tera12tera έγραψε:moican4 έγραψε:Για να καταλάβω, που εμπλέκονται οι μοντ σε αυτό το τόπικ, και από που προκύπτει ότι θα γίνουν μανούρες?
Αν θέλεις τερα12 να πιαστείς από κάπου, σίγουρα πάντως δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος...
Μοικανέ εγώ
φοβάμαι ότι θα τα κάνουμε μπο^&*%λο . Δεν λέω ότι φυτιλιάζεται ο κόσμος από τους mods αλλά ...Ρε φίλε θέλω να δω τον ΠΑΟΚ κάποια στιγμή δυνατό ... γι αυτό
ίσως θα ήταν καλό να τονίσουμε αυτό που λέμε πάντα "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ"
υ.γ : Είπα για τους mods γτ ο αργοναύτης επικαλέστηκε τα Θεία για βοήθεια ...Εγώ ρωτώ ΕΜΕΙΣ τι θα κάνουμε για να προστατέψουμε την ΟΜΑΔΑ ;
υ.γ 2 : Πραγματικά σέβομαι την άποψη σου (αν κ συχνά διαφωνώ) , αλλά ρε αδερφέ ...ήρεμα . Ο Δώνης θα αποτελεί παρελθόν το καλοκαίρι (και λόγο των "Λεπίδων") ....και θα ησυχάσει το κεφάλι μας
Το ότι φοβάσαι δεν πηγάζει ούτε από εδώ μέσα, ούτε από το ότι ο Αργοναύτης επικαλέστηκε τα Θεία.
Αν ακούσουν μπινελίκια σήμερα και αύριο στο γήπεδο, εμείς δηλ τι να κάνουμε να τους κλείσουμε το στόμα?
Και σου αντιστρέφω αυτό που λες, και σου λέω οκ ο Γκαρσία θα φύγει, όχι όμως με άκομψο τρόπο και τόσο χοντροκομμένα, την ώρα που ο κόσμος έχει ήδη "φορτώσει" από το καλοκαίρι με τους χειρισμούς Μπόλονι, την ώρα που ήδη ο κόσμος ΔΕΝ πατάει στην Τούμπα για χίλιους -δύο λόγους..
Ο Γκαρσία φεύγει την Τρίτη από τον ΠΑΟΚ με τον χειρότερο τρόπο, αυτά δηλ που κάνουν οι γάβροι και οι βάζελοι...
Όσο για έμενα προσωπικά ήρεμος είμαι και ...περιμένω νεότερα...