Εγώ θα έλεγαbarlow4 έγραψε:οποιος ονειρευεται δικαιωση με αντιδρασεις μεσω θεσμικων φορεων και μεσων κοινωνικης δικτυωσης ας ξυπνησει.
οποιος ονειρευεται δικαιωση ας ξυπνησει.
ή
οποιος ονειρευεται αντιδρασεις ας ξυπνησει.
Εγώ θα έλεγαbarlow4 έγραψε:οποιος ονειρευεται δικαιωση με αντιδρασεις μεσω θεσμικων φορεων και μεσων κοινωνικης δικτυωσης ας ξυπνησει.
Ναι ρε Κεν αλλά η λογική σκύβε και σκάσε δεν μου ταιριάζει!!!barlow4 έγραψε:νικολα δεν τιθεται θεμα προτασεων.σε αυτο που γραφω παραπανω λεω ολα οσα θελω να πω.
εφοσον δε γινεται θεσμικα πως αλλιως μπορει να γινει.
οποιος σπερνει ανεμους θεριζει θυελλες.
ποσο δικιο εχειςRoMaN έγραψε:Εγώ θα έλεγαbarlow4 έγραψε:οποιος ονειρευεται δικαιωση με αντιδρασεις μεσω θεσμικων φορεων και μεσων κοινωνικης δικτυωσης ας ξυπνησει.
οποιος ονειρευεται δικαιωση ας ξυπνησει.
ή
οποιος ονειρευεται αντιδρασεις ας ξυπνησει.
Δυστυχώς είναι ευνουχισμένη!!!!RoMaN έγραψε:Μακάρι να ήταν η κοινωνία στα άκρα...
Ναι τον γαυρο τον συνεφερε απο του χρονου γιατι θα παιχθει στα ισα το πρωταθλημα...pisakaipoupoula έγραψε:Ο μόνος ευνοημένος της απόφασης αυτής είναι ο "φίλος μας" ο πράσινος, όχι ο κόκκινος, τον κόκκινο τον συνέφερε να ισχύσει η τιμωρία απ του χρόνου...μάλλον το φιλαράκι μας πίεσε την ΕΠΟ με τις όποιες άκρες του κ να μας βγάλει από συνδιεκδικητή
sourmenetes έγραψε:Ναι τον γαυρο τον συνεφερε απο του χρονου γιατι θα παιχθει στα ισα το πρωταθλημα...pisakaipoupoula έγραψε:Ο μόνος ευνοημένος της απόφασης αυτής είναι ο "φίλος μας" ο πράσινος, όχι ο κόκκινος, τον κόκκινο τον συνέφερε να ισχύσει η τιμωρία απ του χρόνου...μάλλον το φιλαράκι μας πίεσε την ΕΠΟ με τις όποιες άκρες του κ να μας βγάλει από συνδιεκδικητή![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οτι και να κανουν θα παρουν το μπουλοsourmenetes έγραψε:Αν χρειαστει che θα αφαιρεθει και αλλος βαθμος...
Εγω ετσι πιστευω..