Σε ενα γωνιακο μπαρακι διπλα απο τη γεφυρουλα, δε θυμαμαι ονομα τωρα, εχει μια πολυ ωραια σερβιτορα, στα γουστα σου κοντα, θα σ'αρεσειRoMaN έγραψε:Υπάρχει ένα light ενδεχόμενο για Σίβηρη...

Σε ενα γωνιακο μπαρακι διπλα απο τη γεφυρουλα, δε θυμαμαι ονομα τωρα, εχει μια πολυ ωραια σερβιτορα, στα γουστα σου κοντα, θα σ'αρεσειRoMaN έγραψε:Υπάρχει ένα light ενδεχόμενο για Σίβηρη...
pgetsos έγραψε:Σε ενα γωνιακο μπαρακι διπλα απο τη γεφυρουλα, δε θυμαμαι ονομα τωρα, εχει μια πολυ ωραια σερβιτορα, στα γουστα σου κοντα, θα σ'αρεσειRoMaN έγραψε:Υπάρχει ένα light ενδεχόμενο για Σίβηρη...![]()
RoMaN έγραψε:Υπάρχει ένα light ενδεχόμενο για Σίβηρη...
Μαρεσουν οι αμεσες και ακριβης οδηγίες σουpgetsos έγραψε:Σε ενα γωνιακο μπαρακι διπλα απο τη γεφυρουλα, δε θυμαμαι ονομα τωρα, εχει μια πολυ ωραια σερβιτορα, στα γουστα σου κοντα, θα σ'αρεσειRoMaN έγραψε:Υπάρχει ένα light ενδεχόμενο για Σίβηρη...![]()
Θάλασσες.PaokP έγραψε:Μπορεί κανείς να μου πει τι καλό έχει η Λευκάδα;
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θαλασσες φοβερες να απολαμβανεις ολη μερα...κανε και τη μικρη κρουαζιερα απο το νυδρι αξιζει επισης...φαγητο καλουτσικο αλλα οχι κατι εντυπωσιακο...τουλαχιστον στην περιπτωση μου...PaokP έγραψε:Μπορεί κανείς να μου πει τι καλό έχει η Λευκάδα;
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk