Σε ενα γωνιακο μπαρακι διπλα απο τη γεφυρουλα, δε θυμαμαι ονομα τωρα, εχει μια πολυ ωραια σερβιτορα, στα γουστα σου κοντα, θα σ'αρεσειRoMaN έγραψε:Υπάρχει ένα light ενδεχόμενο για Σίβηρη...
Διακοπές
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
Μπορεί κανείς να μου πει τι καλό έχει η Λευκάδα;
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
pgetsos έγραψε:Σε ενα γωνιακο μπαρακι διπλα απο τη γεφυρουλα, δε θυμαμαι ονομα τωρα, εχει μια πολυ ωραια σερβιτορα, στα γουστα σου κοντα, θα σ'αρεσειRoMaN έγραψε:Υπάρχει ένα light ενδεχόμενο για Σίβηρη...![]()
Στο Άμμος;
RoMaN έγραψε:Υπάρχει ένα light ενδεχόμενο για Σίβηρη...
Αμα πας να πεις
Μαρεσουν οι αμεσες και ακριβης οδηγίες σουpgetsos έγραψε:Σε ενα γωνιακο μπαρακι διπλα απο τη γεφυρουλα, δε θυμαμαι ονομα τωρα, εχει μια πολυ ωραια σερβιτορα, στα γουστα σου κοντα, θα σ'αρεσειRoMaN έγραψε:Υπάρχει ένα light ενδεχόμενο για Σίβηρη...![]()
- Μπαρκαρούτσος
Λογικά το Άμμος λες, που έχει δίπλα το ΠεινΆμμος (δεν σκέφτηκα εγώ το όνομα).. Έχω καθίσει εκεί. Αν πάω θα σε πω..
Φεύγω καρντάσια για Νότιανατολική Κρήτη στα θερινά μου ανάκτορα..... Θα δώ τους υπόλοιπους αγώνες πλάϊ στο κύμα με ρακί και καλή παρέα!!!!!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!!!!
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Θάλασσες.PaokP έγραψε:Μπορεί κανείς να μου πει τι καλό έχει η Λευκάδα;
Δυτικά, έμενα στον Άγιο Νικήτα και πήγαινα στον Μύλο (με καραβάκι) και στο κάθισμα. Δύο αρκετά ίδιες και πολύ ωραίες θάλασσες. Πιο νότια υπάρχουν άλλες δύο πάλι ίδιες, άγριας ομορφιάς όμως, οι Εγκρεμνοί και το Πόρτο Κατσίκι.
Υπάρχει επίσης ένας μίνι καταρράκτης, όμορφα χωριά στο κέντρο που είναι το βουνό και καλές θάλασσες (και πιο εμπορικές) στα ανατολικά.
Επιπλέον η Λευκάδα δεν χρειάζεται πλοίο.
θαλασσες φοβερες να απολαμβανεις ολη μερα...κανε και τη μικρη κρουαζιερα απο το νυδρι αξιζει επισης...φαγητο καλουτσικο αλλα οχι κατι εντυπωσιακο...τουλαχιστον στην περιπτωση μου...PaokP έγραψε:Μπορεί κανείς να μου πει τι καλό έχει η Λευκάδα;
και εγω στον αγιο νικητα εμενα το καλυτερο κατα τη γνωμη μου μερος :ugeek:
- ΑποστόληςΑ
Εγώ δύο συνεχόμενες χρονιές 2001 και 2002. Από το 2003 και μετά μόνο Τήνος
- buffalobill4
Λοιπον μαγκες δωστε μου τα φωτα σας.
Εχω κλεισει εισητηρια απο λονδινο για θεσνικη με ετζιαν. Η πτηση φευγει απο χηθροου 10 το βραδυ και στις 4 το πρωι ειναι Αθήνα. Απο εκει ξαναφευγει 6:40 και φτανω θεσνικη 7 και.
Αφοτου θα εκανα στοποβερ στην αθηνα αποφασισα να κλεισω διακοπες επιτοπου σε νησια οποτε να μην τραβιεμαι θεσνικη κ ξανακατεβαινω.
Πηρα ενα τηλ την ετζιαν για ασχετο θεμα και ρωτησα κ αν μπορω να μην παρω την πτηση αθηνα θεσνικη. Μου ειπε το αληστου μνημης "πρεπει να κανουμε ακυρωση σε ολα τα εισητηρια να παρετε πισω 18 ευρω απο τα 200 που εδωσα και να κλεισετε νεο εισιτήριο χηθροου αθηνα 232 ευρω". Της ειπα καλο καλοκαιρι κ το κλεισα.
Απο το αεροπλανο στην αθηνα θα βγουμε. Δεν ειναι δυνατόν να μας κρατησουν μεσα 2μιση ωρες. Εγω θα φυγω. Το μονο 0πρόβλημα ειναι οτι πεταω για γυρισμο ξανα με την ετζιαν απο θεσνικη. Δεν θα εχω βαλιτσα μονο χειραποσκευη.
Το εισητηριο χηθροου θεσνικη (μεσω αθηνας) ηταν πιο φτηνο απο το χηθροου αθηνα για καποιο λογο αν αυτο λεει κατι.
Το οτι θα κατεβω ειναι δεδομενο. Το αν υπαρχει καποιο πεναλτι δεν γνωριζω. Ξερει καποιος?
Εχω κλεισει εισητηρια απο λονδινο για θεσνικη με ετζιαν. Η πτηση φευγει απο χηθροου 10 το βραδυ και στις 4 το πρωι ειναι Αθήνα. Απο εκει ξαναφευγει 6:40 και φτανω θεσνικη 7 και.
Αφοτου θα εκανα στοποβερ στην αθηνα αποφασισα να κλεισω διακοπες επιτοπου σε νησια οποτε να μην τραβιεμαι θεσνικη κ ξανακατεβαινω.
Πηρα ενα τηλ την ετζιαν για ασχετο θεμα και ρωτησα κ αν μπορω να μην παρω την πτηση αθηνα θεσνικη. Μου ειπε το αληστου μνημης "πρεπει να κανουμε ακυρωση σε ολα τα εισητηρια να παρετε πισω 18 ευρω απο τα 200 που εδωσα και να κλεισετε νεο εισιτήριο χηθροου αθηνα 232 ευρω". Της ειπα καλο καλοκαιρι κ το κλεισα.
Απο το αεροπλανο στην αθηνα θα βγουμε. Δεν ειναι δυνατόν να μας κρατησουν μεσα 2μιση ωρες. Εγω θα φυγω. Το μονο 0πρόβλημα ειναι οτι πεταω για γυρισμο ξανα με την ετζιαν απο θεσνικη. Δεν θα εχω βαλιτσα μονο χειραποσκευη.
Το εισητηριο χηθροου θεσνικη (μεσω αθηνας) ηταν πιο φτηνο απο το χηθροου αθηνα για καποιο λογο αν αυτο λεει κατι.
Το οτι θα κατεβω ειναι δεδομενο. Το αν υπαρχει καποιο πεναλτι δεν γνωριζω. Ξερει καποιος?
Εννοείς στο να μην πάρεις τη δεύτερη πτήση; Όχι, πολλοί το κάνουν επίτηδες έτσι για πιο φτηνά
Πωωωωωω ρε Μπίλη, "Τόλμη και Γοητεία" έγινε η φάση!
Δεν νομίζω να υπάρχει ποινή, ωστόσο αν έκλεισες επιστροφή με τον ίδιο τρόπο, ίσως να πρέπει να πετάξεις από Θεσσαλονίκη.
Δεν νομίζω να υπάρχει ποινή, ωστόσο αν έκλεισες επιστροφή με τον ίδιο τρόπο, ίσως να πρέπει να πετάξεις από Θεσσαλονίκη.