Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 17/3 19:30 NS1

Συζήτηση για τους επόμενους αγώνες της ομάδας
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 17/3 19:30 NS1

Δημοσίευση από tera12tera »

dimbar έγραψε:Κρίμα ρε tera!
Αυτό έχεις καταλάβει εσύ?
Δεν κατάλαβα ειληκρινά όμως ποιά είναι η θέση των mods ...;;
Αυτό που με ανησυχεί κάργα , είναι μήπως γίνουν γερές μανούρες , και ξενερώσει ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σοβαρός επιχειρηματίας που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ από το 1980 και μετά (Θυμάμαι τον ΠΑΟΚ από 6 χρονών ) Πάνω που άρχισα να ελπίζω , φοβάμαι μην τα καταστρέψουμε όλα ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Argonaut4 έγραψε:Α
Αλλά ξέχασα είμαι μοντ.
Αυτο το στίγμα ,θα το κουβαλάς μια ζωή :lol:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

δε νομίζω να είναι οι mods σέκτα και να έχουν κοινή άποψη. Σαν εσένα και εμένα είναι και ο καθένας έχει την άποψή του.

ΥΓ η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τις κάμερες σχετίζεται, άραγε με την ανακοίνωση για τον Πάμπλο;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

O Σαββίδης δεν ήρθε για να φύγει τόσο γρήγορα μη φοβάστε μερικοί.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Μερικοί ίσως φοβούνται για το αντίθετο...
Άβαταρ μέλους
tera12tera

ABOLEYTOI έγραψε:δε νομίζω να είναι οι mods σέκτα και να έχουν κοινή άποψη. Σαν εσένα και εμένα είναι και ο καθένας έχει την άποψή του.

ΥΓ η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τις κάμερες σχετίζεται, άραγε με την ανακοίνωση για τον Πάμπλο;
Πιστεύεις δλδ ότι υπάρχουν mods που θα ήθελαν να γίνουν μανούρες ;;;;;
Πραγματικά φοβάμαι ότι την Κυριακή θα γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω ....
Σαν παλιός το έργο τα έχω ξαναδεί...Τρώμε συχνά τις σάρκες μας ...Ελπίζω να προστατέψουμε την ομάδα . Εγώ έγινα ΠΑΟΚ πριν τον Γκαρσία , τον Δώνη και τον Σαββίδη . Έχω ζήσει πολλές χαρές και ακόμη περισσότερες λύπες . Δεν μπορώ να ξαναγυρίσω στα παλιά τώρα που άρχισα να ελπίζω ....Ειλικρινά ας φύγουν όλοι (Δώνης ,Γκαρσία ,Βρύζας , Τσιστιακώφ ) , αλλά τον Σαββίδη ρε φίλε τον θέλω ....Γιατί μετά από 30 χρόνια νοιώθω σιγουριά
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Για να καταλάβω, που εμπλέκονται οι μοντ σε αυτό το τόπικ, και από που προκύπτει ότι θα γίνουν μανούρες?

Αν θέλεις τερα12 να πιαστείς από κάπου, σίγουρα πάντως δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος...
Άβαταρ μέλους
tera12tera

moican4 έγραψε:Για να καταλάβω, που εμπλέκονται οι μοντ σε αυτό το τόπικ, και από που προκύπτει ότι θα γίνουν μανούρες?

Αν θέλεις τερα12 να πιαστείς από κάπου, σίγουρα πάντως δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος...
Μοικανέ εγώ φοβάμαι ότι θα τα κάνουμε μπο^&*%λο . Δεν λέω ότι φυτιλιάζεται ο κόσμος από τους mods αλλά ...Ρε φίλε θέλω να δω τον ΠΑΟΚ κάποια στιγμή δυνατό ... γι αυτό ίσως θα ήταν καλό να τονίσουμε αυτό που λέμε πάντα "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ"
υ.γ : Είπα για τους mods γτ ο αργοναύτης επικαλέστηκε τα Θεία για βοήθεια ...Εγώ ρωτώ ΕΜΕΙΣ τι θα κάνουμε για να προστατέψουμε την ΟΜΑΔΑ ;
υ.γ 2 : Πραγματικά σέβομαι την άποψη σου (αν κ συχνά διαφωνώ) , αλλά ρε αδερφέ ...ήρεμα . Ο Δώνης θα αποτελεί παρελθόν το καλοκαίρι (και λόγο των "Λεπίδων") ....και θα ησυχάσει το κεφάλι μας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

90 λεπτά φωνή μόνο για τον Π.Α.Ο.Κ.! Ούτε Garcia, ούτε Δώνης, ούτε Ιβάν, ούτε Βρύζας, ούτε Παντελάκης!
Να πάρουμε το τρίποντο και μετά το τέλος του αγώνα βρίστε όποια μάνα θέλετε...
Ηχητική βία και μόνο! Δεν σας δίδαξε τίποτα η τιμωρία του Σαλπιγγίδη για 6 αγωνιστικές;
Έχουμε 2 ντέρμπυ στη σειρά, είμαστε στους 4 του κυπέλλου και έχουμε play-off.
Περιμένουν στη γωνία για να μας ρίξουν μια *ούτσα από εδώ μέχρι τον Πειραιά. Θα φάμε μια ωραία ποινή -5 βαθμών και 4-5 αγώνες κεκλεισμένων και θα το βουλώσουμε.

Μην δώσετε δικαιώματα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Maximus έγραψε:Αντε για να δουμε...

ΥΓ.
Τι εγινε ρε παλληκάρια? Πως πάτε? Ολα καλα? :opaokara:
Αφού επανήλθε και ο γερο-Μάξιμος όλα καλά θα πάνε!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε:Αν σου ξαναμιλήσει ο Αποστόλης μετά την ατάκα που πέταξες, γράψε μου.

Δεν είπες για Κυριακή...θα είσαι?

ΥΓ...τώρα το είδα, δε πειράζει ελπίζω να είμαι με τον άλλο το τρελό !!
Εγώ θα σας στέλνω ανταπόκριση μέσα από την Τούμπα (πρώτα ο Θεός)!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Η ανακοίνωση για τις κάμερες σε τι αποσκοπεί?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Maximus έγραψε: 14-03-2013
Αν και φαντάζομαι όλο και κάτι θα υπάρχει για να τσακωνόμαστε... :D
Δε δάγκωνες τη γλώσσα σου ρε παππού.. :evil:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

tera12tera έγραψε:
moican4 έγραψε:Για να καταλάβω, που εμπλέκονται οι μοντ σε αυτό το τόπικ, και από που προκύπτει ότι θα γίνουν μανούρες?

Μοικανέ εγώ φοβάμαι ότι θα τα κάνουμε μπο^&*%λο . Δεν λέω ότι φυτιλιάζεται ο κόσμος από τους mods αλλά ...Ρε φίλε θέλω να δω τον ΠΑΟΚ κάποια στιγμή δυνατό ... γι αυτό ίσως θα ήταν καλό να τονίσουμε αυτό που λέμε πάντα "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ"
υ.γ : Είπα για τους mods γτ ο αργοναύτης επικαλέστηκε τα Θεία για βοήθεια ...Εγώ ρωτώ ΕΜΕΙΣ τι θα κάνουμε για να προστατέψουμε την ΟΜΑΔΑ ;
υ.γ 2 : Πραγματικά σέβομαι την άποψη σου (αν κ συχνά διαφωνώ) , αλλά ρε αδερφέ ...ήρεμα . Ο Δώνης θα αποτελεί παρελθόν το καλοκαίρι (και λόγο των "Λεπίδων") ....και θα ησυχάσει το κεφάλι μας
Το ότι φοβάσαι δεν πηγάζει ούτε από εδώ μέσα, ούτε από το ότι ο Αργοναύτης επικαλέστηκε τα Θεία.
Αν ακούσουν μπινελίκια σήμερα και αύριο στο γήπεδο, εμείς δηλ τι να κάνουμε να τους κλείσουμε το στόμα?
Και σου αντιστρέφω αυτό που λες, και σου λέω οκ ο Γκαρσία θα φύγει, όχι όμως με άκομψο τρόπο και τόσο χοντροκομμένα, την ώρα που ο κόσμος έχει ήδη "φορτώσει" από το καλοκαίρι με τους χειρισμούς Μπόλονι, την ώρα που ήδη ο κόσμος ΔΕΝ πατάει στην Τούμπα για χίλιους -δύο λόγους..

Ο Γκαρσία φεύγει την Τρίτη από τον ΠΑΟΚ με τον χειρότερο τρόπο, αυτά δηλ που κάνουν οι γάβροι και οι βάζελοι...

Όσο για έμενα προσωπικά ήρεμος είμαι και ...περιμένω νεότερα... 8-)
Άβαταρ μέλους
tera12tera

O Γκαρσία δεν θα φύγει την Τρίτη , θα φύγει με τον τρόπο που του αξίζει ...Βέβαια ο ίδιος θα επιλέξει τον τρόπο ...

Για τα μπινελίκια καρφί δεν μου καίγεται ....Αλλά είναι τελείως λάθος να ανοίξουν κάποιοι μέτωπο με την διοίκηση ...

υ.γ : Ο λόγος που θα μας κουνούσε μαντήλι ο Δώνης είχε σχέση με νησί και τσάι ;;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επόμενοι Αγώνες”