Peja 4 έγραψε:IKARIA_G4 έγραψε:Υ.Γ. φωτογραφιες απο κερκιδα και ματς,που μπορω να βρω?????
Αδερφέ πάρε τηλέφωνο τον Ντέρμπισαϊρ και το παπατσόγλου που βγάλαν χτες πολλές!!!
![]()
![]()
xaxaxa

Peja 4 έγραψε:IKARIA_G4 έγραψε:Υ.Γ. φωτογραφιες απο κερκιδα και ματς,που μπορω να βρω?????
Αδερφέ πάρε τηλέφωνο τον Ντέρμπισαϊρ και το παπατσόγλου που βγάλαν χτες πολλές!!!
![]()
![]()
vanroy έγραψε:Συμφωνώ με όσα γράψατε αδέρφια ,αλλά ας γράψω και εγώ τι είδα χθες.
ΥΓ. Trobonara και Believer + 1000 σε αυτά που είπατε. Προσωπικά χάρηκα τρελά χθες για το 1 – 0 , αλλά δεν θα είμαι μέσα στο γήπεδο για να χαρώ το σπάσιμο της παράδοσης ( φτιαγμένης με απίστευτες διαιτητικες σφαγές) και στο πρωταθλημα με τον gay .Και δεν πρόκειται να ανανεώσω το διαρκείας μου στην θ4. Ίσως πάρω σε άλλη θύρα θα δούμε το καλοκαίρι πάντως τέρμα η 4.
Είναι θέμα χρόνου το πότε θα θρηνήσουμε θύμα(τα) εκεί. Και εν πάσει περιπτώσει αξίζει τέτοια ταλαιπωρία για να δεις ένα ματς; Δεν φταίει ο Ζαγοράκης , ούτε οι σύνδεσμοι, τι να σου κάνουν και αυτοί; Αλλά πώς να μπουν 10.000 άτομα από μία είσοδο; Και ανάμεσα σε αυτούς πολλοί σουρωμένοι και διάφοροι περίεργοι. Αν γίνεται έλεγχος θέλει 5 ώρες για να μπούμε .Αν δεν γίνεται έλεγχος θα μπει μέσα ότι και οποιος να ναι. Πανδαιμόνιο..Σε αυτό το γήπεδο και ειδικά στην θ4 δεν βλέπω τρόπο να λυθεί αυτό το μείζον πρόβλημα που ελάχιστοι το έχουν θέσει ως προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ.
PAOK SYMI έγραψε:διαβαστε στο ιντερνετ στο sportnet νομιζω τις δηλωσεις του ηλιθιου του θεοδωριδηο ανθρωπος χανει λαδια