80. Cristiano Moraes Oliveira
Re: Cristiano Moraes de Oliveira
Το ερώτημα είναι. Aν ήταν έτοιμος για την Κυριακή θα έπαιζε στη θέση του Sorlin ή του Ivic;
- paok nafplio
Μαλλον στου sorlen ο ivic δεν μπορει να βγει απο την ομαδα ειναι αρκετα καλος φετος κ ο Cristiano απ'οσα βιντεακια εχουμε δει ολο πλαγια ειναι...
Το ότι είναι μια πολύ καλή μεταγραφή με λίγα λεφτά είναι δεδομένο. Επίσης σίγουρα θα βοηθήσει την ανάπτυξη της ομάδας. Το θέμα είναι ότι αν η θέση που προορίζεται είναι η αριστερή πτέρυγα ή ο άξονας.
Γιατί αν είναι να παίξει από αριστερά, τον άμοιρο τον Ζλαταν λυπάμαι. Πάλι θα γυρνάει μόνος του πίσω για να μαζεύει την μπάλα

Ίσως και με ένα σοβαρό επιτελικό χαφ (αντι-Ιβιτς) αυτή η ομάδα που έχουμε να κάνει παπάδες.
Αν έρθει και κανένας μήτσος (λεμε τώρα).... Φύγαμε για πρωτάθλημα

Γιατί αν είναι να παίξει από αριστερά, τον άμοιρο τον Ζλαταν λυπάμαι. Πάλι θα γυρνάει μόνος του πίσω για να μαζεύει την μπάλα

Ίσως και με ένα σοβαρό επιτελικό χαφ (αντι-Ιβιτς) αυτή η ομάδα που έχουμε να κάνει παπάδες.
Αν έρθει και κανένας μήτσος (λεμε τώρα).... Φύγαμε για πρωτάθλημα

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
πληροφορια
με 300 000 το χρονο θα πληρωνετε ο παιχταρας μας...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με 300 000 το χρονο θα πληρωνετε ο παιχταρας μας...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι παικταρας Θεε μου θα συνεχιζω να λεω. Αλλα 15εκ ρητρα παικτη βρηκαμε!!! 

- pagotatzis
παρακατο θα διαβάσετε τι μου έγραψαν πορτογάλοι για τον παίχτη
Mit ihm verliert Pacos de Ferreira seinen Star und der portugiesische Fussball einen Spieler dem man gerne zugeschaut hat.
in meinen augen der stärkste spieler bei pacos! macht viel nach vorn, kann tore schießen, seine freistöße sind sehr präzise und landen auch meistens im Tor. ist 26 jahre alt, also das perfekte fußballeralter.
spielt eigentlich auf der position des 10ers, aber man findet ihn häufig systembedingt auf dem linken flügel, hat ein starken rechten fuß
auch porto war an ihn dran glaube ich irgenwann mal gelesen zu haben.
η πάκος χάνει το αστέρι τις, και το πορτογαλικό ποδόσφαιρο έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή. καλύτερος παίχτης τις πάκος.κάνει πολύ δουλειά για την επίθεση,σκοράρει.εκτελεί καλά foul που συνήθως μπαίνουν goal,παίζει συνήθως 10ari αλλα λόγου συστήματος τον βρίσκειs συχνά στην αριστερή πτέρυγα,έχει και πολύ δυνατό δεξί πόδι.
και η porto ήταν κοντά να τον αποκτήσει
Mit ihm verliert Pacos de Ferreira seinen Star und der portugiesische Fussball einen Spieler dem man gerne zugeschaut hat.
in meinen augen der stärkste spieler bei pacos! macht viel nach vorn, kann tore schießen, seine freistöße sind sehr präzise und landen auch meistens im Tor. ist 26 jahre alt, also das perfekte fußballeralter.
spielt eigentlich auf der position des 10ers, aber man findet ihn häufig systembedingt auf dem linken flügel, hat ein starken rechten fuß
η πάκος χάνει το αστέρι τις, και το πορτογαλικό ποδόσφαιρο έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή. καλύτερος παίχτης τις πάκος.κάνει πολύ δουλειά για την επίθεση,σκοράρει.εκτελεί καλά foul που συνήθως μπαίνουν goal,παίζει συνήθως 10ari αλλα λόγου συστήματος τον βρίσκειs συχνά στην αριστερή πτέρυγα,έχει και πολύ δυνατό δεξί πόδι.
- PABLO GARCIA1
pagotatzis αυτοί οι Πορτογάλοι φίλοι σου σαν πολύ Γερμανική προφορά να έχουν....achtung

Και γω το έβαλα στο Google να το μεταφράσει από Πορτογαλικά σε Ελληνικά και μου έβγαλε άλλα αντί άλλων.
Pagotatzis οι φίλοι σου σε κορόιδεψαν.Δεν είναι Πορτογάλοι

Pagotatzis οι φίλοι σου σε κορόιδεψαν.Δεν είναι Πορτογάλοι

- sarkofagoktinos
- pagotatzis
μπήκα στο transfermarkt.de στο forum τις ΠΑΚΟΣ και ρώτησα για τον παίχτη.
και φυσικά μου απάντησαν σε γερμανικά βρε.
η μετάφραση είναι δικια μου .
κάτι λίγα γερμανικά ξέρω ,δεν πήγε χαμένη μια ολόκληρη ζωή στην γερμανία
και φυσικά μου απάντησαν σε γερμανικά βρε.
η μετάφραση είναι δικια μου .
κάτι λίγα γερμανικά ξέρω ,δεν πήγε χαμένη μια ολόκληρη ζωή στην γερμανία

- pagotatzis
ο παγωτατζής πάντα κερνάει
άντε του χρόνου να παίξουμε με καμια γερμανική ομάδα και οποιος έρθει έχει παγωτό free
που θα πάει δεν θα σας γνωρίσω και από κοντά
θα έχει μπόλικο γλείψιμο

άντε του χρόνου να παίξουμε με καμια γερμανική ομάδα και οποιος έρθει έχει παγωτό free
που θα πάει δεν θα σας γνωρίσω και από κοντά
θα έχει μπόλικο γλείψιμο

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
εβγαλες και παγωτο με το ονομα του free?pagotatzis έγραψε:οποιος έρθει έχει παγωτό free
πιασε 4!!!

Welcome to sastalega clubpagotatzis έγραψε:παρακατο θα διαβάσετε τι μου έγραψαν πορτογάλοι για τον παίχτη

Μαλλον δεκαρι λοιπον ο τυπος, και λιγο ωλαραουντ εξτρεμιζων. Αισθανομαι δικαιωμενος, συγκινημενος θα 'λεγα.
Περα απ'την πλακα, ας περιμενουμε να δουμε πως θα τον βαλει να παιζει ο Σαντος.
edit: μπραβο παγωτατζη για το ψαξιμο