Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από Yiankos »

Μετά το ματς με τη Χέρενφεν αποχώρησα από το σάιτ για λόγους που δεν ήθελα να αναφέρω, αλλά δυστυχώς θα το κάνω τώρα στο τελευταίο μου ποστ σ' αυτό το σάιτ.
Πλέον το Paokmania δεν με εκφράζει και κυρίως μεγάλο κομμάτις της admin team του. Νόμιζα ότι το site υπήρχε ώστε να συσπειρώνει και να βοηθάει τον κόσμο σε δύσκολες στιγμές και αυτό ακριβώς έκανε στο ξεκίνημά του σε εποχές δύσκολες όπου θα μπορούσε να πάει με τη ... μάζα, εμείς εδώ κρατούσαμε "αεράμυνα".
Προσωπικά δεν πρόκειται να συμμετέχω σε ένα site το οποίο τη στιγμή που ένα ακυρωθέν γκολ από τα πιο γελοία - τραγικά και απίστευτα οφσάιντ που έχουν δει τα μάτια μου, έκρινε το ματς, αυτό θα έχει κεντρικό άρθρο με τίτλο "Και πάλι ... μέτριος".
Η αλλαγή του τίτλου για μένα είναι επιβεβλημένη και αυτό έγραψα σε σχόλιο κάτω από το κεντρικό άρθρο το οποίο είχε +20 votes κι όμως οι admin θεώρησαν ότι έπρεπε να σβηστεί. Πολλές φορές διαφωνούσα με λεγόμενα άλλων admin, αλλά ποτέ δεν έσβησα σχόλιό τους και φυσικά ούτε απλού μέλους αν εξέφραζε κόσμια την άποψή του.
Δυστυχώς, απ' ότι φαίνεται οι ώρες που ξόδεψα πάνω σε αυτό το site δεν σημαίνουν τίποτα για κάποιους. Αποχώρησα εδώ και ένα μήνα εντελώς αθόρυβα και ούτε ήθελα να κάνω φιγούρα και γι' αυτό δεν το ανέφερα πουθενά.
Σχόλια και ποστ άλλων δεν έσβηνα, ακόμα και αν είχα 100% αντίθετή άποψή μαζί τους. Αυτό μάλλον είναι το ευχαριστώ στο πρόσωπό μου για όλα όσα προσέφερα σε αυτό το site.
Υγ: Αν θέλεις μπορείς να σβήσεις και αυτό το ποστ, ώστε να διατηρηθεί το επίπεδο του site ψηλά.
Ο υφιστάμενος του Paokmania Yiankos σας χαιρετά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ισως το παρακάτο ποστ, να έπρεπε να είναι πμ προς το Γιάνκο αλλά αφου το ξεκίνησε δημόσια...

Ήμουν παρόν στο φρατέλι όταν είχε γίνει η ανάλογη συζήτηση για αυτήν την απόφαση... Το "πρόβλημα"? Χωρίς πολλές λεπτομέριες ο καταστροφικός τίτλος του άρθρου... ΤΟ ίδιο και σήμερα...

Παιδιά επειδή μαζί σας μεγάλωσα... Μαζί σας έκανα τα πρώτα μου βήματα σαν έφηβος, θέλω κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω όλους... Τον Νίκο (που επίσης αποχώρησε), τον Γιάνκο, τον Δάσκαλο, τον Βαγγέλη, τον Μηχανικό, τον τεράστιο Στάλιον, τον Ζορό και όλους τους μοντ που έχουν περάσει απο το site... Κατά δεύτερον, ο Γιάνκος έχει δίκιο... Δεν μπορεί ξαφνικά λόγο κάποιου ή κάποιων το site να αλλάζει γραμμή και να κράζει με κάθε ευκαιρία τον ΠΑΟΚ...

Αλλά υπάρχει λύση: Να μην ξαναμπεί άρθρο γραμμένο απο την Αντμιν τιμ... Να υπογραφει ο καθε Αντιμιν ξεχωριστά... ΟΛες οι απόψεις είναι ενδιαφέρουσες... Δεν γίνονταιίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα...

Γιανκο ελπίζω να ξαναγυρίσεις... Τουλαχιστον συνέχισε σαν απλό μέλος να γράφεις εδώ μέσα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Οταν η ομάδα πάει καλά, όλα μέλι γάλα, με την πρώτη στραβη, δυστυχώς, τα κοράκια ξεφυτρώνουν και το μπάχαλο είναι αναπόφευκτο!!

Ευχή μου κάποια στιγμή να ξανασμίξουμε και πάλι..

ΠΑΟΚ είμαστε και στις χαρές και στις λύπες!
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Yiankos έγραψε:Μετά το ματς με τη Χέρενφεν αποχώρησα από το σάιτ για λόγους που δεν ήθελα να αναφέρω, αλλά δυστυχώς θα το κάνω τώρα στο τελευταίο μου ποστ σ' αυτό το σάιτ.
Πλέον το Paokmania δεν με εκφράζει και κυρίως μεγάλο κομμάτις της admin team του. Νόμιζα ότι το site υπήρχε ώστε να συσπειρώνει και να βοηθάει τον κόσμο σε δύσκολες στιγμές και αυτό ακριβώς έκανε στο ξεκίνημά του σε εποχές δύσκολες όπου θα μπορούσε να πάει με τη ... μάζα, εμείς εδώ κρατούσαμε "αεράμυνα".
Προσωπικά δεν πρόκειται να συμμετέχω σε ένα site το οποίο τη στιγμή που ένα ακυρωθέν γκολ από τα πιο γελοία - τραγικά και απίστευτα οφσάιντ που έχουν δει τα μάτια μου, έκρινε το ματς, αυτό θα έχει κεντρικό άρθρο με τίτλο "Και πάλι ... μέτριος".
Η αλλαγή του τίτλου για μένα είναι επιβεβλημένη και αυτό έγραψα σε σχόλιο κάτω από το κεντρικό άρθρο το οποίο είχε +20 votes κι όμως οι admin θεώρησαν ότι έπρεπε να σβηστεί. Πολλές φορές διαφωνούσα με λεγόμενα άλλων admin, αλλά ποτέ δεν έσβησα σχόλιό τους και φυσικά ούτε απλού μέλους αν εξέφραζε κόσμια την άποψή του.
Δυστυχώς, απ' ότι φαίνεται οι ώρες που ξόδεψα πάνω σε αυτό το site δεν σημαίνουν τίποτα για κάποιους. Αποχώρησα εδώ και ένα μήνα εντελώς αθόρυβα και ούτε ήθελα να κάνω φιγούρα και γι' αυτό δεν το ανέφερα πουθενά.
Σχόλια και ποστ άλλων δεν έσβηνα, ακόμα και αν είχα 100% αντίθετή άποψή μαζί τους. Αυτό μάλλον είναι το ευχαριστώ στο πρόσωπό μου για όλα όσα προσέφερα σε αυτό το site.
Υγ: Αν θέλεις μπορείς να σβήσεις και αυτό το ποστ, ώστε να διατηρηθεί το επίπεδο του site ψηλά.
Ο υφιστάμενος του Paokmania Yiankos σας χαιρετά.
Υianko δεν γνωρίζω τί έγραψες στην κεντρική σελίδα αλλά ούτε και ποιός σου έσβησε το πόστ.
Παρόλα αυτά επειδή βγάζεις δημόσια κάτι προς τα έξω κατηγορώντας το site και τους admin οι οποίοι σε εμπιστεύτηκαν θα ήθελα να πείς και τον πραγματικό λόγο που έφυγες και όχι να προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις(όπως αντίθετα κάνεις με το συγκεκριμένο ποστάρισμα).
Το άν έφαγες ώρες και μέρες ατελείωτες δεν σε ανάγκασε κανείς όπως ποτέ δεν βάλαμε το μαχαίρι στο λαιμό σε κανένα να το κάνει και να ασχοληθεί με αυτό που δημιουργήθηκε πρίν 2μιση χρόνια.
Με τον τρόπο σου κάνεις τώρα φιγούρα αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Ειρωνικά σχόλια γνωρίζεις ότι σβήνονται(απο την θητεία σου ώς moderator) αλλά αυτό κατ εξαίρεση δεν θα σβηστεί.
Υφιστάμενοι και προιστάμενοι δεν υπάρχουν στο paokmania.Όταν είδαμε ότι πήγαν κάποιοι να κάνουν τέτοια κόλπα πήραν τον δρόμο τους.
Ο καθένας έχει και μία άποψη.
Διαφωνώ με το σβήσιμο του όποιου πόστ και να έγινε(εκτός αν περιείχε βρισιές κτλ)αλλά διαφωνώ και με αυτά που γράφεις αν τα γράφεις εσύ...

υγ)Το ότι έφυγες απο το site δεν σημαίνει,ότι δεν θα χαιρετάς και τους φίλους που απέκτησες μέσα απο αυτό, έξω απο το γήπεδο.Αυτό σημαίνει φιγούρα ή πικρία.Περιμένω να εξηγήσεις τους λόγους δημόσια όπως και δημόσια κατηγορείς το site και δημιουργείς εντυπώσεις(ειδάλλως θα μπώ στην διαδικασία να το κάνω εγώ)
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Τώρα γιατί θέλεις να το συνεχίσεις Βαγγέλη; Είπα ότι διαφωνώ με τον τίτλο του άρθρου, το έγραψα σε σχόλιο εννοείται χωρίς να βρίσω (κάτι που δεν έκανα ποτέ εξάλλου) και αυτό σβήστηκε ..
Θα σε παρακαλούσα να μην το συνεχίσεις και μπούμε σε μία συζήτηση που θα με κάνει να πω πράγματα που δε θέλω.
Υγ: Ρώτα τον Δάσκαλο, ή τον Stallion, ή τον Outsider, ή τον ehemitho και όποιον θες αν χαιρετάω ή όχι αυτούς που γνώρισα μέσα από το site.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

παίδες συνεχίστε το μέσω πμ...η κάτι παρόμοιο..εδω που γράφετε,μπαίνουν και επισκέπτες..
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Δημιουργείς εντυπώσεις με το να ποστάρεις χίλια δύο πράγματα για το λόγο ότι σβήστηκε ένα σχόλιο σου.
Εβγαλες δεκάδες πικρίες και χολή για ένα σβησμένο σχόλιο;
Και μου λές να σταματήσω;Δύσκολα...
Εξήγησε στον κόσμο για πιό λόγο έφυγες.Δεν καταλαβαίνω γιατί το αποφεύγεις με στυλάκι του τύπου ας το αφήσουμε...
Ξεκίνησες να δημιουργείς εντυπώσεις και όλοι περιμένουμε να μας πείς.
Μπορείς να πείς ότι θέλεις και δεν σε φιμώνει κανένας ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ εδώ μέσα..
Περιμένω να πείς και αυτά που ΠΡΕΠΕΙ να πείς για να εξηγήσεις στον κόσμο γιατί έφυγες αλλά και ΑΥΤΑ που δεν θέλεις να πείς....
Για την χαιρετούρα το αφήνω ασχολίαστο...Τεσπα
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ακόμη καλύτερα αν βρεθείτε ή βρεθούμε όλοι απο κοντά
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

οπως δημόσια δημιουργήθηκε δημόσια θα τελειώσει Πάνο...
χθεσινοί δεν είμαστε...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

διαφωνω και εγω με τον τιτλο..αλλα ο τα παιδια που ειναι υπευθυνα γραφουν,παιρνουν την ευθυνη..Αφου δινεται το δικαιωμα στο καθεναν να εκφρασει τη διαφωνια του ολα καλα..Παντως το χαρακτηριστικο του ματσ δεν ηταν ο μετριος ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

παιδιά, ούτε σας ξέρω ούτε με ξέρετε και είμαι και σχετικά καινούριος στο site. Δεν ξέρω, ούτε μπλέκομαι στην αντιπαράθεση σας, αλλα πραγματικά η εικόνα που βγάζετε αυτή τη στιγμή είναι παρα πολύ άσχημη! Παρα πολύ! Δεν το συνεχίζω, απλά σας καλώ να αυτολογοκριθείτε και να τα λύσετε μεταξύ σας.
8emis4, ένα απλό μέλος του paokmania.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Παιδιά δεν θέλω να συμμετάσχω στην συζήτησή σας, αλλά θέλω κι εγώ με την σειρά μου να εκφράσω την πλήρη διαφωνία μου με τον τίτλο του άρθρου!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

+4 και απο μένα.

Ο τίτλος και μόνο ο τίτλος απο τον Κύρκο γράφτηκε?
:yellowcard:
Άβαταρ μέλους
Stallion
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stallion »

Δεν έχω καταλάβει γιατί γίνεται αυτή η κουβέντα για τον τίτλο... Δηλαδή εσείς είδατε έναν ΠΑΟΚ ανώτερο του μετρίου??? Το συγκεκριμένο άρθρο μέσα, δεν κράζει ούτε τον προπονητή, ούτε τη διοίκηση, ούτε κανέναν... Μόνο τον ταμπάκη κράζει... ΣΑΝ ADMIN TEAM ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΟΔΩΡΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ.
Αλλά δεν θα εθελοτυφλούμε ποτέ. Το να βγαίνεις μετά από τέτοιες εμφανίσεις που η ομάδα ομολογουμένως δεν τα πήγε καλά και να λες το αντίθετο νομιζω ότι φτάνεις στο σημείο να ΣΟΥΠΕΡΙΖΕΙΣ.
Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η αλήθεια. αν εσάς σας άρεσε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον πανιώνιο, γράψτε το. Άλλα το να κράζεις κάποιον ο οποίος κρίνει μια εμφάνιση μέτρια νομίζω ότι είναι απλά τραγικό.
Η ομάδα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Προσωπικά είμαι σίγουρος πως η διοίκηση με το προπονητικό team θα τη βρουν την άκρη.
Το να μη βλέπεις ότι υπάρχουν προβλήματα και να λες ότι όλα είναι καλά, για μένα είναι εθελοτυφλία.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και όλοι στηρίζουμε τον Θόδωρο και τις αποφάσεις του.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

δεν εκατσα να διαβασω ολα τα προηγουμενα γιατι αυτα με κουραζουν!
επιτελους βρειτε τα εκτος φορουμ!
ας υπογραφει ενας μονο το κειμενο που δημοσιευετε και αν θελει καποιος admin να διαφωνησει, ας το κανει στα σχολια!
δηλαδη ντε και καλα να συμφωνουμε σε ολα? οριστε εγω πιστευω οτι μπορει να ειμασταν μετριοι...αλλα παοκ με παιχτη λιγοτερο μεσα σε δυσκολη εδρα να πιεζει, δεν εχω ξαναδει επι εποχης σαντος!
ο καθενας εχει δικη του κριση...
ααα και κατι αλλο...
οχι αλλο kareena σε αυτο το σαιτ!!!
εμενα μου λειπει πολυ και δεν το κρυβω!! αυτος ομως δεν ειναι λογος να μην μιλαω καποια παιδια απο την admin team!!
ΒΡΕΙΤΕ ΤΑΑΑΑΑ!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”