Razvan Lucescu V

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από gika »

Το θέμα δεν είναι να γίνει του Ιβαν, του Ραζβαν ή του οπαδού που διψάει για αίμα. Το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ να τερματίζει όσο πιο ψηλά γίνεται. Πιστεύεις αλήθεια giapas ότι αν φύγει στο τέλος της χρονιάς θα τερματίσουμε ψηλότερα από ότι αν μείνει; Πιστεύεις ότι θα στηθεί καλύτερα η ομάδα το καλοκαίρι χωρίς αυτόν από ότι με αυτόν;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

figurehead4 έγραψε:
giapas έγραψε: Και χωρίς να κάνω "κριτική" με ειρωνείες στο προπονητή στις στραβές όπως κάνουν τώρα διάφοροι που απλά δείχνουν το χαρακτήρα τους.
Πολύ βαρύ αυτό που λες φίλε. Υπάρχει απλώς και μια απέναντι οπτική. Οτι αυτός που έδειξε φετος το χαρακτήρα του δεν είναι ένας κακομοίρης οπαδός σε ένα φόρουμ η σε ένα ράδιο που βγάζει τον πόνο του, αλλά ένας προπονητής που βάζει το Εγώ του πάντα πάνω από την ομάδα που αγαπάει σαν τρελός αυτός που κράζεις. Που δουλεύει ψιλό γαζί χιλιάδες οπαδών που τον αποθεωνουν.

Το κακό είναι ότι πολλοί ΠΑΟΚτσηδες βλέπουν εύκολα τα κουσούρια του συνοπαδου τους, αλλά ποτέ τα κουσούρια κάποιων περαστικών που για μια αποζημίωση κάνουν το παν για να τους διώξουν ακόμη και εις βάρος μιας ομάδας. Υπάρχουν και τέτοιοι ομως

Εδώ γράφτηκε τι κάναμε στον Σάντος που την πρώτη χρονιά θα μας έριχνε και έπρεπε να το αποδεχτούμε, αυτού ντε που έφυγε τρέχοντας μόλις το ρευστό του λαού άρχισε να στερεύει. Όμως αυτός δεν μπορούσε αν δεν είχε σολωμούς και τσιπούρες. Ήταν σεφ περιοπης και ο ΠΑΟΚ μικρός για τις κουτάλες του. Βρε τι τράβηξε κι αυτός από τους κακούς ΠΑΟΚτσηδες.

Εγώ φίλε δεν μπορώ να τα δω όπως εσύ και δεν θέλω να τα βλέπω έτσι. Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ το τι θα ήταν καλό για τον Λουτσέσκου και πότε ήταν το ιδανικό γι αυτόν να φύγει. Με νοιάζει ποτέ είναι το ιδανικό για τον ΠΑΟΚ να φύγει. Όπως και να φύγει. Δεν είναι καλοί μονο οι εκατομμυριουχοι επαγγελματίες με τους φουσκωμένος εγωισμούς, μαζί με τους λογαριασμούς. Οι περαστικοί προπονητές αλλά και οι παίχτες που η τσέπη και ο χρόνος συμμετοχής τους είναι το μόνο που μετράει μέσα τους. Κι ας φιλάνε φανέλες. Άπειρα τα παραδειγματα
Πολύ εύστοχος
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πιστεύω ξεκάθαρα ότι οι ιδέες του προπονητή με το πως πρέπει να τρέχει το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας είναι σε απόλυτη σύγκρουση με τις αντίστοιχες ιδέες των νεώτερων μέλων της οικογένειας που παίρνουν μεγάλο κομμάτι των αποφάσεων.

Από τη στιγμή που μετά το περσινό πρωτάθλημα ο προπονητής δε μπόρεσε να εξασφαλίσει λευκή επιταγή ( έστω μικρής αξίας) να στήσει μια ομάδα όπως ακριβώς τη θέλει , αυτό το ζευγάρωμα δε θα αποδώσει ποτέ. Μόνο από τύχη και απο αυτοκτονίες άλλων θα έχουμε επιτυχίες.

Ίσως με έναν άλλο προπονητή που θα έχει καλυτερη χημεία με τους γιους , να έχουμε καλύτερες πιθανότητες. Να τα πάνε καλύτερα, να είναι κι αυτος πιο ευέλικτος , να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην επιτυχία από άλλο δρόμο.

Το πρόβλημά μας δεν είναι ότι φέτος η ομάδα δε πάει καλά.
Το πρόβλημά μας είναι ότι αποδείχθηκε ότι η περσινή επιτυχία ήταν συγκυριακή κι όχι προϊόν καλής λειτουργίας του αγωνιστικού ( σε επίπεδο σχεδιασμού). Το πρόβλημα είναι ότι παρά το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ως λειτουργία, ως μέγεθος , ως οργάνωση δεν είναι ούτε ένα εκατοστό καλύτερος απο πέρυσι.
Το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξοδέψει μια πολύ καλή φουρνιά νέων παικτών ( Γιαννούλη, Λύρατζη, ΤΖολη, Τσιγγάρα, Κουλιε, Ντελια, Κουτσια, Τζιμα) χωρίς να μπορέσει να εδραιωθεί ως αυτό που ευαγγελίζεται ότι πρέπει να είναι.
Το πρόβλημα είναι πως όταν τελειώνουν οι νέοι , που είναι σαν επιταγές που εξοφλείς, τους αντικαθιστάς όχι με σχέδιο για να βρεις τους επόμενους αλλά με τη λογική του ότι κάτσει. Ο άνθρωπος που αποφάσισε ότι τα χρήματα της αντικατάστασης του Κουλιε πρέπει να πάνε σε παλαίμαχους και ανεπιθύμητους στις πρώην ομάδες τους, είναι για κρέμασμα. Το ίδιο θα γίνει και με το Ντελια.

Επομένως να το πιούμε το πικρό ποτήρι να τελειώνουμε.
Γιατί καμία επιτυχία, στα μάτια μου πλέον , δε θα κρύψει τα προβλήματα κάτω απο το χαλί. Κι αυτό , για εμένα τουλάχιστον , έχει καταστήσει την οποιαδήποτε επιτυχία έρθει από εδώ κι πέρα ως απλή ασπιρίνη .
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

figurehead4 έγραψε:
Εδώ γράφτηκε τι κάναμε στον Σάντος που την πρώτη χρονιά θα μας έριχνε και έπρεπε να το αποδεχτούμε, αυτού ντε που έφυγε τρέχοντας μόλις το ρευστό του λαού άρχισε να στερεύει. Όμως αυτός δεν μπορούσε αν δεν είχε σολωμούς και τσιπούρες. Ήταν σεφ περιοπης και ο ΠΑΟΚ μικρός για τις κουτάλες του. Βρε τι τράβηξε κι αυτός από τους κακούς ΠΑΟΚτσηδες.
Δεν θα σε έριχνε ο Σάντος. Θα σε έριχναν οι Κνολ, Μπαλάφας, Ηλιάδης, Σάλμον και το κακό συναπάντημα.
Αυτοί θα σε έριχναν και μάλιστα θα το έκαναν γιατί εντελώς αντικειμενικά δεν άξιζαν να βρίσκονται παραπάνω από τη 10η θέση αυτού του πρωταθλήματος. Η μετέπειτα πορεία τους το επιβεβαιώνει απόλυτα αυτό.
Και ναι, ο ΠΑΟΚ του Κνολ και του Σάλμον, ήταν μικρός για τις κουτάλες του οποιουδήποτε Σάντος. Τι να κάνουμε; Να πούμε πως εκείνη η ομάδα έπρεπε να χτυπήσει Ευρώπη και ο κακός Σάντος την έβγαλε 10η;

Αυτό είναι ακριβώς το σημείο που ορισμένοι δεν αντιλαμβάνονται και στον φετινό ΠΑΟΚ. Επειδή το αφεντικό ψήνεται να δίνει καμιά 10 εκατομμύρια το χρόνο σε Σαμάττα, Μπράντον, Μουργκ, Μπακαγιόκο, Γκόμεζ, Οζντόεφ, Σβαμπ, Λόβρεν, Κόλεϊ, Τσάλοφ κλπ, δεν σημαίνει πως αυτοί οι παίκτες είναι ιδανικοί για να πάρουν το πρωτάθλημα, ούτε πως είναι καλύτεροι του ΠΟΚ.
Βέβαια όποτε τα γράφουμε αυτά, είμαστε Λουτσεσκικοί. Λες και ο Σαμάττα πριν έρθει έσκιζε κάθε χρόνο τα δίχτυα, ο Μπακαγιόκο έκανε παπάδες και ο Μουργκ έπαιζε εθνική Αυστρίας.
Λες και ο Οζντόεφ και ο Σβαμπ θα χωρούσαν σήμερα σε οποιοδήποτε κέντρο του ΠΟΚ, λες και ο Λόβρεν δεν είναι ένα βήμα πριν τη σύνταξη κλπ κλπ.

Εμ δεν είναι έτσι..

Τις μοναδικές χρονιές που αντικειμενικά είχες ρόστερ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ, είτε το πήρε, είτε του το πήραν.
Κατάφερε και μια χρονιά με αντικειμενικά ανταγωνιστικά ρόστερ των άλλων, να τους το πάρει και τότε.
Μην περιμένετε να συμβαίνει αυτό κάθε χρόνο. Δεν θα συμβεί.
renegade

Πώς μπορούν τα χρήματα του κάθε κουλιερακη να μην πανε σε 30αριδες που δεν θέλουν οι ομάδες που βρίσκονται ένα σκαλί πάνω από εμάς,όταν ο προπονητής δεν είναι διατεθειμένος και δεν θέλει τον επόμενο 20χρονο που μπορεί να βγει κουλιερακης?
Εκεί είναι και το όλο πρόβλημα στην οποία λειτουργια της ΠΑΕ και του αγωνιστικού.
Όταν έχεις έναν προπονητή ο οποίος βρέξει χιονίσει προτιμάει τον Χ μουργκ από τον Χ σορετιρε , δημιουργείται αυτό το τεράστιο πρόβλημα που οδηγεί σε αδιέξοδο.
Αυτό είναι εμένα και το μεγαλύτερο μου θέμα με τον λουτσέσκου.
Τον λουτσέσκου δεν τον ενδιαφέρει το αύριο του συλλόγου,αυτός αύριο θα φύγει και εξαιτίας του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να βάζει πάνω από ένα εκατομμύριο τον χρόνο στην τσέπη. Ο ΠΑΟΚ όμως θα πρέπει να είναι βιώσιμος και να εγκαθιδρύσει ένα όνομα στην αγορά όσον αφορά τους παίκτες από την ακαδημία του ( πρωτίστως)ή άλλους νεαρούς.
Είναι διατεθειμένος ο λουτσέσκου να παίζει του χρόνου με βασικό τον σορετιρε και τον Ουρταδο και να μην λέει ότι έτσι δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό?
Την απάντηση πιστεύω την γνωρίζουμε όλοι μας
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Όχι φίλε Blackgr4. Η ομάδα εκείνη δεν ήταν για να πέσει. Καμία ομάδα του ΠΑΟΚ δεν ήταν ποτε για να πέσει. Καλά εκανε και ζήτησε καλύτερους παίχτες, αλλά αφού τίναξε την μπάνκα στον αέρα έγινε Λούης μετα που στέρεψε το χρήμα. Ως επαγγελματίας εκανε ορθά για το όνομα του. Όμως να λέμε γιατί έτρωγε κράξιμο που κινδυνευσαμε ή μετά που αποκλείστηκε από την Ευρώπη χωρίς σουτ στην αντίπαλη εστια, ή ότι είμαστε αχάριστοι πάει πολύ.
Η τσέπη μου και το τι στερησα από την οικογένεια μου το ξέρει για να τον λένε δάσκαλο με Κοντρέρας, Γκαρσία, Μουσλιμοβιτς, Κονσεϊσαο και σια. Αυτός δάσκαλος κι εμείς αχάριστοι.

Έτσι και τώρα. Αχάριστος ο ΠΑΟΚτσης που αντιδρά στα συνεχή ξεφτιλικια και θύμα ο κάνω ότι να ναι για να δείξω πως Εγώ έχω δίκιο, πως Εγώ ξέρω, πως Εγώ έκανα το θαύμα με τους λίγους που έμπλεξα.

@giapas
Σε καταλαβαίνω. Το πάμε από άλλη οδό, αλλά στον ίδιο προορισμο κατευθυνομαστε. Μου αρκεί που βαση σου είναι το καλό της ομάδας. Τίποτε άλλο δεν έχει σημασια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Τρί 03 Δεκ 2024, 00:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εσύ δηλαδή renegade πιστεύεις ότι με Ουρτάδο και Σορετίρε βασικούς, άρα χειρότερους ή οριακά ισάξιους τους για δεύτερους, μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα κόντρα σε αυτούς τους αντιπάλους;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Υπάρχουν θέματα που έπρεπε/πρέπει να πατήσει πόδι η ιδιοκτησία και σε άλλα να πάει πάσο.

Το θέμα του Κουλιεράκη είναι σαφέστατα , πέραν κάθε αμφιβολίας, κάτι που έπρεπε να πατήσει πόδι η ιδιοκτησία. Έχεις τον Κετζιορα, έχεις το Μιχαηλίδη , ακόμα και να σου φέρω τον Κολει , ο 4ος αμυντικός θα είναι κάποιος που προορίζεται για επόμενος Κουλιεράκης. Νέος μέσα απο την ομάδα ή με μεταγραφή. Αλλά το πολύ 20-21 ετών. Take it or leave it Λουτσε. Δε με πειράζει ο Κολει , αλλά ο συνδυασμός Κολει - Λοβρεν δε δείχνει μακρόπνοο σχεδιασμό κι αυτό είναι ευθύνη αυτού που πληρώνει.

Το θέμα στα χαφ όμως, η διοίκηση έπρεπε να πάει πάσο. Αν αντί για το Μειτε έφερνε κάποιον νέο κι εξελίξιμο , θα έδινα άδικο στο προπονητή. Αφού όμως έφερε έναν παλαίμαχο απλά με το όνειρο αυτός να ζωντανέψει , τότε είναι 100% λάθος της διοίκησης. Αφού εκφράστηκε τόσο έντονα υπερ του ο Λουτσος , έπρεπε να έρθει ο παίκτης ότι και να σημαινε αυτό. Κι αν δε κατάφερες να του κάνεις το χατήρι να σκιστείς για να φέρεις κάτι καλό. Αντι αυτού έπαιξες στα ζάρια τη ραχοκοκαλιά της ομάδας.

Ακόμα και στην επίθεση , για μένα είναι λάθος της διοίκησης. Δεν έχει καμία λογική, (κατά τα φαινόμενα) να επιβάλλεις Τσάλοφ και στη συνέχεια για να έχεις ήσυχο τον κοουτς να του φέρνεις και Τισσουνταλι. Δίνεις πολλά λεφτά σε μια θέση και αναγκάζεσαι να έχεις έναν από τους 2 στο πάγκο . Συν ότι βγάζεις τον Μπράντον από την εξίσωση γνωρίζοντας ότι είναι συμπάθεια του προπονητή.
Ή έπρεπε να φέρεις Τσάλοφ και να πεις τέρμα , αυτόν έχουμε με Μπραντον και τελειώνει η κουβέντα εδώ.
Ή να του έδινες το μπατζετ να φέρει όποιον θέλει ο Λουτσος.
Και στις 2 περιπτώσεις ο Τζιμας έπρεπε να είναι ο 3ος. Κι αυτό δεν ήταν εφικτό , ο Σαμάτα μια χαρά θα ήταν 3ος.
Αυτή τη στιγμή έκανες εγκλήματα, εξασφαλίζοντας ένα μεγάλο συμβολαιο στο πάγκο, παραγκωνίζοντας το Μπραντοον αναγκαστικά και σου ξέμεινε κι ο Σαματα. Έχεις 4 επιθετικούς στο ροστερ και στη πράξη είσαι χωρίς επίθεση είτε γιατί έφερες μετριότητες , είτε γιατί είναι απίθανο να βρεις χώρο/χρόνο να τους εντάξεις στην ομάδα έγκαιρα πριν κάψεις τη ψυχολογία τους.

Αυτό το ιδιότυπο powergame , μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Κι αυτό φαίνεται , είναι ξεκάθαρο.
Όπως ξεκάθαρο είναι πως δε θα λήξει αν δεν απομακρυνθεί ο προπονητής από την ομάδα και να έρθει κάποιος που είτε ως προσωπικότητα θα τα βρίσκει πιο εύκολα με το Γιώργη , είτε θα είναι ένας δουλευταρας yesmen και θα χρεωθεί ο Γιώργης 100% το σχεδιασμό.

Ο Γιώργης μόνος του θα έστηνε καλύτερη ομάδα. Ο Λουτσος μόνος του θα έστηνε καλύτερη ομάδα. Οι 2 τους, έστησαν αυτό που βλέπουμε τώρα. Μόνο κατά τύχη θα στήσουν κάτι καλύτερο.

Ας το καταλάβει ο Ιβαν να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.

ΥΓ : και ναι , ο Σοτετίρε από τη στιγμή που η ομάδα έκρινε ότι πρέπει να τον φέρει με ένα διόλου ευκαταφρόνητο συμβόλαιο έπρεπε να έχει εγγυημένη συμμετοχή. 100% ευθύνη της διοίκησης όμως είναι αυτό. Ή μη τον φέρεις καθόλου ή αν τον φέρεις εξασφάλισε ότι θα γίνουν τα πάντα ώστε να εξαντληθούν οι πιθανότητες να πιάσει ως κίνηση. Στα ίσα και καθαρά, είναι επένδυση της ομάδας και πρέπει να παίζει. Αν δε σου αρέσει Λουτσε , σπίτι σου. Προφανώς όμως και δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Και για τον Γκομεζ ισχύει το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

giapas έγραψε:Πιστεύω ξεκάθαρα ότι οι ιδέες του προπονητή με το πως πρέπει να τρέχει το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας είναι σε απόλυτη σύγκρουση με τις αντίστοιχες ιδέες των νεώτερων μέλων της οικογένειας που παίρνουν μεγάλο κομμάτι των αποφάσεων.

Από τη στιγμή που μετά το περσινό πρωτάθλημα ο προπονητής δε μπόρεσε να εξασφαλίσει λευκή επιταγή ( έστω μικρής αξίας) να στήσει μια ομάδα όπως ακριβώς τη θέλει , αυτό το ζευγάρωμα δε θα αποδώσει ποτέ. Μόνο από τύχη και απο αυτοκτονίες άλλων θα έχουμε επιτυχίες.

Ίσως με έναν άλλο προπονητή που θα έχει καλυτερη χημεία με τους γιους , να έχουμε καλύτερες πιθανότητες. Να τα πάνε καλύτερα, να είναι κι αυτος πιο ευέλικτος , να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην επιτυχία από άλλο δρόμο.

Το πρόβλημά μας είναι ότι αποδείχθηκε ότι η περσινή επιτυχία ήταν συγκυριακή κι όχι προϊόν καλής λειτουργίας του αγωνιστικού ( σε επίπεδο σχεδιασμού). Το πρόβλημα είναι ότι παρά το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ως λειτουργία, ως μέγεθος , ως οργάνωση δεν είναι ούτε ένα εκατοστό καλύτερος απο πέρυσι.
Το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξοδέψει μια πολύ καλή φουρνιά νέων παικτών ( Γιαννούλη, Λύρατζη, ΤΖολη, Τσιγγάρα, Κουλιε, Ντελια, Κουτσια, Τζιμα) χωρίς να μπορέσει να εδραιωθεί ως αυτό που ευαγγελίζεται ότι πρέπει να είναι.
Το πρόβλημα είναι πως όταν τελειώνουν οι νέοι , που είναι σαν επιταγές που εξοφλείς, τους αντικαθιστάς όχι με σχέδιο για να βρεις τους επόμενους αλλά με τη λογική του ότι κάτσει. Ο άνθρωπος που αποφάσισε ότι τα χρήματα της αντικατάστασης του Κουλιε πρέπει να πάνε σε παλαίμαχους και ανεπιθύμητους στις πρώην ομάδες τους, είναι για κρέμασμα. Το ίδιο θα γίνει και με το Ντελια.

Γιατί καμία επιτυχία, στα μάτια μου πλέον , δε θα κρύψει τα προβλήματα κάτω απο το χαλί. Κι αυτό , για εμένα τουλάχιστον , έχει καταστήσει την οποιαδήποτε επιτυχία έρθει από εδώ κι πέρα ως απλή ασπιρίνη .
renegade έγραψε:Πώς μπορούν τα χρήματα του κάθε κουλιερακη να μην πανε σε 30αριδες που δεν θέλουν οι ομάδες που βρίσκονται ένα σκαλί πάνω από εμάς,όταν ο προπονητής δεν είναι διατεθειμένος και δεν θέλει τον επόμενο 20χρονο που μπορεί να βγει κουλιερακης?
Εκεί είναι και το όλο πρόβλημα στην οποία λειτουργια της ΠΑΕ και του αγωνιστικού.
Όταν έχεις έναν προπονητή ο οποίος βρέξει χιονίσει προτιμάει τον Χ μουργκ από τον Χ σορετιρε , δημιουργείται αυτό το τεράστιο πρόβλημα που οδηγεί σε αδιέξοδο.
Τον λουτσέσκου δεν τον ενδιαφέρει το αύριο του συλλόγου,αυτός αύριο θα φύγει και εξαιτίας του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να βάζει πάνω από ένα εκατομμύριο τον χρόνο στην τσέπη. Ο ΠΑΟΚ όμως θα πρέπει να είναι βιώσιμος και να εγκαθιδρύσει ένα όνομα στην αγορά όσον αφορά τους παίκτες από την ακαδημία του ( πρωτίστως)ή άλλους νεαρούς.
Είναι διατεθειμένος ο λουτσέσκου να παίζει του χρόνου με βασικό τον σορετιρε και τον Ουρταδο και να μην λέει ότι έτσι δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό?
Τι ωραια που τα λετε και οι δυο...
Δηλαδη ηθελε ο Γιωργης και μπορουσε να φερει προτζεκτ στην θεση του χαφ και του αμυντικου και δεν το εκανε εξαιτίας του Λουτσεσκου ε? Υπηρχαν δηλαδη προτζεκτ χωρις ομαδα διαθεσιμα? Γιατι τα σοβαρα προτζεκτ θελουν και χρημα για να αποκτηθουν... Και ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη χρημα ριχνει επιλεκτικα απο λιγο. Οταν λοιπον εριξαν ολο το μπατζετ στην αποκτηση Τσαλωφ Τισσουνταλι, αναποφευκτα πηγαν σε ελευθερους μεγαλους για να καλυψουν τις τρυπες του ροστερ. Οταν ξανα ριξει πραγματικα χρημα ο Ιβαν τοτε θα δουμε αν θα ερθουν μονο 30 πλας ή και προτζεκτ. Μεχρι τοτε τα μονα προτζεκτ θα ειναι ειτε τυπου Σορετιρε,δλδ 1 στους 100 π εκατσε να μενει ελευθερος ειτε τυπου Γκομεζ, δηλαδη χαμηλης (ακομη) ποιοτητας ωστε να μπορεις να τον παρεις με ενα μυριο. Τα πρότζεκτ τα σοβαρα θελουν χρημα και μας το δειχνουν αυτο οι ομαδες π το κανουν σοβαρα και οργανωμενα τυπου Μπριζ. Μεχρι τοτε θα μας φταιει ο Λουτσεσκου (ο οποιος φυσικα και δεν θελει προτζεκτ, αλλα βολευει να υπαρχει για να τρωει το αναθεμα).
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

figurehead4 έγραψε:Όχι φίλε. Η ομάδα εκείνη δεν ήταν για να πέσει. Καμία ομάδα του ΠΑΟΚ δεν ήταν ποτε για να πέσει. Καλά εκανε και ζήτησε καλύτερους παίχτες, αλλά αφού τίναξε την μπάνκα δύο αέρα έγινε Λούης μέρα που στέρεψε το χρήμα. Ως επαγγελματίας εκανε ορθά για το όνομα του. Όμως να λέμε γιατί έτρωγε κράξιμο που κινδυνευσαμε ή μετά που αποκλείστηκε από την Ευρώπη χωρίς σουτ στην αντίπαλη εστια, ή ότι είμαστε αχάριστοι πάει πολύ.
Η τσέπη μου και το τι στερησα από την οικογένεια μου το ξέρει για να τον λένε δάσκαλο με Κοντρέρας, Γκαρσία, Μουσλιμοβιτς, Κονσεϊσαο και σια. Αυτός δάσκαλος κι εμείς αχάριστοι.

Έτσι και τώρα. Αχάριστος ο ΠΑΟΚτσης που αντιδρά στα συνεχή ξεφτιλικια και θύμα ο κάνω ότι να ναι για να δείξω πως Εγώ έχω δίκιο, πως Εγώ ξέρω, πως Εγώ έκανα το θαύμα με τους λίγους που έμπλεξα.
Ποιος χαρακτήρισε αχάριστο τον ΠΑΟΚτσή που αντιδρά στις στραβές; Τι αόριστα συμπεράσματα είναι αυτά;
Μια χαρά κάνει ο ΠΑΟΚτσής που αντιδρά στις στραβές. Σιγά μην κάθεται σαν το βόδι να βαράει παλαμάκια.
Ποια είναι όμως η αντίδραση; Το πάρε μπούλο άμπαλε Ρουμάνε κλεφτοκοτά που δεν βάζεις τον Θυμιάνη να ισοπεδώσει τους Τσικίνιο, Πινέδα, Αράο; Είναι αυτή νορμάλ αντίδραση;
Ή μήπως το αυθαίρετο συμπέρασμα πως αν έμενε ο Τζίμας θα έβαζε 57 γκολ και θα έβγαζε 36 ασίστ, αλλά ο κακός ο κλεφτοκοτάς Ρουμάνος προτίμησε τον Σαμάττα;

Ο ΠΑΟΚτσής και ο οπαδός κάθε ομάδας, το πρώτο πράγμα που θέλει (και θα πρεπε) είναι η ομάδα του να πηγαίνει όλο και καλύτερα. Τελειώσαμε.

Η αντίδραση είναι απόλυτα λογική, αλλά δεν γίνεται και να ξεφεύγει από συγκεκριμένα όρια και σίγουρα είναι απαράδεκτο να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας λες και αντικειμενικά θα έπρεπε να είμαστε σήμερα στο +20 από τον δεύτερο.

Η ομάδα του Σάντος δεν άξιζε να πέσει και δεν έπεσε. Όχι όμως επειδή μαζευόμασταν εμείς έξω από το γήπεδο και φωνάζαμε είμαι ΠΑΟΚ δεν πάει άλλο διώξε πια τον Πορτογάλο.
Τερμάτισε όπου τερμάτισε, γιατί εκεί άξιζε να τερματίσει. Σιγά μην άξιζε να σηκώσει κούπα ο Κνολ και ο Σάλμον.

ΥΓ Από την Ευρώπη αποκλείστηκε γιατί ο Φωτάκης μέσα στο Χέρενφεν, από τα 5 μέτρα, σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα. Μπροστά μου έγινε.
Τέλος πίστεψε με, δεν είσαι ο μόνος που έσταξε ότι μπορούσε για να φέρει ο ΠΑΟΚ σοβαρούς παίκτες.
Ορισμένοι το κάναμε και αρκετά νωρίτερα για να μείνουν παίκτες και να μην έχουμε προσφυγές.
Ειδικά όμως όσοι νιώθαμε, δεν καβαλήσαμε ποτέ το καλάμι και όσο και αν αισθανόμασταν πρωταθλητές εκτός γηπέδου, είχαμε λίγο μυαλό για να καταλάβουμε τι αξίζαμε εντός γηπέδου.

ΥΓ Κάτι πήρε το μάτι μου για 20χρονους που ο κλεφτοκοτάς άμπαλος Ρουμάνος δεν τους θέλει.
Δεν έχετε ιδέα. Καμία όμως. Μακάρι κάποια στιγμή να μιλήσει ο Κουλιεράκης για το ποιος τον κράτησε στην ομάδα και ποιοι ήθελαν να φύγει δανεικός. Μακάρι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Blackgr4 έγραψε:ΥΓ Από την Ευρώπη αποκλείστηκε γιατί ο Φωτάκης μέσα στο Χέρενφεν, από τα 5 μέτρα, σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα. Μπροστά μου έγινε.
Λεπτομέρειες που ελάχιστοι θυμούνται, αλλά κάνουν τη διαφορά.
Δεν περάσαμε τη Malmo επειδή ο Camara αντί να διώξει πλάγια, έδιωξε ευθεία και γκέλαρε η μπάλα και μπήκε γκολ.

Πριν έναν μήνα διαβάσαμε εδώ υπαινιγμό για την αποζημίωση... Μερικοί αρνούνται να δουν τα πράγματα διαφορετικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Blackgr4 έγραψε:...
ΥΓ Κάτι πήρε το μάτι μου για 20χρονους που ο κλεφτοκοτάς άμπαλος Ρουμάνος δεν τους θέλει.
Δεν έχετε ιδέα. Καμία όμως. Μακάρι κάποια στιγμή να μιλήσει ο Κουλιεράκης για το ποιος τον κράτησε στην ομάδα και ποιοι ήθελαν να φύγει δανεικός. Μακάρι.
Με πολύ καλή προδιάθεση θα σου πω ότι δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις.
Θέλω πολύ να μάθω αυτό που ξέρεις/νομίζεις/άκουσες και δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να το γράψεις. Δεν είναι δικαστήριο να ζητηθουν αποδείξεις.
Kxenewmenos4

Δημοσίευση από Kxenewmenos4 »

Θλιψη με εχει πιασει ρε παιδια με αυτα που γραφετε. Ηξερα πως τα πραγματα δεν λειτουργουσαν ορθολογικα μεσα στην παε και οτι ο λουτσε ειναι ο μονος που τα κραταει in place αλλα οχι και ετσι. Ξενερωνεις και θλιβεσαι γιατι,πιθανοτατα, τιποτα δε θα αλλαξει και απλα θα συνεχιστει ενας φαυλος κυκλος, οπως αλλωστε συνεχιζεται 12 χρονια τωρα. Τις σερρες να κερδισω
renegade

Gospi έγραψε:
giapas έγραψε:Πιστεύω ξεκάθαρα ότι οι ιδέες του προπονητή με το πως πρέπει να τρέχει το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας είναι σε απόλυτη σύγκρουση με τις αντίστοιχες ιδέες των νεώτερων μέλων της οικογένειας που παίρνουν μεγάλο κομμάτι των αποφάσεων.

renegade έγραψε:Πώς μπορούν τα χρήματα του κάθε κουλιερακη να μην πανε σε 30αριδες που δεν θέλουν οι ομάδες που βρίσκονται ένα σκαλί πάνω από εμάς,όταν ο προπονητής δεν είναι διατεθειμένος και δεν θέλει τον επόμενο 20χρονο που μπορεί να βγει κουλιερακης?
Τι ωραια που τα λετε και οι δυο...
Δηλαδη ηθελε ο Γιωργης και μπορουσε να φερει προτζεκτ στην θεση του χαφ και του αμυντικου και δεν το εκανε εξαιτίας του Λουτσεσκου ε? Υπηρχαν δηλαδη προτζεκτ χωρις ομαδα διαθεσιμα? Γιατι τα σοβαρα προτζεκτ θελουν και χρημα για να αποκτηθουν... Και ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη χρημα ριχνει επιλεκτικα απο λιγο. Οταν λοιπον εριξαν ολο το μπατζετ στην αποκτηση Τσαλωφ Τισσουνταλι, αναποφευκτα πηγαν σε ελευθερους μεγαλους για να καλυψουν τις τρυπες του ροστερ. Οταν ξανα ριξει πραγματικα χρημα ο Ιβαν τοτε θα δουμε αν θα ερθουν μονο 30 πλας ή και προτζεκτ. Μεχρι τοτε τα μονα προτζεκτ θα ειναι ειτε τυπου Σορετιρε,δλδ 1 στους 100 π εκατσε να μενει ελευθερος ειτε τυπου Γκομεζ, δηλαδη χαμηλης (ακομη) ποιοτητας ωστε να μπορεις να τον παρεις με ενα μυριο. Τα πρότζεκτ τα σοβαρα θελουν χρημα και μας το δειχνουν αυτο οι ομαδες π το κανουν σοβαρα και οργανωμενα τυπου Μπριζ. Μεχρι τοτε θα μας φταιει ο Λουτσεσκου (ο οποιος φυσικα και δεν θελει προτζεκτ, αλλα βολευει να υπαρχει για να τρωει το αναθεμα).
Γιατί ο Βόσνιος δεν ήταν πρότζεκτ που ήταν με το ένα πόδι να έρθει?
Ποιοι είναι για σένα πρότζεκτ?
Όσο για το αν βάζει χρήματα ο Σαββίδης...οι ισολογισμοί διαθέσιμοι είναι για τον καθένα να δει πόσα βάζει και πόσα έχει βάλει
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

giapas έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:...
Με πολύ καλή προδιάθεση θα σου πω ότι δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις.
Θέλω πολύ να μάθω αυτό που ξέρεις/νομίζεις/άκουσες και δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να το γράψεις. Δεν είναι δικαστήριο να ζητηθουν αποδείξεις.
Δεκτή η κάθε κριτική φίλε μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Ο Λουτσέσκου κράτησε τον Κουλιεράκη στον ΠΑΟΚ όταν ο Μπότο (και όχι μόνο) ήθελε να τον δώσει δανεικό.
Αποδείξεις και να μου ζητηθούν, δεν έχω να καταθέσω. Πιστεύω πως ο ίδιος ο Κουλιεράκης κάποια στιγμή θα το κάνει από μόνος του.

Το πρόβλημα ορισμένων δεν είναι οι 20χρονοι που δεν βάζει ο Λουτσέσκου. Είναι πως δεν αντιλαμβάνονται πως δεν είναι όλοι οι 20χρονοι επιπέδου Ντέλια και Κουλιεράκη.
Που παίζουν σήμερα οι Τσαούσης, Λύρατζης, Τσιγγάρας; Τι καριέρα έκαναν μετά τον ΠΑΟΚ που τους αδίκησε ο κακός Ρουμάνος και δεν τους κράτησε;
Στα χρόνια του Λουτσέσκου ζήτημα να αδικήθηκε ένας καλός πιτσιρικάς και αυτό με το ζόρι. Όσοι έπρεπε να παίξουν έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν.
Πιτσιρικάς ήταν και ο Αουγκούστο, πιτσιρικάς ήταν και ο Ζαμπά, πιτσιρικάδες ήταν και οι Άκπομ, Σβιντέρσκι, πιτσιρικάς ήταν και ο Ντάντας και πολλοί άλλοι που άξιζαν να παίξουν όπως και έπαιξαν.

Α να συμπληρώσω και κάτι. Που είναι ο Κουαλιάτα; Τι καριέρα κάνει ο Φελίπε Σοάρες; Πόσο εξελίχθηκε ο Ρικάρντο;
Άλλες τρεις περιπτώσεις που ο κακός Ρουμάνος δεν έδωσε ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής και μετά (δεν) σάρωσαν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”