Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
giorgos_zaf4 έγραψε:Οσοι λετε οτι δεν ειχαμε καμια δουλεια εκει και αλλα τετοια μαλλον θελετε να μας τρελανετε.Ειστε αυτοι που και εισιτηρια να παιρναμε δεν θα μπαινατε στον κοπο να κανετε το ταξιδακι να πατε να δειτε την ομαδα μας.
Σαββατο πρωι ειχα του κοσμου τις δουλειες,τελειωνω οσο πιο γρηγορα μπορω,παιρνω ενα φιλαρακι μου και στις 2 και μιση ξεκιναμε απο Θεσσαλονικη.Τι πιο ομορφο απο ενα Σαββατιατικο απογευμα διπλα στον ΠΑΟΚ.Στις 5 ειμαστε Κομοτηνη και στις 6 εξω απο το γηπεδο.Με τα πολλα καταφερνουμε να μπουμε μεσα γυρω στα 100 ατομα με δικαιωμα εισοδου ειτε με προσκλησεις,ειτε με διαρκειας ειτε στην ζουλα,χωρις ομως καμια μανουρα,και στην συνεχεια μας ανοιγουν το "υπο κατασκευη" πεταλο.Στο ημιχρονο μετα απο πολλες συζητησεις και καποιες αντεγκλησεις με τους εκει "αρχοντες του τοπου" ανοιξαν την εισοδο και μπηκαν και οι υπολοιποι 200-250 που ηταν απ'εξω.Μαζι με τους Κομοτηναιους ΠΑΟΚτσηδες λοιπον ημασταν γυρω στους 500.
Γιατι λοιπον εγω ως "Ελληνας" πολιτης να μην μπορω να δω την ομαδα μου?Γιατι να μην μπορεσω να ταξιδεψω απο Θεσσαλονικη-Κομοτηνη το Σαββατο 20-9-2008?Ποιος ειναι αυτος που θα μου το απαγορεψει?Με ποιο δικαιωμα ολα αυτα ρε?Πατε καλα???
Οπου και να παιζεις θα σ'ακολουθω.....
Και λιγα τους λες.Καρναβαλια που δεν πατε ποτε γηπεδο και μιλατε μονο
στα τοπικ :
fotis52 έγραψε:Ε τοτε ρε Yianko να κραξω ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μας αφηνει εκτεθειμενους στα ΜΜΕ που γραφουνε οτι να ναι και μας βγαζουνε κακους μια ζωη....
Όχι ρε δίκιο έχουν τα ΜΜΕ .. μη σου πω και λίγα λένε .. Να σου πω εγώ τι έγινε ..
Πήγαν οι βάρβαροι οι κάφροι της Τούμπας, και αφού λεηλάτησαν την πόλη από το μεσημέρι μέχρι την έναρξη του αγώνα, στη συνέχεια με πορεία έφτασαν στο γήπεδο και αφού συνεπλάκησαν με τέσσερις διμοιρίες των ματ, στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε 15 αυτοκίνητα Κομοτηναίων και κάνοντας ντου και μαχαιρώνοντας τέσσερις φίλους του Πανθρακικού, μπήκαν στο γήπεδο το οποίο έβαλαν φωτιά φεύγοντας!
Τεσπα .. πολύ ασχοληθήκα .. δεν συνεχίζω .. τέλος από μένα!
ξεχασες να αναφερεις τους βανδαλισμους που εκαναν στην εκκλησια απο διπλα.
Ρε Φωτη μην ψαχνεις αφορμη για να πιαστεις?Απλα ανακαλεσε εκεινο που ειπες στην αρχη,οτι δεν πηραμε εισιτηρια δεν επρεπε να παμε,θα φαμε προστιμα εξαιτιας της συμπεριφορας μας κλπ.
Τι ειναι αυτα?Οποιου του γκαυλωνει θα λεει δεν γουσταρω ΠΑΟΚστηδες μεσα στο γηπεδο μου κι εμεις θα μενουμε στην Τι Βι?
Θα δεις αν θα πανε τα χανουμια,οι γαυροι και οσοι αλλοι θελουν και μπορουν και μετα θα καταλαβεις γιατι σου λεω οτι αυτο που ζουμε δεν ειναι Δημοκρατια.Ας ειχε εισιτηρια και θα καναμε σολντ αουτ κι εκει.Τωρα το μονο που καταφερε ειναι να χασει τα ομορφα λεφτακια μας.
Κι επισης μην ξαναπεσει κανεις στην λομπα και αναπαραγαγει ξανα τα περι "μπερδεμενων" και "μαστουρωμενων".Μονο απο αυτα φαινεται το ποιος ειναι και τι αποψη εχει για τους ομοϊδεατες του.Στις μαλακιες που γραφουν οι εφημεριδες και λενε για να δικαιολογησουν τα φασιστικα τους μετρα δεν θα γινουμε εμεις οι αρωγοι για να τις προπαγανδισουν παντου.Ο κοσμος που πηγε εκει και που πηγαινει παντου θελει απλα να δει την ομαδα του.Ουτε παρατραγουδα,ουτε καψιματα,ουτε πετρες,ουτε τιποτα.
midenistis έγραψε:Αν δίναν εισιτήρια δε θα γινόταν το παραμικρό!
ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ
και τα μυαλά μας πάντα θα πονάνε
ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ
Μηδενιστη σταματα να μπαχαλευεις τις συζητησεις ρε!Με αυτον τον τροπο θα πεισεις καποιον να σου δωσει εισιτηρια για να πας στο γηπεδο του?Δεν ξερω αν ησουν στην Κομοτηνη αλλα σε πληροφορω οτι και τιποτα δεν σπασαμε,και κερκιδαρα καναμε και με το διπλο φυγαμε.Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες για λαϊκη καταναλωση απο τους Κομοτηναιους και για παραταση της θητειας του Φερερα...
καθε συλλογος εχει δικαιωμα και υποχρεωση να προστατεψει τα συμφεροντα του,με οποιο τροπο θεωρει καταλληλο.το ταμειο γινεται στο τελος και ολοι κρινοντε.
εγω θα ειμαι περηφανος για τον ΠΑΟΚ οταν σε ενα πρωταθλημα ισονομιας ΔΕΝ θα πληρωσω ουτε 1 ευρω για προστιμα!
ενταξει,ποδοσφαιρο ειναι οχι καλλιτεχνικη ιππασια αλλα οι ριψεις διαφορων αντικειμενων(με τι στοχο αραγε?)και τα χυδαια βρισιδια μ'αρρωσταινουν.
ΔΕΝ ανεχομαι να μου βριζουν τη μανα μου,και για να εχω το δικαιωμα σ'αυτο δεν πρεπει να βριζω τις μανες των αλλων.για να φιλοξενιθω πρεπει να φιλοξενισω.
δεν μπορει να εχω την απαιτηση να με σεβοντε οι ισχυροι των αθηνων οταν ασκω την δυναμη μου εκει που πλεοναζει.
τι με διαφοροποιει απο αυτους σ'αυτην την περιπτωση?
βεβαια υπαρχει και η λογικη,αφου οι αλλοι με γ.μαν και θα σας γ.μισω.
θεμα οπτικης ειναι.
απλως,αν αυτη ειναι η λογικη μας,τοτε πρεπει να παψω να ονειρευομαι.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ!
ΠΑΟΚ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ
...και η υπεροχή μου θελω να ειναι υπέροχη.
Ρε μαγκες το θεμα εχει πολλες διαστασεις. ο αδερφος ο Lionheart σκεφτεται πιο πολυ το ζητημα της σωματικης ακεραιοτητας και καλα κανει κατ'εμε. Αλλος σκεφτεται το ζητημα του : οπου και αν παιζεις ακολουθαω το οποιο και αυτο βρισκω σωστο. Αλλα ολα τα ζητηματα πρεπει να συνδυαστουν σε ενα που να τα χωραει ολα. Και ασφαλεια με καταλληλα γηπεδα αλλα και με σωστη αντιληψη απο εμας τους ιδιους.
Επισης οταν πας σε μια πολη εκδρομη για να δεις τν ομαδα σου, δεν ειναι κακο μονο το να σπας και να καις αμαξια και συνδεσμους αλλων ομαδων.
Μη λεμε μεταξυ μας μαλακιες. Να σταματησουν οι καφροι μας να μπαινουν σε σουπερ μαρκετ και περιπτερα και να σηκωνουν οτι βρουν εκει. Στο Ηρακλειο καποιος μ@λ@κ@ς οπαδος μας πηγε και εγραψε με σπρευ ΠΑΟΚ στο αγαλμα που εχουν στην κεντρικη τους πλατεια. Για αυτους το αγαλμα εχει αξια συναισθηματικη και ιστορικη οπως για μας το αγαλαμα του Μ. Αλεξανδρου. Θα γουσταρατε να ερθουν εδω οι γαυροι και να εβαφαν το αγαλμα κοκκινο και να φορουσαν κασκολ στον Βουκεφαλα? Απλη λογικη. Αντιστεκομαστε στην αδικια αλλα σεβομαστε και την πολη που μας φιλοξενει.
giorgos_zaf4 έγραψε:Ρε Φωτη μην ψαχνεις αφορμη για να πιαστεις?Απλα ανακαλεσε εκεινο που ειπες στην αρχη,οτι δεν πηραμε εισιτηρια δεν επρεπε να παμε,θα φαμε προστιμα εξαιτιας της συμπεριφορας μας κλπ.
Τι ειναι αυτα?Οποιου του γκαυλωνει θα λεει δεν γουσταρω ΠΑΟΚστηδες μεσα στο γηπεδο μου κι εμεις θα μενουμε στην Τι Βι?
Θα δεις αν θα πανε τα χανουμια,οι γαυροι και οσοι αλλοι θελουν και μπορουν και μετα θα καταλαβεις γιατι σου λεω οτι αυτο που ζουμε δεν ειναι Δημοκρατια.Ας ειχε εισιτηρια και θα καναμε σολντ αουτ κι εκει.Τωρα το μονο που καταφερε ειναι να χασει τα ομορφα λεφτακια μας.
Κι επισης μην ξαναπεσει κανεις στην λομπα και αναπαραγαγει ξανα τα περι "μπερδεμενων" και "μαστουρωμενων".Μονο απο αυτα φαινεται το ποιος ειναι και τι αποψη εχει για τους ομοϊδεατες του.Στις μαλακιες που γραφουν οι εφημεριδες και λενε για να δικαιολογησουν τα φασιστικα τους μετρα δεν θα γινουμε εμεις οι αρωγοι για να τις προπαγανδισουν παντου.Ο κοσμος που πηγε εκει και που πηγαινει παντου θελει απλα να δει την ομαδα του.Ουτε παρατραγουδα,ουτε καψιματα,ουτε πετρες,ουτε τιποτα.
Μα το είπε ρε Γιώργο, ο Πανθρακικός....Ο Ηρακλης για παράδειγμα διαπραγματεύεται και θα πάρει εισιτήρια...Το σκεπτικό είναι ότι η κερκίδα δεν ήταν έτοιμη...Στους επόμενους αγώνες θα είναι...Άρα θα δωθούν εισιτήρια...Δεν είναι δηλαδή ένα κόλλημα που είχαν με τον ΠΑΟΚ...Έτυχε να παίζουμε εμείς τόσο νωρίς με αυτούς...Οι ανθρωποι, τους ανθρώπους σκεφτήκανε και το ενδεχόμενο κατάρρευσης...Γιατί δεν το σεβόμαστε αυτό?Γιατί δεν σεβόμαστε το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί, εμάς προσπάθησαν να προστατευσουν?Είναι δύσκολο?
το ξέρεις ότι η κερκίδα αυτή λειτούργησε στο προηγούμενο mats του πανθρακικού με εργοτέλη? και μη μου πεις , ναι -αλλα- ίσος να μην ήταν τόσο πολλοί αυτοί η εμείς θα ήμασταν περισσότεροι γιατί έτσι δε λειτουργούν οι άδειες για κερκίδες. από τι στιγμή που η κερκίδα λειτούργησε με εργοτέλη σημαίνει ότι είπαν ψέματα η σε αυτή το mats η στο προηγούμενο τους.
δε θέλω να μπω στην ουσία τις συζήτησις σας γιατί λίγο η πολύ όλοι σας έχετε δίκιο. απλός θα πω ότι επειδή το topic είναι για την ανακοινώσει του panthrakikou, δε θα πρέπει να paraxenepsei κανέναν. αν μπείτε στο επίσημο site του panthrax για το mats , θα δείτε ότι εδώ και μια βδομάδα γύφτους μας ανεβάζουν χαρακωμένα μας κατεβάζουν και από τα 300 posts για το mats τα 290 αναφέρονται στο αν θα μπούνε οι παοκτσήδες μέσα. εδώ και 1 βδομάδα όλα αυτά.οι πιέσεις που δέχεται η διοίκηση του panthrax και οι 3 συνεχόμενες ήττες είναι λογικό να οδηγήσουν σε αυτή τι γελοία ανακοίνωση
Ετσι ειναι ρε παιδια. Περσυ στη Ξανθη σταματαω σε ενα κτηριο λιγο πριν το γηπεδο. Ειχα το αμαξι. Ερχεται ενα μαστουρι με 2 φιλους του επισης μαστουρια και με λενε: θα μας πεταξεις μεχρι το γηπεδο? Λεω απο μεσα μου, δεν γουσταρω αλλα τι να κανω? Να φαω και καμια ενεση και να κολλησω τιποτα? Μετα απο 2 χλμ μου κανουν σημα να τους αφησω σε ενα βενζιναδικο για να σηκωσουν το μαρκετ που εχει μεσα. Και εκτος αυτου μου ζητανε και 2 ευρω.
Δεν φτανει που τους παω ως εκει και δεν το σεβονται αλλα μου ζητανε και λεφτα. Και αυτο ειναι το πιο λαιτ απο κεινη τη μερα. Κατι ιστοριες απο το ντου.
Στην πορεια για το γηπεδο ενας κουραστηκε να περπαταει και σταματαει ενα αγροτικο και ανεβαινει στο καπο του και του κανει λακουβα. Δηλαδη για ποιο λογο να το κανεις αυτο. Και το "τσακαλι" που το εκανε αυτο το επαιζε και αρχηγος εκει. Αυτα βλεπεις και το σκεφτεσαι να πας εκδρομη
Σταματηστε τωρα ρε ενταξει φτανει.Πηραμε το διπλο και τελος μην ασχοληστε αλλο αν και πιστευω οτι ο παοκ οπου δεν 8α εχει κοσμο δυσκολα θα παιρνει κατι θετικο.(μακαρι βεβαια να κανω μεγα λαθος)
Ενταξει ρε παιδια η ανακοινωση ηταν μια μαλακια κ μιση και δεν εχει λογο να της δινουμε αξια αν και βγαζει στην επιφανεια ορισμενα προβληματα.Μερικες φορες η "αγαπη" ορισμενων για τον παοκ δημιουργει προβληματα(αν θυμαστε και περισυ στον αγωνα με τον αστερα υπηρξαν καποια προβληματα με την μεγαλη μαζα οπαδων που κατεβηκε).Για ορισμενα τσογλανακια που δεν σεβονται τιποτα και κανουν χιλιες 2 μαλακιες δυστυχως υπαρχουν οπως και παντου αλλωστε και ειναι ενα τεραστιο θεμα που απασχολει οχι μονο τον παοκ αλλα ολους.Εκεινο ομως που βλεπω επισης ειναι οτι δεν εχουμε καλες σχεσεις με ομαδες της επαρχιας ενω λογικα επρεπε με ομαδες της Β.Ελλαδας να τα πηγαινουμε καλα γιατι τα οφελη θα ειναι πολλα στο μελλον.Απο αγωνιστικα μεχρι σε εμψυχο δυναμικο αφου η Β.Ελλαδα ειναι πηγη πολλων ταλεντων μεχρι και οικονομικα αφου θα επρεπε ολη η Β.Ελλαδα να ηταν παοκ.Αντιθετα ομαδες του ΠΟΚ εχουν καλες σχεσεις που δεν θα επρεπε.Πιστευω οτι σε αυτο το κομματι φταιμε πολυ σαν οπαδοι και πρεπει να το διορθωσουμε.Με τις κολοομαδες της αθηνας πρεπει να τα βαζουμε και οχι με τον πανθρακικο.Τελος ειναι απαραδεκτο να λενε μερικοι τους κομοτηναιους πομακους και να μπινελικονουμε οταν απο εκει ειναι ποσοι παοκτσηδες.Δεν γινεται σαν παοκ να ασχολησε με τοσα μικρα πραγματα!!
Γιατι ρε αδερφε Απαραδεκτε ποιος δεν τους στηριζει? Αν δεν ειχε ο ΠΑΟΚ αυτους να κανουν τη διαφορα σημερα θα ηταν ισο μεγεθος του Πανθρακικου. Εννοειται πως σε αυτους οφειλουμε παρα πολλα αλλα να λεμε και την αληθεια. Μεσα απο την κριτικη βρισκεις τροπους να βελτιωνεσαι. Αν εσυ νομιζεις πως ειμαστε στο μαξιμουμ μας τοτο καλως. Εγω οπως απαιτω πολλα απο τη διοικηση ετσι απαιτω και απο το λαο μας μεσα στον οποιο ειμαστε εγω και συ.
Petm έγραψε:το ξέρεις ότι η κερκίδα αυτή λειτούργησε στο προηγούμενο mats του πανθρακικού με εργοτέλη? και μη μου πεις , ναι -αλλα- ίσος να μην ήταν τόσο πολλοί αυτοί η εμείς θα ήμασταν περισσότεροι γιατί έτσι δε λειτουργούν οι άδειες για κερκίδες. από τι στιγμή που η κερκίδα λειτούργησε με εργοτέλη σημαίνει ότι είπαν ψέματα η σε αυτή το mats η στο προηγούμενο τους.
δε θέλω να μπω στην ουσία τις συζήτησις σας γιατί λίγο η πολύ όλοι σας έχετε δίκιο. απλός θα πω ότι επειδή το topic είναι για την ανακοινώσει του panthrakikou, δε θα πρέπει να paraxenepsei κανέναν. αν μπείτε στο επίσημο site του panthrax για το mats , θα δείτε ότι εδώ και μια βδομάδα γύφτους μας ανεβάζουν χαρακωμένα μας κατεβάζουν και από τα 300 posts για το mats τα 290 αναφέρονται στο αν θα μπούνε οι παοκτσήδες μέσα. εδώ και 1 βδομάδα όλα αυτά.οι πιέσεις που δέχεται η διοίκηση του panthrax και οι 3 συνεχόμενες ήττες είναι λογικό να οδηγήσουν σε αυτή τι γελοία ανακοίνωση
''...Με γραπτό αίτημά του ο επίσημος ΠΑΟΚ είκοσι μέρες πριν τον αγώνα ζήτησε εισιτήρια για οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του, αίτημα το οποίο απορρίψαμε φοβούμενοι τυχόν επεισοδίων και λόγω της μικρής χωρητικότητας του Δ.Α.Κ. η οποία υπερκαλύπτεται από τους φιλάθλους μας. Η άρνηση μας αυτή έγινε δεκτή από τον ΠΑΟΚ...''...
Έχεις λοιπόν παράπονα από τη διοίκηση...Όχι απο αυτούς...Το αίτημα απορρίφθηκε και αυτή η απόρριψη έγινε δεκτή από τον ΠΑΟΚ...Εκτός αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βγάλει ανακοίνωση, που να αναιρεί τα παραπάνω...Εφόσον δεν βγάλει πάει να πει ότι τα πράγματα όσον αφορά το συγκεκριμένο σημείο της παραγράφου είναι το ορθό, άρα έρχεται σε αντίθεση με όλα αυτά που οι οπαδοί λένε...Υπάρχει λοιπόν διαφορετικότητα στη φιλοσοφία της διοικησης με τους φιλάθλους...
μα δε μπορούσε να μη τι κάνει δεκτη. μπορούσε??? έχεις μπερδέψει σε αυτό το post την ανακοίνωση του πανθρακικού , τι παε παοκ , τους φιλάθλους, τι φιλοσοφία τους, τους κανόνες για το τι μπορεί να κάνει μια παε. αδύνατο να σε παρακολουθήσω