,μπορει να βρουμε καλυτερο ελευθερο παικτη,που δεν θα χρειαζεται αγορα,αρα και πιο φθηνα μπορει να μας βγει.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ενας Γιαννης Παπανικολάου που κλήθηκε στην Εθνικη και παιζει Πολωνία ξερουμε τιποτα τι σόι παικτης ειναι;;;επαιζε Πανιώνιο αλλα δεν ειχε κανει καμια τρελή εμφανιση τοτε…σιγουρα ειναι στα ραντάρ μας….
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Επαναπρισδιοριστε παρακαλώ την άποψη σας για τον Εσιτι χωρίς εμπάθεια, συγκρίνοντας τον με τις μαουνες του κέντρου μας, στα κολοχωραφα που θα παίξουμε κ φέτος με τους ψευτοτσαμπουκαδες Τζαβέλα, Τρίπολης κ λοιπούς και αναρωτηθείτε γιατί υπάρχει ενδιαφέρον γι αυτόν κ όχι για τους άλλους του κέντρου μας. Μόνο εγώ βλέπω ένα πολύ καλό παίκτη για τη λίγδα?
Αν είναι να κουβεντιασουμε για το αν παίρνει πολλά λεφτά αυτή είναι άλλη κουβέντα. Αγωνιστικά μιλάω συγκριτικά με τους άλλους του ροστερ. Θα τολμησω να τον συγκρινω με τον Κουρτιτς. Δεν βλέπω διαφορες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πάνε τα σχέδια μου για έξτρα ακραίο μπακ…Εμεινα με τον μεσοεπιθετικό τελευταία μου ελπίδα…
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

mbison έγραψε:Επαναπρισδιοριστε παρακαλώ την άποψη σας για τον Εσιτι χωρίς εμπάθεια, συγκρίνοντας τον με τις μαουνες του κέντρου μας, στα κολοχωραφα που θα παίξουμε κ φέτος με τους ψευτοτσαμπουκαδες Τζαβέλα, Τρίπολης κ λοιπούς και αναρωτηθείτε γιατί υπάρχει ενδιαφέρον γι αυτόν κ όχι για τους άλλους του κέντρου μας. Μόνο εγώ βλέπω ένα πολύ καλό παίκτη για τη λίγδα?
Αν είναι να κουβεντιασουμε για το αν παίρνει πολλά λεφτά αυτή είναι άλλη κουβέντα. Αγωνιστικά μιλάω συγκριτικά με τους άλλους του ροστερ. Θα τολμησω να τον συγκρινω με τον Κουρτιτς. Δεν βλέπω διαφορες
Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε... Συγκρίνεις παίκτη 10 χρόνια βασικό σε μεσαίες ομάδες της Serie A με τον Εσιτι που δεν μπορεί να κάνει μια μπροστινή πάσα στα 15 μέτρα και μια τρίπλα με τη μπάλα χωρίς να πέσει;

Σύγκρινε τον με τον Κανιας. Φιλότιμος, καλό παιδί, μαχητικός αλλά μπάλα δεν ξέρει πως να το κάνουμε. Για αλλαγή είναι καλός υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις αλλά εγώ δεν ξέρω καμία άλλη ομάδα στη σούπερ λιγκ που να έχει αλλαγή κάποιον που παίρνει 800+χιλιάδες το χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο εσιτι στα χέρια ενός σοβαρού προπονητή μπορεί να είναι μια τίμια λύση.

Πρέπει κάτι να κάνουν με το σώμα του όμως για να μη σκάει μετά από ένα ημίχρονο τρεξίματος.

Σε ότι αφορά τον Κατρανη, ειλικρινά δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό το σενάριο. Λέγε λέγε μεταξύ μας το πιστέψαμε ως υπαρκτό.

Δεν προκύπτει από πουθενά, διάθεση της ομάδας για επιπλέον μπακ.

Βεβαίως, ποτέ μη λες ποτέ. Αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικο
Karabinas

Δημοσίευση από Karabinas »

rainmaker έγραψε:

o μποριλ ειπε ειχε προταση απο τον ΠΑΟΚ , αρα ψαχνουμε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

rain ποιος ήταν τελικά ο ευρωπαίος επιθετικός;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Karabinas έγραψε:
rainmaker έγραψε:

o μποριλ ειπε ειχε προταση απο τον ΠΑΟΚ , αρα ψαχνουμε
Ο σιντλευ είναι το αρ. Μπακ.

Έξτρα μπακ δεν είπαν ότι θα ερθει

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

mbison έγραψε:Επαναπρισδιοριστε παρακαλώ την άποψη σας για τον Εσιτι χωρίς εμπάθεια, συγκρίνοντας τον με τις μαουνες του κέντρου μας, στα κολοχωραφα που θα παίξουμε κ φέτος με τους ψευτοτσαμπουκαδες Τζαβέλα, Τρίπολης κ λοιπούς και αναρωτηθείτε γιατί υπάρχει ενδιαφέρον γι αυτόν κ όχι για τους άλλους του κέντρου μας. Μόνο εγώ βλέπω ένα πολύ καλό παίκτη για τη λίγδα?
Γιατι μαλλον δεν καταλαβα. Συγκρινεις τον Εσιτι με τον Κουρτιτς;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στα χάφ θα μείνουμε με τον Εσιτι ανέκδοτο , τον ασταθή χαρακτήρα Ντάγκλας, και τον Τσιγγαρα που απαιτεί χρόνο και θέση για να ανανεώσει .. Πολύ χαμηλής ποιότητας μέσοι. Θεωρώ ότι έστω την ύστατη ώρα κάποιον θα πάρουμε.. Φερναντο αλά Μαουριτσιο…
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”