Οι τακτικισμοί του γαύρου είναι στηρίξει στον λουτσεσκου;;;; Το εξώδικο του βαζελα είναι προσκλητήριο σε γάμο;; Τι γράφετε ; ;;;; Είσαι μέλος με τόσο έντονη παρουσία κι δεν θυμάσαι τι έγινε;renegade έγραψε:Ωραία όλα αυτά...αλλά κανένα ΠΟΚ δεν κάνει πόλεμο με τον λουτσέσκου. Φτάνει λίγο.ε την παραπληροφόρηση.
Η Κούλα και όλο το σύστημα της κάνει πόλεμο και ξέρουμε και γιατί.
Μέχρι και ο καραπαπαρας βγήκε και δήλωσε για την απόφαση ότι ήταν γελοία
Υγ ο Ιβάν δεν αισθάνεται ότι έχει την ανάγκη ασπίδας κανενός. Δυστυχώς έτσι λειτουργεί και δουλεύει. Άπαξ και μπεις στο στενό κύκλο εμπιστοσύνης του, σε κρατάει.
Εδώ τον Κ.Κ δεν διώχνει, τον λουτσέσκου θα διώξει?
Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Εξαιρετικός ο Joshua στο blame victim φταίει το θύμα αλλά όχι ο θύτης .στην πρώτη τιμωρία το ακριβως έκανε ο λουτσεσκου πριν του την πέσουν ;;;;;ΤΙΠΟΤΑ !!!!! Ας το γράψουμε ομως καμία δέκα χιλιάδες φορές λέγε λέγε κατι θα μείνει.joshua έγραψε:Nα σε ρωτησω κατι και εγω ρε GINOLA? Ο ιδιος εχει κανει κατι που να εχει προκαλεσει ΜΕΡΟΣ της στοχοποιησης η ειναι ενα αγγελουδι επι της γης που στοχοποιειται αποκλειστικα αδικα και μονο λογω των ικανοτητων του και οτι αυτες φερνουν ως αποτελεσμα?GINOLA έγραψε:Με 11 ήταν η φερεντβαρος.
Να ρωτήσω κάτι με αγάπη;
Το οτι όλο το ποκ τον σημαδεύει και κάνει τα πάντα να φύγει από την χώρα με χυδαία δολοφονία χαρακτήρα και τιμωρίες προκλητικές,με τσακιρηδες κεφτετζογλου και σία να έχουν ως αποστολή να φύγει δεν θα έπρεπε (ότι ευθύνες ποδοσφαιρικες και να υπαρχουν) να γίνει ο κόσμος ασπίδα στον προπονητή;
-
Άρα συνοπτικά καταλήγουμε ότι για όλα φταίει ο κακος Λουτσεσκου που πειράζει τα αλλα παιδάκια και καλά τον κάνουνε...
Nα το λεγε και κανενας αυτο να παει στο διαολο...
Andrew θες να συζητησουμε για το ΓΕΛΟΙΟ της υποθεσης να τιμωρηθει μονο ο Λουτσεσκου και οχι ο Βενγκα η ο Λαμελα στη πρωτη περιπτωση,μαζι σου.Θες να συζητησουμε για το ΓΕΛΟΙΟ της ποινης στην υποθεση Αλμειδα μαζι σου.Να εμφανιζουμε τον Λουτσεσκου αποκλειστικα ως θυμα που του την πεφτουν και αυτος στωικα υπομενει,εγω ευχαριστω δεν θα παρω και ειδικα οσον αφορα το περιστατικο στο παρκινγκ δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογια και δεν αντεχω να διαβαζω παοκτση να λεει δεν επρεπε να ειναι εκει 3 ανθρωποι και να κουνανε φανελα η να δειχνουν κινητο...Για ονομα παοκτσηδες ειμαστε...
Andrew θες να συζητησουμε για το ΓΕΛΟΙΟ της υποθεσης να τιμωρηθει μονο ο Λουτσεσκου και οχι ο Βενγκα η ο Λαμελα στη πρωτη περιπτωση,μαζι σου.Θες να συζητησουμε για το ΓΕΛΟΙΟ της ποινης στην υποθεση Αλμειδα μαζι σου.Να εμφανιζουμε τον Λουτσεσκου αποκλειστικα ως θυμα που του την πεφτουν και αυτος στωικα υπομενει,εγω ευχαριστω δεν θα παρω και ειδικα οσον αφορα το περιστατικο στο παρκινγκ δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογια και δεν αντεχω να διαβαζω παοκτση να λεει δεν επρεπε να ειναι εκει 3 ανθρωποι και να κουνανε φανελα η να δειχνουν κινητο...Για ονομα παοκτσηδες ειμαστε...
- figurehead4
Εγώ πλέον πιστεύω φίλε πως αυτός δεν θέλει να είναι εδώ και κάνει ό, τι μπορεί να μην φύγει ως αποτυχημένος, αλλά ως ήρωας και θύμα του συστήματος. Με ό, τι κι αν σημαίνει αυτό αγωνιστικά για τον ΠΑΟΚ.marsantos έγραψε:Φιλαράκι figure καλησπέρα.figurehead4 έγραψε: ...
Είναι σεβαστά αυτά που λες. Κι εγώ δεν είμαι της λογικής ένας ευθύνεται για όλα. Αν είμαι φουλ διοικητικός πιστώνω τα θετικά μόνο στη διοίκηση και τα αρνητικά στον προπονητή και τους παίκτες. Αν είμαι φουλ προπονητικός πιστώνω όλα τα θετικά στον προπονητή και θεωρώ τη διοίκηση διακοσμητικό στοιχείο. Μακριά από μένα αυτές οι συλλογιστικές.
Μιας όμως που δεν έχω πει ποτέ τίποτα κατά της διοίκησης, ούτε καν έχω γράψει σχόλια κριτικής στα τόπικ της έχω το δικαίωμα να πω το εξής.
Από τη στιγμή που δεν τον θέλουν οι ποκίτες πρέπει οπωσδήποτε να είναι στον πάγκο μας.
Κάτι ξέρουν αυτοί και έχουν λυσσάξει. Και έχουν αποδείξει ότι ξέρουν.
Αν ήθελε να μείνει πραγματικά θα πρόσεχε και τις δηλώσεις (όχι μόνο για το ποκ αλλά και για τη διοικηση και το ροστερ) και τις πράξεις του. Εδώ η κάθε του ενέργεια φέτος πάει σε φάση θα κάνω ηρωική έξοδο ρε κουφαλες my way.
Το ποκ μια χαρά εξυπηρετείται έτσι. Ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα δεν θα άντεχε το ποκ, αλλά που... Εμείς θα πάμε μέχρι τέλους έτσι, να φαγωνομαστε μεταξύ μας, εκτός κι αν γυρίσει το κουμπί αύριο και με το σκουλήκι.
Και επειδη εγώ δεν ξεχωρίζω τις σκέψεις μου σε φιλοδιοικητικες ή φιλοπροπονητικες, πιστεύω ξεκάθαρα πως το φταίξιμο είναι 100% του Ιβάν που διαιωνιζει αυτή την άρρωστη κατάσταση. Κάποιο σκοπό έχει σίγουρα και θα το δούμε αργότερα, αλλά φαίνεται να φτάνουμε σε επικίνδυνα αδιέξοδα. Δεν μπορώ όμως να πάψω να τον εμπιστεύομαι
Φίλε PAOKrevolution
Αν το δεις από αυτή την οπτική δεν θα σε πειράξει; ότι όλη αυτή η πίεση και η φθορά που έχει υποστεί ο προπονητής κάνει τελικα κακό στον ΠΑΟΚ; βλέπεις εσύ κάτι για να ελπίζεις πως θα μας βγει σε καλό αυτό που γίνεται τώρα; δεν εννοώ τις μαλακίες της χάρτινης. Δες πχ τη φάση με τον δανεισμό Τισουντάλι και την ενεργοποίηση Σαματα; που θα μας οδηγήσει αυτό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Τετ 08 Ιαν 2025, 16:10, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Καλο το ξεπλυμα των χαρτινων
παοκ (με μικρα οπως εγραψε ο Τζοσουα) τσηδες ειμαστε αφου
παοκ (με μικρα οπως εγραψε ο Τζοσουα) τσηδες ειμαστε αφου
100% μαζι σου στο τελευταιο. να σου μεταφερω λοιπον κατι που εγραψα κι χθες κι εμαθα απο προπονητη των ακαδημιων που τον πηρα για τα χρονια πολλα. το βιντεο που ειχε ανεβει κι δειχνει τα επεισοδια απο την πλευρα του οδηγου ειναι τραβηγμενο νωριτερα !!! υπαρχει ενα εμποδιο το οποιο δεν επιτρεπει το πουλμαν να φυγει. Ειναι αναγκασμενοι δηλαδη η αποστολη του ΠΑΟΚ μας να ειναι κολλημενοι χωρις δυνατοτητα αποχωρησης, ενω εχουν προηγηθει ολα οσα εχουμε καταγγειλει για το ντου του παλιατσου στα αποδητυρια κι τα γνωστα για τις διαιτητικες αποφασεις, το υστερα βιντεο με την καθοδο απο το πουλμαν ειναι ενετλως αποσπασματικο κι στην ουσια αυθαιρετο αφου ειναι προιον κοπτοραπτικης . Δεν με ενδιαφερει καν αν 3 5 10 ανθρωποι στο παρκινγκ. Με ενδιαφερει πρωτιστος οτι η ομαδα στα πλαισια μιας υποτιθεμενης συμφωνιας ειχε αφησει τρεις υπευθυνους ασφαλειας στην θεσσαλονικη. Αυτοι επρεπε να ειναι εκει ! Δεν δικαιολογο κανενα λουτσεσκου προσπαθω ομως να στα στα παπουτσια του και να καταλαβω πως ειναι δυνατον να εχει φαει ενας πρπονητης 5 μηνες τιμωρια !!! σκοτωσε κανεναν?
Ααα καλά οκ. Στο προηγούμενο ερώτημα που σου έθεσα βέβαια το προσπέρασες με 200 στην στροφή. Λογικά δεν είσαι προκατειλημμένος φίλε Τζος. Τυχαία ξημεροβραδιαζεσαι στο συγκεκριμένο τόπικ.joshua έγραψε:Nα το λεγε και κανενας αυτο να παει στο διαολο...
- figurehead4
Αν μου επιτρέπεις μια ερώτηση και σε σένα.VfB v2 έγραψε: Φιλτατε τζος να σου κάνω μια ερώτηση. Θεωρείς λογικό να πάμε με δυομιση χαφ σε ένα εικοσι πενθήμερο που κρινονται και οι τρεις στόχοι; Ρωτάω γιατί δεν σε έχω δει να γράφεις στο αντίστοιχο τόπικ των μεταγραφών η να ασκείς κάποια κριτική για την αργοπορεία στην απόκτηση του χαφ.
.
Αν έρθει σήμερα χαφ δηλαδή υπάρχει περίπτωση να τον βάλει πριν τον Μάρτιο;
Μιλάμε για τον ίδιο προπονητή που για να παίξει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει μια περίοδο εκπαίδευσης κι ενσωμάτωσης στο αγιο του σύστημα;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Βρε λέτε να δούμε αύριο τον Ρουμάνο στον πάγκο;
Η απόφαση του δικαστηρίου λέει το sdna θα βγει μέχρι αύριο το μεσημέρι.
Η απόφαση του δικαστηρίου λέει το sdna θα βγει μέχρι αύριο το μεσημέρι.
- DIAMANTIS99
Αυτο το βιντεο ΑΝ υπαρχει και δεν το ανεβασαμε ΠΑΝΤΟΥ ,Ειμαστε αξιοθρηνητοιAndrew R έγραψε:100% μαζι σου στο τελευταιο. να σου μεταφερω λοιπον κατι που εγραψα κι χθες κι εμαθα απο προπονητη των ακαδημιων που τον πηρα για τα χρονια πολλα. το βιντεο που ειχε ανεβει κι δειχνει τα επεισοδια απο την πλευρα του οδηγου ειναι τραβηγμενο νωριτερα !!! υπαρχει ενα εμποδιο το οποιο δεν επιτρεπει το πουλμαν να φυγει. Ειναι αναγκασμενοι δηλαδη η αποστολη του ΠΑΟΚ μας να ειναι κολλημενοι χωρις δυνατοτητα αποχωρησης, ενω εχουν προηγηθει ολα οσα εχουμε καταγγειλει για το ντου του παλιατσου στα αποδητυρια κι τα γνωστα για τις διαιτητικες αποφασεις, το υστερα βιντεο με την καθοδο απο το πουλμαν ειναι ενετλως αποσπασματικο κι στην ουσια αυθαιρετο αφου ειναι προιον κοπτοραπτικης . Δεν με ενδιαφερει καν αν 3 5 10 ανθρωποι στο παρκινγκ. Με ενδιαφερει πρωτιστος οτι η ομαδα στα πλαισια μιας υποτιθεμενης συμφωνιας ειχε αφησει τρεις υπευθυνους ασφαλειας στην θεσσαλονικη. Αυτοι επρεπε να ειναι εκει ! Δεν δικαιολογο κανενα λουτσεσκου προσπαθω ομως να στα στα παπουτσια του και να καταλαβω πως ειναι δυνατον να εχει φαει ενας πρπονητης 5 μηνες τιμωρια !!! σκοτωσε κανεναν?
-
- Mr Ξερόλας 2019
Κ στο δικό μου κεφάλι έτσι είναι πάντως.GINOLA έγραψε:Οκ παιδιά, σεβαστό.
Στο δικό μου κεφάλι,τα " ο λουτσεσκου δίνει δικαιώματα,να είμαστε αντικειμενικοί" , " κανένα ποκ δεν κυνηγάει τον Λουτσέσκου πάρα μόνο η αεκ" δεν είναι κατανοητά, ειναι εντελώς έξω από το κεφάλι μου όποτε δεν υπάρχει και λόγος να συνεχίσουμε αυτήν την κουβέντα .
Μακάρι να είναι έτσι και ένας νέος προπονητής να ξεκολλήσει τον ΠΑΟΚ από το βαρίδι Λουτσέσκου και ο πόλεμος να είναι τέχνασμα του ίδιου και ο πόλεμος να είναι στο κεφάλι μας και με τον νέο Χ Ψ προπονητή που θα κάνει αγκαλιές με τον τραγουδιστή κτλ να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ μας πρωταθλητή όπως τον είδαμε 3 φορές επί του τωρινού προπονητή ,γιατί όχι και περισσότερες.
Δεν το αντιλαμβάνομαι πως αλλά δεν είμαι και ο αλάνθαστος, όταν φύγει ελπίζω να ισχύουν οι σκέψεις σας 100%
Όπως κ στου Ιβάν.
Ναι υπάρχει και παρα υπάρχει. Ο μειτε πέρσι ήρθε στις 27.08 και τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά τα πήρε στις 03.09 με τον Οφη.figurehead4 έγραψε: Αν μου επιτρέπεις μια ερώτηση και σε σένα.
Αν έρθει σήμερα χαφ δηλαδή υπάρχει περίπτωση να τον βάλει πριν τον Μάρτιο;
Μιλάμε για τον ίδιο προπονητή που για να παίξει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει μια περίοδο εκπαίδευσης κι ενσωμάτωσης στο αγιο του σύστημα;
-
- Mr Ξερόλας 2019
++++Andrew R έγραψε:100% μαζι σου στο τελευταιο. να σου μεταφερω λοιπον κατι που εγραψα κι χθες κι εμαθα απο προπονητη των ακαδημιων που τον πηρα για τα χρονια πολλα. το βιντεο που ειχε ανεβει κι δειχνει τα επεισοδια απο την πλευρα του οδηγου ειναι τραβηγμενο νωριτερα !!! υπαρχει ενα εμποδιο το οποιο δεν επιτρεπει το πουλμαν να φυγει. Ειναι αναγκασμενοι δηλαδη η αποστολη του ΠΑΟΚ μας να ειναι κολλημενοι χωρις δυνατοτητα αποχωρησης, ενω εχουν προηγηθει ολα οσα εχουμε καταγγειλει για το ντου του παλιατσου στα αποδητυρια κι τα γνωστα για τις διαιτητικες αποφασεις, το υστερα βιντεο με την καθοδο απο το πουλμαν ειναι ενετλως αποσπασματικο κι στην ουσια αυθαιρετο αφου ειναι προιον κοπτοραπτικης . Δεν με ενδιαφερει καν αν 3 5 10 ανθρωποι στο παρκινγκ. Με ενδιαφερει πρωτιστος οτι η ομαδα στα πλαισια μιας υποτιθεμενης συμφωνιας ειχε αφησει τρεις υπευθυνους ασφαλειας στην θεσσαλονικη. Αυτοι επρεπε να ειναι εκει ! Δεν δικαιολογο κανενα λουτσεσκου προσπαθω ομως να στα στα παπουτσια του και να καταλαβω πως ειναι δυνατον να εχει φαει ενας πρπονητης 5 μηνες τιμωρια !!! σκοτωσε κανεναν?
Πάντως κοπτική βίντεο υπάρχει σίγουρα...
Τι τους τσίμπησε μύγα τσετσε κ κατεβηκαν...
Όχι 3 υπεύθυνους ασφαλείας έπρεπε να έχουμε, (με βάση κ το ότι έγινε στο ματς πρωταθληματος), αλλά 13.
Εκτος κι αν ήταν ο συγχωρεμένος ο Ποικιλιδης κι άλλοι 2 θα έφταναν.
ΥΓ.
Τι δεν καταλαβαίνεις ΩΡΕ Ραζβαν, πρέπει να φυγεις, τόσο απλά για να μην έχουμε τιμωρίες, κατά κάποιους, δεν βάζεις....... κλπ κλπ.
Υπηρξαν πολλοι που θεωρησαν λαθος τα αναθεματα κατα του Σημιτη και βγηκαν να μιλησουν για τα θετικα του. Βλεπεις η επιφαση του ...mainstream ακομα λειτουργει σε πολλους που θελουν να αποφυγουν να ειναι ...ακραιοι. Τι κι αν η mainstreamila και η "πολιτικη ευγενεια" εχουν γινει το καλυτερο οπλο της μαφιας για να σε πηδαει και να μην σου επιτρεπει μετα να λες κουβεντα. Σφαξε με αγα μου ν' αγιασω...GINOLA έγραψε:Οκ παιδιά, σεβαστό.
Στο δικό μου κεφάλι,τα " ο λουτσεσκου δίνει δικαιώματα,να είμαστε αντικειμενικοί" , " κανένα ποκ δεν κυνηγάει τον Λουτσέσκου πάρα μόνο η αεκ" δεν είναι κατανοητά, ειναι εντελώς έξω από το κεφάλι μου όποτε δεν υπάρχει και λόγος να συνεχίσουμε αυτήν την κουβέντα .