Βεροια-Π.Α.Ο.Κ. 1-2,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
Re: Βεροια-Π.Α.Ο.Κ. 1-2,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
Despe? Τι λες αγόρι μου? Δε διαφωνώ μ'αυτά που λες, μάλλον δε με κατάλαβες...Αν εμείς ασχολούμαστε μόνο με τα δικά μας θέματα(γήπεδο, εγκαταστάσεις,χρέη, καλύτερο ρόστερ) και πιέζουμε προς αυτή την κατεύθυνση θα αναγκαστούν να κάνουν τέτοια βήματα. Αν εσύ του λες ''άστο είναι άδικος κόπος, μη προσπαθείς'' δεν θα επενδύσει σοβαρά ρε φίλε. Κάθε σοβαρός οπαδός αυτά θέλει να δει ένα γαμηστερό γήπεδο, με παιχταράδες χωρίς χρέη διαφωνείς δηλαδή? Τι να του πούμε να κάνει? Να παίζουμε σ'αυτό το κουφάρι και τι? Να ελέγχουμε την ΚΕΔ και την ΕΠΟ για να πέρνουμε τίττλους? Οσο για Αγγλία που λες, αν δε βάλεις στόχο να τους φτάσεις θα σε μια ζωή πίσω, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει πραγματικά μεγάλο ευρωπαικό κλαμπ και προς τα εκεί πρέπει να κινηθεί ο Ιβαν.
- desperando
- Επικοινωνία:
μπορεις να μου πεις που κολλανε το γήπεδο, οι εγκαταστάσεις,τα χρέη, το καλύτερο ρόστερ με αυτο που λεω εγω?
φυσικα και πρεπει να γινουν ολα τα παραπανω,δεν ειναι αλληλενδετα.απλα για να πιασουν τοπο οι συγκεκριμενες επενδυσεις πρεπει να εξασφαλισεις το 50-50,κατι που στηνελλαδα ακομα ειναι πολυ μακρινο ονειρο.
αυτη τη στιγμη που στο ελληνικο πρωταθλημα δεν υπαρχει δυνατη αεκ,βαζελος,αρης,ηρακλης ο γαυρος μπορει να παρει το πρωταθλημα με 32 νικες απο τους δορυφορους και τα κορακια,εγω πως μπορω να τον συναγωνιστο?
φυσικα και πρεπει να γινουν ολα τα παραπανω,δεν ειναι αλληλενδετα.απλα για να πιασουν τοπο οι συγκεκριμενες επενδυσεις πρεπει να εξασφαλισεις το 50-50,κατι που στηνελλαδα ακομα ειναι πολυ μακρινο ονειρο.
αυτη τη στιγμη που στο ελληνικο πρωταθλημα δεν υπαρχει δυνατη αεκ,βαζελος,αρης,ηρακλης ο γαυρος μπορει να παρει το πρωταθλημα με 32 νικες απο τους δορυφορους και τα κορακια,εγω πως μπορω να τον συναγωνιστο?
Ωραία... ας πάμε στην ταμπακέρα. Με μεγαλύτερο γήπεδο που θα ναι και πιο ασφαλές πάνω απο όλα και εμπορικούς χώρους έχεις παραπάνω έσοδα απο τα εισιτήρια το ίδιο ισχύει και στα τηλεοπτικά και με τις χορηγίες. Αλλες συμφωνίες κάνεις για 30000 θεατές άλλες με 45000. Έτσι θα μπορείς να ενισχύσεις καλύτερα το ρόστερ σου, πόσο θα αντέξει η φάλαινα νομίζεις; Θα σου πω κάτι το οποίο πραγματικά πιστεύω, έτσι όπως είναι το σύγχρονο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο η uefa δεν γουστάρει στο ch.league ομάδες με τέτοια στάδια 50 χρόνων με κάγκελα. Εννοείται δεν μπορώ να στο αποδείξω αλλά αυτό πιστεύω. Εσύ τι λεσ; Δεν ξέρουν για τον ΟΣΦΠ; Για τισ αδικίεσ; Δεν τουσ νιάζει ρε αδέρφι! Πρέπει να χεισ καλό θέατρο και ηθοποιούσ καλούσ για να παίξεισ σε τέτοιεσ παραστάσεισ.Αρα σου δώσα ένα κάρο λόγους γιατί πρέπει να κινηθούμε προς αυτές τις κατευθύνσεις αν την Πέμπτη που θα μιλήσει αρχίσει και λέει για κοράκια και ΚΕΔ θα πω ότι τον κάναμε σαν τα μούτρα μας, Ο Ιβάν μας έδωσε πολλά και δεν τον κακίζω, πρωταθλήματα του ζητάς και αυτό κυνηγάει.Λάθος όμως, δεν έχεις τις βάσεις. Αν θέλει να πάρει έργα είναι μαγκιά του, ο κόσμος τον βοηθά αλλά θέλει να δει κάτι χειροπιαστό, μια παρακαταθήκη όπως ένα καινούργιο σπίτι για την ΠΑΟΚάρα. Αυτό είναι για μένα το ζουμί.
Κ_GEO
Να ζησετε πολυ πολυ ετυχισμενοι ρε συ με ΠΑΟΚΤΣΔΙΔΗΚΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ
κατα τα αλλα πολυ μιζεριαμανια.γρ ξενερωνω....

Να ζησετε πολυ πολυ ετυχισμενοι ρε συ με ΠΑΟΚΤΣΔΙΔΗΚΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ

κατα τα αλλα πολυ μιζεριαμανια.γρ ξενερωνω....

- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά!!!!! γερά και καλά ΠΑΟΚτσάκια να βγάζουμε και όλα είναι κομπλέ!!!!!!!!!!!