Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ.1-2,MVP,Σχολια και παραλειπομενα
- Dinos_Liverpool
Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ.1-2,MVP,Σχολια και παραλειπομενα
ΟΚ! Του την "είπατε", αλλά φτάνει. Τώρα έβαλε μυαλό!
Καλά ρε Παόκια, δεν μπορείτε να ΜΗΝ μιλάτε με ειρωνείες; Έλεος!
Καλά ρε Παόκια, δεν μπορείτε να ΜΗΝ μιλάτε με ειρωνείες; Έλεος!
- paokovios1974
Αδερφια, ολοι? ΠΑΟΚτσηδες ειμαστε μην τρωγομαστε μεταξυ μας ο κοινος εχθρος ειναι ενας και λεγεται ολυμπιλαγος και το συστημα που τον στηριζει γκρεμιστε αυτο το συστημα μην στηριζεται οσους λοιδορουν χλευαζουν και ειρωνευονται την ομαδα μας και φορανε και την μασκα του ΠΑΟΚση ΕΞΩ ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ
Mpafo,respect αδελφε!mpafos4 έγραψε:ΕΓΩ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΑΨΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ!!
ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΣΚΗΣΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ!ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ Π@ΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ Λ@ΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΨΩΜΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ...ΟΥΤΕ ΒΟΥΤΥΡΟ!!!!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!
Ειληκρινα λυπαμαι πολυ που βλεπεις μονο αυτα που θες και εχθρους παντου.kataramenos5 έγραψε:CCCP έγραψε:Δε καταλαβατε μου φαινετε τι ειπα.
Δε διαφωνω οτι υπαρχει παρα πολυ μιρλα ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΧΕΝΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν υπάρχει ένα (1) παιχνίδι που δεν έκραξες κάποιον απ την ομάδα είτε παίκτη είτε διοίκηση.
Μεχρι και στο ρούλη (και όχι Αρη όπως τον γράφεις) έδωσες συγχαρητήρια πέρσι μετά την τεσσάρα![]()
τόσο δύσκολο ειναι να πείς μια φορά καλό λόγο για τον ΠΑΟΚ?
Ναι, ποσταρω συνηθος κατα τη διαρκια του αγωνα και κανω κριτικη και σχολιαζω ΑΥΤΑ που βλεπω. Απαγορευεται αυτο? ...deleted...
Απογορευεται η κρικιτη. Απαγορευται η οριμωτητα και το να γραφεις τις αλλες ομαδες οπως γραφονται αλλα πρεπει να κανεις σα παιδακι. Εδωσα συγχαρητιρια στο Αρη μετα την τεσσερα? Ουτε καν καταλαβαινω τι εννοεις. Και αν εσυ δεν βλεπεις οταν λεω καλο λογο γιατι δε μπορεις να διαβασεις δε φταιω εγω.
Μοντς ειληκρινα μπορει να μου πει καποιος αν επιτρεπετε αυτο του ειδους το ...deleted... στο φορουμ? Ειτε να επιβλιθει καποιος η τελειωσα εγω απλα και ωραια.
Κάλμαρε λίγο με τους χαρακτηρισμούς σου. Μία ήπια αντίδραση είναι για μία αρνητική κριτική που κάνεις συχνά-πυκνά και τίποτα περισσότερο. Ο φίλος είναι ένα από τα παιδιά που δίνουν το παράδειγμα σωστής συμπεριφοράς εδώ μέσα είναι. Κακώς "φόρτωσες". Δεν νομίζω ότι σε έχουμε αφήσει πολλές φορές χωρίς να παρέμβουμε, όταν κάποιοι το παρακάνουν εις βάρος σου. Προχωράμε χωρίς συνέχεια στο θέμα.
Ντίνος
Δε το πιστευω οτι μου την "ειπε" για το οτι εγραψα Αρης και οχι ρουλης
15 ετων εισαι?

15 ετων εισαι?

Η φωνή σου ακούστηκε ως εδώ που βρίσκομαι!!!mpafos4 έγραψε:ΕΓΩ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΑΨΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ!!
ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΣΚΗΣΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ!ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ Π@ΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ Λ@ΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΨΩΜΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ...ΟΥΤΕ ΒΟΥΤΥΡΟ!!!!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!
Χίλια μπράβο παλικάρι μου!!!
Μπάφος ωραίος όπως και σελοφάν, keep going... Γιατί την λέτε έτσι στο φιλαράκο μου τον cccp? Μπαλίτσα βλέπει και σχολιάζει το παιδί και είναι πάντα κόσμιος, μπορείτε να λέτε ότι θέλετε χωρίς να χαλσ´τε τον άλλο και την πάρτη σας. Να γίνετε φίλοι και να μη μαλώνετε! Όπως ξανάπα, μπορεί εσύ, ο κάθε εσύ, να μη γουστάρεις κάποιον εγώ όμως, ο κάθε εγώ τον γουστάρει... Οπότε; Οπότε πείτε ότι θέλετε κόσμια. Είναι ατού το να χεις πολλές φωνές, στο δίπλα μαγαζί δεν αφήναν να περάσει άλλη γνώμη, δείτε που κατάντησαν... Ένα βήμα πριν τον αφανισμό...
ΥΓ Εμένα μ' αρέσει να γράφω τις ομάδες με κεφαλαία και σωστά
ΥΓ Εμένα μ' αρέσει να γράφω τις ομάδες με κεφαλαία και σωστά
- kataramenos5
Σώτο εχω γράψει τέτοιες κουβέντες για 2-3 άτομα στα 3 χρόνια που μαι εδώ .Παντα προτού γράψω κάτι τέτοιο διαβάζω ΟΛΑ τα ποστ που έχει κάνει απο την Αναζήτηση δημοσιεύσεων.Αλλο είναι να διαβάζεις ένα ποστ κατα τη διάρκεια ενός αγώνα κι άλλο να βλέπεις ολα τα ποστ του χρήστη στη σειρά .Εχεις μια αποψη, εχω μια διαφορετικη (κατα τα γραφόμενα σου θεμιτό).
Δε με ενοχλεί η διαφορετική άποψη με ενοχλεί η συνεχής προσπάθεια να περάσει η εντύπωση στα παιδια που διαβάζουν οτι ΟΛΗ η ομάδα αποτελείται απο άχρηστους κι ανίκανους που πρέπει να φύγουν.

Δε με ενοχλεί η διαφορετική άποψη με ενοχλεί η συνεχής προσπάθεια να περάσει η εντύπωση στα παιδια που διαβάζουν οτι ΟΛΗ η ομάδα αποτελείται απο άχρηστους κι ανίκανους που πρέπει να φύγουν.
Ναι ..μπαμπαsotos26 έγραψε: Να γίνετε φίλοι και να μη μαλώνετε!

- sourmenetes
- Moderator
Τελος απο δω.
Τριποντο με την ψυχη στο στομα και με κακη εμφανιση.
Ελπιζουμε να μην ξαναδουμε ετσι την ομαδα.Συνεχεια με κυπελλο.
Mvp ο ΛΙΝΟ....!!!!!
Τριποντο με την ψυχη στο στομα και με κακη εμφανιση.
Ελπιζουμε να μην ξαναδουμε ετσι την ομαδα.Συνεχεια με κυπελλο.
Mvp ο ΛΙΝΟ....!!!!!