barlow4 έγραψε:οποιος ονειρευεται δικαιωση με αντιδρασεις μεσω θεσμικων φορεων και μεσων κοινωνικης δικτυωσης ας ξυπνησει.
Εγώ θα έλεγα
οποιος ονειρευεται δικαιωση ας ξυπνησει.
ή
οποιος ονειρευεται αντιδρασεις ας ξυπνησει.
barlow4 έγραψε:οποιος ονειρευεται δικαιωση με αντιδρασεις μεσω θεσμικων φορεων και μεσων κοινωνικης δικτυωσης ας ξυπνησει.
barlow4 έγραψε:νικολα δεν τιθεται θεμα προτασεων.σε αυτο που γραφω παραπανω λεω ολα οσα θελω να πω.
εφοσον δε γινεται θεσμικα πως αλλιως μπορει να γινει.
οποιος σπερνει ανεμους θεριζει θυελλες.
RoMaN έγραψε:barlow4 έγραψε:οποιος ονειρευεται δικαιωση με αντιδρασεις μεσω θεσμικων φορεων και μεσων κοινωνικης δικτυωσης ας ξυπνησει.
Εγώ θα έλεγα
οποιος ονειρευεται δικαιωση ας ξυπνησει.
ή
οποιος ονειρευεται αντιδρασεις ας ξυπνησει.
RoMaN έγραψε:Μακάρι να ήταν η κοινωνία στα άκρα...
pisakaipoupoula έγραψε:Ο μόνος ευνοημένος της απόφασης αυτής είναι ο "φίλος μας" ο πράσινος, όχι ο κόκκινος, τον κόκκινο τον συνέφερε να ισχύσει η τιμωρία απ του χρόνου...μάλλον το φιλαράκι μας πίεσε την ΕΠΟ με τις όποιες άκρες του κ να μας βγάλει από συνδιεκδικητή
sourmenetes έγραψε:pisakaipoupoula έγραψε:Ο μόνος ευνοημένος της απόφασης αυτής είναι ο "φίλος μας" ο πράσινος, όχι ο κόκκινος, τον κόκκινο τον συνέφερε να ισχύσει η τιμωρία απ του χρόνου...μάλλον το φιλαράκι μας πίεσε την ΕΠΟ με τις όποιες άκρες του κ να μας βγάλει από συνδιεκδικητή
Ναι τον γαυρο τον συνεφερε απο του χρονου γιατι θα παιχθει στα ισα το πρωταθλημα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sourmenetes έγραψε:Αν χρειαστει che θα αφαιρεθει και αλλος βαθμος...
Εγω ετσι πιστευω..