Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από obanebane »

navigator11 έγραψε:Εμένα δε με καίει τόσο η όποια,ήπια ή μη,υπονόμευση του προπονητικού έργου,γενικά ή ειδικά στον ΠΑΟΚ,του Φερνάνδο.Διαολίζομαι οταν η υπονόμευση επιχειρείται ως προς το ακέραιο του χαρακτήρα του.Προσωπικά,τον θαυμάζω απεριόριστα που,με τη συνδρομή του Ζαγοράκη ασφαλώς,ολοκλήρωσε τη θητεία του.Δεχόμενος,εντός κι εκτός τειχών,αστεία πολεμική.Φέρνοντας τον ΠΑΟΚ ξανά στο πλαίσιο οποιασδήποτε εκείνη την περίοδο ποδοσφαιρικής κουβέντας.Του βγάζω όμως το καπέλο επειδή υπήρξε απόλυτα συνεπής στο πιστεύω του.Που στο βαθμό,που αφορούσε στον ΠΑΟΚ,ήταν πως εκείνο το ρόστερ,που βγήκε στα προκριματικά τσ.λίγκ,δεν είχε περαιτέρω δυναμική για το κάτι παραπάνω.Αν υπήρχαν συνθήκες σαν τις σημερινές,οικονομική απόψει,κι επέλεγε την "ξεκούραση" στις πιλάβειες αγκάλες,δε θα'θελα να τον ξαναδώ ούτε ζωγραφιστό.Επειδή όμως απείχαν πάαααααααααρα πολύ,εκτιμώ την ειλικρινή στάση του ανδρός.

Και ομως φιλε πλοηγε ουτε το μπατζετ επεσε ουτε παιχτης εφυγε,γιαυτο κατα τη γνωμη μου επρεπε να μεινει τουλαχιστον αλλη μια χρονια για να ολοκληρωσει το εργο του με τη συμμετοχη της ομαδας στα προκριματικα του CL.
Αντι αυτου αυτος προτιμησε να φυγει γιατι ποτε δεν πιστεψε στη δυναμικη του ΠΑΟΚ και κατα τη γνωμη του αυτο που πετυχε ηταν το ταβανι του συλογου που ας μη ξεχναμε παρομοιασε με τη νασιοναλ της πατριδας του οταν ηρθε.
Η τοτε εξηγηση του ηταν οτι τον κουρασε η καθημερινοτητα και η τριβη που προκαλει αυτη στους παγκους.
Αρα πηγε στην εθνικη για να ξεκουραστει και τωρα που ξεκουραστηκε νατος παλι.
Χαλια η ομαδα αρα μονο καλυτερα μπορει να παει και ειδικα αν δεν καταφερουμε τιποτα φετος εκει να δεις, μεσιας ο πορτογαλος.
Ξαναγραφω για αποφυγη παρεξηγησεων δεν λεω οτι ο Σαντος δεν ειναι καλος προπονητης η οτι θα παψω να ειμαι ΠΑΟΚ αν ξαναγυρισει στο παγκο μας προς θεου,απλα θα ηθελα εναν προπονητη που θα βαλει τις βασεις ο ΠΑΟΚ να κερδιζει τα παιχνιδια οντας κυριαρχος του αγωνιστικου χωρου και οχι παιζοντας κλεφτοπολεμο με τον καθε πικραμενο.
Αυτο βεβαια προυποθετει και καταλληλο ροστερ και αν δε το καταλαβει αυτο ο χωστης δε πα να ερθει ο γκουαρντιολα στο ιδιο εργο θεατες θα ειμαστε.
Κλεινοντας να προσθεσω οτι ο Σαντος εξυπηρετει τα σχεδια Σαββιδη που αποτι φαινεται δεν εχει σκοπο να ανοιχτει οικονομικα και καλα κανει.
Αλλα μεγαλοι προπονητες (Στεφενς) με δανεικους,Σπυροπουλους και Νινηδες δε πανε μαζι οποτε παμε στη σιγουρη λυση ελπιζοντας να κλεψουμε κατι με το αντιποδοσφαιρο.
Αυτη ειναι γνωμη μου και μακαρι να βγω ψευτης.
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Banksy έγραψε: Εσύ μπορεί να τ ακούς βερεσέ αλλά πες και πόσα πρωταθλήματα έχει χάσει ο Σάντος στις ομάδες που προπονούσε τις τελευταίες αγωνιστικές!!

όλα αυτά με την προοπτική ότι πάμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για πρωτάθλημα και όχι απλώς για να κάνουμε μια καλή ομάδα με πλάνο, τρανζίσιον και και μπλα μπλα κολκίστικα..
Χανεις το νόημα των όσων λέω.Δεν μίλησα συγκεκριμένα για Σάντος.Μιλησα οτι οι τίτλοι δεν λένε τίποτα.Έφερες τον Στέφενς που έχει πάρει τίτλους κι έκανε μια τρύπα στο νερό.Ενω προπονητές που δεν έχουν στο βιογραφικό τους τίτλο μπορεί να τα πήγαιναν καλύτερα γιατί θα προσέγκιζαν διαφορετικά το ροστερ κλπ ΔΕΝ μιλαω για τον Σάντος.Μιλάω ότι η επιλογή του επόμενου προπονητή δεν πρεπει να γίνει με γνώμονα τους ποσους τίτλους πήρε αλλά την συνολική δουλειά του σε συγκεκριμένες συνθήκες.Πχ αν μου έλεγαν φερνουμε τον Μπόας για προπονητη με τίτλους,δουλεψε σε κορυφαίες ομάδες κλπ θα ξενέρωνα.Οι τίτλοι λενε πολλά και τίποτα.
ΥΓ.Ο Ζεσους έχασε 3 τιτλους σε 3 ματς στα τελευταια λεπτά πέρυσι.Θα τον ήθελες για επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ?
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Επίσης αυτο το ο Σαντος ειναι τερμα αμυντικος περαν του οτι θεωρω οτι δεν ειναι κατι κακο (ποσοι και ποσοι δασκαλοι της προπονητικης δεν εχουν βασιστει στην αμυνα) ειναι και μεγαλος μυθος σχετικα.Πολλοι αυτοματισμοι βγαίνουν σε ομαδες του Σαντος.Επίσης εχει μέσο όρο στις ομάδες που έχει προπονησει γυρω στα 2 γκολ ανα ματς και δεχεται γυρω στα 0.8 ανα ματς.Παρομοια στατιστική με τον Μουρινιο τον ανθρωπο των τίτλων.
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Banksy έγραψε:ΧΑΧΑΧΑ μπορούμε να πάρουμε Ντιέγκο με βοηθό τον Άγγελο!!Σκέψου το σαν εικόνα !!ΑΜΠΑΛΑΕΑ :opaokara:
Και δευτερο βοηθο τον ΓΚΑΡΣΙΑ :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pano: :opaokara: :nairepaok: Χαμος στο ισωμα.Της πουτανας :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μπορει καποιος να μας πει ποσα χρονια δουλευει ο σαντος σε συλλογικο επιπεδο στην ελλαδα και ποσους τιτλους εχει παρει?
θελω να ξερω γιατι ο Ιβαν εχει σκοπο να παρει τιτλους...
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

navigator11 έγραψε:Εμένα δε με καίει τόσο η όποια,ήπια ή μη,υπονόμευση του προπονητικού έργου,γενικά ή ειδικά στον ΠΑΟΚ,του Φερνάνδο.Διαολίζομαι οταν η υπονόμευση επιχειρείται ως προς το ακέραιο του χαρακτήρα του.Προσωπικά,τον θαυμάζω απεριόριστα που,με τη συνδρομή του Ζαγοράκη ασφαλώς,ολοκλήρωσε τη θητεία του.Δεχόμενος,εντός κι εκτός τειχών,αστεία πολεμική.Φέρνοντας τον ΠΑΟΚ ξανά στο πλαίσιο οποιασδήποτε εκείνη την περίοδο ποδοσφαιρικής κουβέντας.Του βγάζω όμως το καπέλο επειδή υπήρξε απόλυτα συνεπής στο πιστεύω του.Που στο βαθμό,που αφορούσε στον ΠΑΟΚ,ήταν πως εκείνο το ρόστερ,που βγήκε στα προκριματικά τσ.λίγκ,δεν είχε περαιτέρω δυναμική για το κάτι παραπάνω.Αν υπήρχαν συνθήκες σαν τις σημερινές,οικονομική απόψει,κι επέλεγε την "ξεκούραση" στις πιλάβειες αγκάλες,δε θα'θελα να τον ξαναδώ ούτε ζωγραφιστό.Επειδή όμως απείχαν πάαααααααααρα πολύ,εκτιμώ την ειλικρινή στάση του ανδρός.
Πραγματικά εξαιρετικό κείμενο πλοηγέ και συμφωνώ ΣΧΕΔΟΝ απόλυτα. Οι ενστάσεις μου είναι δύο:

Ο Πορτογάλος είχε συμφωνήσει ήδη να πάει στην Εθνική ομάδα μερικούς μήνες νωρίτερα από την λήξη του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, δηλαδή χωρίς να ξέρει μετά βεβαιότητας πώς θα εξελιχθεί η οικονομική πολιτική και ποιες θα είναι οι οικονομικές δυνατότητες στο τέλος της χρονιάς πχ πιθανή κατάκτηση πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, σίγουρα θα άλλαζε τα οικονομικά δεδομένα. Αν κάνω λάθος, με διορθώνεις.

Ακόμα και με τις εμφανώς δυσοίωνες προβλέψεις για τη νέα χρονιά, θα μπορούσε να παραμείνει στην ομάδα, δηλώνοντας πως το νέο πλάνο προβλέπει πχ πάλι μια πιθανή δεύτερη θέση, πολύ δύσκολη έως αδύνατη κατάληψη της πρώτης θέσης και μια αβέβαιη πρόκριση στους ομίλους του τσου λου, λόγω οικονομικής πολιτικής και άσε τους ΖΖ να εξηγήσουν τους λόγους. Αυτό όμως προϋπέθετε μια τρέλα κι ένα παραπάνω συναισθηματικό «δέσιμο» με την ομάδα, ώστε να επιλέξει τον επαγγελματικά λάθος δρόμο.

Φυσικά δεν είμαι αχάριστος, τον εκτιμώ, δεν κρατάω κακία στον άνθρωπο που πρόσφερε, δέθηκε και έδωσε ό,τι μπορούσε στην ομάδα, ούτε και θα με χαλάσει πιθανή επαναπρόσληψή του. Στεναχωριέμαι μόνον που έχασε την ευκαιρία αυτός να πάρει θέση στις καρδιές μας δίπλα στους Σάνον, Λόραντ κτλ κι εμείς να αλλάξουμε ενδεχομένως επίπεδο οριστικά και μάλιστα ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ με μια πιθανολογούμενη πρόκριση στους ομίλους του τσου λου.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

obanebane έγραψε: Και ομως φιλε πλοηγε ουτε το μπατζετ επεσε ουτε παιχτης εφυγε,γιαυτο κατα τη γνωμη μου επρεπε να μεινει τουλαχιστον αλλη μια χρονια για να ολοκληρωσει το εργο του με τη συμμετοχη της ομαδας στα προκριματικα του CL.
Αντι αυτου αυτος προτιμησε να φυγει γιατι ποτε δεν πιστεψε στη δυναμικη του ΠΑΟΚ και κατα τη γνωμη του αυτο που πετυχε ηταν το ταβανι του συλογου που ας μη ξεχναμε παρομοιασε με τη νασιοναλ της πατριδας του οταν ηρθε.
Η τοτε εξηγηση του ηταν οτι τον κουρασε η καθημερινοτητα και η τριβη που προκαλει αυτη στους παγκους.
Αρα πηγε στην εθνικη για να ξεκουραστει και τωρα που ξεκουραστηκε νατος παλι.
Χαλια η ομαδα αρα μονο καλυτερα μπορει να παει και ειδικα αν δεν καταφερουμε τιποτα φετος εκει να δεις, μεσιας ο πορτογαλος.
Ξαναγραφω για αποφυγη παρεξηγησεων δεν λεω οτι ο Σαντος δεν ειναι καλος προπονητης η οτι θα παψω να ειμαι ΠΑΟΚ αν ξαναγυρισει στο παγκο μας προς θεου,απλα θα ηθελα εναν προπονητη που θα βαλει τις βασεις ο ΠΑΟΚ να κερδιζει τα παιχνιδια οντας κυριαρχος του αγωνιστικου χωρου και οχι παιζοντας κλεφτοπολεμο με τον καθε πικραμενο.
Αυτο βεβαια προυποθετει και καταλληλο ροστερ και αν δε το καταλαβει αυτο ο χωστης δε πα να ερθει ο γκουαρντιολα στο ιδιο εργο θεατες θα ειμαστε.
Κλεινοντας να προσθεσω οτι ο Σαντος εξυπηρετει τα σχεδια Σαββιδη που αποτι φαινεται δεν εχει σκοπο να ανοιχτει οικονομικα και καλα κανει.
Αλλα μεγαλοι προπονητες (Στεφενς) με δανεικους,Σπυροπουλους και Νινηβδες δε πανε μαζι οποτε παμε στη σιγουρη λυση ελπιζοντας να κλεψουμε κατι με το αντιποδοσφαιρο.
Αυτη ειναι γνωμη μου και μακαρι να βγω ψευτης.
Το μπάτζετ δεν έπεσε τότε, αλλά ούτε υπήρχε και περίπτωση να ανέβει. Επίσης, φρέσκια ήταν η απεργία των παικτών, όπως και τα πανταχόθεν τρυπήματα στον Σύλλογο (Γιάννενα, Σπάθας κλπ.). Δεν υπήρχε περίπτωση το σύστημα να αφήσει τον ΠΑΟΚ να κάνει την υπέρβαση.

Αγωνιστικά, ποτέ δεν φάνηκε να μην πιστεύει στην ομάδα που ο ίδιος δημιούργησε. Αν έμενε όμως την επόμενη χρονιά, το πιο πιθανό ήταν να παίξει κορώνα γράμματα όλο του το έργο σε δύο προκριματικούς με πολύ ισχυρότερους αντιπάλους. Η υπόλοιπη σεζόν ήταν σίγουρο πως θα κυλούσε πάλι με οικονομικά προβλήματα, τρυπήματα και γκρίνια, όπως και έγινε δηλαδή.

Όταν έφευγε τί να έλεγε; Να μπινελίκωνε για όσα πέρασε τρία χρόνια; Αυτό δεν το έκανε ούτε στον βάζελο που τον φερθήκανε χίλιες φορές χειρότερα. Να πήγαινε να δουλέψει στον γαύρο που τον γλυκοκοίταζε; Δεν το έκανε, σεβόμενος τον ΠΑΟΚ και τον εαυτό του.

Η ομάδα σήμερα όντως είναι σε κακή κατάσταση. Αυτό οφείλεται στην ανοργανωσιά και την έλλειψη μετάλλου, δύο πράγματα που εγγυάται ο δερματινοφόρος ότι θα διορθώσει άμα τη αφίξει του.

Στο τελευταίο μέρος του κειμένου σου συμφωνώ σε πολλά, αλλά θέλω να προσθέσω ότι ο Σάντος ανήκει και αυτός στους μεγάλους προπονητές. Όσο για τους θεατές στο ίδιο έργο, ας δώσουμε στον μηχανικό τα εργαλεία, και είμαι βέβαιος ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας. Και κυρίαρχη θα είναι η ομάδα και ο αντίπαλος θα ψάχνει την φυσούνα και δεν θα την βρίσκει.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

zizu10 έγραψε:Επίσης αυτο το ο Σαντος ειναι τερμα αμυντικος περαν του οτι θεωρω οτι δεν ειναι κατι κακο (ποσοι και ποσοι δασκαλοι της προπονητικης δεν εχουν βασιστει στην αμυνα) ειναι και μεγαλος μυθος σχετικα.Πολλοι αυτοματισμοι βγαίνουν σε ομαδες του Σαντος.Επίσης εχει μέσο όρο στις ομάδες που έχει προπονησει γυρω στα 2 γκολ ανα ματς και δεχεται γυρω στα 0.8 ανα ματς.Παρομοια στατιστική με τον Μουρινιο τον ανθρωπο των τίτλων.
+1
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

K_geo έγραψε:και αν ΔΕΝ έρθει τελικά ο Σάντος; τι κάνουνε (κάνουμε;);;;;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

zizu10 έγραψε:.Επίσης εχει μέσο όρο στις ομάδες που έχει προπονησει γυρω στα 2 γκολ ανα ματς και δεχεται γυρω στα 0.8 ανα ματς.Παρομοια στατιστική με τον Μουρινιο τον ανθρωπο των τίτλων.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ferna ... r_782.html

το γύρω στα 2 απέχει πολύ....!

αλλά πέρα από αυτό!η ένστασή μου δεν έχει να κάνει τόσο με τον τρόπο που παίζει η ομάδα!εντάξει θα θελα να βάζει 4 γκολ σε κάθε αγώνα και όχι να περιμένει στο μισό γήπεδο το ΛΙχτενστάιν!αλλά αν είναι να βάζει 1 γκολ/αγώνα και να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ το προτιμώ!επειδή, όμως, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, δε θεωρώ τυχαίο ότι έχει χάσει πολλά πρωταθλήματα στις τελευταίες αγωνιστικές!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

5ετες Μπιελσα.
Άβαταρ μέλους
Dianabol

Re: Απ: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από Dianabol »

5ετες πολυ ειναι νομιζω 3ετες θα κλεισει σιγουρα ο νεος προπονητης...
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Banksy έγραψε:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ferna ... r_782.html

το γύρω στα 2 απέχει πολύ....!

αλλά πέρα από αυτό!η ένστασή μου δεν έχει να κάνει τόσο με τον τρόπο που παίζει η ομάδα!εντάξει θα θελα να βάζει 4 γκολ σε κάθε αγώνα και όχι να περιμένει στο μισό γήπεδο το ΛΙχτενστάιν!αλλά αν είναι να βάζει 1 γκολ/αγώνα και να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ το προτιμώ!επειδή, όμως, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, δε θεωρώ τυχαίο ότι έχει χάσει πολλά πρωταθλήματα στις τελευταίες αγωνιστικές!
Βγαινει 1,7 εναντι 1,9 του Μουρινιο.Μα και παλι μου μιλας για Σαντος ενω εγώ άλλο σου λεω.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αle αυτο που θελω να καταλαβεις ειναι οτι ουτε εσυ ουτε εγω δηλαδη οι αντιθετες αποψεις σε οτι αφορα τον πορτογαλο δεν θελουν το κακο του ΠΑΟΚ.
Νομιζω οτι το καταλαβες και γιαυτο συζηταμε πανω σε σωστη βαση.
Ακουστηκες και εγω συμφωνω σε αρκετα μαζι σου και κυριως στο οτι η ομαδα θα ειναι σοβαρη με αυτον στο τιμονι.
Επειδη ολα τα σημαδια δειχνουν Σαντος σου ξαναλεω μακαρι να δω κατι διαφορετικο απο αυτο που περιμενω με αυτον στο παγκο και θα βγω αμεσως και να γραψω οτι ημουν λαθος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”