navigator11 έγραψε:Εμένα δε με καίει τόσο η όποια,ήπια ή μη,υπονόμευση του προπονητικού έργου,γενικά ή ειδικά στον ΠΑΟΚ,του Φερνάνδο.Διαολίζομαι οταν η υπονόμευση επιχειρείται ως προς το ακέραιο του χαρακτήρα του.Προσωπικά,τον θαυμάζω απεριόριστα που,με τη συνδρομή του Ζαγοράκη ασφαλώς,ολοκλήρωσε τη θητεία του.Δεχόμενος,εντός κι εκτός τειχών,αστεία πολεμική.Φέρνοντας τον ΠΑΟΚ ξανά στο πλαίσιο οποιασδήποτε εκείνη την περίοδο ποδοσφαιρικής κουβέντας.Του βγάζω όμως το καπέλο επειδή υπήρξε απόλυτα συνεπής στο πιστεύω του.Που στο βαθμό,που αφορούσε στον ΠΑΟΚ,ήταν πως εκείνο το ρόστερ,που βγήκε στα προκριματικά τσ.λίγκ,δεν είχε περαιτέρω δυναμική για το κάτι παραπάνω.Αν υπήρχαν συνθήκες σαν τις σημερινές,οικονομική απόψει,κι επέλεγε την "ξεκούραση" στις πιλάβειες αγκάλες,δε θα'θελα να τον ξαναδώ ούτε ζωγραφιστό.Επειδή όμως απείχαν πάαααααααααρα πολύ,εκτιμώ την ειλικρινή στάση του ανδρός.
Και ομως φιλε πλοηγε ουτε το μπατζετ επεσε ουτε παιχτης εφυγε,γιαυτο κατα τη γνωμη μου επρεπε να μεινει τουλαχιστον αλλη μια χρονια για να ολοκληρωσει το εργο του με τη συμμετοχη της ομαδας στα προκριματικα του CL.
Αντι αυτου αυτος προτιμησε να φυγει γιατι ποτε δεν πιστεψε στη δυναμικη του ΠΑΟΚ και κατα τη γνωμη του αυτο που πετυχε ηταν το ταβανι του συλογου που ας μη ξεχναμε παρομοιασε με τη νασιοναλ της πατριδας του οταν ηρθε.
Η τοτε εξηγηση του ηταν οτι τον κουρασε η καθημερινοτητα και η τριβη που προκαλει αυτη στους παγκους.
Αρα πηγε στην εθνικη για να ξεκουραστει και τωρα που ξεκουραστηκε νατος παλι.
Χαλια η ομαδα αρα μονο καλυτερα μπορει να παει και ειδικα αν δεν καταφερουμε τιποτα φετος εκει να δεις, μεσιας ο πορτογαλος.
Ξαναγραφω για αποφυγη παρεξηγησεων δεν λεω οτι ο Σαντος δεν ειναι καλος προπονητης η οτι θα παψω να ειμαι ΠΑΟΚ αν ξαναγυρισει στο παγκο μας προς θεου,απλα θα ηθελα εναν προπονητη που θα βαλει τις βασεις ο ΠΑΟΚ να κερδιζει τα παιχνιδια οντας κυριαρχος του αγωνιστικου χωρου και οχι παιζοντας κλεφτοπολεμο με τον καθε πικραμενο.
Αυτο βεβαια προυποθετει και καταλληλο ροστερ και αν δε το καταλαβει αυτο ο χωστης δε πα να ερθει ο γκουαρντιολα στο ιδιο εργο θεατες θα ειμαστε.
Κλεινοντας να προσθεσω οτι ο Σαντος εξυπηρετει τα σχεδια Σαββιδη που αποτι φαινεται δεν εχει σκοπο να ανοιχτει οικονομικα και καλα κανει.
Αλλα μεγαλοι προπονητες (Στεφενς) με δανεικους,Σπυροπουλους και Νινηδες δε πανε μαζι οποτε παμε στη σιγουρη λυση ελπιζοντας να κλεψουμε κατι με το αντιποδοσφαιρο.
Αυτη ειναι γνωμη μου και μακαρι να βγω ψευτης.