Λάμπρος Χούτος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
fotis52

Re: Λάμπρος Χούτος

Δημοσίευση από fotis52 »

Nα έρθει να παίξει μπάλα με τα μυαλά στην γκλάβα του και να κόψει τις λακίεςμα.... :D
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Εγω δεν το φοβαμαι πως θα κανει αμπαλαεα τα αποδυτηρια. Σάντος λεμε...(..και στο βαθος Παμπλο με την καρπαζια ετοιμη)
Στο κατω2 αν ήταν τόσο τσογλανος, δε θα ειχε κολλητο τον Ρεκόμπα που ήρθε στον νιονιο για παρτυ του. Βρε λες;;;...
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

αν,οπως ελπιζω και πιστευω, ειναι κυριος στο 6μηνο που ακολουθει,
εχουμε την καλυτερη 18αδα απο το 80!!!
με εστογιανωφ η κατι αναλογο στη θεση του σερτζιο δεν μασαμε ουτε απο μαντσεστερ.....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καλώς τον άρρωστο.
Τώρα κόψε μας και μια απόδειξη με 10 γκολ όχι παραπάνω.
upobrixios4

Δημοσίευση από upobrixios4 »

''και να μην εισαι ΠΑΟΚ αυτος ο λαος σε κανει να γινεις''! μονο αυτο κραταω απο τις δηλωσεις του!!!!WELCOME!

ΠΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚ
Άβαταρ μέλους
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

τον ειδα σημερα στο αεροδρομιο ..........ηταν κ ο μινος ελεγε τις μαλακιες του .....αντε να παιξει μπαλα οπως λεει
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Λάμπρος Χούτος μετά από τις υπογραφές, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο γήπεδο της Τούμπας, ως ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου. Θα πάρει τη φανέλα με το Νο 79 στον ΠΑΟΚ, που είναι εξάλλου και η ημερομηνία γέννησης του. Ο Χούτος έφτασε στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 10.45 σήμερα το πρωί. “Κατ’ αρχάς θέλω να εκφράσω τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια του πρώην προέδρου. Έτσι, είναι η ζωή. Άνθρωποι έρχονται, άνθρωποι “φεύγουν”. Είμαι χαρούμενος από εκεί και πέρα, που ήρθα στον ΠΑΟΚ, σε μία μεγάλη ομάδα. Θέλω να κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο. Τίποτα άλλο… Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο και παίρνουν αποφάσεις για το καλύτερο της ομάδας. Από τη στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Θα δουλέψω πολύ. Θεωρώ, ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Δεν είμαι σε κατάσταση φόρμας. Νιώθω έτοιμος. Είναι και θέμα προπονητή, αλλά θα δουλέψω σκληρά”, είπε ο Χούτος για να συνεχίσει. “Σίγουρα είναι η πιο μεγάλη ευκαιρία της καριέρας μου. Εξαρτάται και από μένα. Δεν φεύγω με πικρία, ευχαριστώ τον Πανιώνιο και τον κ. Τσακίρη, είμαι πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ. Πιστεύω και θεωρώ ότι είναι καλύτερα αν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και μετά να βγάζεις συμπεράσματα. Είμαι στη διάθεση του προπονητή. Ο ίδιος θα κρίνει πότε και αν θα με βάλει. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή την αγάπη του για την ομάδα. Και να μην είσαι ΠΑΟΚ, θα γίνεις σίγουρα”, είπε ο Λάμπρος Χούτος.

Απο metropolis.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

χουτο πιάσε τον Σαντος απο τον λαιμό και βαλτον να σε βαλει μεσα .....
Τη θα πει δεν εκανε προπόνηση και λαλακιες......τη καμια συναυλια παιζει σε ορχήστρα??μπαλα παιζει μπες και κάρφωσε αιντε μην τα παρω.
Άβαταρ μέλους
tsef4

Δημοσίευση από tsef4 »

Πιστευω οτι θα παιξει μπαλα σε μας αν ειναι πειθαρχημενος.Κατα τ'αλλα και ικανοτητες στο σκοραρισμα εχει και μπουκαδορος ειναι!Κατι που μας ελειπε.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Falegkos έγραψε:χουτο πιάσε τον Σαντος απο τον λαιμό και βαλτον να σε βαλει μεσα .....
Τη θα πει δεν εκανε προπόνηση και λαλακιες......τη καμια συναυλια παιζει σε ορχήστρα??μπαλα παιζει μπες και κάρφωσε αιντε μην τα παρω.
Φαλεγκο μη βαρας λεμε...

Αν αρχισουν απο τωρα τα κλωτσοπμπουνιδια, σκεψου τι εχει να γινει σε κανα μηνα... :)

Θα παθει εγκεφαλικο ο Σαντος μπαινοντας στα αποδυτηρια και βλεποντας Χουτο και Γκαρσια με μαχαιρια στο στομα να χορευουν τον Πυριχειο Χορο (Σερρα και Πιτσαχ για τους Ποντιους του φορουμ) υπο τη συνοδια ποντιακης λυρας και νταουλιου, που θα παιζουν οι Λινο και Μουσλι αντιστοιχα !!!!!
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

κι ο μπιζερα να παιζει λυρα
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

χαχα Platon το ποστ σου θυμισε κατι απο καρεενα.
Αυτο το εγκεφαλικό ατομο σου μετέδωσε ολα αυτα που τρέχουν στο μπερδεμένο του μυαλό.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

«Ευκαιρία ζωής»!

Εικόνα

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΧΟΥΤΟΣ: «ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ, ΓΙΝΕΣΑΙ!».- Έτοιμος να παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής του δήλωσε ο Λάμπρος Χούτος, στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο 30χρονος φορ τόνισε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποτελεί τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του, ενώ δε δίστασε να δηλώσει ότι ακόμη κι αν δεν είσαι ΠΑΟΚ, γίνεσαι!..

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Πάντα τον θεωρούσα μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους. Θέλω να κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που πίστεψαν σε μένα. Ήρθα με μοναδικό γνώμονα να παίξω το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορώ. Από τη στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ δεν το σκέφτηκα πολύ. Θα δουλέψω όσο μπορώ. Έχω επανέλθει μετά την επέμβαση που έκανα. Είμαι σε καλή κατάσταση και σύντομα θα βρω τη φόρμα μου», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Και να μην είσαι ΠΑΟΚ, σίγουρα στην πορεία θα γίνεις με την αγάπη που δείχνει ο κόσμος γι’ αυτή την ομάδα. Θα δουλέψω σκληρά για να του αποδείξω ότι μπορεί να υπολογίζει σε μένα. Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας μου. Είναι στο χέρι μου να την αξιοποιήσω. Θεωρώ ότι έχω όλες τις δυνατότητες να αποδείξω την αξία μου στον ΠΑΟΚ. Είμαι στη διάθεση του προπονητή. Αυτός θα κρίνει πότε και αν θα παίξω».

«Καμία πικρία»

Ο Χούτος μίλησε και για το διαζύγιό του με τον Πανιώνιο, αλλά και την παρουσία των Ζαγοράκη-Βρύζα στην ομάδα:

«Η παρουσία τους προσφέρει ασφάλεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα γιατί είναι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το άθλημα και παίρνουν τις κατάλληλες αποφάσεις για την ομάδα.

Δεν έχω καμία πικρία από τον Πανιώνιο μου. Ισα-ίσα θέλω να ευχαριστήσω τον Κωνσταντίνο Τσακίρη. Όταν γράφονται κάποια πράγματα ο κόσμος διαμορφώνει μία συγκεκριμένη άποψη για έναν άνθρωπο. Αν, όμως, τον γνωρίσεις αυτόν τον άνθρωπο, μπορεί να έχεις διαφορετική άποψη».

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=88356
Άβαταρ μέλους
axilleas4

Δημοσίευση από axilleas4 »

Και 200.000 ευρώ να δώσαμε , πάλι πολλά είναι για 6 μήνες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”