Βεροια-ΠΑΟΚ 0-0,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

Γλυκος
2
2%
Μαλεζας
3
3%
Βαρελα
26
29%
Κρεσπο
2
2%
Λεοβατς
1
1%
Τσιμιροτ
1
1%
Χαρισης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μυστακιδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ροντριγκεζ
1
1%
Περευρα
4
4%
Αθανασιαδης
3
3%
Ντζαλμα
2
2%
Μπισεσβαρ
45
49%
Κουλουρης
1
1%

Σύνολο ψήφων: 91

Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Βεροια-ΠΑΟΚ 0-1,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Βάζελος το τσιμπησε το αβαβά πεναλτάκι.. Όταν εγώ σας έλεγα φέτος το κοινωνικοπολιτικό σύστημα θα δώσει το πρωτάθλημα στο βάζελο, κάποιοι με λέγατε βαζελολάγνο. Είναι ξεκάθαρο. Κάτι ξέρανε κάτω και έκανε all in ο τουιτάκιας στις μεταγραφές. Ο γαύρος φέτος χωρίς διαιτησίες δεν υπάρχει αγωνιστικά. Αν εμείς θέλαμε πρωτάθλημα στα αλήθεια και όχι στα λόγια, η ομάδα έπρεπε να είναι καλύτερη από τους ανταγωνιστές της ξεκάθαρα. Επίσης δε μου αρέσουν τόσο οι συγκρίσεις. Δηλ φέτος πχ δεν υπάρχει τρομερός αντίπαλος, μας βάζει αυτό στο τρυπάκι να λέμε ότι μια χαρά ρόστερ έχουμε για Ελλάδα. Πρωτάθλημα παίρνεις όταν μπορείς να το σηκώσεις από τον καλό γαύρο ή βάζελο αντίστοιχα. Από την αεκ του Μπάγιεβιτς. Σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα, ότι με τέτοιες διαιτησίες θέλεις κάτι παραπάνω από αυτό που έχουμε. Συγκεκριμένα:

Το οκτάρι έπρεπε να είναι σούπερ παίκτης με προσωπικότητα. Ο Μακ έπρεπε να μείνει παση θυσία και να πάρουμε έναν παίκτη σαν τον Τανάσε με παρών και μέλλον ως 3ο εξτρέμ και Μύστ 4ο. Φυσικά δε με χαλάει και ο Τζαλμά ως 3ος εξτρέμ, αλλά σε αυτή τη θέση καλό είναι να έχεις παίκτες σε καλή ηλικία. Ο Τζαλμά φετος είναι ΟΚ παικτης, αλλά την επόμενη και μεθεπόμενη που θα πέσει και άλλο σε ταχύτητα? Στα εξτρέμ δε μου αρέσει η εμπειρία. Στο κέντρο και στην άμυνα θέλω τους έμπειρους. Για μένα αυτές είναι οι χτυπητές αδυναμίες. Ο Κλάους μια χαρά είναι, απλά χρειάζονταν έναν ακόμη παικταρά, ώστε να παίζει ο πιο φορμαρισμένος και πιο ξεκούραστος. Αν δε χώσεις χρήμα μια φορά δε γίνεται δουλειά. Είχαμε φέτος την τύχη να μας βγει και ο Μάτος (σούπερ κίνηση) και ο Κρέσπο. Γενικά έχουμε μια σπουδαία άμυνα. Ευτυχώς ο Κάνιας στο 6 μας βγήκε επίσης.

Δε θεωρώ από την άλλη τη νοοτροπία Άρνεσεν την ιδανική για τον ΠΑΟΚ. Κάτι στη μέση. Ταλέντο και εμπειρία χρειάζεσαι. Ο άξονας την εμπειρία, οι γρήγοροι (πτέρυγες) με ταλέντο.

Τέσπα, κάνω την ίδια κριτική που έκανα και το καλοκαίρι για τις μεταγραφές, αλλά το ρόστερ είναι αυτό. It is what it is. Μόνο με στήριξη θα πάρουμε το 100% από την ομάδα. Πρέπει να στηρίξουμε ατομικά τους παίκτες, και να απαιτήσουμε από τη διοίκηση κάτι παραπάνω. Παίκτες σαν τον Μακ να ανανεώνονται. Διαφορετικά το ταβάνι είναι η 2η θέση και μάλιστα με αδύναμους αντιπάλους. Είναι η γνωστή 4η θέση (ταβάνι) που είχαμε επί Μπάγιεβιτς, τότε που αεκ και βάζελος είχανε ομάδες. Αν δεν κρατάς τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά στην ομάδα σου (δεν είχαμε και κανέναν άλλο εδώ που τα λέμε) δε γίνεται να μιλάς για πρωτάθλημα.

Απαγορεύεται για μένα το πέσιμο σε παίκτες και το κράξιμο και η μορμούρα. Όταν προσπαθούν πρέπει να τους χειροκροτάμε και προσπάθεια βλέπουμε. Αν παίζει ο τάδε βασικός στον ΠΑΟΚ ή αναπληρωματικός, δε φταίει ο ίδιος, αλλά αυτοί που κάνουν το σχεδιασμό της ομάδας. Θα ξαναπώ τον πόνο μου:

Δε μπορεί ρε Ιβάν να δίνεις 1,8εκ στον 35χρονο Μπέρμπα, και να μη ανανεώνεις το Μακ των 20γκολ. Ας πάρει και 1,2εκ. Δηλ τώρα καλύτερα ειναι με Τζάλμα στα 800Κ που σε 2 χρόνια θα είναι εξτρέμ 32 ετών? Το ξένο είναι πιο γλυκό πάντα. Το δικό μας δεν το εκτιμάμε. Αυτή είναι η νοοτροπία που εκλαμβάνω εγώ από το κεφάλι της διοίκησης. Από την εμπειρία μου μέχρι στιγμής εγώ αυτό ξέρω: Κατά 95% το φταίξιμο είναι στο κεφάλι της διοίκησης, και όταν επαναλαμβάνονται με το ίδιο μοτίβο τα λάθη, το 95% γίνεται 99,99%. Πάλι ο προπονητής θα φταίει... Μας έβγαλε ο ΓΔ 2ους με μπάτζετ μικρότερο από του Αστέρα: άχρηστος ο προπονητής, τον πήγε στα δικαστήρια. Ακολουθεί η χρονιά Στέφενς που είναι η μοναδική που ξυλώθηκε, έχοντας όμως ΤΔ την μεγαλύτερη λαίλαπα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου (Τσιστιακόφ) που εσυ επέλεξες. Ακολουθεί μετά ο Οσιομάρτυρας με ουσιατικό μπάτζετ ομάδας που πάει για σωτηρία, γιατί όλα τα μεγάλα συμβόλαια (Τσιστιακόφ-ΖΒ) ήταν εκτός των επιλογών του προπονητή και βγήκανε παλτά για Γ'εθνική. Πάλι φταίει ο προπονητής. Ο δε ΓΧ όποτε ανέλαβε είπε ότι το υλικό είναι χάλια και σε ποιότητα και σε ψυχολογία. Παίρνεις μετά Άρνεσεν με νοοτροπία να κάνει τον ΠΑΟΚ φυτώριο παικτών και προπονητών. Ακόμη και αυτός ο αλλοπρόσαλος Τούντορ και χειρότερος έβερ προπονητής του ΠΑΟΚ, ζήτησε παίκτες που δεν πήρε. Φέτος μπροστά σε όλο αυτό το χάλι, έχοντας έναν ΕΞΑΙΡΕΙΤΙΚΟ προπονητή που ξέρει από ΠΑΟΚ, κατάφερε να κάνει ομάδα. Κανονίστε να τον φάτε και αυτόν :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 02 Οκτ 2016, 18:58, έχει επεξεργασθεί 8 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν υπαρχουν δικαιολογιες.

Μεγα λαθος να σταθουμε μονο στην διαιτησια.

Πολυ κακη η ομαδα και νομιζω ηταν η πρωτη φορα που ο Ιβιτς εκανε κακη διαχειριση. Δεν γινεται ο Μπισεσβαρ που κανει μπαμ πως οταν αγωνιζεται σε κανει αλλη ομαδα να εχει παιξει ενα ημιχρονο τα τελευταια δυο ματς και να μην τον βαζεις βασικο σε ενα τετοιο παιχνιδι, εχοντας μια κλειστη αμυνα να σε περιμενει.

Ο Φακουντο ειναι καθαρος επιθετικος του κουτιου. Ειχες 2 δηλαδη επιθετικους του "κουτιου". Απο πισω τους ειχες το χαος. Δυο αμυντικογενη χαφ με τον Τσιμιροτ να μην ειναι και παλι καλα και τον Χαριση....να μην θελω να τον σχολιασω.

Φανηκε οτι αν δεν τραβηξει ο Γκαρι χωρις Μπισεσβαρ μεσα εχουμε τεραστιο θεμα.

"Αν μετρουσε το γκολ θα λεγαμε αλλα...". Δεν ειναι ετσι ομως παιδια.

Ειναι τρια ματς Ξανθη-Σλοβαν-Βεροια που η αποδοση της ομαδας πηγε αναλογικα απο το μετρια στο κακιστη.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

ariskatiforos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ειναι σαν να βλέπεις την ιδια ταινία φορα με τη φορα ελπίζοντας σε αλλη εξέλιξη ...
Μια προταση ολος ο ποδοσφαιρκος ΠΑΟΚ.Δεν μπορω να καταλαβω γτ νευριαζετε πλεον.Στο ιδιο εργο θεατες που λενε.

Η Σαπιλα του ποδοασφαιρου μας δεν θα αλλαξει ποτε.
Ο ΠΑΟΚ μας εχω τις αμφιβολιες μου αν αλλαξει ποτε για παρα πολλους λογους, μακαρι να διαψευστω.
ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τιτλους, οποτε
ΠΑΟΚ μαζι για μια ζωη και ΠΑΟΚ αρρωστησα θελω γιατρο θα μας συνοδευουν οσο ζουμε. :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ο λογος που ο ΠΑΟΚ δεν θα παρει ποτε πρωταθλημα ειναι οτι σημερα ασχολουμαστε με την διαιτησια. Η ομαδα δειχνει οτι δεν εχει κανενα στοιχειο που θα πρεπε να εχει στο παιχνιδι της αν θελει να εχει τον οποιονδηποτε αγωνιστικο στοχο κι εμεις μιλαμε για διαιτητες και παραρτηματα που με μας σκιζονται και με τους αλλους χανουν. Αν δουμε πεντε πραγματα στο γηπεδο και μας σφαξουν, ναι. Αν μιλαμε για μια Βεροια/Ξανθη που σκιζεται με μας και δεν μπορουμε να την κερδισουμε, τοτε μαλλον δεν ειμαστε καλυτερη ομαδα απο την Βεροια/Ξανθη. Ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Κι αρχιζουμε και τις υποθεσεις οτι μετα η Βεροια θα ανοιγοταν και θα βαζαμε 4 γκολ λες και ως τοτε εμεις σκονταφταμε στην κλε
ιστη αμυνα κι οχι στο οτι δεν ειχαμε ιδεα τι πρεπει να κανουμε μεσα στο γηπεδο. Ειμαστε μια κακη κι αδουλευτη ομαδα χωρις καποιον παικτη που να κανει την διαφορα και να μας κουβαλαει στις πλατες του, τελος. Το πρωτο ισως αλλαξει σε βαθος χρονου, το δευτερο αλλαζει λογικα το καλοκαιρι γιατι τον Ιανουαριο δεν βρισκεις ευκολα τετοιους παικτες.
Ε βεβαια..την προηγουμενη βδομαδα δεν επρεπε να ασχοληθουμε με τη διαιτησια,βλεπεις στο ποδοσφαιρο παιζεται και με τα χερια,σημερα παλι δεν πρεπει να ασχοληθουμε,βλεπεις δυο μετρα πισω ειναι ανθρωπινο λαθος,με τον αστερα εφευρεθηκε πεναλντυ,παλι δεν επρεπε να ασχοληθουμε...

Οπως τα λες..μπηκες στο τοπικ του ιβιτς τον εθαψες οπως κανεις και δω και περιμενεις να σε αποθεωσουμε κιολας γιατι εσυ ξερεις οτι ειμαστε αδουλευτη ομαδα και χωρις καποιον παικτη ιδιαιτερο.
Σουρμε εχω πει την αποψη μου για τον καπαγιαννιδη και μαλιστα το εγραψα τι νομιζω οτι ειναι. Διακριτικη λασπη απο την πρωτη στιγμη και συνεχης αναφορα για λαθη ιβιτς αποτυχημενες μεταγραφες κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Αν ημουν στην επο θα οριζα διαιτητη Παπα με την αε ποντιων.ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.Γουσταρουμε δουλεμα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Aπο Joshua
Γαμω τις δεκα μεταγραφες που καναμε για να παιζω με Κρεσπο δεξι μπακ,προς θεου δεν φταιει σε τιποτα αυτος,Κουλουρη,Κλαους και Περειρα στην επιθεση,χωρις επιτελικο και με αυτο το ΤΑΓΑΡΙ τον Καμπος στην θεση παικτη που πουλησα 4 εκατομμυρια
Tα λεμε σε μια εβδομαδα

Απο pr.Jon
Βαρέθηκα να κάνω όνειρα.
Αστείος Προπονητής-Αστείες μεταγραφές παίκτες για πασούλες μόλις πρέπει να κερδίσεις χέζονται πάνω τους

Ρε Ιβιτσ βάλε τουλάχιστον κίτσιου, τί μου βάζεις περέιρα κλάους κανένα μάτς του ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙ?
Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑΡΙ!
ΝΤΡΟΠΗ

Ο ΧΑΡΙΣΗΣ μάλλον πρέπει να πάει δανεικός, τσίμιροτ να κάτσει κάνα 2-3 μάτσ πάγκο, περέιρα δεν τον κρίνω δεν επεζε φορ
κάμποσ κλασσικός αφρικανός με ψυχολογικά.

Η αλήθεια είναι πούλησα Μάκ και πήρα Κάμπος?? ούτε εξτρέμ απ τα lidl.
δεν έχω φόρ 5 χρόνια τώρα. Κατάρα. Με τιμωρεί ο κοντός!
έχω τους 3 πιο δημιουργηκούς μου παίκτες έξω. μπίσερ-σάκχοφ-πέλκα και παίζω 4-4-1-1. ίβιτς έλα πες, πρόπερσι δεν έβλεπες ΠΑΟΚ έτσι?

Στα θετικά τώρα:
Βαρέλα-Τζαβέλας-Μάτος Παίκτες για ΠΑΟΚ
Στα χάφ Κάνιας
πιο μπροστά Μπίρσεβαχ-ροντρίγκεζ.
Οι υπόλοιποι είναι για τραμπάλ
Τα λεμε σε 2 μηνες

Νομιζω δεν χρειαζεται να αναφερω καν τον λογο που αποχωρειτε
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

vs40,
συμφωνώ για το 8αρι. Ας αφήσουμε όμως πίσω μας τον Μακ, ο παίκτης ήθελε να φύγει και η πώληση συνυπολογίζοντας όλα τα δεδομένα ήταν σωστή. Για το εξτρέμ μπορεί να δοκιμάσει και Τιαμ.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

ποιός λέει οτι δεν θέλουμε καλή αποδοση και ομορφη μπάλα ,
αλλά ακόμη κι όταν δεν παίζω καλά και μου κλέβουν βαθμούς
ειδικά σε μαραθώνιο ,δεν θα κράξω την ομάδα ,
το χω δει το έργο τόσες φορές
ειδικά τώρα που τις κλαψομ@νες / σιγανοπαπαδιές τις παίζουν 90/10
και στο τέλος της ημέρας παλι κατι θα βρουν να πούνε
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δείτε το πέναλτυ στον βαζελο τώρα...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

pilotos έγραψε:Δείτε το πέναλτυ στον βαζελο τώρα...

SM-G935F
κι άλλο :o
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αυτα ειναι,τωρα μαλιστα ,τωρα ηρθα στα ισα μου.Τοσο καιρο, απο Ιουνη μεχρι Σεπτεμβρη κατι δε μου καθεται καλα (χρονια τωρα),σαν ψαρι εξω απ το νερο ενα πραγμα.Δε τα μπορει ο ΠΑΟΚτσης αυτα τα "εχουμε ομαδαρα" ,"προπονηταρα ο Βλαντο" ,"στηριξη μεχρι τερμα" κι αλλα γραφικα.Θελει ιντριγκα ,μπινελικι στα παλτα και τον αμπαλο ,σφαγη κι αλληλοσπαραγμο για να νιωσει ενταξει,να παρει τη δοση του βρε αδελφε.
Ξεχαρμανιασμα στα καφενεια,τα φορουμ και (το καλυτερο) στις βραδινες εκπομπες στα ραδια,εκει που τον καταλαβαινουν,εκει που νοιωθουν τον πονο του οι αλλοθρησκοι παραγωγοι. Αυτοι θα τον αγκαλιασουν ,θα τον παρηγορησουν και θα τον συμβουλεψουν πως να σκεφτεται για να δει επιτελους τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη.
Αυτα ειναι τα ωραια ,ετσι γουσταρουμε ,"ετσι μαθαμε απο παιδια" και φυσικα τα καλυτερα ειναι μπροστα ,κατα το Μαρτη.αν και φετος ,εχω μια κρυφη "ελπιδα" οτι τα καλυτερα θα ερθουν πολυ νωριτερα.Γουσταρω ΛΑΙΜΑΙ.

K_geo έγραψε: να κανουμε κριτική αλλά να μην κάνουμε έτσι στην άκρη το συνεχόμενο πήδημα. θα συνηθίσουμε και δε λεει.
Ελα τωρα που δε το συνηθισες...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ρε συ adidas θελεις να εισαι ο επομενος που θα φυγει?Για καποιον λογο διαγραφετε συνεχεια το post σου
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Περι ονειρων...

Καθε σχεδον χρονο στα χρονια Σαββιδη η ιδια μαλακια. Προετημασια το καλοκαιρι και σχεδιασμος ολοκληρος επικεντρομενος στην Ευρωπη και τα απατηλα ονειρα ΤΣ.Λ μεσω προκριματικων. Και μετα καθηζηση αφου φυσικα η ομαδα εχει δουλεψει για να παιζει αντεπιθεσεις απεναντι σε ανωτερους αντιπαλους κυνηγωντας το θαυμα και καθολου παιχνιδι κατοχης απεναντι σε κλειστες αμυνες.

Εντομεταξι, το καλοκαιρι καναμε ονειρα εχωντας στο μυαλο μια συγκεκριμενη ομαδα συμφωνα και με τις κινησεις που γίνονταν. Σημερα κατεβηκαμε να παιξουμε χωρις Ματος, Κανιας, Μπισεσβαρ, Τζαλμα, Σακχοφ συν τον επιθετικο που φανταζομασταν οτι θα ερχονταν...αρα στην πραγματικοτητα χωρις την ομαδα στην οποια βασιζονταν τα οποια ονειρα. Αρα με την περσινη ομαδα σχεδον και αρα και αναλογο το αποτελεσμα...

Αλλα φυσικα οταν καθε χρονο αλλαζεις προπονητη και μαλιστα μεσα στην χρονια, φτου και απο την αρχη.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Kostas_Peraia4 έγραψε:Ρε συ adidas θελεις να εισαι ο επομενος που θα φυγει?Για καποιον λογο διαγραφετε συνεχεια το post σου
γιατί δεν το αφήνεις να δούμε που το πάει
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Να μου πεις σε παρακαλω τον λογο και ολα καλα μετα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”