Και λιγα τους λες.Καρναβαλια που δεν πατε ποτε γηπεδο και μιλατε μονοgiorgos_zaf4 έγραψε:Οσοι λετε οτι δεν ειχαμε καμια δουλεια εκει και αλλα τετοια μαλλον θελετε να μας τρελανετε.Ειστε αυτοι που και εισιτηρια να παιρναμε δεν θα μπαινατε στον κοπο να κανετε το ταξιδακι να πατε να δειτε την ομαδα μας.
Σαββατο πρωι ειχα του κοσμου τις δουλειες,τελειωνω οσο πιο γρηγορα μπορω,παιρνω ενα φιλαρακι μου και στις 2 και μιση ξεκιναμε απο Θεσσαλονικη.Τι πιο ομορφο απο ενα Σαββατιατικο απογευμα διπλα στον ΠΑΟΚ.Στις 5 ειμαστε Κομοτηνη και στις 6 εξω απο το γηπεδο.Με τα πολλα καταφερνουμε να μπουμε μεσα γυρω στα 100 ατομα με δικαιωμα εισοδου ειτε με προσκλησεις,ειτε με διαρκειας ειτε στην ζουλα,χωρις ομως καμια μανουρα,και στην συνεχεια μας ανοιγουν το "υπο κατασκευη" πεταλο.Στο ημιχρονο μετα απο πολλες συζητησεις και καποιες αντεγκλησεις με τους εκει "αρχοντες του τοπου" ανοιξαν την εισοδο και μπηκαν και οι υπολοιποι 200-250 που ηταν απ'εξω.Μαζι με τους Κομοτηναιους ΠΑΟΚτσηδες λοιπον ημασταν γυρω στους 500.
Γιατι λοιπον εγω ως "Ελληνας" πολιτης να μην μπορω να δω την ομαδα μου?Γιατι να μην μπορεσω να ταξιδεψω απο Θεσσαλονικη-Κομοτηνη το Σαββατο 20-9-2008?Ποιος ειναι αυτος που θα μου το απαγορεψει?Με ποιο δικαιωμα ολα αυτα ρε?Πατε καλα???
Οπου και να παιζεις θα σ'ακολουθω.....
στα τοπικ :