24. Garry Rodrigues
- ΑποστόληςΑ
Re: 24. Garry Rodrigues
Μπράβο παικταρά μου!
Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ πλέον με 4 γκολ (δύο στην SL και δύο στην Ευρώπη)
Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ πλέον με 4 γκολ (δύο στην SL και δύο στην Ευρώπη)
- Sick Bastard
Εσύ παιδί μου, διαμάντι μου ακατέργαστο, είσαι να σε πιάσει ο Δον Φερνάντο στα χέρια του και να σε κάνει υπερπαίχτη όπως έκανε τον Βιεϊρίνια.
Aς μη του εδινα ευλογια και θα σου 'λεγα.
ΥΓ δεν μπορω να ανεβασω την φωτο,μολις ερθει η μικρη σπιτι,θα την ανεβασει.
ΥΓ δεν μπορω να ανεβασω την φωτο,μολις ερθει η μικρη σπιτι,θα την ανεβασει.
- ΑποστόληςΑ
- back in black
Στα 29 του κι αν αφήσει κι ένα ψιλομούσι, θα είναι σαν δίδυμος αδερφός του...ΒΑΡΕΛΑ!!!!

οτι και να πει κανείς για τη χθεσινή του εμφάνιση θα είναι λίγο. έδειχνε ο καλύτερος παίχτης ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. 

Καλα,ας μην το παστελωνε στο τελος και θα σου 'λεγα τι θα γραφόταν εδω μεσα.K_geo έγραψε:οτι και να πει κανείς για τη χθεσινή του εμφάνιση θα είναι λίγο. έδειχνε ο καλύτερος παίχτης ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
Ειδικα για το χαμενο τετ α τετ και για την φαση που περασε οποιον βρηκε μπροστα του απο το κεντρο
και η καταληξη ηταν το αδυναμο σουτ-πασα στον τερματοφυλακα.

Δοκαρι και.......μεσα.
δε με ελκύουν τέτοιου είδους λογικές...
μπορεί ακόμα να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, αλλά δεν παύει να είναι ένας πολύ καλός και υπερβολικά πολύτιμος παίχτης.
περιττό πιστεύω πλέον να πούμε ότι τον ένα παίχτη τον έχει για πλάκα, μη πω τους δύο.
αλλά δείχνει αρκετές στιγμές (όπως χθές πχ) ότι έχει ΚΑΙ άλλα περιθώρια ανάπτυξης, οπότε δεν έχει ακόμα κανει τίποτα. αυτό πρέπει να είναι το συμπέρασμα και ναι, αυτή είναι η λογική που μου αρέσει εν τέλει...

μπορεί ακόμα να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, αλλά δεν παύει να είναι ένας πολύ καλός και υπερβολικά πολύτιμος παίχτης.
περιττό πιστεύω πλέον να πούμε ότι τον ένα παίχτη τον έχει για πλάκα, μη πω τους δύο.
αλλά δείχνει αρκετές στιγμές (όπως χθές πχ) ότι έχει ΚΑΙ άλλα περιθώρια ανάπτυξης, οπότε δεν έχει ακόμα κανει τίποτα. αυτό πρέπει να είναι το συμπέρασμα και ναι, αυτή είναι η λογική που μου αρέσει εν τέλει...
Ε καλά εδώ γράφτηκε ότι η φιορεντινα έπαθε ψυχολογικό σοκ επειδή της κάναμε ευκαιρίες συχνά γιαυτό δεν μας φιλοδορησε πολλά γκολ τον γκαρυ δεν θα σκιζαμε?prist64 έγραψε:Καλα,ας μην το παστελωνε στο τελος και θα σου 'λεγα τι θα γραφόταν εδω μεσα.K_geo έγραψε:οτι και να πει κανείς για τη χθεσινή του εμφάνιση θα είναι λίγο. έδειχνε ο καλύτερος παίχτης ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
Ειδικα για το χαμενο τετ α τετ και για την φαση που περασε οποιον βρηκε μπροστα του απο το κεντρο
και η καταληξη ηταν το αδυναμο σουτ-πασα στον τερματοφυλακα.![]()
Δοκαρι και.......μεσα.
Σε ελκυουν δε σε ελκυουν,αυτη η λογικη κυριαρχει.
Φυσικα και ειναι πολυ καλος παικτης
και φυσικα εχει περιθωρια βελτιωσης.
Αλλωστε ειναι και...blessed...οπως παραδεχτηκε κι ο ιδιος.
Αν και δεν ειπε ποιος του εδωσε ευλογια
εμεις ομως...ξερουμε.

Φυσικα και ειναι πολυ καλος παικτης
και φυσικα εχει περιθωρια βελτιωσης.
Αλλωστε ειναι και...blessed...οπως παραδεχτηκε κι ο ιδιος.
Αν και δεν ειπε ποιος του εδωσε ευλογια

εμεις ομως...ξερουμε.

Στο run n gun παιχνιδι δεν πιανεται ουτε με λασο..
2 πραγματακια μονο...
1.Στην φαση που διωχνει ο μουλος πανω στην γραμμη.. εκει παιχταρα μου το στελνεις απο την αλλη γωνια..
2. Στην φαση που κανει κουρσα 50 μετρων και σουταρει αδυναμα.. διπλα με μια απλη πασουλα ο κουλουρης βγαινει τετατετ..
Αυτος ειναι ομως ο γκαρυ ... με τα καλα του και στα στραβα του..
Μπορει να χασει το αχαστο.. αλλα να βαλει το σουτ αλα βιερινια ( δοκαρι ) και να το παστελωσει στις αραχνες στο 93..
Φαση σχεδον καρμπον ειχε γινει και στο πρωτο παιχνιδι προς το τελος.. εκει που κανει χαζο τον αμυντικο αλλα αποκρουει με τα ποδια ο ταταρουσανου.
Χθες εκανε χαζο πολλες φορες εναν απο τους καλυτερους αμυντικους της ιΤΑλιας.. τον nenad tomovic.. εχει και αυτο την αξια του.
2 πραγματακια μονο...
1.Στην φαση που διωχνει ο μουλος πανω στην γραμμη.. εκει παιχταρα μου το στελνεις απο την αλλη γωνια..
2. Στην φαση που κανει κουρσα 50 μετρων και σουταρει αδυναμα.. διπλα με μια απλη πασουλα ο κουλουρης βγαινει τετατετ..
Αυτος ειναι ομως ο γκαρυ ... με τα καλα του και στα στραβα του..
Μπορει να χασει το αχαστο.. αλλα να βαλει το σουτ αλα βιερινια ( δοκαρι ) και να το παστελωσει στις αραχνες στο 93..
Φαση σχεδον καρμπον ειχε γινει και στο πρωτο παιχνιδι προς το τελος.. εκει που κανει χαζο τον αμυντικο αλλα αποκρουει με τα ποδια ο ταταρουσανου.
Χθες εκανε χαζο πολλες φορες εναν απο τους καλυτερους αμυντικους της ιΤΑλιας.. τον nenad tomovic.. εχει και αυτο την αξια του.
Αν βλέπαμε κάποιον παίκτη αλλης ομαδας να βάζει το γκολ που εβαλε ο Γκάρυς, όλοι θα αναρωτιώμασταν πως γίνεται να μην βρίσκουμε και μεις τετοιους παίκτες ....