Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
1
1%
Otto
5
3%
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιχαηλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Baba
1
1%
Schwab
2
1%
Ozdoev
2
1%
Živković
79
47%
Konstantelias
5
3%
Shola
53
32%
Chalov
2
1%
Camara
13
8%
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tissudali
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
5
3%

Σύνολο ψήφων: 168

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Photis »

Νίκη σφραγίδας πρωταθλητισμού και φέτος! Διαιτησία άλλων εποχων (πέρσι δεν είχαμε έτσι διαιτησία νομίζω).
Απ'εκέι και πέρα, μέτριος ο ΠΑΟΚ αλλά πήρε τους 3 βαθμούς που μετράνε. Ουάρντα καραγκιόζης μια ζωή. Ο ΠΑΟΚ θέλει κέντρο και άμυνα, υπάρχει πρόβλημα εκεί και δε ξέρω αν 2 παίκτες θα διορθώσουν τα πράγματα.
:pano:
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Μεσοβδόμαδα είχαμε παιχνίδι και ταξίδι;

Αυτό θα συμβαίνει για αρκετό καιρό, δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για κανέναν στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ετοιμαστείτε για την συνέχεια… Αυτά τα κωλο 100 χρόνια του γαύρου θα μας τα σπάσουν τα νεύρα. Ένα μπράβο στην ομάδα για το μέταλλο και λίγο δουλίτσα παιδιά στο πνευματικό κομμάτι σε τέτοια ματς. Μη μπαίνετε χαλαροί! Οι μικρές ομάδες στην Ελλάδα κλωτσάνε με την ανοχή κάποιων. Σόλα φοβερός! Moving on!
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Η ομάδα 0-3, 0-4 θα είχε κερδίσει αν δεν ήταν η σφαγή και θα ασχολούμασταν τώρα με τον Σορετίρε και όχι με το ΒΑΡ.

Αυτό εννοούμε όταν λέμε οτι μας κλέβουν τις Κυριακές μας.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Τεράστια νίκη για την ομαδάρα του Λουτσέσκου απέναντι σε αυτά τα σιχάματα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Επισης να επισημανουμε πως συνηθως η ομαδα του Λουτσεσκου θελει κανα 3μηνο μεχρι να αποκτησει την νοοτροπια του νικητη. Φετος ακομη κι οταν δεν παιζει τοσο καλα δειχνει να χει τρομερη πιστη στην νικη. Δεν ξερω αν ετυχε, αλλα οερσι αυτο το ματς ια το χαναμε. Φςτος του ριξαμε 3 γκολ και τους κατουρησαμε. Μας εκλεψαν στο 85 και εμεις το τελειωσαμε σε 2 επιθεσεις αν οχι σε μια. Μπραβο στον Ραζβαν! Φερτε τωρα το δεξι στοπερ και τον Μειτε να μην βλεπει κανεναν σε ελλαδα και ευρωπη!
Ιβαν εγω σε τετοιο προπονητη θα εκανα ολα τα χατηρια και θα του φερνα και δυο πανωραφατα κερασακια!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Photis έγραψε:Νίκη σφραγίδας πρωταθλητισμού και φέτος! Διαιτησία άλλων εποχων (πέρσι δεν είχαμε έτσι διαιτησία νομίζω).
Απ'εκέι και πέρα, μέτριος ο ΠΑΟΚ αλλά πήρε τους 3 βαθμούς που μετράνε. Ουάρντα καραγκιόζης μια ζωή. Ο ΠΑΟΚ θέλει κέντρο και άμυνα, υπάρχει πρόβλημα εκεί και δε ξέρω αν 2 παίκτες θα διορθώσουν τα πράγματα.
:pano:
Είχες ίδια αγωνιστική στο Ηράκλειο κι άρχισαν τα ωραία......

Sent from my iPad using Tapatalk
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πριονοκορδέλα από το κοράκι και τον π@@@@ρα στο VAR που τους ξεπεράσαμε με μαγκιά.
Όπως κι αν έπαιξε η ομάδα που δεν μου άρεσε η απόδοση, με τέτοιο διαιτητή και VARiστα τον γνωστό υπάλληλο της αεχ, η νίκη αυτή για μένα μετράει διπλά. Καμμία άλλη κριτική.
Για μια στιγμή νόμισα ότι θα ακύρωναν και το γκολ του Καμαρά.
Ο Λουτσέσκου τα είπε όλα, αλλά να μην τον αφήσουν μόνο οι διοικούντες με το μοτο- ότι "εμείς δεν είμαστε ποκίτες, είμαστε υπεράνω", φτάνρι το δήθεν κιμπαρλίκι.
joss

Δημοσίευση από joss »

makispaspartou έγραψε:Λοιπόν έχω τεράστια νεύρα από το νοπανο που σφύριζε σήμερα αλλά πιο πολύ κι από αυτόν μου έχουν γυρίσει τα μυαλά τα αμπαλα σχόλια να βγάλουν με το ζόρι άχρηστους τους παίκτες μας. Ο Οττο ρε σεις που τον σκίζετε έκανε μια λάθος πάσα στην αρχή του αγώνα σε σημείο που όλη η ομάδα δεν πατούσε καν στο γήπεδο. Στη συνέχεια και ειδικά στο δεύτερο ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου. Μηχανάκι πάνω κάτω , ταυρι, δεν έπεφτε από τα μαρκαρίσματα , έσβησε τον Ουαρντα που άλλαζε πλευρά , έπαιζε στα μεσοδιαστήματα. Καλά για αυτούς που τον κράζουν για το χέρι πέναλτι τι να πω. Η αμπαλοσυνη χτυπάει κόκκινο. Άχρηστος και ο Τσαλοφ που μια χαρά τον ένιωσαν οι στόπερ του ατρόμητου , έδωσε μάχες σε άχαρο ρόλο και είχε και μια καθαρή ασίστ. Άμπαλος φυσικά και ο Ντεσποντοβ από τη Μαλμε ακόμη που πάλι μπήκε και έκανε ασίστ ένα φάουλ. Τις δηλώσεις του μάγκα Παντελο ατού Λουτσεσκου τις ακούσατε;; Συνεχίστε να κράζετε παίκτες και ομάδα. Ο ΠΑΟΚ φέτος το μόνο που του λείπει είναι ο Μειτε. Φερτον κι αυτον Ιβαν και θα τους γαμησει όλους ο Ρουμάνος!
MVP για μενα Οττο και το εννοώ!
+1 όποιος βγάζει άχρηστους τους παίκτες μας καλύτερα να δει συγχρονισμενη κολύμβηση για το υπόλοιπο της σεζόν.
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

van rooy έγραψε:Με ότι έγινε δεν μπόρεσαν να τον ρωτήσουν για καμιά μεταγραφη :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

δυστυχώς δεν υπάρχει ΑΡΔ με χιούμορ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ακομα δεν μπορω να ηρεμησω απο τα νευρα και δεν το συνηθιζω να ασχολουμαι τοσο με τη διαιτησια...
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Σήμερα ήταν στημένο όλο το σύστημα για να μπλοκάρει τον ΠΑΟΚ. Το άλλοθί τους θα ήταν το πέναλτι που μας έδωσαν με τις Σέρρες. Η σεμνή τελετή έπρεπε να λάβει τέλος στο 0 2 που μόνο στημένοι θα μπορούσαν να το ακυρώσουν. Και ήταν και απίστευτη γκολάρα. Μετά θα έγραφε και τρίτο και τέταρτο.

Εκ του αποτελέσματος, έκαναν ένα μεγάλο λάθος με τον Ράζβαν. Και το ματς πήρε και αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει καύσιμο για να τους γαμήσει όλους φέτος.
Άβαταρ μέλους
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Rexaris έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
arrwstos έγραψε:Μπράβο ρε ομάδα. Ουάρντα πατώνεις; Γκαρσία, θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Μπροστά η ομάδα φωτιά, θα δούμε ωραία πράματα φέτος. Φέρτε χαφ, φέρτε στόπερ.
Ο Γκαρσία γιατί να ντρέπεται; τι έκανε;
Τον Πάμπλο τον πήρε λίγο η μπάλα σήμερα ως αντίπαλο κι ας μην έκανε τίποτε. Ήταν τα νεύρα όλων μας.
Μια χαρα εκανε. Διδαξε ηθος με το τσιρκο που παρουσιασε.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Εμένα δεν με χάλασε ο διαιτητής ούτε το VAR. Αυτά τα ξέρω και τα περιμένω. Με χάλασε η συμπεριφορά των παικτων του Ατρομήτου να πέφτουν κατω σε κάθε επαφή και να χτυπιούνται. Για να το κάνουν όλοι, θεωρώ οτι είναι εντολή του Πάμπλο και λυπάμαι για αυτό. Ήθελε να μας κόψει βαθμούς παση θυσία.
Ντροπή και στον Ουάρντα για τις χειρονομίες.
Μπράβο στην ομάδα για την νίκη. Έχουμε κοχονες :pano:
Scotch4

Δημοσίευση από Scotch4 »

Δεν θα πω πολλά γιατί είμαι απίστευτα εκνευρισμένος για αυτά εντός και εκτός γηπέδου.

1. Σπανέ γαμιεσαι πήρες τα λεφτά μας και μετά έβγαζες τον κόσμο από τη 2 που ήταν γεμάτο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ με μικρά παιδιά.

2. Αιγυπτιε όχι ότι δεν ξέραμε οτι είσαι βλάκας αλλά σήμερα άλλαξες επίπεδο.

3 ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”