Αδικαιολόγητα αν δεν έχει ενοχλήσεις.περιμενω βασικός στην Ευρώπηcurtis έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 17:05ουτε εγωΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 09:30 Δεν κατανοώ γιατί δεν παίζει ο Bianco σε τέτοιους αγώνες.
ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Γιατί ο Μεϊτέ είναι ο μισός ΠΑΟΚ και ο Μαγκο γράφει γκολ κάθε βδομάδα
- ΑποστόληςΑ
Ναι, αλλά θα τους χρειαστείς (πολύ) μεθαύριο με Μπραν και σε άλλες 3 ημέρες έχεις και το ντέρμπυ στη Λειβαδιά.
-
DonnieMcGrath
Το ότι θα φτάσω 37 για να δω τον ΠΑΟΚ να παίζει ντέρμπι με τα σουβλάκια δεν το περίμενα. 
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post:
- Ally Samagoal
-
Michael Scott
Τι περιμένετε βρε παιδια να κανει η Κηφισιά; Όταν πρόεδρος "αντίπαλης" ομάδας (Αλαφούζος) βγαίνει και λεει οτι η Κηφισιά αδικείται απο την διαιτησία απο τότε που συμφώνησε με αυτούς για τον Τεττει... Εχει χαλάσει το μυαλό τους, λες και θα κατσει να ασχοληθεί κανεις με τη πάρτη τους. Λες και η διαιτησία φταίει που τις προαλλες με τον γαυρο μπήκε αλλαγή ο δικός τους και μεσα σε 20 λεπτα πήρε δύο κίτρινες και εδωσε ενα πεναλτι...
Θα σκάσει και αυτωνων η φούσκα οσονούπω...
Θα σκάσει και αυτωνων η φούσκα οσονούπω...
Γιάννη Αγιάννη καλημέρα.Jean Valjean έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:38 ...
Δεν ξέρω ποσα clean sheet έχει κάνει η ομάδα με αυτόν, όμως φέτος νιωθω ήσυχος καθώς πισω από τον Παβλενκα έχουμε κι έναν άλλο ποιοτικο τερματοφυλακα που αποδεικνύει ότι έχει μεγάλο μέλλον στην ομάδα μας.
...
Για Τσιφτσή τι γνώμη έχεις;
Το μέλλον του στην ομάδα πως το φαντάζεσαι; Τον βλέπεις κάποια στιγμή αδιαπραγμάτευτο νο1;
- Jean Valjean
Καλημέρα @marsantos !
Μ'αρεσει ο Τσιφτσης. Είναι κι αυτός όπως ο Παβλενκα συγκεντρωμένος όταν παιζει, και είναι καλός με την μπαλα στα ποδια, νομίζω λίγο καλύτερος από τον Παβλενκα.
Φυσικά και τον βλέπω και τον θέλω για πρωτο τερματοφυλακα. Έχει χρόνο και να βελτιωθεί και να αποκτήσει περισσοτερες εμπειρίες. Δεν θεωρώ ότι υστερεί κάπου εκτός ίσως από το υψος του. Έχει καλές τοποθετήσεις και δείχνει να μην μασάει στα δυσκολα. Φωνάζει και στους αμυντικούς, στήνει σωστά το τείχος (ο Τσέχος λίγο καλυτερα) και γενικά έχει το πακετο. Γερός να είναι, να δουλευει και θα τον έχουμε για χρόνια!!
Έχει να φόντα να εξελιχθεί σε έναν πολυ καλό τερματοφυλακα, επιπέδου Καρνεζεγκι π.χ. Αν είχε και το υψος θα μπορούσε να γίνει τοπ κλας. Οι διαφορές που σε κάνουν τοπ τερματοφυλακα είναι βασικά ότι πρεπει να ελαχιστοποιεις τα λάθη. Όλοι οι τερματοφυλακες κάνουν από καιρό σε καιρό εξαιρετικές αποκρούσεις, όλοι επίσης κάνουν κάποια στιγμή και μεγάλα λάθη. Δεν κρινουν αυτά σε ποια κατηγορία κατατάσσεται, το κρίνουν η διάρκεια και η σταθερότητα σε ένα πολύ καλό επίπεδο απόδοσης.
Νομίζω ότι στο θέμα τερματοφυλακα είμαστε καλυμμένοι για τα επόμενα χρόνια. Αισθάνομαι ήσυχος με αυτούς τους δυο και με τον πιτσιρικά που έρχεται από την Κ19 και πηρε περσι το κυπελλο., ξεχνώ το όνομά του.
Μ'αρεσει ο Τσιφτσης. Είναι κι αυτός όπως ο Παβλενκα συγκεντρωμένος όταν παιζει, και είναι καλός με την μπαλα στα ποδια, νομίζω λίγο καλύτερος από τον Παβλενκα.
Φυσικά και τον βλέπω και τον θέλω για πρωτο τερματοφυλακα. Έχει χρόνο και να βελτιωθεί και να αποκτήσει περισσοτερες εμπειρίες. Δεν θεωρώ ότι υστερεί κάπου εκτός ίσως από το υψος του. Έχει καλές τοποθετήσεις και δείχνει να μην μασάει στα δυσκολα. Φωνάζει και στους αμυντικούς, στήνει σωστά το τείχος (ο Τσέχος λίγο καλυτερα) και γενικά έχει το πακετο. Γερός να είναι, να δουλευει και θα τον έχουμε για χρόνια!!
Έχει να φόντα να εξελιχθεί σε έναν πολυ καλό τερματοφυλακα, επιπέδου Καρνεζεγκι π.χ. Αν είχε και το υψος θα μπορούσε να γίνει τοπ κλας. Οι διαφορές που σε κάνουν τοπ τερματοφυλακα είναι βασικά ότι πρεπει να ελαχιστοποιεις τα λάθη. Όλοι οι τερματοφυλακες κάνουν από καιρό σε καιρό εξαιρετικές αποκρούσεις, όλοι επίσης κάνουν κάποια στιγμή και μεγάλα λάθη. Δεν κρινουν αυτά σε ποια κατηγορία κατατάσσεται, το κρίνουν η διάρκεια και η σταθερότητα σε ένα πολύ καλό επίπεδο απόδοσης.
Νομίζω ότι στο θέμα τερματοφυλακα είμαστε καλυμμένοι για τα επόμενα χρόνια. Αισθάνομαι ήσυχος με αυτούς τους δυο και με τον πιτσιρικά που έρχεται από την Κ19 και πηρε περσι το κυπελλο., ξεχνώ το όνομά του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Τρί 25 Νοέμ 2025, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Jean Valjean for the post:
- marsantos
Εκεί θα παίξει ο ΜπιάνκοΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 25 Νοέμ 2025, 09:16 Ναι, αλλά θα τους χρειαστείς (πολύ) μεθαύριο με Μπραν και σε άλλες 3 ημέρες έχεις και το ντέρμπυ στη Λειβαδιά.
Ευχαριστώ Γιάνναρε Αγιάνναρε.Jean Valjean έγραψε: Τρί 25 Νοέμ 2025, 14:47 Καλημέρα @marsantos !
Έχω εμπιστοσύνη στο τερματοφυλακίσιο μάτι σου..
Μόλις είδα πως ο Παβλένκα είναι 33. Μου είχε κολλήσει πως είναι 35.
Άρα για τα επόμενα 2 με 3 χρόνια έχουμε δυνατό δίδυμο.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- Jean Valjean