ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Κλειδωμένο

Mvp

ΠΑΒΛΙΕΝΚΑ
11
8%
ΣΑΣΤΡΕ
1
1%
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
3
2%
ΛΟΒΡΕΝ
2
1%
ΤΕΥΛΟΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΕΙΤΕ
2
1%
ΟΖΝΤΟΕΦ
8
6%
ΠΕΛΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
60
42%
ΤΑΥΣΟΝ
49
34%
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
2
1%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΙΒΑΝΟΥΣΕΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΣΑΛΟΦ
5
3%
ΚΕΝΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 143

Άβαταρ μέλους
Athens

Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Athens »

curtis έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 17:05
ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 09:30 Δεν κατανοώ γιατί δεν παίζει ο Bianco σε τέτοιους αγώνες.
ουτε εγω
Αδικαιολόγητα αν δεν έχει ενοχλήσεις.περιμενω βασικός στην Ευρώπη
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Γιατί ο Μεϊτέ είναι ο μισός ΠΑΟΚ και ο Μαγκο γράφει γκολ κάθε βδομάδα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ναι, αλλά θα τους χρειαστείς (πολύ) μεθαύριο με Μπραν και σε άλλες 3 ημέρες έχεις και το ντέρμπυ στη Λειβαδιά.
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

Το ότι θα φτάσω 37 για να δω τον ΠΑΟΚ να παίζει ντέρμπι με τα σουβλάκια δεν το περίμενα. :lol:
These users thanked the author DonnieMcGrath for the post:
Ally Samagoal
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Τι περιμένετε βρε παιδια να κανει η Κηφισιά; Όταν πρόεδρος "αντίπαλης" ομάδας (Αλαφούζος) βγαίνει και λεει οτι η Κηφισιά αδικείται απο την διαιτησία απο τότε που συμφώνησε με αυτούς για τον Τεττει... Εχει χαλάσει το μυαλό τους, λες και θα κατσει να ασχοληθεί κανεις με τη πάρτη τους. Λες και η διαιτησία φταίει που τις προαλλες με τον γαυρο μπήκε αλλαγή ο δικός τους και μεσα σε 20 λεπτα πήρε δύο κίτρινες και εδωσε ενα πεναλτι...

Θα σκάσει και αυτωνων η φούσκα οσονούπω...
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Jean Valjean έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:38 ...
Δεν ξέρω ποσα clean sheet έχει κάνει η ομάδα με αυτόν, όμως φέτος νιωθω ήσυχος καθώς πισω από τον Παβλενκα έχουμε κι έναν άλλο ποιοτικο τερματοφυλακα που αποδεικνύει ότι έχει μεγάλο μέλλον στην ομάδα μας.
...
Γιάννη Αγιάννη καλημέρα.
Για Τσιφτσή τι γνώμη έχεις;
Το μέλλον του στην ομάδα πως το φαντάζεσαι; Τον βλέπεις κάποια στιγμή αδιαπραγμάτευτο νο1;
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Καλημέρα @marsantos !
Μ'αρεσει ο Τσιφτσης. Είναι κι αυτός όπως ο Παβλενκα συγκεντρωμένος όταν παιζει, και είναι καλός με την μπαλα στα ποδια, νομίζω λίγο καλύτερος από τον Παβλενκα.
Φυσικά και τον βλέπω και τον θέλω για πρωτο τερματοφυλακα. Έχει χρόνο και να βελτιωθεί και να αποκτήσει περισσοτερες εμπειρίες. Δεν θεωρώ ότι υστερεί κάπου εκτός ίσως από το υψος του. Έχει καλές τοποθετήσεις και δείχνει να μην μασάει στα δυσκολα. Φωνάζει και στους αμυντικούς, στήνει σωστά το τείχος (ο Τσέχος λίγο καλυτερα) και γενικά έχει το πακετο. Γερός να είναι, να δουλευει και θα τον έχουμε για χρόνια!!
Έχει να φόντα να εξελιχθεί σε έναν πολυ καλό τερματοφυλακα, επιπέδου Καρνεζεγκι π.χ. Αν είχε και το υψος θα μπορούσε να γίνει τοπ κλας. Οι διαφορές που σε κάνουν τοπ τερματοφυλακα είναι βασικά ότι πρεπει να ελαχιστοποιεις τα λάθη. Όλοι οι τερματοφυλακες κάνουν από καιρό σε καιρό εξαιρετικές αποκρούσεις, όλοι επίσης κάνουν κάποια στιγμή και μεγάλα λάθη. Δεν κρινουν αυτά σε ποια κατηγορία κατατάσσεται, το κρίνουν η διάρκεια και η σταθερότητα σε ένα πολύ καλό επίπεδο απόδοσης.
Νομίζω ότι στο θέμα τερματοφυλακα είμαστε καλυμμένοι για τα επόμενα χρόνια. Αισθάνομαι ήσυχος με αυτούς τους δυο και με τον πιτσιρικά που έρχεται από την Κ19 και πηρε περσι το κυπελλο., ξεχνώ το όνομά του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Τρί 25 Νοέμ 2025, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Jean Valjean for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 25 Νοέμ 2025, 09:16 Ναι, αλλά θα τους χρειαστείς (πολύ) μεθαύριο με Μπραν και σε άλλες 3 ημέρες έχεις και το ντέρμπυ στη Λειβαδιά.
Εκεί θα παίξει ο Μπιάνκο
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Jean Valjean έγραψε: Τρί 25 Νοέμ 2025, 14:47 Καλημέρα @marsantos !
Μ'αρεσει ο Τσιφτσης. Είναι κι αυτός όπως ο Παβλενκα συγκεντρωμένος όταν παιζει, και είναι καλός με την μπαλα στα ποδια, νομίζω λίγο καλύτερος από τον Παβλενκα.
Φυσικά και τον βλέπω και τον θέλω για πρωτο τερματοφυλακα. Έχει χρόνο και να βελτιωθεί και να αποκτήσει περισσοτερες εμπειρίες. Δεν θεωρώ ότι υστερεί κάπου εκτός ίσως από το υψος του. Έχει καλές τοποθετήσεις και δείχνει να μην μασάει στα δυσκολα. Φωνάζει και στους αμυντικούς, στήνει σωστά το τείχος (ο Τσέχος λίγο καλυτερα) και γενικά έχει το πακετο. Γερός να είναι, να δουλευει και θα τον έχουμε για χρόνια!!
Έχει να φόντα να εξελιχθεί σε έναν πολυ καλό τερματοφυλακα, επιπέδου Καρνεζεγκι π.χ. Αν είχε και το υψος θα μπορούσε να γίνει τοπ κλας. Οι διαφορές που σε κάνουν τοπ τερματοφυλακα είναι βασικά ότι πρεπει να ελαχιστοποιεις τα λάθη. Όλοι οι τερματοφυλακες κάνουν από καιρό σε καιρό εξαιρετικές αποκρούσεις, όλοι επίσης κάνουν κάποια στιγμή και μεγάλα λάθη. Δεν κρινουν αυτά σε ποια κατηγορία κατατάσσεται, το κρίνουν η διάρκεια και η σταθερότητα σε ένα πολύ καλό επίπεδο απόδοσης.
Νομίζω ότι στο θέμα τερματοφυλακα είμαστε καλυμμένοι για τα επόμενα χρόνια. Αισθάνομαι ήσυχος με αυτούς τους δυο και με τον πιτσιρικά που έρχεται από την Κ19 και πηρε περσι το κυπελλο., ξεχνώ το όνομά του.
Ευχαριστώ Γιάνναρε Αγιάνναρε.
Έχω εμπιστοσύνη στο τερματοφυλακίσιο μάτι σου..
Μόλις είδα πως ο Παβλένκα είναι 33. Μου είχε κολλήσει πως είναι 35.
Άρα για τα επόμενα 2 με 3 χρόνια έχουμε δυνατό δίδυμο.
These users thanked the author marsantos for the post:
Jean Valjean
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Κλειδώνει

Μβπ Ζιλε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”