Απ'εκέι και πέρα, μέτριος ο ΠΑΟΚ αλλά πήρε τους 3 βαθμούς που μετράνε. Ουάρντα καραγκιόζης μια ζωή. Ο ΠΑΟΚ θέλει κέντρο και άμυνα, υπάρχει πρόβλημα εκεί και δε ξέρω αν 2 παίκτες θα διορθώσουν τα πράγματα.

Είχες ίδια αγωνιστική στο Ηράκλειο κι άρχισαν τα ωραία......Photis έγραψε:Νίκη σφραγίδας πρωταθλητισμού και φέτος! Διαιτησία άλλων εποχων (πέρσι δεν είχαμε έτσι διαιτησία νομίζω).
Απ'εκέι και πέρα, μέτριος ο ΠΑΟΚ αλλά πήρε τους 3 βαθμούς που μετράνε. Ουάρντα καραγκιόζης μια ζωή. Ο ΠΑΟΚ θέλει κέντρο και άμυνα, υπάρχει πρόβλημα εκεί και δε ξέρω αν 2 παίκτες θα διορθώσουν τα πράγματα.
+1 όποιος βγάζει άχρηστους τους παίκτες μας καλύτερα να δει συγχρονισμενη κολύμβηση για το υπόλοιπο της σεζόν.makispaspartou έγραψε:Λοιπόν έχω τεράστια νεύρα από το νοπανο που σφύριζε σήμερα αλλά πιο πολύ κι από αυτόν μου έχουν γυρίσει τα μυαλά τα αμπαλα σχόλια να βγάλουν με το ζόρι άχρηστους τους παίκτες μας. Ο Οττο ρε σεις που τον σκίζετε έκανε μια λάθος πάσα στην αρχή του αγώνα σε σημείο που όλη η ομάδα δεν πατούσε καν στο γήπεδο. Στη συνέχεια και ειδικά στο δεύτερο ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου. Μηχανάκι πάνω κάτω , ταυρι, δεν έπεφτε από τα μαρκαρίσματα , έσβησε τον Ουαρντα που άλλαζε πλευρά , έπαιζε στα μεσοδιαστήματα. Καλά για αυτούς που τον κράζουν για το χέρι πέναλτι τι να πω. Η αμπαλοσυνη χτυπάει κόκκινο. Άχρηστος και ο Τσαλοφ που μια χαρά τον ένιωσαν οι στόπερ του ατρόμητου , έδωσε μάχες σε άχαρο ρόλο και είχε και μια καθαρή ασίστ. Άμπαλος φυσικά και ο Ντεσποντοβ από τη Μαλμε ακόμη που πάλι μπήκε και έκανε ασίστ ένα φάουλ. Τις δηλώσεις του μάγκα Παντελο ατού Λουτσεσκου τις ακούσατε;; Συνεχίστε να κράζετε παίκτες και ομάδα. Ο ΠΑΟΚ φέτος το μόνο που του λείπει είναι ο Μειτε. Φερτον κι αυτον Ιβαν και θα τους γαμησει όλους ο Ρουμάνος!
MVP για μενα Οττο και το εννοώ!
van rooy έγραψε:Με ότι έγινε δεν μπόρεσαν να τον ρωτήσουν για καμιά μεταγραφη
Μια χαρα εκανε. Διδαξε ηθος με το τσιρκο που παρουσιασε.Rexaris έγραψε:Τον Πάμπλο τον πήρε λίγο η μπάλα σήμερα ως αντίπαλο κι ας μην έκανε τίποτε. Ήταν τα νεύρα όλων μας.sourmenetes έγραψε:Ο Γκαρσία γιατί να ντρέπεται; τι έκανε;arrwstos έγραψε:Μπράβο ρε ομάδα. Ουάρντα πατώνεις; Γκαρσία, θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Μπροστά η ομάδα φωτιά, θα δούμε ωραία πράματα φέτος. Φέρτε χαφ, φέρτε στόπερ.