Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Sera4 »

ακριβως...απλα θα πονουσαν οπως παντα βεβαια... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vangelis183

Δημοσίευση από vangelis183 »

Τι έγινε σημερα ρε καρντάσια; 10:30 και δεν βγήκε ακόμα κανένας δικηγόρος στα ράδια...; τσ... τσ... τσ... :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

κάτι θα έχουμε σήμερα σε στυλ επίσημης ενημέρωσης νομίζω(ελπίζω όχι από σπυράτο αλλά από μαργαρίτη)
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Γιατί το λες αυτό φίλε μου; διαίσθηση ή επιθυμία;
Άβαταρ μέλους
cristiano4

απλά από αυτα που είπαν οι δικηγόροι φίλε, δεν ξέρω τπτ περισσότερο είχαν πει θα ξέρουν σήμερα αυριο ποτε θα ερθει ο οντει και λογικά θα ενημερωσουν όπως στις 8 του μηνός που είπαν για την καθυστέρηση του,για την επένδυση πάντως θα ξέρουμε τι θα γίνει μέσα στην εβδομάδα(τετάρτη σύμφωνα με τον αδερφο moican4' εχω υποψιά οτι είναι ο οντέι και μας δουλευει :lol: ) :pano:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Μάργκαρετ ο εκπρόσωπος τους ο δικηγόρος είχε πει ή Σάββατο ή σήμερα ή αύριο.
Καθόλου απίθανο δεν θα μου φανεί αν απο Σάββατο θα ήταν εδώ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ΜΕΤΑ το Παγκόσµιο Κύπελλο και τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, η βασιλική οικογένεια του Κατάρ θέλει να προσθέσει στο ποδοσφαιρικό της χαρτοφυλάκιο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

∆ηµοσίευµα του ταµπλόιντ «Sunday Mirror»ανέφερε πως το επενδυτικό όχηµα της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ, η Qatar Holdings, επιδιώκει την εξαγορά των µετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τιµή του 1,5 δισ. στερλινών (περίπου 1,766 δισ. ευρώ)! Στις αρχέςτου µήνατο Εµιράτο πήρε τοχρίσµα από τη FIFA να διοργανώσει τοΠαγκόσµιο Κύπελλοτου 2022 ενώ την προηγούµενη εβδοµάδαη Qatar Foundation, που αποτελεί τον φιλανθρωπικό τοµέα των δραστηριοτήτων της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ, εξασφάλισε τη διαφήµισή του στην πολυτιµότερη ποδοσφαιρική φανέλα των ηµερών, αυτή της Μπαρτσελόνα, έναντι 165 εκατ. ευρώ για τα επόµενα πέντε χρόνια.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... id=4609768

Η είδηση αν και παλιά έχει το δικό της ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

εκεί που πάμε να ηρεμήσουμε μας τρελαίνει παλι ο οντει-moica4 :lol:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Αίσχος!!!!

Το κάνουν σίγουρα για να μας μετατρέψουν σε φυτώριο της ManU ξεπουλώντας κοψοχρονιά εκεί τα ΠΑΟΚτσάκια και το Βιερίνια και τον Κλάους!

Επίσης, φαίνεται οτι μας έχουν για διαφήμιση, ποια φανέλα της Μπάρτσα τώρα, άσε που μας θεωρούν της πλάκας γιατί αλλιώς θα έβαζαν και σε εμάς 1,5 δις να ούμ.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

(Κυρίως) προς Gash και Moican: με το συμπάθιο, αλλα αυτό που κατακεραυνώνετε εδώ και μέρες με περισσό πάθος, δηλαδή τη συνεχή διασπορά "ειδήσεων" σεναρίων, υποθέσεων κτλ από ΑPΔ και κάθε είδους παρατρεχάμενους, το ίδιο κάνετε κι εσείς από την άλλη πλευρά, μπριζονοντας συνεχώς τους συνοπαδους σας!
Θεωρώ το λιγότερο αντιφατικό από τη μια να λέτε/λέμε υπομονή και οι μέρες θα δείξουν, ενώ ταυτόχρονα να πετάμε μια Malaga, μια Man U, ένα πλωτό γήπεδο, πιθανές μεταγραφαρες κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
Θεωρώ θα ήταν πιο σώφρον να κρατήσετε μια περισσότερο προσεκτική και μετριοπαθή στάση, στην τελική να κάνετε κι εσείς υπομονή μαζί με τους υπολοιπους. ;)
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

υπομονηηηηηηηηη υπομονηηηηηηηηη ......... [youtube]reYh_ai5hXQ[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 10 Ιαν 2011, 12:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: βιντεο
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εντάξει ο Μοican ειναι γνωστός τρελός και αναξιόπιστος παπατζης του Παοκμάνια αλλά ... και ο Αι Ποντ το ιδιο??
Και αυτός κυλιέται στο βούρκο της παραπληροφόρησης?

Κάτι μου λέει ότι δεν εκφράζουν απλά τη γνώμη τους όπως θα υπέθετε ο κάθε υγειώς και αφελώς σκεπτόμενος , αλλά ειναι βαλτοί των Αράβων και είτε ληξει θετικά το θέμα είτε όχι...ξέρω που θα κάνουν διακοπές το καλοκαίρι οι αλήτες....

Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

8emis4 έγραψε:(Κυρίως) προς Gash και Moican: με το συμπάθιο, αλλα αυτό που κατακεραυνώνετε εδώ και μέρες με περισσό πάθος, δηλαδή τη συνεχή διασπορά "ειδήσεων" σεναρίων, υποθέσεων κτλ από ΑPΔ και κάθε είδους παρατρεχάμενους, το ίδιο κάνετε κι εσείς από την άλλη πλευρά, μπριζονοντας συνεχώς τους συνοπαδους σας!
Θεωρώ το λιγότερο αντιφατικό από τη μια να λέτε/λέμε υπομονή και οι μέρες θα δείξουν, ενώ ταυτόχρονα να πετάμε μια Malaga, μια Man U, ένα πλωτό γήπεδο, πιθανές μεταγραφαρες κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
Θεωρώ θα ήταν πιο σώφρον να κρατήσετε μια περισσότερο προσεκτική και μετριοπαθή στάση, στην τελική να κάνετε κι εσείς υπομονή μαζί με τους υπολοιπους. ;)

Θεμη, εγω ουδεποτε ειπα οτι υπαρχει κλιμα απαισιοδοξιας η αισιοδοξιας απο την ΠΑΕ...
Ουτε και ο Γκας νομιζω..
Δειξε μου ενα ποστ που λεω για μεταγραφες, γηπεδα κτ.λ.
Την φανελα της Μπαρτσα δειξαμε ,κατι που ειναι γεγονος...

Απο εκει και περα χιλιες φορες εχω πει και χθες στο web radio οτι πρεπει να περιμενουμε μεχρι τις 20 η αν χρειαστει ακομα και 2-3 μερες παραπανω..

Στο τελος θα τα κουσουμε κιολας εγω ειμαι σιγουρος...αλλα τεσπα... :)

υγ, giapas, μας καρφωσες ρε :twisted:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αν δεν κλείσει η συμφωνία τον Μόικαν να βαράτε.
Αυτός είναι εκπρόσωπος των Αράβων ο ντεμέκ δικηγορίσκος της Σαλονίκης.
:opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”